2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız sen 36 dasın benim yine 33:) action, hızlıca hallet o işi
Ahahha 35+2 diyelim ben biraz rahatım kuzu bu konularda. Erken gelmesini çağırcam gibi geliyo hazırlayınca ya bebisko kiyafetleri hazir zaten öyle bi durum olsa eşim, annem babam gelip alır en kötü sıkıntı yok 38 den öncede gelmesin lütfen yani

Yok, kasmıyorum. Benim bebekten sonra iki taraflı böbrek genişlemesi oluştu. Bi ara kum döktüm, bi ara idrarda şeker çıktı. Böbreklerim bozuldu yani. sağa yattığımda ciddi anlamda böbreğimde ağrı yapıyor. Kafaya takıp kuruntu yapmaK değil yani.
Amin inşallah ya

Psikolojik olarak eşimle gitmek istiyorum nedense zaten aşağıya baskı çok durmadan idrar geliyor tek olmak istemiyorum.Bu aralar zaten psikolojik çok hassas oldum dokunsan aglarim

Hayırlısı olsun canım benim

Canım benim hayırlısı olsun hakkınızda. İnşallah sende bebeginde saglikla kavusursunuz

Saglıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah

sag salim kavusursunuz insallah. ciğer gelistirici vurulmus muydu

Canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz burdan

Sağlıkla gelsin bebiş canım dualarımız seninle ❤

Sağlıkla kucağına al inşallah canım

Şimdiden hayırlı olsun, güzel haberlerle gelin inşallah

Dogumdan çıkınca bizede haber ver :) hayırlı olsun

Sağlıkla al kucağınaa bebişinii hayırlı olsun canım beniiim

Sağlıkla gelsin minik Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak inşallah nasıl duygulandım anlatamam gözlerim doldu güzel haberler bekliyorum

Sağlıkla al kucağına bebisini haber bekliyoruz habersiz koyma bizide

Canım inan o ekstrem farklılığı hissediyorsun. Bak bu akşam düzeldi. Biz de nst gibiyiz, çok şükür toparladım ben de hareket olunca
Cok sukur canim duzelmesine cok sevindim. Rabbim daha iyi etsin. Takip etmek sart hareketleri
Saglikla gelsin kuzu. Mubarek gün geliyor insaAllah küvez ihtiyacı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…