2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah canım, herseyi çok iyi görünüyor
Sezeryan için tarih belli mi peki? 12 şubat degil di mi? O gün, gününü belirlemeye gidicen?
Memnun kaldın mı bugün, ilgisi alakası nasıldı canım?

Maşallah canım, herseyi çok iyi görünüyor
Sezeryan için tarih belli mi peki? 12 şubat degil di mi? O gün, gününü belirlemeye gidicen?
Memnun kaldın mı bugün, ilgisi alakası nasıldı canım?
yaa eşim var diye mi bilmiyorum eşimi seviyo galibabenden önce ona dedi ki geçen kontrolde yoktun göreve mi gittin akjsdhkajd
ben vajinal kontrole hiç hazırlıklı değildim hiiiç ormandı oralar şok oldum ama bakcma diye de tutturdu çok rahatlattı beni
güzel geçti o yüzdenn nst ye de soktu ya gözümde bi artıladı
yüzünü görmek için de baya uğraştıı tatil yaradı diye düşünüyorum

evet evet 12 şubatta gün alıcaz sezo içinn görmek istiyorum döncek mi emin olalım dedii ben ısrar ettim de alalım alalım diye
doktor da aslında 15i gel dedi aman 3 günden nolcak ctesi olsun diye kendi kendime aldım yine randevu

Çok geçmiş olsun Karnımız büyüdükçe daha fazla sakarlaşıyoruz sanırım bende sürekli bişeyler düşürüyorum yere. Allah korumuş ❤

Maşallah ogluşa senin sezeryan istediğini biliyor Uraz bey ondan dönmüyor galiba

Alemsin çok güldüm gecen sefer bana da doktorun yardımcısı vajinal bakacak mı dr bişey dedi mi size dedi. Ben hemen yok yok, karından dedim hazırlıksız gidince insan stres yapıyor, ama adamlar bilimsel bakıyor olaya, biz kafamıza takıyoruz.
Nst çok istiyodun, ilk tecrübeni yaşadın bakalım
Bakalım dönecek mi Uraz beyimiz, dönerse normal fikri var mı aklında canım?

Sağol canım .su günü bı atlatsan iyiydi .kızım kek yapalım diye tutturdu yorgundum ama tmm dedim .şimdide keke yagkoymayi unutmuşum nasıl bişey olucak çok merak ediyorum .inşallah keke benzer .kizcem başında bekliyir

doktor da aynısını sordu yalakalık olsun diye siz nasıl uygun görürseniz dedim ahahhaha
ama inan bilmiyorum bi an gaza geliyorum bi an senin neyine diyorum
eşim uraz nasıl isterse öyle gelsin sal biraz diyo sezo diye tutturdukça

Aaa oralarda pek yaygın değil mi acaba . Zaten bana da epiduralden sonra yapistirdilar suniyi .tabi ben hiç sancı hissetmedim
Benim ilk dogum turkiyede olmustu ama böbet degisimine denk gelmistim ilk dogumun geceye ancak dogurursun dedikleri icin bakmadilar dogru duzgun .

Benim ilk dogum turkiyede olmustu ama böbet degisimine denk gelmistim ilk dogumun geceye ancak dogurursun dedikleri icin bakmadilar dogru duzgun .
Ya işte bizler bişey bilmiyorsak onlar hiç söylemiyor.mesela bnm doğum fitille 39+6 da başlatıldı suyum azaldığı için .hiç acilmam da yoktu .bı arkadasi 42. Haftaya kadar beklettiler bebek gelmedi ve sezeryan yaptılar .o da bu fitil muhabbeti i bilmiyordu .doktoru da hiç yönlendirmemis .bilseydim bnde fitille başlatalım deneyelim derdim doktora demişti

Bnm kide geceydi bakmadılar çok anne çok destek oldu ama kadın kalpten gidiyrdu. En son artık dayanamıyrm seni sezeryana alsınşar kıızım dediğinde bebek kanaldaydı. Anneme kızmıştım o ara
Benim ilk dogum turkiyede olmustu ama böbet degisimine denk gelmistim ilk dogumun geceye ancak dogurursun dedikleri icin bakmadilar dogru duzgun

İlk doğumum epidural sezeryen
Korkulacak hiç bişi yok kesinlikle
Hayırlısı nasılsa öyle olsun inş sağlıkla gelsin bebeler

Evet bazen doktorlarin kolayina be gelirse onu yapiyor galiba. Benim doktorum cok iyiydi , doguma ebeler girdigi icin onlar hic soylemedi. Devlette dogum yapmistim ben , sezaryen yaptirir ozeldekiler diye benimde ilkinde 42+5 e kadar beklemistik ama simdi daha beklemiyorlar hayirlisi ile dogsunlar da , insann son zamanlar dayanamiyor artik dogsunda nasil olursa olsun diye bakiyor

Çok bekletmisler seni de canım ya . Zaten devlette yok galiba epidural .

Ayy ben 40 a kadar bekleyemem diyorum 42+5 ne nerdeyse 43

Aynen zaten rutin bakarlar diye düşünüyorum onu yine de sorarım bizim ayaklar yukarda kaburgam isyan ediyo artık

Bu masaj neye yarıyor, ilk defa duydum
Canım vajina girişinin alt tarafına yapılan masaj normal doğumda kesi yapılmasını ya da yırtılma olmasını engellediği ya da çok azalttığını söyledi doktorum. 35. haftadan itibaren başla dedi. İnternette videoları fln da var ama ben 3 dk zor dayanıyorum
Ya çok sağol çok rahatlıyorum böyle şeyler okuyunca. İnşallah sağlıkla gelsinler aynen
Amiiin
Canım kuru olduysa çikolata eritip içine sıvı yağ ekleyip kekin uzerine dök. Eminim çok güzel olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…