Bugun benim de sabahtan beri karnim cok kasildi.Kizlar bisey daniscam,ikinci dogumum olcak insallah, ama ilkinde 3,4parmak acilma baslamis bebek ters gelince hemen sezeryana almislardi acilma olmasina ragmen hic sancim agrim olmamisti suyum gelmisti sadece,oyuzden agri sanci nasil bisey bilmiyorum,bugun oglen tansiyinum 144e 78 di,simdi olctum 136 ya 69 cikti,ondanmi bilmiyom aksamdan beri karnim semsertlesiyo yurumemi zorlastiriyo,yatin kontrolum var diye hastaneyede gitmedim,ama bi yandanda aklim karnimdaki sertlikte,neden olabilir ki sizdede oluyormu sertlesme,34+3um bu arada,hareketleri cok sık degil ara ara hareket ediyor bebis,bu sertlesmeler kasilma yada agri degildirdir dimi
Uyumak istiyor insanGecenin bi yarısı geldi minnoşum bi ara o kadar yoruşdum kimsancı arası 3 5 dk dinlenmede uyukluyrdm
Kuzum bende bı sürü video teknik vs buldum doktorun basla demesini bekliyorumKızlar bi de perine masajına başlayan var mı? Bugün eşime yaptırayım dedim dayanamadım ben. Dedim sen acıtıyorsun çekil ben yapayım. Yok adamda bir sıkıntı yokmuş dokunsam acıyor o bölge. Bende mi acı oldu sadece normal mi?
Hurmayı son a yakın bende başlıcm inşllh ananası ilk defa duydumKuzum bende bı sürü video teknik vs buldum doktorun basla demesini bekliyorumnormal doğum çok istiyorum ondan hevesliyim masaja başlamaya ama o kadar kötü mu ya
Perine masaji günlük hurma ve ananas a başlamayı bekliyorum, bakalim ne zaman onay verirse
İnşallah faydasını görürüz kuzumHurmayı son a yakın bende başlıcm inşllh ananası ilk defa duydum
Bizde önce beyfendi kapattı eliyle ayaklarıyla şimdilerde plesenta ve kordonu kapatıyo yüzünüAy sorma benimkide ayni,devlete gidiyom 3d 4d de yok normal ultrason goruntusu, gecen hafta doktora yuzunu gorebilirmiyim dedim oda buyudugu için anlayamazsin ama yine de gostereyim dedi gosterdi ben baska delikleri gozleri sandimdoktor bak bu gozleri diyince zaten ben yanlis uere bakiyomusim dedim guldu
Sertleşmeye normal diyolar bende yaşıyorum geçen gittiğimde söyledim onlar normal dediKizlar bisey daniscam,ikinci dogumum olcak insallah, ama ilkinde 3,4parmak acilma baslamis bebek ters gelince hemen sezeryana almislardi acilma olmasina ragmen hic sancim agrim olmamisti suyum gelmisti sadece,oyuzden agri sanci nasil bisey bilmiyorum,bugun oglen tansiyinum 144e 78 di,simdi olctum 136 ya 69 cikti,ondanmi bilmiyom aksamdan beri karnim semsertlesiyo yurumemi zorlastiriyo,yatin kontrolum var diye hastaneyede gitmedim,ama bi yandanda aklim karnimdaki sertlikte,neden olabilir ki sizdede oluyormu sertlesme,34+3um bu arada,hareketleri cok sık degil ara ara hareket ediyor bebis,bu sertlesmeler kasilma yada agri degildirdir dimi
40. Haftadan sonra bebeğin suyu azalıyor. Bebeğin kakasını yutma ihtimali var. O da Allah korusun farkedilmezse ciddi sorunlara neden oluyor. Bizim tanıdığımızın çocuğu kakasını yutmuş ve farketmemişler çocukta hem fiziksel hem de zihinsel gerildik vardı.Canım benim dr 40ı gecirmemeye calışırım dedi nedense. 40tan sonra risk oluşturan bişey mi var sormadım.
Evet haklısınız az yada çok yan etki veya sinir hasarına yol açabilir ama ilk doğumum da epiduraldi sıkıntı yaşamadım inş bunda da olmazHer müdahale de olduğu gibi bunda da risk var tabi ki. Türkiyede nasil bilmiyorum ama burda önce riskler anlatiliyor sonra imza attiriyorlar. Gerçi ben doktor bana riskleri anlatinca duymamamizliktan geliyorum etkilenmemek için.
