2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Onemli birsey yoktur inşallah. Buyudukce yerleri daralıyor. Onunla alakali olabilir hareket yavaşlaması

Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Canim uyuyidur blki .diğer topiklerde de çok okuduk doktor nst ti begenmiyor tekrar çektiriyor . 3. Kez çektiren bile oluyor .inşallah seninki de öyledir .

benim doktor hayret edecek şekilde o ağrıları önemsedi vajinal kontrol etti hemen açıklık vs bişey var mı diye bir de nst ye soktu normalmiş şiddetlenirse daha fazla gel mutlaka dedi
Ya ben de cumayı bekliyorum kontrolde söylicem mutlaka ama bi yandan da içim içimi yiyor çünkü yattığım zaman ağrım oluyor. Gün içinde yok. Acaba bebek mi ağırlık yapıyor göbeğime de yatınca kaslarım geriliyor daha çok?

Kızlar tek tek yazamıyorum keyifsizim, kalbi atıyor ama nstde major hareket çıkmadı. 2 saat sonra tekrar cagırdı, hayırlısı olsun, cok soru soramadım. 2.gidişte sorucam
Canım benim hiç canını sıkma.Bende öyle oldu 1saat sonra tatlı biseyler yedim tekrar nst ye girdim uyuyomus sıpa.Son zamanlar çok azalıyor hareketleri cidden.

Dulciana haber ver mutlaka bir şeyi yoktur inşallah olsa bile hiç moralini bozma kocaman oldular artık sende tedbiri elden bırakmıyorsun. gönlünü ferah tut haberlerini bekliyorum

Hastanede sezo için babayı almıyolarmış
Normal doğum olursa ben izin veriyorum dedi doktor
Merhaba, sağlıklı bir doğum dilerim öncelikle
Henüz hamile değilim ama şubat sonu gibi planlıyoruz, aynı hastaneyi düşünüyorum konuşmuştuk :) Hastaneyi beğendim, Mehtap Yazıcıoğlu'na gittim, önceden de tanıdığım bir doktordu, şimdilik hamile kalırsam devam ederim diye düşünüyorum. Ama sezeryan olasılığı yüksek olacak bende o yüzden kafama takıldı, babaları covid sebebiyle mi almıyorlar sezeryana acaba, yoksa doktorun kuralı mı biliyor musunuz? Bir de sizin artık çok yakın, fiyatı konuştunuz mu ?

Son düzenleme:
Anestezistler istemiyor covidden dolayı.

çok teşekkür ederim canıım hastane güzel cidden zaten yeni ya ondan cihazları da iyi
doktor konusunu bilmem de ultrason açısından tatmin ediyor :))
benim doğum sigortası olduğu için fiyat inan hiç bilmiyorum karşılayacak
sezaryen için de anestezi uzmanları sokmuyormuş doktorluk sıkıntı yokmuş, doktor normal istersen ben izin veriyorum babanın girmesine dedii
12 şubatta gün alınca bir yatış kısmıyla konuşucam ayrıntılı bilgi veririmm sizee

Dulciana canim nasilsin? Ne dedi doktor?
Burda bebek hareket etmezse uyursa eger limon özü damlasi koklatiyorlar. Bebek uyaniyormus o zamn . Insallh seninkide uyumustur. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallh

Canım ilk 11:30 da müsaitlik buldum, onu aldım. Ben de pozisyondan mı dedim ama emin olamıyosun ki, vuruş frekansı çok azaldı ve hızı da düştü. Geceleri tık yok. Doktor da emin olmak istedi herhalde
Ah canım ya keşke yazsaydın bendede öyle sessizlik hâkim yeri daraldı çok çok az sayıda korkma
Cumartesi kontrol var bende tekrar bir daha sorarım niye azaldı diye tık tık vurmuyor gün içinde çok az
Onun dışında yaşam belirtisi olarak dönüyor sanki
Ama cidden az bazen orda mısın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…