Canım benim dr 40ı gecirmemeye calışırım dedi nedense. 40tan sonra risk oluşturan bişey mi var sormadım.Ayy ben 40 a kadar bekleyemem diyorum 42+5 ne nerdeyse 43
Yok ya gayet güzel olmuşCanım vajina girişinin alt tarafına yapılan masaj normal doğumda kesi yapılmasını ya da yırtılma olmasını engellediği ya da çok azalttığını söyledi doktorum. 35. haftadan itibaren başla dedi. İnternette videoları fln da var ama ben 3 dk zor dayanıyorum
Ya çok sağol çok rahatlıyorum böyle şeyler okuyunca. İnşallah sağlıkla gelsinler aynen
Amiiin
Canım kuru olduysa çikolata eritip içine sıvı yağ ekleyip kekin uzerine dök. Eminim çok güzel olmuştur
Ay yazik kadina yaBnm kide geceydi bakmadılar çok anne çok destek oldu ama kadın kalpten gidiyrdu. En son artık dayanamıyrm seni sezeryana alsınşar kıızım dediğinde bebek kanaldaydı. Anneme kızmıştım o ara
Varmis benim zamanimda ama doktor ya doktor gitti demislerdi yada acilma 4cm i gecmisti . Birsey demisti ama cok sancim varsi hatirlamiyrmÇok bekletmisler seni de canım ya . Zaten devlette yok galiba epidural .
Ya evet son zamanlar cok zor geliyor. Ilk dogumda anlamamistim zaten, agrim sancimda yoktu . Git gel zaman geciyorduAyy ben 40 a kadar bekleyemem diyorum 42+5 ne nerdeyse 43
Gecenin bi yarısı geldi minnoşum bi ara o kadar yoruşdum kimsancı arası 3 5 dk dinlenmede uyukluyrdmAy yazik kadina yabenimki yazin ilkindi ezanindan sonra dogmustu . Sanci cekerken bende bir ara beni sezaryene alin demistim
Hatta bir hastaya yatis yapiyorlardi, suni sanci vereceklermis . 3.dogumuydu . Manyak misin bu sanciyi insan 3.kez ceker mi demistimsimdi kendime bakinca gülüyorum
Benim doktorum kesinlikle felç ve sakatlanma riski yok dediBelinde fıtık olanlar epidural olabilir mi? Felç riski warmı
Oh afiyet olsunYok ya gayet güzel olmuşbiraz kalıba yapışmıştı yarım yamalak çıkardım kalıptan ama zaten biz yicez diye görüntüyü önemsemedim
Her müdahale de olduğu gibi bunda da risk var tabi ki. Türkiyede nasil bilmiyorum ama burda önce riskler anlatiliyor sonra imza attiriyorlar. Gerçi ben doktor bana riskleri anlatinca duymamamizliktan geliyorum etkilenmemek için.Benim doktorum kesinlikle felç ve sakatlanma riski yok dedi
Benbde devlete gidiyorum,ama doktorum sezeryanci,gecen kontrolumde ilk dogumda bebek ters gelmeseydi acilmamda baslamisti normal olcaktim ama bebek dogum pozisyonuna gecmeyince acil sezeryana aldilar dedim,doktorum da sezeryan daha iyi normal de sanci cekiyon diks falan zor oluyo dedi,bunda 8 sene gecti normal olma sansim yokmu dedim sezeryan olur artik dedi,ve hastalarini epidural ile yapiyomus hep uyusma olmazsa tam narkoz verdiriyomusÇok bekletmisler seni de canım ya . Zaten devlette yok galiba epidural .
Niye kiloyu takiyosun ki şeker mi var .Oh afiyet olsunellerine sağlık.
