2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kız çatladık çatladıkkkk doktorunu ekledik artık sosyal medyadan ona sorcaktık kabul etse böyle adını sanını da bilmiyoruz da tarif edecektik iştee

ay sevindim hareketlenmesine yarın nst den sonra yaz lütfenn dokuz doğurduuuk güzel haberlerini bekliyoruzz

Canım gönlünü ferah tut. Stres bebeğe hiç yaramıyor iyice kabuğuna çekilmesin. Uyu dinlen kafanı rahatlatmaya çalış olur mu

Canım yaa inan hep seni düşündük dua ettik Geceleri belki sen hissetmiyorsundur hareketini bazen oluyor çünkü duruşdan kaynaklı. Hiç kötü şeyler getirme aklına. Sabah bi güzel doyur karnını, tatlı falan ye öyle gir nst ye. İnşallah yine iyi haberlerle bekliyoruz seni

ah sevindim hepsi sağlıkla gelsin inşallah. gece hareket yok demişsin ya acaba hareket var da sen uyanmıyor olabilir misin? ben mesela gece uyanmam pek, uyansam da 1 kere falan. hani özellikle hareketlerine uyanmıyorum

doktorunu nerden buldunuz kız

Cok sükür. Tüm gün aklımız sendeydi. Her sey yolunda olacak ins hepimiz icin.

Çok geçmiş olsun canım inşallah yarımada gğzel haberler alırsın kızlarında dediği gibi yerlerinde daralıyo artık hareketlerinde yavaşlıyo. Hayırlı haberler

Çok şükür canım İnşallah şu kalan günleri de sağ sağlim atlatıp kavuşuruz bebişlerimize

Canım gelmiş geçmiş olsun Seni çok merak ettik. Çok şükür iyiymişsiniz. Hareket de hissediyorsun süper kendini rahatlat senin stresini de hissediyordur minik. İnşallah her şey yolunda gidecek Öncesinde çok hareketliydi diyorsun belki biraz dinlenmek isteniştir bebek

Canım kurmamaya çalış kafanda strese sokma kendini İnşallah bebiş hareketlenmeye başlarda seni streten kurtarır ❤

Kız alemsiniz, bu gece formuna kavuştu çocuk merak etmeyin, iyi durumda bence yarın nst iyi çıkacak ben de kendime geldim hareket baslayınca, demek bir iki günlük tembellik oluyor, doktor çok panik yapmadı zaten. Onlar annenin stresini de düşünüyor.
ah sevindim hepsi sağlıkla gelsin inşallah. gece hareket yok demişsin ya acaba hareket var da sen uyanmıyor olabilir misin? ben mesela gece uyanmam pek, uyansam da 1 kere falan. hani özellikle hareketlerine uyanmıyorum
Normal degildi canım, onu biz hissediyoruz zaten, şimdi kudurdu

Benim de 31 den sonra başladı 33te biraz daha arttı. Pelvis kemiklerinin doğuma hazırlık için hareket edip oradaki eklemlerin gevşemesinden oluyormuş. Normal bir durum yani ama günlük hayatı etkiliyor tabi
of yaaaaa ben sağa da yatamıyorum pek. Bebek, karaciğerime mi böbreğime mi ne baskı yapıyor. İçerden önden arkadan komple ağrım oluyor sağ tarafta ama insan arada sağa da dönmek istiyor. işte o zaman ölüyorum sanki. Tüm karnım ağrıdan ölüyor resmen

InsaAllah yarında sorun cıkmaz canım. Bizdede hareketler azaldi eskisine oranla. Rabbim saglikla zamaninda doğmasını nasip etsin

Şimdiden yaramazlık yapmaya başladı senin bebiş doğu ca popoya bı şaplağıı haketti yarında inşallah nst güzel geçer canım

Kızlar bu çatı ağrısı dediğiniz nasıl oluyor?
bildiğin bütün vajina kemiklerin ağrıyor. kasıklara vuruyor. uzun süre oturup yatınca ayağa kalkınca çok ağrı yapıyor ama yürüdükçe açılıyor. yük yani bildiğin
bu kadar kasmayın ya sağıma asla yatmamalıyım diye. bana doktor nasıl rahat edersen öyle yat bebiş rahatsız olursa seni de rahatsız eder zaten demişti. sırt üstü bile yatıyorum belli süre

Saga ben çok uzun zamandır yatamiyorum duz yatınca da aynı ağrı acı sanki sola yatmaktan bacağım ağrıyor aylardır
Bebeğimin tık tık vurması tok anca dönüyor kimildiyor da orda yaşıyor diyorum
Hayırlısı az kaldı Allah kavuştursun hepimizi

Canım inan o ekstrem farklılığı hissediyorsun. Bak bu akşam düzeldi. Biz de nst gibiyiz, çok şükür toparladım ben de hareket olunca
Canım gecmis olsun, benimki de öyle 1 gün cok hareketliyse, sonra 2 gün sakin dinleniyor herhalde. Seninkinin de tembellik yapacağı tutmuş belliki çok şükür iyisiniz ya, sizi cok merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…