- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Evet ya dediğin gibi eve gelince bütün günün acısı çıkıyorBen pazartesi salı çalışıp 2 gün yıllık izin alıcam cuma gelip eşyalarımı toplıcam şimdi izni bozdurmaya merkeze gitmek daha zor geliyor bana canım benimde acıyor her yerim eve gidince daha çok çıkıyor acısı eğer sende yapabiliyorsan böyle yap ama doktora gitmen kolaysa bozdur canım çok iyi anlıyorum seni evde işler vaedır büyük ihtimal benim gibi
Arkadaş 34. Haftayı tamamlamış.sag salim kavusursunuz insallah. ciğer gelistirici vurulmus muydu
Ayy minoşum yaptır tabi hem çok uygun fiyatlıYaaa bayıldım yaptırmayacaktım ama seninkini görünce aileme sadece yaptırmak istiyorum çok teşekkür ederim küçük bi anı olsun
Cok sukur son kisilerde 34 haftalik olmaya basladi. Guzel gidiyoruz benceMartın ilk haftası tayfası 37+ olduysa (yani sizler) martın son treni olan bizi de bir heyecan basmıyor değil
ay bayıldım kız bende yaptırayım kaça yaptırdın bunları bi linkle biziiiBizim de hediyeliğimiz geldisadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.
Saglicakla kucagina alirsin insallah canim. Guzel haberlerini bekliyoruzKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum.
Yaren Davetiye kuzum adresi bu busuru modeli var. Ben 25 adet yaptırdım. Kese ayrı magnet ayrı toplam 4₺ 1 adeti. 50 adet ve üstü yaptırırsan daha uygun set olarak yapiyolar. İste bakarsın kafana göreay bayıldım kız bende yaptırayım kaça yaptırdın bunları bi linkle biziii
Allah yardımcın olsun canımKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Ya canim benim doktorumda demisti igneden yapariz sana kasilmalar devam ederse diye ben 34.haftadayken.Arkadaş 34. Haftayı tamamlamış.
Allahın ile saglicakla alır kucagina.
34. Bittikten sonra ciğer geliştirici için gerek yok.
Zaten vuruldugun andan itibaren etkisi olması için 24 saat geçmesi lazım.
Vücuda girdikten sonra da doğum iki hafta içinde gerçekleşmezse etkisi gidiyormuş.
Eskiden bu kortizon iğnesi sürekli uygulanan bir durumdu. Ama son araştırmalara göre bebeğe sonra dan yan etkisi olma ihtimalini göze alınarak sadece gerçekten acil durumlarda vuruyorlar.
Kızım erken doğduğu için bu konu ile çok araştırmalarım olmuştu.
Keseli en az 50 tane dediler ya ben az bişey yaptıracaktım 20 tane falanAyy minoşum yaptır tabi hem çok uygun fiyatlıevet burda etiket de var ama yuvarlak, madlenler kare oluyor ya ondan bastırmadım. Bi de daha cikolataya karar veremedim ama hediyelikleri de bekletmek istemedim
Kuzum bende 25 tane yaptirdim. Evet keseli olunca oyle cikiyor. Ben kesesini ayri, magnetini ayri aldim. O zaman 25 ser tane oldu. 1₺ fazla odemis oluyosun tane basina ama 25 tane oluyo mesela. Anlatabildim mi?Keseli en az 50 tane dediler ya ben az bişey yaptıracaktım 20 tane falan
Canım çıktınız mı nasılsınız kendine gelince bizi haberdar et ilk bebişimizi kutlayalımKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
benim doktorum 35. haftalara kadar igne uyguladigini soyledi. hepsinin egitimi tecrubesi farklidir herhalde. ciger gelisimi tamamlanmasinin da 38-39. haftalara kadar bitmedigini anlatti.Arkadaş 34. Haftayı tamamlamış.
Allahın ile saglicakla alır kucagina.
34. Bittikten sonra ciğer geliştirici için gerek yok.
Zaten vuruldugun andan itibaren etkisi olması için 24 saat geçmesi lazım.
Vücuda girdikten sonra da doğum iki hafta içinde gerçekleşmezse etkisi gidiyormuş.
Eskiden bu kortizon iğnesi sürekli uygulanan bir durumdu. Ama son araştırmalara göre bebeğe sonra dan yan etkisi olma ihtimalini göze alınarak sadece gerçekten acil durumlarda vuruyorlar.
Kızım erken doğduğu için bu konu ile çok araştırmalarım olmuştu.
Anladım canım anladım zahradaya anlatırken gördüm mantıklı geldi ben hiç öyle düşünmemiştim teşekkür ederim yaptırıcam sanırım hiç isimli bişey yaptırmadım çünkü küçük bi hatıra kalırKuzum bende 25 tane yaptirdim. Evet keseli olunca oyle cikiyor. Ben kesesini ayri, magnetini ayri aldim. O zaman 25 ser tane oldu. 1₺ fazla odemis oluyosun tane basina ama 25 tane oluyo mesela. Anlatabildim mi?
Tanesi 50 kurus 1₺ falan daha pahalıya geliyo ama 50 tane yaptırmak zorunda kalmıyosun öyle düşün. Aynen benimde isimli hiçbiseyim yok. Hem bana hem annelere hatıra kalsın istedim. Yoksa akrabalar bunu saklamaz sonuçtaAnladım canım anladım zahradaya anlatırken gördüm mantıklı geldi ben hiç öyle düşünmemiştim teşekkür ederim yaptırıcam sanırım hiç isimli bişey yaptırmadım çünkü küçük bi hatıra kalırteşekkür ederim sayende aklıma düştü
Aslında yapılmaması lazim.Ya canim benim doktorumda demisti igneden yapariz sana kasilmalar devam ederse diye ben 34.haftadayken.
Sali gunu bir arkadasima yatis verdiler sehir hastanesinde igne yaptilar bu sabaha karsida sezeryanla almislar cocugu. Sanirim Turkiyede pek 34.-35 ayrimi yok kizin 37.haftasi idi bugun dunyaya getirdi. Sanirim bir onlem olarak goruluyor.
Ilk bebegimiz dogdu zaten canimAllah yardımcın olsun canımilk bebeğimiz geliyormu kızlarrrrr
Kız kim bak görüyonmu kaçırdım yineIlk bebegimiz dogdu zaten canim
ikizlerden gelenler var kızz bak tabloyaaa yazdım fırtlattıkları tarihiiiKız kim bak görüyonmu kaçırdım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?