2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sırt üstü yatmak rahime baskı yaptığı için tansiyonun yükselmesine sebep olabiliyor. Benim doktorum 5 10 dakika kendini dinlendirmek için yatabilirsin ama sonra mutlaka ya sağa ya sola dön dedi. Muayenede de bu durum başıma geldi maalesef. Muayene uzun sürünce gözlerim karardı birden tansiyonum yükselmişti.

Bizim de hediyeliğimiz geldi sadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20220203_120056.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 139
Canım çok güzel magnet kesen nerden yaptırdın??

Hadi hayırlısı sag salim dogsun bebiş

Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar Nstye girdim, hareketler rutini yakalamasa da dün hiç major hareket yokken bugün 1-2 defa oldu. Bu da iyi bir gelişme harekette az da olsa artış var. Eger yine azalma hissedersem gidicem ama dr 24 saatlik izlemeye gerek görmedi çok şükür
canım hayırlısıyla, saglıkla al kucagına. Bu dogum olayı hiç planladıgımız tarihlere uymayacak demek ki, magazin hattı gibi sürekli grup gündemimiz değişiyor. Son dakika haberi giriyoruz hepimiz seninki ne güzel bir gün geliyor, Allah herseyini rast getirsin. Dualarımız seninle.

Cok şükür dulciii minnak annesini korkuttu biraz. Şimdi doğrudan hastane çantası hazırlamaya

işte onu söylüyorum bende bebek rahatsız oldugunda bizi de rahatsız ediyor zaten. 5-10 dkdan fazla yatsam da mutlaka ayaklarımı kaldırıyorum çünkü bel ağrım ancak sırt üstü yatınca geçiyor

işte onu söylüyorum bende bebek rahatsız oldugunda bizi de rahatsız ediyor zaten. 5-10 dkdan fazla yatsam da mutlaka ayaklarımı kaldırıyorum çünkü bel ağrım ancak sırt üstü yatınca geçiyor
Canm senin diğer kuzu nasıl wc eğitimini tamamlayabildinz mi bide sen odasını ayırmışmıydın

Oh çok şükür kuzu. Rahat rahat geçirirsin inşallah hamileligini

Ay nasil merak ettim seni durup durup son foruma girmene falan baktim o derece
Cok sukur canim cok gecmis olsun
32.haftadan sonra hareketleri azalacak denir ama kisiden kisiye degisiyor bence

Canim guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi ile
Benimde nst’de kasılma sanci cikiyor helede doktora gittigim gun ve ertesingun baya agrim oluyor ama onun disinda iyiyim cok sukur
Sanirim oyle uzun sureler bekleyemecegiz bizler bana doktor 1 mart dedi ama mumkun degil ya

Yaaa bayıldım yaptırmayacaktım ama seninkini görünce aileme sadece yaptırmak istiyorum çok teşekkür ederim küçük bi anı olsun

Canım burda etiket de var gördün mü boyutları nasıldır bilmiyorum ama çok incelemedim

Evet evet canım çalışıyorum ama haftaya son bitse de kurtulsam sen naptın çalışıyor musun
Evet ben de çalışıyorum ama bu hafta zorlanmaya başladım üç gündür çatı ağrım var yürürken otururken kasıklarım ağrıyor bugün de vajinada batma gibi bi his var bilemedim haftaya son senin gibi ama tekrar izne mi ayrılsam diye kara kara düşünüyorum

Ben pazartesi salı çalışıp 2 gün yıllık izin alıcam cuma gelip eşyalarımı toplıcam şimdi izni bozdurmaya merkeze gitmek daha zor geliyor bana canım benimde acıyor her yerim eve gidince daha çok çıkıyor acısı eğer sende yapabiliyorsan böyle yap ama doktora gitmen kolaysa bozdur canım çok iyi anlıyorum seni evde işler vaedır büyük ihtimal benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…