Ahahha 35+2 diyelimKız sen 36 dasın benim yine 33:) action, hızlıca hallet o işi
Yok, kasmıyorum. Benim bebekten sonra iki taraflı böbrek genişlemesi oluştu. Bi ara kum döktüm, bi ara idrarda şeker çıktı. Böbreklerim bozuldu yani. sağa yattığımda ciddi anlamda böbreğimde ağrı yapıyor. Kafaya takıp kuruntu yapmaK değil yani.bildiğin bütün vajina kemiklerin ağrıyor. kasıklara vuruyor. uzun süre oturup yatınca ayağa kalkınca çok ağrı yapıyor ama yürüdükçe açılıyor. yük yani bildiğin
bu kadar kasmayın ya sağıma asla yatmamalıyım diye. bana doktor nasıl rahat edersen öyle yat bebiş rahatsız olursa seni de rahatsız eder zaten demişti. sırt üstü bile yatıyorum belli süre
Amin inşallah yaSaga ben çok uzun zamandır yatamiyorum duz yatınca da aynı ağrı acı sanki sola yatmaktan bacağım ağrıyor aylardır
Bebeğimin tık tık vurması tok anca dönüyor kimildiyor da orda yaşıyor diyorum
Hayırlısı az kaldı Allah kavuştursun hepimizi
Psikolojik olarak eşimle gitmek istiyorum nedense zaten aşağıya baskı çok durmadan idrar geliyor tek olmak istemiyorum.Bu aralar zaten psikolojik çok hassas oldum dokunsan aglarimBebekler tahminimizden güçlü, umarım öyle de saglıkla gelecekler dünyaya
Canım rutin hareketlerinin dışına çıktıysa takip et, dra anlatabileceğin şekilde not al. Mesela benim gün içinde vuruş şiddeti de düşmüştü, drlar hepsini dinleyerek degerlendiriyor. Ben de çok önemsemedim ilk basta, üzüldüm ama dra gitmiyim dedim. Drun verdiği önemi görünce, nst neden var anladım. Sen 24 saatlik nstsin her saat bebeği dinliyosun, makine 45 dkka, senin fikrin de önemli. Biraz da yerleri değişti diye mi böyle oldu acaba, kilo da aldılar. Umarım seninki de kendine gelir, haber ver bize. 1 gün kalmış. Cumaya çdk randevunu için rahat etmezse.
Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Canım benim hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah sende bebeginde saglikla kavusursunuzKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
size tarih mi verdiler? bana 16 subat dedi doktor ama o kadar bekler mi bebekler bilmiyorumSon 14 den günaydın. Kendimi hiç doğuma girecek gibi hissetmesem de
Saglıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallahKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
sag salim kavusursunuz insallah. ciğer gelistirici vurulmus muyduKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdanKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Sağlıkla gelsin bebiş canım dualarımız seninle ❤Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Evet canım, teşekkürler herkese arkadaşlarsag salim kavusursunuz insallah. ciğer gelistirici vurulmus muydu
Aynı benimkide oyl öyle2466gr dedi bugün doktor. 1 hafta önden gidiyordu 2 seferdir haftasıyla uyumlu çıkıyor. Aman sağlıklı olsunlar da
Seninkinin kilosu nasıl
Şimdiden hayırlı olsun, güzel haberlerle gelin inşallahKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Dogumdan çıkınca bizede haber ver :) hayırlı olsunKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Sağlıkla al kucağınaa bebişinii hayırlı olsun canım beniiimKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Sağlıkla gelsin minik Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak inşallah nasıl duygulandım anlatamam gözlerim doldu güzel haberler bekliyorumKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Cok sukur canim duzelmesine cok sevindim. Rabbim daha iyi etsin. Takip etmek sart hareketleriCanım inan o ekstrem farklılığı hissediyorsun. Bak bu akşam düzeldi. Biz de nst gibiyiz, çok şükür toparladım ben de hareket olunca
Saglikla gelsin kuzu. Mubarek gün geliyor insaAllah küvez ihtiyacı olmazKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?