2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun benim de sabahtan beri karnim cok kasildi.
Gerildi kasildi hala o şekilde.
Bebek hareket ediyor ama ben uzanınca daha rahat his ediyorum bebeği.

Kuzum bende bı sürü video teknik vs buldum doktorun basla demesini bekliyorum normal doğum çok istiyorum ondan hevesliyim masaja başlamaya ama o kadar kötü mu ya
Perine masaji günlük hurma ve ananas a başlamayı bekliyorum, bakalim ne zaman onay verirse

Hurmayı son a yakın bende başlıcm inşllh ananası ilk defa duydum

Bizde önce beyfendi kapattı eliyle ayaklarıyla şimdilerde plesenta ve kordonu kapatıyo yüzünü artık göremeyiz dedi doktor
Sertleşmeye normal diyolar bende yaşıyorum geçen gittiğimde söyledim onlar normal dedi

Canım benim dr 40ı gecirmemeye calışırım dedi nedense. 40tan sonra risk oluşturan bişey mi var sormadım.
40. Haftadan sonra bebeğin suyu azalıyor. Bebeğin kakasını yutma ihtimali var. O da Allah korusun farkedilmezse ciddi sorunlara neden oluyor. Bizim tanıdığımızın çocuğu kakasını yutmuş ve farketmemişler çocukta hem fiziksel hem de zihinsel gerildik vardı.

Evet haklısınız az yada çok yan etki veya sinir hasarına yol açabilir ama ilk doğumum da epiduraldi sıkıntı yaşamadım inş bunda da olmaz İyiye odaklanmayı tercih ediyorum sağlıkla gelsin bebeler inşallah

Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum

Umarım her şey yolundadır. Nstde sancıya ve kalp atışlarına bakıyorlar. İyi haberlerinizi bekliyoruz

Kuzum nst de hem senin sancıların hemde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar. Panik olma ama boş yere bebeği strese sokma. Pozisyonu değişince de hareketleri azalabiliyor. Kaçta gidiceksin doktora?

Canım sıkma kendini bebiş içeride tembellik yapıyordur. Bazen benimde öyle hareketleri çok az oluyor. Hiç kafaya takmıyorum. 2 kere nstye girdim her şey çok normaldi.

Kuzum nst de hem senin sancıların hemde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar. Panik olma ama boş yere bebeği strese sokma. Pozisyonu değişince de hareketleri azalabiliyor. Kaçta gidiceksin doktora?
Canım ilk 11:30 da müsaitlik buldum, onu aldım. Ben de pozisyondan mı dedim ama emin olamıyosun ki, vuruş frekansı çok azaldı ve hızı da düştü. Geceleri tık yok. Doktor da emin olmak istedi herhalde

Çatı ağrısı yaşayan var mı aranızda? Tecrübesiz olduğum için anlayamıyorum ama iki gündür kasıklarım o kadar ağrıyor ki yürürken yatarken kalkarken yatakta dönerken dayanılmaz bi hal oluyor bunun adı çatı ağrısı mı?

Canım önemli bişey yoktur inşallah duyduğum kadarıyla son haftalarda bebişin alanı azaldığı için hareketleri de eskisine göre daha az oluyormuş sende de böyle olmuştur muhtemelen

Canım ilk 11:30 da müsaitlik buldum, onu aldım. Ben de pozisyondan mı dedim ama emin olamıyosun ki, vuruş frekansı çok azaldı ve hızı da düştü. Geceleri tık yok. Doktor da emin olmak istedi herhalde
Haber ver bize de cıkınca. Bu haftalarda yerleri daraldığın için hareketlerde azalma da olabilir diyorlar. Benim de bebiş dün cok daha narin ve sakindi mesela

Yerlere daraldıkça hareketleri azalır diyor uygulamalar canım stres etme kendine napsınlar yerleri küçük geliyo artık bebişlerin. Hiç bi sorun yoktur İnşallah ❤

Canım normalde çok hareketli miydi? En son muayenede doktorum seninki çok hareketli hareketi birden keserse kontrol ederiz haber ver demişti. Eğer hareketleri daha normal bir bebekse dürttüğünde tepki veriyorsa ya da bişeyler yiyip uzanınca vuruyorsa sıkıntı olmaz demişti. Yine de riske atmaman iyi olmuş tabi birşey olmaz dinleniyordur bebiş

Evet çok hareketliydi canım, gece uyuyamıyordum. Sol, sag yapıyordum. 3 gündür gece tık yok. Gündüz hafif hareket var ama eskisi gibi değil. Yine iyi dayandım 2 gün panik olmadım, dün gece yine hareket hissetmeyince, sabah 6 da kalktım ağladım bişey mi oldu diye, sinirim bozuldu nedense. Eşim de fark etti akşamları hareket azlığını zaten. Doktora yazayım dedim. O da önemsedi herhalde hemen nstye cagırdı. Normalde 36da baslatacaktı. Bi ihtimal pozisyon degişmiş olabilir. Nst de anlıycaz anca, ultrasonla da bakar umarım. İhmal etmemek lazım diye düşündüm.

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ama arkadaşların dediği gibi yer değiştirdiği için az hissediyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…