Ben de rennie kullanıyorum doktorum günde 4x2 kadar kullanabilirsin mide tarafından emilmediği için bebeğe bir zararı yoktur dedi.Kızlar hergün bu saatlerde migdem sanırım kötü oluyor boğazıma bir yanma geliyor rennie şurup verdi bir kaşık içiyorum iyi oluyorum hergün içmek zararlı olur mu içen var mı
Ay maşallah ya hadi gözün aydın :) darısı bize.35+6da 3100 Gr çıktı canim
Ayy inşallah canım benim. Bende çok geç uyuyup ağrılara uyusmalara saat başı kalkıp sabahı zor ediyorum. Fazlasiyla bebek doğduğunda yaşayacağımiz uykusuzluklara alıştık sanırımDogumdan sonra kalmaz emin olmesela bu ayak yanmalarini ben 4.defa yasiyorum hic sevmedigim durum uykusuz kalmak . Zaten ayaklarim yanmasi cocuklardan uyaniyordum . Simdi 3 e kadar uyuyamiyrm bebek dogunca geciyor hersey tabi
Korkma canım şal o duyguyu benimde sezeryan dedi doktor içimizde kalmayacak bir anı kalacak herşey.Hepimiz ayni durumdayız inan düşünmeyi bırakınca daha rahat oluyorsun başka şeylere odaklan sevgilerimleBen de rennie kullanıyorum doktorum günde 4x2 kadar kullanabilirsin mide tarafından emilmediği için bebeğe bir zararı yoktur dedi.
Ay maşallah ya hadi gözün aydın :) darısı bize.
Bir tık doğum korkusu da başladı bende. Bu çatı muayenesi biraz ürkütüyor şahsen.
Esasen doğum korkusu yok da nedense çatı muayenesi bir ürkütüyor. Zamanında en yakın arkadaşlarımdan biri çok zor olmuş bu çatı muayenesini öyle bir anlattı ki ödüm koptu. Bir de hamileliğin başında bir düşük yapmıştım sonrasında da kanamalarım olduğu için elle muayene edilirdim hep o beni tedirgin ederdi. Sanırım ondan kalan bir şey. Ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.Korkma canım şal o duyguyu benimde sezeryan dedi doktor içimizde kalmayacak bir anı kalacak herşey.Hepimiz ayni durumdayız inan düşünmeyi bırakınca daha rahat oluyorsun başka şeylere odaklan sevgilerimle
Ama bilinçli yapıyorsa eve göndermemesi gerekmez mi genelde eve gidip sonra sancıları başlıyormuşEvet çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor ama ben onu doktor bilinçli yapıyor diye biliyorum. Yani 38. haftadan sonra eğer bebeğin gelmeye niyeti yoksa doğum kanalına filan girmemişse doktor elle uyarıyormuş.
Bana 34 haftalıkken demişti 37 de çatı muayenesi yapıp normal doğuma uygun mu diye bakıcaz ona göre karar veririz normal istersen uygunsa normal deneriz demiştiBen 2 hafta önceki kontrolde sormuştum çatı muayenesi yapicak mısınız diye. O doğumda bile yapılabilir acelesi yok. Vücudun uygun yüksek ihtimal falan dedi bana. Benimki yapmicak heralde
Benim 38+ larda olmuştu çatı muayenesi kanamam bile olmamıştı . Hatta ondan sonra bı kaç kez açıklık kontrolü için tekrar bakmıştı ama bişey fark etmediKızlar ben şuanda 36+6 dayım. Doktorum 37 +2 de çatı muayenesi yapacağım dedi. Çatı muayenesi sonrası doğum hızlanır gibi söylentiler var normal doğum istiyorum. Çatı muayenesi sonrası doğumu başlayan oldu mu, var mı bilginiz yaptıranınız.?
Başınız sağolsun kuzumAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versinAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Başın sağolsun canımAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
başınız sağolsun. Allah sabır versinAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Canım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.Mavikus_ ah canım şimdi gördüm suyun gelmiş hastanede misiiin bıdıklar nasılmış sen nasılsın
Canım başınız sağolsunAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Oyyy maşallah kuzulara sağ salim kuvezden çıkıp evinize gidersiniz inşallahCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
Ben uyuyamiyorum 3 e kadar canim. Cok ayaklarim yaniyor ._Ravzaa_ ya sen iyisin demi uyamamışsın
Başınız sagolsun.Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Ben uyumaya alisamadim kiAyy inşallah canım benim. Bende çok geç uyuyup ağrılara uyusmalara saat başı kalkıp sabahı zor ediyorum. Fazlasiyla bebek doğduğunda yaşayacağımiz uykusuzluklara alıştık sanırım
Basiniz sagolsun canim , Rabbim mekanini cennet bahcesi eylesin. Ölüm haberi almak cok kotu gercekten.Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?