2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Abdest alırken bacağım kopuyr bazen yürürken bile zorlanıyrm ilk gebeliğimde ol ammıştı bunda çatı zagırdıyor o zmn acıdan

Benim de ellerim şişip uyusuyor, geceleri ağrı ile uyanıyorum ve uykular tamamen gitti. Doktorum nörolojiye yönlendirdi, emg cekildi aterli eldiven kullanmaya basladim bende hayırlısı ile doğsun istiyorum artık

Canım gecmis olsun, benimki de öyle 1 gün cok hareketliyse, sonra 2 gün sakin dinleniyor herhalde. Seninkinin de tembellik yapacağı tutmuş belliki çok şükür iyisiniz ya, sizi cok merak ettik
Bence cok radikal hareket degişimleri için doktora gitmeli gercekten, doktor benimkini önemsedi zaten, onlar annelerin hareket takibine önem veriyor. Rutin bir hareketi oluyor çocugun günlük, onun dışına çıkarsa, takip etmeli. Benim tam 2 gün olmuştu rutin bozulalı. 3.gün gittim. Saglıkla hepimiz kucagımıza alalım, son dönemler artık.

Kesinlikle. Benim bebek de ekstra hareketli, doktorum hareketli bebekler birden hareketi kesmez, eğer ki azalma olursa mutlaka haber ver demişti son muayenede. Herkes kendi bebeğinin ritmini biliyor onun dışına çıkarsa zaten bir acaba demeli

Canım gecmis olsun, benimki de öyle 1 gün cok hareketliyse, sonra 2 gün sakin dinleniyor herhalde. Seninkinin de tembellik yapacağı tutmuş belliki çok şükür iyisiniz ya, sizi cok merak ettik
Ayni sekilde bende kafaya takiyom arada,bende masallah bi gun cok hareketliyse sonra iki,uc gun oladar sakin ki esime diyom neden bu kadar sakin,demekki tek ben degilmisim normalmis ozaman diyorum mesajlari okuyinca

Benim de ellerim şişip uyusuyor, geceleri ağrı ile uyanıyorum ve uykular tamamen gitti. Doktorum nörolojiye yönlendirdi, emg cekildi aterli eldiven kullanmaya basladim bende hayırlısı ile doğsun istiyorum artık
Ise yariyor mu peki eldiven ? Son haftalardayiz , saglicakla dogsunlar da baska birsey istemiyorum. Bizde rahat edelim

Ay canim ya senin bebis de benim kizlar gibi doktoru gorunce iyi oldu demekki kotu birsey olmasinda , doktora gitmek kolay is . Yeterki saglikli olsunlar

Dulciana aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızın sesi çıkmıyor birkaç gündür bende sabır bekliyorum cumartesi doktora gidicem sorucam

Dulciana ayy sabahtan beri neler geldi aklımıza. İnşallah yarın her şey çok güzel çıkacak güzel haberlerini alacağız.
Bebekler tahminimizden güçlü, umarım öyle de saglıkla gelecekler dünyaya
Dulciana aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızın sesi çıkmıyor birkaç gündür bende sabır bekliyorum cumartesi doktora gidicem sorucam
Canım rutin hareketlerinin dışına çıktıysa takip et, dra anlatabileceğin şekilde not al. Mesela benim gün içinde vuruş şiddeti de düşmüştü, drlar hepsini dinleyerek degerlendiriyor. Ben de çok önemsemedim ilk basta, üzüldüm ama dra gitmiyim dedim. Drun verdiği önemi görünce, nst neden var anladım. Sen 24 saatlik nstsin her saat bebeği dinliyosun, makine 45 dkka, senin fikrin de önemli. Biraz da yerleri değişti diye mi böyle oldu acaba, kilo da aldılar. Umarım seninki de kendine gelir, haber ver bize. 1 gün kalmış. Cumaya çdk randevunu için rahat etmezse.

Dulciana . Haftamız senin aynı canım dün misafirlerim vardı ama aklım hep sendeydi çok şükür bişey yok inşllh içimiz rahatladı.
Mübarek sayılan 3 aylara girdik dualar daha özel kabul ❤hepimizi içine alan bir hatime başladım sağlıkla sıhhatle bebekleri miz bize bizde onlara kavuşalım inşllh

Ay canım ne güzel birsey düşünmüşün, Allah kabul etsin. Herkesin Regaip kandili mübarek olsun. Ne güzel çocuklarımız üç aylarda doğacak. Ben de dün üç aylara girdiğimizi öğrenince sevindim
Dulciana kuzu çok merak ettik vala hepimiz seni. Geçmiş olsun bebisin hareketlenmesine çok sevindim yine bugün nst'den sonra yaz bize
Tamam canım yazıcam merak etmeyin dün annemler stres oldu, bütün gün telefona kitlediler beni, bir de annemin de 9 aylık kötü bir tecrübesi var. Çocuga stresimi bıraktım onunla ilgilendim. Söylediğime pişman oldum. Olumsuz bişey olsa da yaşlılarımıza söylememek lazım hemen, bana ders oldu. Bugün iyi çıkacak bence. Düne göre daha iyi çocuk.
Çoğunluk her hafta nstye giriyor zaten sanırım?
Ay kız sen bavulunu kapattın mı? Dün ne bulduysam aldım hastaneden çıkınca, şu bavul kırmızı çizgi kızlar haklıymış. Bizde bavulu kapatıp kurdelesini keselim artık hazır dursun 30da bavul kapanmalıymış yani daha hazırlamayan varsa bu durum ders olsun hsonu bu iş bitsin. Benim bavul içi organizerlar dün geldi daha.

Günaydın herkese Dulciana cok sevındm gercekten hareketlenmesıne zaten ne olursa olsun doktora gıtmek lazım ben bazen ertelıyorum doktorda bana kızıyor bu son ay zaten sureklı kontrol onemlı bence bununla gelip geçsin inşallah benım doktor rısk sevnedıgı ıcın her hafta gel artık bır haftası nasıl olsa ucretsız dıyor

Aynen öyle. Ben 28de nolur nolmaz her şeyi hazırlamıştım. Her seyimiz hazır hanfendiyi bekliyoruz şimdi :)

Yaşlılara söylememe konusuna aşırı katılıyorum. Olan bir şeyi söylesen de aman dillendirme diyorlar seni daha da sınır edip strese sokuyorlar.

Doğru demiş. İmkanın var kullan

Ahahha bavul benimde hazır değil kuzu. Bebeğin kiyafetleri hazırda kendi pijamalarımı falan yıkayıp bavula yerlestirmem lazım. Allah korusun bi durumda onlar bi şekilde ayarlanır kendine onu da stres yapma

Ahahha bavul benimde hazır değil kuzu. Bebeğin kiyafetleri hazırda kendi pijamalarımı falan yıkayıp bavula yerlestirmem lazım. Allah korusun bi durumda onlar bi şekilde ayarlanır kendine onu da stres yapma
Kız sen 36 dasın benim yine 33:) action, hızlıca hallet o işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…