2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İyi akşamlar kizlar bugün kontrolüm vardı bebgim 32 haftalık ama usg de 34 çıktı doktor nst istedi normal çıktı 20 gün sonra gel gün vereyim dedi erken almasından korkuyorum kafam karıştı 2400 gram ağırlığında ebeye ben 32 yım dedim doktor ne dediyse odur dedi hesapladım 38 de alacak ama sonadete göre 36 oluyorum kafam çok karışık usgye göre mi aliyolar bebeği 20 gün sonra belki haftasini yakalar diye düşünüyorum

KIZLar iyi akşamlar herkese bugün kontrolümüz vardı 32 haftalığım fakat 34 çıktı miniğim nstye gittik normal çıktı 20 gün sonra gel gün vereyim dedi doktor erken almasından Korkuyorum ebeye 32 yim
Merak etme 38den önce almazlar. Kaç kilo kaç cm olmuş?

Hanımlar bir sorum olacak İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı, ben son dakika doktor değiştirmeye karar verdim. Daha doğrusu evime çok uzak kaldığı için kendi hastanemi değiştirmeye karar verdik.

Bende mi o kadar kötü hiç bilmiyorum
Ben bugün doğuma girecek ebe ile görüştüm 36. haftadan sonra squat yapmamı istedi. Perine masajı acıttı deyince dışarıdan masaj yap oradaki kanlanmayı arttırırsın en azından dikiş olursa hızlı iyileşme olur dedi. Hurmaya son 4 hafta 3-4 tane ye her gün dedi. Ananası ben devamlı yiyorum o tetiklemiyormuş.
Doktorum aciyorsa boşuna yapma zaten oradaki kası bulup onu gevşetmen zor dedi ben yine de arada yaptıracağım eşime
Ah kuzum hepimiz çok merak ettik inşallah her şey yolundadır iyisinizdir.
Evet canım çatı ağrısı o. Ayağımı kaldıramıyorum ağrıdan bazen adım atarken bile. Ama hiç umursamıyor doktorlar

Niye kiloyu takiyosun ki şeker mi var .ben en son 14 almıştım daha da almisimdir ustunne
Evet ne yazık ki şeker var bir de ben çok kilolu hamile kaldım 94 kiloydum 97yim şu anda. Az aldım ama 100 olacağım diye de tırsıyorum. Doktorum da kilo almamı istemiyor.
Baya lohusalikta istediğimi yemenin hayalini kuruyorum

ne taraflarda bakıyorsunuz
ben adatıp hastanesi nihan özdemire gidiyorum memnunum

Evet canım çatı ağrısı o. Ayağımı kaldıramıyorum ağrıdan bazen adım atarken bile. Ama hiç umursamıyor doktorlar

ay onun adı çatı ağrısı mıymış? Benim de son 3-4 gündür ağrıyor, özellikle yatarken. sağa sola dönmek resmen işkence.

Canım benimkiler hiç kanama şeklinde olmamıştı, ama ara ara kahverengi- pembe idi. Ben de doktoruma sormuştum, kanama değilse endişe etme demişti. Benim kese de görünmüştü, kalp atışını da duymuştuk ama 8. haftada sonlandırmak zorunda kaldık, yani ne yazık ki mutlu sona ulaşamadım. Özetle kendini sıkma, en sonunda olacak olan oluyor, her ne varsa kaderinde umarım seni en az üzecek olandır, en kısa sürede güzel haberler alman dileğiyle

Ama ama ama ben daha 32’ye girmedim neden ki oluyor böyle?
çok normal benim ilk hamileliğimde 35. haftadan sonra başladı ama bunda 30 dan sonra başladı. 33-34 lerde nirvanaya çıktı resmen şimdi allaha şükür daha iyiyim gün içindeki yorgunluğuma göre de etkileniyor bu çatı ağrısı

Ama ama ama ben daha 32’ye girmedim neden ki oluyor böyle?
Benim de 31 den sonra başladı 33te biraz daha arttı. Pelvis kemiklerinin doğuma hazırlık için hareket edip oradaki eklemlerin gevşemesinden oluyormuş. Normal bir durum yani ama günlük hayatı etkiliyor tabi

Haftalar ilerleyince azalıyor mu? Ben 5 hafta nasıl geçecek diye düşünüyordum çok sevindim.

Ahahaha ben de öyleyim boşver bebk kaç kilo

Kızlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. Herkesi ayrı ayrı mentionlayamadım ama çok sagolun desteğiniz için.
Ben tekrar nstye girdim, bi hareket var ama major hareket dedikleri hani çocuk elini, ayagını oynatır ya o yok. Dr, yarın sabah da nstye gel, yine böyle az hareket devam ederse yatarak 24 saat izleme yaparız dedi. Ay bugün bittim ya ne kurdum, ne kurdum. Bir de biliyosunuz bişey hazırlamadım, kıyafet yıkamadım, bavul vs hazır degil. Kafada milyon şey dönüyor. Niye hareket yok, nörolojik sıkıntı mı oldu diyorum, aklıma neler geldi. Pıhtı mı attı vücudumda bebege giden damar mı tıkandı dedim. Doktora sordum bi direnç mi var vs, baktı sorun yok dedi. Ama dr o major hareketler olmasa da hareket olması yeterli dedi.
Ama makinadan önce biz, annenin beyanına da bakarız dedi. 3 gecedir hiç hareket yok demen benim için önemli yoksa bu sekilde de nst ok dedi yani major hareket olmadan.
Şimdi biraz daha hareketlendi bebek, umarım yarın nst iyi çıkar. Çok sagolun hersey için, her an hersey olabiliyor gebelikte hepimiz hazır olalım.

Ohhh kuzum vallahi seni düşünüyoruz sabah beri. Çok şükür iyi bir haber. İyi düşün iyi olsun

Simdiden cok gecmis olsun aklimiz sendeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…