2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gunaydın bır haftadır hafıf bogaz agrısı burun tıkanıklıgı vardı usuttum sanmıstım dun dıdımer degerım 4500 çıkınca doktor pcr ıstedı ve pozıtıf cıktım suan bır belırtım kalmadı aslında ama deger cok yuksek cıkınca panık oldum kan sulandırıcıya basladık hemen

Canım çok gecmiş olsun, D Dimer testini durup dururken mi istedi doktor? Kandan bakılıyor ona di mi? Bu testi benden istemedi merak ettim.
Hiç hissetmeden atlatmışın sen, çok şükür. Bebeğin hareketleri normalde oldugu şekildeyse panik yapma, negatife dönmüşündür bile belki.
Doktora gidersin için rahatlar.

Çok saol cnm iş yerınde cok pozıtıf olunca pıhtılasmam varmıdırkı dıye doktora ben rıca ettım bı oncekı kovıdde cok yuksektı dıye bundada yuksek cıktı ıste ama son trımesterde covıd olmasada pıhtılasma yuksek cıkabılıyomuş ınsallah covıde baglı bır yukselme degıldır

Ah canım benim çok geçmiş olsun ya

Anladım canım, belki biz de yaptırsak son trimester diye yüksek çıkacak. Çocugun hareketleri azaldıgında inan ben de pıhtıdan korktum, doktor degiliz ama bu covid yüzünden pıhtıyı, sulandırıcıyı herseyi öğrendik. Dopler kontrolü yaptırdım. Çocuga giden damarda sorun var mı diye d dimer bile yaptırsam mı dedim. Doktormuş gibi herseyi kafamızda kuruyoruz, bu da bize stres yapıyor. Doktorun en güzelini bilir canım, bir risk olsa uyarır seni. Bizi haberdar et gelişmelerden, 7 gün evdesin di mi şimdi doktora gidemiycen? 5.gün testin negatif çıkarsa gidebilirsin.

Dun gece kadın dogumada sevk ettıler test sonucu cıkmadan dıdımer yıksek cıkınca nst cekıldı ultrasondan bakıldı bebekte bızlık hıc bır sıkıntı yok dendı o zaman ıcım rahatladı bıde hareketlı olunca ınsan korkmuyor dedıgın gıbı dıdımer degerınede herkes bakmıyo benım suan covıd belırtım yok pıhtılasmayada baktırmasaydım bende anlamazdım zaten ama ogrenınce stres oldum aynen 7 gun evdeyım 5.gun testını yaptırırım kesın cunku bıseyım kalmadı cıdden

Kızlar ben şuanda 36+6 dayım. Doktorum 37 +2 de çatı muayenesi yapacağım dedi. Çatı muayenesi sonrası doğum hızlanır gibi söylentiler var normal doğum istiyorum. Çatı muayenesi sonrası doğumu başlayan oldu mu, var mı bilginiz yaptıranınız.?

Cok geçmiş olsun. Bol su için

İzne ayrılınca başlıym dedim. Bizim kız bana mısın demedi söylemeye pek niyeti yok bnda ağrlaşınca öecbur nisana bırktım kıskançlıkla tekrar altına yapar başa sararız diye de düşündm
Odasını ayrdmok şükür de beşik kuruldu içinde bn yatıcm diyr zatı alisini 1 yaşına kadar zor tutmuştm beşikte. Şimdi sil baştan modu var

Canım benim 38+3 te catı muayenem oldu 2 3 saat sonra suyum patladı ve doğum başladı

Canım benim 38+3 te catı muayenem oldu 2 3 saat sonra suyum patladı ve doğum başladı
Gecen benim de yine kanamam vardi annem tutturdu elletme doğum olur diye baktirmadim kanama kesildi dedim doktor o zaman bakmaya gerek yok dedi.anneme eski kafa diye düşündüm ama doğru olabilir mi bilemedim şimdi

Evet çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor ama ben onu doktor bilinçli yapıyor diye biliyorum. Yani 38. haftadan sonra eğer bebeğin gelmeye niyeti yoksa doğum kanalına filan girmemişse doktor elle uyarıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…