2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar? Nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım pek.Herkes iyidir inşallah.

İnş sorun çıkmaz canım
Kalp atışı ölçülüyor evet

Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam

Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam

Korkmayın. Kalbi atıyorsa olmadı acil sezeryan yaparlar ve 33.haftadasınız. Bir iki hafta küvezde de kalsa kucağınıza alırsınız. İyi ki gitmişsiniz. Boş bol su için ve karnınız tok olsun 2 saat sonra. İnşallah gerek de kalmaz iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Kuzum uyuyordur belki. Çikolata falan ye bir daha girerken.

Canım pozisyonuyla ilgilidir belki, iyi düşünelim şimdi 2 saat sonra güzel haberlerini bekliyoruz insallah

canım benim haber ver mutlaka doktor ultrasonda incelerken temel hareketlerine bakıyor solunum hareketi çok önemliymiş mesela onu yapıyorsa sıkıntı yok bazen tembellik yapabiliyorlardır belki doktorun da mutlaka inceleyecektir ama kafanda soru işaretiyle çıkma hastaneden lütfen bebişin ve senin için için rahatlayana kada raynı şeyi sor gerekirse
beyimiz tembellik yapıyordur sadece umarım aklımız dualarımız seninle

Kuzum gitmeden tatli biseyler ye kizlarin yazdigi gibi. Kalbi atıyorsa sorun yoktur. Çok şükür ki artık koca bebekler zaten. Bizi habersiz bırakma canım benim

İyiki gitmişsin hastaneye hemen merak etme Allah'ın izniyle kötü bişey çıkmicak merak etme

Selam kızlar, nabersiniz? Geçmiş bayağı kalabalıktı okumadım benim çok fazla karın ve kasık ağrım var. Normal mi sizce ya daha bu haftada? Cuma günü 32’ue girecek

Selam kızlar, nabersiniz? Geçmiş bayağı kalabalıktı okumadım benim çok fazla karın ve kasık ağrım var. Normal mi sizce ya daha bu haftada? Cuma günü 32’ue girecek
benim doktor hayret edecek şekilde o ağrıları önemsedi vajinal kontrol etti hemen açıklık vs bişey var mı diye bir de nst ye soktu normalmiş şiddetlenirse daha fazla gel mutlaka dedi

Herkese merhabalar ayın 8'inde doktor kontrolümüz var sanırım doğum şeklini de konuşabileceğiz. Tetanozun 2.dozunu olacağım bu cuma. Bunun dışında bebişim çok hareketli ufak tefek eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum.
Ben alerjik bir yapıda olduğum için gebelik atopisi oldum. Yani böyle diyorlar sanırım. Bütün vücudum kaşıntıdan ve egzama gibi döküntülerden perişan oldu. bu yüzden bebekte de alerjik reaksiyonlar olabilirmiş sanırım genetik oluyormuş. Kullanılacak kozmetik ürünleri de almadım bu yüzden bebek yağından bebek pudrasına kadar. Bunları bu hafta doktoruma da danışacağım.
Bunun dışında madlen çikolatalar yaptırmaya karar verdim bebiş için, kendime pijama takımı ve sabahlık aldım-daha doğrusu annemin hediyesi- havlu terlikler ve taç seti aldık. Bebeğin birkaç tane daha eksiği var kafamda hastane çantasını tamamlayıp bu kontrolden sonra onu da tamamlayıp rahatlamayı planlıyorum.
Doğuma annem yerine eşimin gelmesini istediğimi de söyledim. Şimdi biraz daha kafam rahatladı. Ve en kötü mevzu göbeğim çok çatladı. O kadar çok kremler kullandım ama yine de çatladı. Yine de çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Normal doğurmaya niyetliyim bir aksilik olmazsa ve kendimi korkutmuyorum bu ilk doğumum rahat olabilirsem bilmediğim bu şeyin içinden çıkabileceğim sanırım. Hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah.

Dulciana ınsallah bır sıkıntı olmayacak benımkıde oyle aslında ben onun karakterıne alıştım bur gun cok oynuyosa bı kac gun cok nadır oynayabılıyor heralde oynadıgı gun çok yoruluyor dınlenıyor dıyorum doktor gecen ultrason cıhazıyla tekmeledı yınede pozısyonunu bozmadı belkıde uyuklama bırsey yapmama donemıdır senın yaramazın kalp atısında problemde yokmuş ınsallah bırsey cıkmaz

İyi düşün iyi olsun.

Doktor ultrasona aldı mi seni?
Evet orada major hareket görmeyince, nstye aldı. Nstde de major hareket görmedi, hareket var dümdüz degil çizgi ama yani benim hissedebileceğim, kaale alınacak şekilde değil. Kalp atışı var, bu neyi ifade ediyor pek soramadım. Dr nstdeyken 3 defa geldi inceledi. 2 saat sonra tekrar bakalım dedi. Eve geldim, kafamı toplıyım, bişeyler yiyip gidicem. Fikrini alamadım doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…