2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Girdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar doğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
T Tosuncuk123 canım canıım 1 saat önce girmişsin nasılsın bebişin nasııııl anlat bize deneyimleriniii müsait oluncaa minişinin adı ne olduuu

Allah analı babalı büyütsün kuzum

Kuzum gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar bu kovid de karantina bitince tekrar test yaptırmama gerek varmı? Dr.um bisey demedi.

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün

Çok güzel olmus hediyeligin bende almaya karar verdim dediğin gibi içine bir de cikolata çok şık durur

Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsün .bol sütlü günlerin olsun .en yakın zamanda gelir insaah bebişin yanına

Rabbim analı babalı büyütsün
Darısı başımıza.kac kilo kuzucuk

Güzel haberlerle gelirsin umarım.

Hayırlısı olsun. Umarım saglikla kavusmussunuzdur. Bebis aceleci çıkmış
Gözün aydin canim. Insallah bir daha boyle korku yasamadan saglikla kavusursunuz

Kızlar hergün bu saatlerde migdem sanırım kötü oluyor boğazıma bir yanma geliyor rennie şurup verdi bir kaşık içiyorum iyi oluyorum hergün içmek zararlı olur mu içen var mı

Gözünüz Aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…