Ben de kaçırmışım yaKız kim bak görüyonmu kaçırdım yine
Ayyy çok ayıp etmişiz yaikizlerden gelenler var kızz bak tabloyaaa yazdım fırtlattıkları tarihiii
T Tosuncuk123 canım canıım 1 saat önce girmişsin nasılsın bebişin nasııııl anlat bize deneyimleriniii müsait oluncaa minişinin adı ne olduuu
Allah analı babalı büyütsün kuzumGirdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Kuzum gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.Girdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsünGirdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Çok güzel olmus hediyeligin bende almaya karar verdim dediğin gibi içine bir de cikolata çok şık dururBizim de hediyeliğimiz geldisadece akrabalara ve arkadaşlara eve geldiklerinde dağıtmak için ve içimde kalmasın diye yaptırmak istedim şahsen magnet boyle kendi keseleri de var. Kese ile vericem. Minimal güzel ve çok pahalı olmayan bişey. Çünkü bu hediyeligi bitek ben annemler falan saklar sonuçta. O yüzden çok fazla para vermek istemedim bi de sevdigim bi pastaneden madlen çikolata alıp üzerine, kırtasiyeden etiket bastırıcam. Hediyelik çikolataları da o şekilde dağıtmayı düşünüyorum.
Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsün .bol sütlü günlerin olsun .en yakın zamanda gelir insaah bebişin yanınaGirdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Aynen icine de ciko koydun mu tamamdir yaniÇok güzel olmus hediyeligin bende almaya karar verdim dediğin gibi içine bir de cikolata çok şık durur
Unutmus olabilirsinKız kim bak görüyonmu kaçırdım yine
Kesinlikle cnmAynen icine de ciko koydun mu tamamdir yaniay çok sevindim beğenmenize biseye vesile oldum kız iyi ki paylaşmışım
Rabbim analı babalı büyütsünGirdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Girdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
Hayırlısı olsun. Umarım saglikla kavusmussunuzdur. Bebis aceleci çıkmışKizlar günaydın, aşırı bir ağrı sonucu hastanedeyim sezaryene alıyorlar birazdan. Nst de hep sancı çıkıyordu ama hicbi şey hissetmiyordum, son yarım saattir bel ve karın ağrısından ölüyorum. Umarım her şey iyi geçer
Gözün aydin canim. Insallah bir daha boyle korku yasamadan saglikla kavusursunuzKızlar Nstye girdim, hareketler rutini yakalamasa da dün hiç major hareket yokken bugün 1-2 defa oldu. Bu da iyi bir gelişme harekette az da olsa artış var. Eger yine azalma hissedersem gidicem ama dr 24 saatlik izlemeye gerek görmedi çok şükür
canım hayırlısıyla, saglıkla al kucagına. Bu dogum olayı hiç planladıgımız tarihlere uymayacak demek ki, magazin hattı gibi sürekli grup gündemimiz değişiyor. Son dakika haberi giriyoruz hepimizseninki ne güzel bir gün geliyor, Allah herseyini rast getirsin. Dualarımız seninle.
Oyy eline sağlıkkkikizlerden gelenler var kızz bak tabloyaaa yazdım fırtlattıkları tarihiii
Gözünüz Aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce kavuşursunuz inşallahGirdim ama o ara hemşireler geldi yazar, her şey çok güzel herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlardoğum on dk bile sürmedi ama bebekte sürekli bı mizildanma var diye iki saatliğine yoğun bakıma aldılar solunum sorunu olunca böyle oluyor genelde dedi doktor. Bir gelisme olursa yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?