Kadıköy ve ilçelerinde olabilir. Maltepe olabilir. Üsküdar bile olabilir.ne taraflarda bakıyorsunuz
ben adatıp hastanesi nihan özdemire gidiyorum memnunum
Sırt üstü yatmak rahime baskı yaptığı için tansiyonun yükselmesine sebep olabiliyor. Benim doktorum 5 10 dakika kendini dinlendirmek için yatabilirsin ama sonra mutlaka ya sağa ya sola dön dedi. Muayenede de bu durum başıma geldi maalesef. Muayene uzun sürünce gözlerim karardı birden tansiyonum yükselmişti.bildiğin bütün vajina kemiklerin ağrıyor. kasıklara vuruyor. uzun süre oturup yatınca ayağa kalkınca çok ağrı yapıyor ama yürüdükçe açılıyor. yük yani bildiğin
bu kadar kasmayın ya sağıma asla yatmamalıyım diye. bana doktor nasıl rahat edersen öyle yat bebiş rahatsız olursa seni de rahatsız eder zaten demişti. sırt üstü bile yatıyorum belli süre
Canım çok güzel magnet kesen nerden yaptırdın??Bizim de hediyeliğimiz geldisadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.
Aynen tarih verdi. İkizse beklememe ihtimali var.size tarih mi verdiler? bana 16 subat dedi doktor ama o kadar bekler mi bebekler bilmiyorum
Kuzum ben linkini atayım sana. Yaren Davetiye site bu kuzum. Büsürü model var. BakarsınCanım çok güzel magnet kesen nerden yaptırdın??
Hadi hayırlısı sag salim dogsun bebişKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
canım hayırlısıyla, saglıkla al kucagına. Bu dogum olayı hiç planladıgımız tarihlere uymayacak demek ki, magazin hattı gibi sürekli grup gündemimiz değişiyor. Son dakika haberi giriyoruz hepimizKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Cok şükür dulciiiKızlar Nstye girdim, hareketler rutini yakalamasa da dün hiç major hareket yokken bugün 1-2 defa oldu. Bu da iyi bir gelişme harekette az da olsa artış var. Eger yine azalma hissedersem gidicem ama dr 24 saatlik izlemeye gerek görmedi çok şükür
canım hayırlısıyla, saglıkla al kucagına. Bu dogum olayı hiç planladıgımız tarihlere uymayacak demek ki, magazin hattı gibi sürekli grup gündemimiz değişiyor. Son dakika haberi giriyoruz hepimizseninki ne güzel bir gün geliyor, Allah herseyini rast getirsin. Dualarımız seninle.
işte onu söylüyorum bende bebek rahatsız oldugunda bizi de rahatsız ediyor zaten. 5-10 dkdan fazla yatsam da mutlaka ayaklarımı kaldırıyorum çünkü bel ağrım ancak sırt üstü yatınca geçiyorSırt üstü yatmak rahime baskı yaptığı için tansiyonun yükselmesine sebep olabiliyor. Benim doktorum 5 10 dakika kendini dinlendirmek için yatabilirsin ama sonra mutlaka ya sağa ya sola dön dedi. Muayenede de bu durum başıma geldi maalesef. Muayene uzun sürünce gözlerim karardı birden tansiyonum yükselmişti.
Canm senin diğer kuzu nasıl wc eğitimini tamamlayabildinz mi bide sen odasını ayırmışmıydınişte onu söylüyorum bende bebek rahatsız oldugunda bizi de rahatsız ediyor zaten. 5-10 dkdan fazla yatsam da mutlaka ayaklarımı kaldırıyorum çünkü bel ağrım ancak sırt üstü yatınca geçiyor
Oh çok şükür kuzu. Rahat rahat geçirirsin inşallah hamileliginiKızlar Nstye girdim, hareketler rutini yakalamasa da dün hiç major hareket yokken bugün 1-2 defa oldu. Bu da iyi bir gelişme harekette az da olsa artış var. Eger yine azalma hissedersem gidicem ama dr 24 saatlik izlemeye gerek görmedi çok şükür
canım hayırlısıyla, saglıkla al kucagına. Bu dogum olayı hiç planladıgımız tarihlere uymayacak demek ki, magazin hattı gibi sürekli grup gündemimiz değişiyor. Son dakika haberi giriyoruz hepimizseninki ne güzel bir gün geliyor, Allah herseyini rast getirsin. Dualarımız seninle.
Ay nasil merak ettim seni durup durup son foruma girmene falan baktim o dereceKızlar Nstye girdim, hareketler rutini yakalamasa da dün hiç major hareket yokken bugün 1-2 defa oldu. Bu da iyi bir gelişme harekette az da olsa artış var. Eger yine azalma hissedersem gidicem ama dr 24 saatlik izlemeye gerek görmedi çok şükür
Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Yaaa bayıldım yaptırmayacaktım ama seninkini görünce aileme sadece yaptırmak istiyorum çok teşekkür ederim küçük bi anı olsunBizim de hediyeliğimiz geldisadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de 32 den sonra çalışır raporuyla çalışmaya başlamıştın dimi?Yaaa bayıldım yaptırmayacaktım ama seninkini görünce aileme sadece yaptırmak istiyorum çok teşekkür ederim küçük bi anı olsun
Evet evet canım çalışıyorum ama haftaya son bitse de kurtulsam sen naptın çalışıyor musunCanım yanlış hatırlamıyorsam sen de 32 den sonra çalışır raporuyla çalışmaya başlamıştın dimi?
Canım burda etiket de var gördün mü boyutları nasıldır bilmiyorum ama çok incelemedimBizim de hediyeliğimiz geldisadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.
Evet ben de çalışıyorum ama bu hafta zorlanmaya başladım üç gündür çatı ağrım var yürürken otururken kasıklarım ağrıyor bugün de vajinada batma gibi bi his varEvet evet canım çalışıyorum ama haftaya son bitse de kurtulsam sen naptın çalışıyor musun
Ben pazartesi salı çalışıp 2 gün yıllık izin alıcam cuma gelip eşyalarımı toplıcam şimdi izni bozdurmaya merkeze gitmek daha zor geliyor bana canım benimde acıyor her yerim eve gidince daha çok çıkıyor acısı eğer sende yapabiliyorsan böyle yap ama doktora gitmen kolaysa bozdur canım çok iyi anlıyorum seni evde işler vaedır büyük ihtimal benim gibiEvet ben de çalışıyorum ama bu hafta zorlanmaya başladım üç gündür çatı ağrım var yürürken otururken kasıklarım ağrıyor bugün de vajinada batma gibi bi his varbilemedim haftaya son senin gibi ama tekrar izne mi ayrılsam diye kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?