Ama inşallah birsey olmaz sağlıcakla alalim kucağımıza inşallah.
Umarım her şey yolundadır. Nstde sancıya ve kalp atışlarına bakıyorlar. İyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Kuzum nst de hem senin sancıların hemde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar. Panik olma ama boş yere bebeği strese sokma. Pozisyonu değişince de hareketleri azalabiliyor. Kaçta gidiceksin doktora?Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Canım sıkma kendini bebiş içeride tembellik yapıyordur. Bazen benimde öyle hareketleri çok az oluyor. Hiç kafaya takmıyorum. 2 kere nstye girdim her şey çok normaldi.Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Canım ilk 11:30 da müsaitlik buldum, onu aldım. Ben de pozisyondan mı dedim ama emin olamıyosun ki, vuruş frekansı çok azaldı ve hızı da düştü. Geceleri tık yok. Doktor da emin olmak istedi herhaldeKuzum nst de hem senin sancıların hemde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar. Panik olma ama boş yere bebeği strese sokma. Pozisyonu değişince de hareketleri azalabiliyor. Kaçta gidiceksin doktora?
Canım önemli bişey yoktur inşallah duyduğum kadarıyla son haftalarda bebişin alanı azaldığı için hareketleri de eskisine göre daha az oluyormuş sende de böyle olmuştur muhtemelenKızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Haber ver bize de cıkınca. Bu haftalarda yerleri daraldığın için hareketlerde azalma da olabilir diyorlar. Benim de bebiş dün cok daha narin ve sakindi meselaCanım ilk 11:30 da müsaitlik buldum, onu aldım. Ben de pozisyondan mı dedim ama emin olamıyosun ki, vuruş frekansı çok azaldı ve hızı da düştü. Geceleri tık yok. Doktor da emin olmak istedi herhalde
Yerlere daraldıkça hareketleri azalır diyor uygulamalar canım stres etme kendine napsınlar yerleri küçük geliyo artık bebişlerin. Hiç bi sorun yoktur İnşallah ❤Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Evet çok hareketliydi canım, gece uyuyamıyordum. Sol, sag yapıyordum. 3 gündür gece tık yok. Gündüz hafif hareket var ama eskisi gibi değil. Yine iyi dayandım 2 gün panik olmadım, dün gece yine hareket hissetmeyince, sabah 6 da kalktım ağladım bişey mi oldu diye, sinirim bozuldu nedense. Eşim de fark etti akşamları hareket azlığını zaten. Doktora yazayım dedim. O da önemsedi herhalde hemen nstye cagırdı. Normalde 36da baslatacaktı. Bi ihtimal pozisyon degişmiş olabilir. Nst de anlıycaz anca, ultrasonla da bakar umarım. İhmal etmemek lazım diye düşündüm.Canım normalde çok hareketli miydi? En son muayenede doktorum seninki çok hareketli hareketi birden keserse kontrol ederiz haber ver demişti. Eğer hareketleri daha normal bir bebekse dürttüğünde tepki veriyorsa ya da bişeyler yiyip uzanınca vuruyorsa sıkıntı olmaz demişti. Yine de riske atmaman iyi olmuş tabibirşey olmaz dinleniyordur bebiş
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ama arkadaşların dediği gibi yer değiştirdiği için az hissediyor olabilirsinEvet çok hareketliydi canım, gece uyuyamıyordum. Sol, sag yapıyordum. 3 gündür gece tık yok. Gündüz hafif hareket var ama eskisi gibi değil. Yine iyi dayandım 2 gün panik olmadım, dün gece yine hareket hissetmeyince, sabah 6 da kalktım ağladım bişey mi oldu diye, sinirim bozuldu nedense. Eşim de fark etti akşamları hareket azlığını zaten. Doktora yazayım dedim. O da önemsedi herhalde hemen nstye cagırdı. Normalde 36da baslatacaktı. Bi ihtimal pozisyon degişmiş olabilir. Nst de anlıycaz anca, ultrasonla da bakar umarım. İhmal etmemek lazım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?