2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Masallah ya guzel olmus ilk dogumun ikincisi daha da kolay olur insallah bende 3.de hissettim onda da ebe patlatti epidural hic takmadilar. O nasil oluyor hic bilmiyrm

Yaaa ne sevimli anlatıyorsun inşallah öyledir bişey sorsam normal doğum da epidural nasıl oluyor peki hiç bilmiyorum araştırmakdan korkuyorum

Masallah ya guzel olmus ilk dogumun ikincisi daha da kolay olur insallah bende 3.de hissettim onda da ebe patlatti epidural hic takmadilar. O nasil oluyor hic bilmiyrm
Epidural yüzyılın buluşu bnce sancı falan hissetmiyosun sadece karnının sertleşip yumuşamasını hissediyorsun . Hepimizin kolay olur inşallah doğumları

Bu masaj neye yarıyor, ilk defa duydum

Yaaa ne sevimli anlatıyorsun inşallah öyledir bişey sorsam normal doğum da epidural nasıl oluyor peki hiç bilmiyorum araştırmakdan korkuyorum
Teşekkür ederim canım .beline iğne sokuyolar o orda kalıyor sen hastaneden çıkış yapana o iğnenin bağlı sonda gbi bı hortum var ağrın olduğunda söylüyorsun o hortumdan ağrı kesici gönderiyorlar . Ama şunu soyleyeyim iğneyi sokarken falan hiç hissetmiyosun .ayrıca yatıp kalkmak da bı problemde olmuyor . Çıkartırken de hiç hissetmiyosun .valla kiminde tutmuyomus galiba bu epidural .Ama bnde gayet ise yaramıştı .ben epidural takıldıktan 3 saat sonra doğum yaptım .tek doz yapılmıştı ilaç . Ama mesela doğumun uzun sürdü sanciyi tekrar hissetmeye başladın diyelim ikinci bı doz isteyebiliyosun . Ben araştırdığım zaman kimisi ikinamadim ıkınma hissi gelmedi falan yazmıştı ama bnde hiç öyle bı problem olmadı .belki de epidural dozunun ustunden üç saat geçtiği için etkisi azalmaya baslamisti o dan rahat bı şekilde ikindim

Bu arada bı saat falan önce patates kizartiyodum .tam karistirirken bı anda tava bnm olduğum tarafa doğru devrildi .nasıl tavaya vurdumda ters tarafa düşmesini sağladım bilmiyorum ama resmen yanmaktan son anda kurtuldum .yoksa tam karnıma doğru geliyordu o panikle nasıl geri cektiysem kendimi sağ bacağımdaki kaslarım kasılmış .sanki bı dünya yol yurumusum gbi ağrıyor şimdi kasım.

Amann geçmiş olsun canım hamilelikten sanırım bende sürekli bişeyleri deviriyorum elimden kayıyor düşüyor bişeyler oluyor ama anlamıyorum. Sana da gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korumuş

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni, bir sadaka çevir ver benim de gecen elimdeki bıçak düşüp ayagıma saplandı büyük bişey olmadı ama o gün sürekli bişeyleri düşürdüm durdum. Sonra karar verdim, artık kafam yerinde degilse yaptıgım işi bırakıyorum. Tansiyon mu düşüyor, vücutta bir gerginlik mi oluyor, nazar mı ilginç yani gerekirse dısarıdan yemek söylüyorum, tost yiyoruz akşam, enerjim yoksa iş çıkmıyor. Senin dogum da yaklastı, dikkat et canım.

Kizlar bende sezaryenden korkuyorum. Alttaki dikisten korkan arkadaşlar için diyorum. Sezaryen dikisi ile alttaki dikiş bir değil. 4 kilo doğum yaptım kesi vardı. Ama dikis 10 gün içinde tamamen iyileşti parmak ucu kadar capraz bişey. Korkulacak bi dikiş değil aksine sezaryenden çok korkuyorum birde epiduralden korkuyorum neden bilmiyoru sezaryen olacak olursa zaten direk genel anestezi isterimm
rüyalarıma Kadar giriyor Allah'tan hayırlısı. Hepimiz insalalh sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım gerisi çokta önemli değil

L ilk çocuk sanırım, korkmamiz normal değil mi, başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..ama adı üstünde normal doğum, ebe bana bunun tuvaletimizi yapmak kadar doğal bir süreç olduğunu, zaten vücudumuzun çok iyi programlandigini, yanımızda zaten ters bisey olursa müdahale etmek için bulunduğunu vb..söyledi, etrafında canı tatlı olup ta bi kaç tane doğurmuş kimse yok mu onlar yaptıysa bizde yaparız tabi dr her şey normal doğuma uygun derse, ben geçen dr a sordum doğum esnasinda sıkıntı olursa hemen sezeryana cevirebiliyormusunuz diye, o yüzden biz varız dedi, oda içimi rahatlattı ..bende bazen kendimde cahil cesareti mi var acaba diyorum, ilginç bir şekilde sezeryandan korkuyorum hepimiz sağlıkla kolay sağlıklı doğumlarla kavuşalım inşallah

Kizlar birde bişey sormak istiyorum. Bazen alt tarafımda çocuk baskı yapıyor. Birden bire saniyelik olan bişey.. o an istemsiz bağırıyorum.. dün acaip bastırdı bı anda. Sanki kese açılacak su boşalacak sandım.. kontrol de haftaya acaba normal mi bilemedim

Evet ilk çocuk çevremde normal doğum yapan çok var annem teyzem filan hep çok kolay doğum yapmışlar aslında o konuda beni cesaretlendiriyolar. Benim endişem canım acıyacak korkusu değil heyecanımı yenememe korkusu.. Bakalım doktor çatı muayenesinde anlarız zaten heyecanını dedi bende akışına bıraktım

Sağol canım aynen .sana da geçmiş olsun zaten o sırada gerçekten yaptığım işe odaklı degildim dalmistim artık ne dusunduysem . Kızım olunca mecbur hazırlıyorum biseyler . Ben bı anda bağırınca kızımda odadan geldi .bişey olmaz anne üzülme yine patates kizartiriz diyor

Ay kızlar sırtı dönüktü hep ya zar zor sallaya sallaya anca bunları alabildi doktor
34+2 45.5 cm 2327 gram nasıl bilmiyorum doktor iyi dedi gerçi

Ağrım var diye vajinal kontrol etti servikal uzunluk 4.05 cm
nst girdiim
Nstde de ağrı çıktı regl ağrısı gibi devam ederse daha erken gel dedi 12 şubatta sezo için gün alcaz hala dönmemiş olursa çünkü kafası ilk günkü gibi hep yukarıda hepp

Hastanede sezo için babayı almıyolarmış
Normal doğum olursa ben izin veriyorum dedi doktor
Bu haftalarda squat işte pelvik bişeyler masaj falan başlatıyorum ama şu an öyle bir durumumuz gözükmüyor dedi ben de mümkünse geciktirici şeyler önerin dedim doğduktan sonra olacaklara korkuyorum

bizde haberler böylee

Eklentiler

• 16437169143171341963465812681186.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 16437169245266161668201758100328.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 96
ayy kuzucum geçmiş olsunn az dikkat etkız dicem ama aşırı dalgınlı ksakarlık el boşalmaları falan sıklaştı hee öff allah korumuş valla iyi ki gelmedi bir yerinee
benimki ayaklarıyla bastırdığı için öyle hissediyomuşum bugün doktora sordum da baktı rahim ağzı uzunluğu daha 40mm bu açılmaz daha 40a 41e kadar yolu var dedii sende ölçtürürsün gittiğinde için rahatlarrr kuzucukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…