2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet ya dediğin gibi eve gelince bütün günün acısı çıkıyor ben hastanede çalışıyorum zaten doktora gidip yeniden rapor alırım da doğumdan sonra o bir hafta için pişman olur muyum diye düşünüyorum

sag salim kavusursunuz insallah. ciğer gelistirici vurulmus muydu
Arkadaş 34. Haftayı tamamlamış.
Allahın ile saglicakla alır kucagina.
34. Bittikten sonra ciğer geliştirici için gerek yok.
Zaten vuruldugun andan itibaren etkisi olması için 24 saat geçmesi lazım.
Vücuda girdikten sonra da doğum iki hafta içinde gerçekleşmezse etkisi gidiyormuş.
Eskiden bu kortizon iğnesi sürekli uygulanan bir durumdu. Ama son araştırmalara göre bebeğe sonra dan yan etkisi olma ihtimalini göze alınarak sadece gerçekten acil durumlarda vuruyorlar.
Kızım erken doğduğu için bu konu ile çok araştırmalarım olmuştu.

Yaaa bayıldım yaptırmayacaktım ama seninkini görünce aileme sadece yaptırmak istiyorum çok teşekkür ederim küçük bi anı olsun
Ayy minoşum yaptır tabi hem çok uygun fiyatlı evet burda etiket de var ama yuvarlak, madlenler kare oluyor ya ondan bastırmadım. Bi de daha cikolataya karar veremedim ama hediyelikleri de bekletmek istemedim

Martın ilk haftası tayfası 37+ olduysa (yani sizler) martın son treni olan bizi de bir heyecan basmıyor değil
Cok sukur son kisilerde 34 haftalik olmaya basladi. Guzel gidiyoruz bence ikizlerde annelerine kavusursa tamam olacak bu gece guzel uyudum ilk defa tabi yine 3 den 6.45 e kadar

ay bayıldım kız bende yaptırayım kaça yaptırdın bunları bi linkle biziii

Kizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum.
Saglicakla kucagina alirsin insallah canim. Guzel haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canımilk bebeğimiz geliyormu kızlarrrrr

Ya canim benim doktorumda demisti igneden yapariz sana kasilmalar devam ederse diye ben 34.haftadayken.
Sali gunu bir arkadasima yatis verdiler sehir hastanesinde igne yaptilar bu sabaha karsida sezeryanla almislar cocugu. Sanirim Turkiyede pek 34.-35 ayrimi yok kizin 37.haftasi idi bugun dunyaya getirdi. Sanirim bir onlem olarak goruluyor.

Ayy minoşum yaptır tabi hem çok uygun fiyatlı evet burda etiket de var ama yuvarlak, madlenler kare oluyor ya ondan bastırmadım. Bi de daha cikolataya karar veremedim ama hediyelikleri de bekletmek istemedim
Keseli en az 50 tane dediler ya ben az bişey yaptıracaktım 20 tane falan

Keseli en az 50 tane dediler ya ben az bişey yaptıracaktım 20 tane falan
Kuzum bende 25 tane yaptirdim. Evet keseli olunca oyle cikiyor. Ben kesesini ayri, magnetini ayri aldim. O zaman 25 ser tane oldu. 1₺ fazla odemis oluyosun tane basina ama 25 tane oluyo mesela. Anlatabildim mi?

Canım çıktınız mı nasılsınız kendine gelince bizi haberdar et ilk bebişimizi kutlayalım

benim doktorum 35. haftalara kadar igne uyguladigini soyledi. hepsinin egitimi tecrubesi farklidir herhalde. ciger gelisimi tamamlanmasinin da 38-39. haftalara kadar bitmedigini anlatti.
ben 33te iki doz celeston yaptirdim pihti attığını düşündük duzelmeseydim ameliyata girecektim.

Kuzum bende 25 tane yaptirdim. Evet keseli olunca oyle cikiyor. Ben kesesini ayri, magnetini ayri aldim. O zaman 25 ser tane oldu. 1₺ fazla odemis oluyosun tane basina ama 25 tane oluyo mesela. Anlatabildim mi?
Anladım canım anladım zahradaya anlatırken gördüm mantıklı geldi ben hiç öyle düşünmemiştim teşekkür ederim yaptırıcam sanırım hiç isimli bişey yaptırmadım çünkü küçük bi hatıra kalır teşekkür ederim sayende aklıma düştü

Tanesi 50 kurus 1₺ falan daha pahalıya geliyo ama 50 tane yaptırmak zorunda kalmıyosun öyle düşün. Aynen benimde isimli hiçbiseyim yok. Hem bana hem annelere hatıra kalsın istedim. Yoksa akrabalar bunu saklamaz sonuçta ne demek minnoşum

Aslında yapılmaması lazim.
Tabi 34 cu haftadan önce işe mutlaka riskli durumda yapılması lazım.
Çocukta ileride hiperaktivite ve dikkat bozukluğuna yol acabiliyormus.
Ebeler ve asistan doktorlar da ben de hemen vurmak istemişti.
Baş hekim geldi ve karşı çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…