2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar hergün bu saatlerde migdem sanırım kötü oluyor boğazıma bir yanma geliyor rennie şurup verdi bir kaşık içiyorum iyi oluyorum hergün içmek zararlı olur mu içen var mı
Yok hiç zararı gümüş. Ben de gaviscon içiyorum günde 3 defa.

Z zahrada green clean deterjanı kullandım canım, bugün yıkamalara basladım artık. Minicik şeyler etiketleri kes, renklerini ayır. Ne çok vakit alıyor ya.
Deterjan beni rahatsız etmedi nedense canım, bunu kullanabilirim alerji yapmazsa bebeğe.Ekstra durulama yaptırdım ve az deterjan koydum. Zaten minicik kıyafetler
G gumus82 canım reflü için yemekten sonra hemen yatmamaya, suyu yemekle birlikte degil yemekten yarım saat önce ve 1,5 saat sonra içmeye dikkat et. Daha önce var mıydı, hamilelik reflüsü mü acaba? Çok ilginç birsey benim de normalde reflüm var, hamilelikte olmadı. Tahin de mideye iyi geliyor, aklında olsun.

Canm senin diğer kuzu nasıl wc eğitimini tamamlayabildinz mi bide sen odasını ayırmışmıydın
eylül ayında bezi bıraktık canım. sürecin oturması 1 ayı buldu tabi. şuan baya alıştı üzerine de zaman geçtiği için. kasımda da odasını ayırdık. çok şükür odasına ve yatağına da alıştı. şuan bebeklikten çocukluğa evrildi siz ne alemdesiniz

Ise yariyor mu peki eldiven ? Son haftalardayiz , saglicakla dogsunlar da baska birsey istemiyorum. Bizde rahat edelim
Daha yeni kullanmaya başladım canim, ama ilk gece için fark vardı sanki. Uyusukluk ve ağrıyı fazla hisstemedim gece. Benim korkum doğumdan sonra da devam eder mi diye bebek kucağımıza alıp indircez sürekli.odem gittikçe azalır sikayetin dedi doktor. İns öyle de olur bakalım

1 aydır tekrar geldi yıllar öncede böyle agrirdi

Gözün aydın canım çok şükür

Gözün aydin canim çok şükür

Dogumdan sonra kalmaz emin ol mesela bu ayak yanmalarini ben 4.defa yasiyorum hic sevmedigim durum uykusuz kalmak . Zaten ayaklarim yanmasi cocuklardan uyaniyordum . Simdi 3 e kadar uyuyamiyrm bebek dogunca geciyor hersey tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…