İnş sorun çıkmaz canımKızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Son yarım saat kala çikolata yada tatlı tarzı birseyler ye canım güzel haberler al inslalahKızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Kuzum uyuyordur belki. Çikolata falan ye bir daha girerken.Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Canım pozisyonuyla ilgilidir belki, iyi düşünelim şimdiKızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
canım benim haber ver mutlaka doktor ultrasonda incelerken temel hareketlerine bakıyor solunum hareketi çok önemliymiş mesela onu yapıyorsa sıkıntı yok bazen tembellik yapabiliyorlardır belki doktorun da mutlaka inceleyecektir ama kafanda soru işaretiyle çıkma hastaneden lütfen bebişin ve senin için için rahatlayana kada raynı şeyi sor gerekirseKızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Kuzum gitmeden tatli biseyler ye kizlarin yazdigi gibi. Kalbi atıyorsa sorun yoktur. Çok şükür ki artık koca bebekler zaten. Bizi habersiz bırakma canım benimKızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Kahvaltı artı profiterol yiyerek gitmiştim. Onunla ilgili değilKuzum uyuyordur belki. Çikolata falan ye bir daha girerken.
İyiki gitmişsin hastaneye hemen merak etme Allah'ın izniyle kötü bişey çıkmicak merak etmeKızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
İyi düşün iyi olsun.Kahvaltı artı profiterol yiyerek gitmiştim. Onunla ilgili değil
benim doktor hayret edecek şekilde o ağrıları önemsedi vajinal kontrol etti hemen açıklık vs bişey var mı diye bir de nst ye soktu normalmiş şiddetlenirse daha fazla gel mutlaka dediSelam kızlar, nabersiniz? Geçmiş bayağı kalabalıktı okumadımbenim çok fazla karın ve kasık ağrım var. Normal mi sizce ya daha bu haftada? Cuma günü 32’ue girecek
Evet orada major hareket görmeyince, nstye aldı. Nstde de major hareket görmedi, hareket var dümdüz degil çizgi ama yani benim hissedebileceğim, kaale alınacak şekilde değil. Kalp atışı var, bu neyi ifade ediyor pek soramadım. Dr nstdeyken 3 defa geldi inceledi. 2 saat sonra tekrar bakalım dedi. Eve geldim, kafamı toplıyım, bişeyler yiyip gidicem. Fikrini alamadım doktorun.İyi düşün iyi olsun.
Doktor ultrasona aldı mi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?