Merak etme 38den önce almazlar. Kaç kilo kaç cm olmuş?KIZLar iyi akşamlar herkese bugün kontrolümüz vardı 32 haftalığım fakat 34 çıktı miniğim nstye gittik normal çıktı 20 gün sonra gel gün vereyim dedi doktor erken almasından Korkuyorum ebeye 32 yim
Bende mi o kadar kötü hiç bilmiyorumKuzum bende bı sürü video teknik vs buldum doktorun basla demesini bekliyorumnormal doğum çok istiyorum ondan hevesliyim masaja başlamaya ama o kadar kötü mu ya
Perine masaji günlük hurma ve ananas a başlamayı bekliyorum, bakalim ne zaman onay verirse
Ah kuzum hepimiz çok merak ettik inşallah her şey yolundadır iyisinizdir.Kızlar 3 gündür bebegin hareketleri %50 azaldı. Dün gece hiç hareket etmeyince bu sabah dra yazdım. Hemen gel NST ile bakalım dedi. Çok stres oldum. Nstde kalp atışına mı bakıyorlardı? İlk defa giricdm, ya sıkıntı varsa naparım diye panik oldum
Evet canım çatı ağrısı o. Ayağımı kaldıramıyorum ağrıdan bazen adım atarken bile. Ama hiç umursamıyor doktorlarÇatı ağrısı yaşayan var mı aranızda? Tecrübesiz olduğum için anlayamıyorum ama iki gündür kasıklarım o kadar ağrıyor ki yürürken yatarken kalkarken yatakta dönerken dayanılmaz bi hal oluyor bunun adı çatı ağrısı mı?
Evet ne yazık ki şeker varNiye kiloyu takiyosun ki şeker mi var .ben en son 14 almıştım daha da almisimdir ustunne
ne taraflarda bakıyorsunuzHanımlar bir sorum olacak İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı, ben son dakika doktor değiştirmeye karar verdim. Daha doğrusu evime çok uzak kaldığı için kendi hastanemi değiştirmeye karar verdik.
Evet canım çatı ağrısı o. Ayağımı kaldıramıyorum ağrıdan bazen adım atarken bile. Ama hiç umursamıyor doktorlarÇatı ağrısı yaşayan var mı aranızda? Tecrübesiz olduğum için anlayamıyorum ama iki gündür kasıklarım o kadar ağrıyor ki yürürken yatarken kalkarken yatakta dönerken dayanılmaz bi hal oluyor bunun adı çatı ağrısı mı?
ay onun adı çatı ağrısı mıymış? Benim de son 3-4 gündür ağrıyor, özellikle yatarken. sağa sola dönmek resmen işkence.
Canım benimkiler hiç kanama şeklinde olmamıştı, ama ara ara kahverengi- pembe idi. Ben de doktoruma sormuştum, kanama değilse endişe etme demişti. Benim kese de görünmüştü, kalp atışını da duymuştuk ama 8. haftada sonlandırmak zorunda kaldık, yani ne yazık ki mutlu sona ulaşamadım. Özetle kendini sıkma, en sonunda olacak olan oluyor, her ne varsa kaderinde umarım seni en az üzecek olandır, en kısa sürede güzel haberler alman dileğiyleMerhaba ben 25 ocakta transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo koyuldu ve aslında düne kadar herşey yolundaydı. Dün öğlen hastalanıcakmısım gibi bir ağrım başladı. Adet ağrısına benzer. Ve kücük bir lekelenme geldi. Takılmamaya calıstım. Gece kahverengi leke olmuş. Ve bugünde rengi kırmızıya döndü ve azar azar devam ediyor. Doktorumu aradım olabilir lekelenmeler artarsa bilgi ver dedi ama çok endişeleniyorum. Lekelerim kücük değil cünkü. Sizin başınıza geldi mi?
Ama ama ama ben daha 32’ye girmedimAynen aynen bir anda hareket edememeye başlıyorsun yatakta
çok normal benim ilk hamileliğimde 35. haftadan sonra başladı ama bunda 30 dan sonra başladı. 33-34 lerde nirvanaya çıktı resmenAma ama ama ben daha 32’ye girmedimneden ki oluyor böyle?