Benim canım çok garip şeyler çekiyor bu ara ama kilo alacağım korkusuyla yiyemiyorum. Geçen gün hafif yanmış kek istedi canımhiç sevmem normalde
Her doğumun sıkıntısı var bana göre . Ama normal doğumda ki epiduralle sezeryandaydi aynı değil . Normal doğumda epidural uygulandıktan sonra bacaklar falan uyuşmuyor sadece ağrıyı hissetmiyosun . Epidural yapıldıktan sonra yürüyüş yaptım plates topunda falan ziplattilar .Benbde devlete gidiyorum,ama doktorum sezeryanci,gecen kontrolumde ilk dogumda bebek ters gelmeseydi acilmamda baslamisti normal olcaktim ama bebek dogum pozisyonuna gecmeyince acil sezeryana aldilar dedim,doktorum da sezeryan daha iyi normal de sanci cekiyon diks falan zor oluyo dedi,bunda 8 sene gecti normal olma sansim yokmu dedim sezeryan olur artik dedi,ve hastalarini epidural ile yapiyomus hep uyusma olmazsa tam narkoz verdiriyomus
Ay sorma benimkide ayni,devlete gidiyom 3d 4d de yok normal ultrason goruntusu, gecen hafta doktora yuzunu gorebilirmiyim dedim oda buyudugu için anlayamazsin ama yine de gostereyim dedi gosterdi ben baska delikleri gozleri sandimAhh ahh benim sıpa hiç göstermedi yüzünü doğunca görücem sanırım
Kasılma canım onlar düzenli aralıklarla gelmiyorsa sıkıntı yok diyor doktorlar .bnmde karnım çok sık semsett oluyor .hatta bu saatlerde günün yorgunluğu kızımı uyutma çabaları derken regli ağrısı gbi agri da hissediyorum .bnm kontrolum 10 Şubat'ta . Nst ye gireceğim o zamn .eğer nst esnasinda da böyle sertlesirse kesin sancı çıkar diyorum .bnm de ilkinde hiç sertleşme falan olmamıştıKizlar bisey daniscam,ikinci dogumum olcak insallah, ama ilkinde 3,4parmak acilma baslamis bebek ters gelince hemen sezeryana almislardi acilma olmasina ragmen hic sancim agrim olmamisti suyum gelmisti sadece,oyuzden agri sanci nasil bisey bilmiyorum,bugun oglen tansiyinum 144e 78 di,simdi olctum 136 ya 69 cikti,ondanmi bilmiyom aksamdan beri karnim semsertlesiyo yurumemi zorlastiriyo,yatin kontrolum var diye hastaneyede gitmedim,ama bi yandanda aklim karnimdaki sertlikte,neden olabilir ki sizdede oluyormu sertlesme,34+3um bu arada,hareketleri cok sık degil ara ara hareket ediyor bebis,bu sertlesmeler kasilma yada agri degildirdir dimi
Bakalim hakkimizda hepimiz için Hayirlisi olsun insallah, esim doktora gidelim acilde bi baksinlar diyo bende yok yok yarin kontrolum var diyip gitmedim,içime korkuda girmedi degilKasılma canım onlar düzenli aralıklarla gelmiyorsa sıkıntı yok diyor doktorlar .bnmde karnım çok sık semsett oluyor .hatta bu saatlerde günün yorgunluğu kızımı uyutma çabaları derken regli ağrısı gbi agri da hissediyorum .bnm kontrolum 10 Şubat'ta . Nst ye gireceğim o zamn .eğer nst esnasinda da böyle sertlesirse kesin sancı çıkar diyorum .bnm de ilkinde hiç sertleşme falan olmamıştı
İnşallah olmaz canım erken doğum falan aklına kötü şeyler getirme .bu haftalarda hepimizde oluyor galiba bu sertlesmeler .Bakalim hakkimizda hepimiz için Hayirlisi olsun insallah, esim doktora gidelim acilde bi baksinlar diyo bende yok yok yarin kontrolum var diyip gitmedim,içime korkuda girmedi degililk oglanda 36.haftafa dogmustu ondan korkuyom erken dogum mu diye
Aynı şeyi bende yaptım, abiden kalanlar da yıkandi utulendi, kaç makine çamaşır yikadigimi hatırlamıyorumBen abisinden kalan 1 yaşa kadar olanları da yıkadım ütüledim ama canım çıktı resmen. Küçük şeyleri ütülemek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?