Benim de 31 den sonra başladı 33te biraz daha arttı. Pelvis kemiklerinin doğuma hazırlık için hareket edip oradaki eklemlerin gevşemesinden oluyormuş. Normal bir durum yani ama günlük hayatı etkiliyor tabiAma ama ama ben daha 32’ye girmedimneden ki oluyor böyle?
Haftalar ilerleyince azalıyor mu? Ben 5 hafta nasıl geçecek diye düşünüyordum çok sevindim.çok normal benim ilk hamileliğimde 35. haftadan sonra başladı ama bunda 30 dan sonra başladı. 33-34 lerde nirvanaya çıktı resmenşimdi allaha şükür daha iyiyim gün içindeki yorgunluğuma göre de etkileniyor bu çatı ağrısı
Çok merak ediyorum ben de inşallah iyilerdirDulciana canım nasilsin
Ahahaha ben de öyleyim boşverEvet ne yazık ki şeker varbir de ben çok kilolu hamile kaldım 94 kiloydum 97yim şu anda. Az aldım ama 100 olacağım diye de tırsıyorum. Doktorum da kilo almamı istemiyor.
Baya lohusalikta istediğimi yemenin hayalini kuruyorum
Ohhh kuzum vallahi seni düşünüyoruz sabah beri. Çok şükür iyi bir haber. İyi düşün iyi olsunKızlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. Herkesi ayrı ayrı mentionlayamadım ama çok sagolun desteğiniz için.
Ben tekrar nstye girdim, bi hareket var ama major hareket dedikleri hani çocuk elini, ayagını oynatır ya o yok. Dr, yarın sabah da nstye gel, yine böyle az hareket devam ederse yatarak 24 saat izleme yaparız dedi. Ay bugün bittim ya ne kurdum, ne kurdum. Bir de biliyosunuz bişey hazırlamadım, kıyafet yıkamadım, bavul vs hazır degil. Kafada milyon şey dönüyor. Niye hareket yok, nörolojik sıkıntı mı oldu diyorum, aklıma neler geldi. Pıhtı mı attı vücudumda bebege giden damar mı tıkandı dedim. Doktora sordum bi direnç mi var vs, baktı sorun yok dedi. Ama dr o major hareketler olmasa da hareket olması yeterli dedi.
Ama makinadan önce biz, annenin beyanına da bakarız dedi. 3 gecedir hiç hareket yok demen benim için önemli yoksa bu sekilde de nst ok dedi yani major hareket olmadan.
Şimdi biraz daha hareketlendi bebek, umarım yarın nst iyi çıkar. Çok sagolun hersey için, her an hersey olabiliyor gebelikte hepimiz hazır olalım.
Simdiden cok gecmis olsun aklimiz sendeydiKızlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum. Herkesi ayrı ayrı mentionlayamadım ama çok sagolun desteğiniz için.
Ben tekrar nstye girdim, bi hareket var ama major hareket dedikleri hani çocuk elini, ayagını oynatır ya o yok. Dr, yarın sabah da nstye gel, yine böyle az hareket devam ederse yatarak 24 saat izleme yaparız dedi. Ay bugün bittim ya ne kurdum, ne kurdum. Bir de biliyosunuz bişey hazırlamadım, kıyafet yıkamadım, bavul vs hazır degil. Kafada milyon şey dönüyor. Niye hareket yok, nörolojik sıkıntı mı oldu diyorum, aklıma neler geldi. Pıhtı mı attı vücudumda bebege giden damar mı tıkandı dedim. Doktora sordum bi direnç mi var vs, baktı sorun yok dedi. Ama dr o major hareketler olmasa da hareket olması yeterli dedi.
Ama makinadan önce biz, annenin beyanına da bakarız dedi. 3 gecedir hiç hareket yok demen benim için önemli yoksa bu sekilde de nst ok dedi yani major hareket olmadan.
Şimdi biraz daha hareketlendi bebek, umarım yarın nst iyi çıkar. Çok sagolun hersey için, her an hersey olabiliyor gebelikte hepimiz hazır olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?