hepsinin hazır olduğu vakit var çok kasma boşver. ben 9 aylıktan beri yarı tuvalet iletişimi gibi bişey yapıyodum kendimce onun ekmeğini yedim çok şükürİzne ayrılınca başlıym dedim. Bizim kız bana mısın demedi söylemeye pek niyeti yok bnda ağrlaşınca öecbur nisana bırktım kıskançlıkla tekrar altına yapar başa sararız diye de düşündm
Odasını ayrdmok şükür de beşik kuruldu içinde bn yatıcm diyrzatı alisini 1 yaşına kadar zor tutmuştm beşikte. Şimdi sil baştan modu var
Çok geçmiş olsun canım,bilmeden atlatman bi yandan iyi olmuş.ilaca başlamışsın içini rahat tut, hayırlısıyla biseycik kalmamışGunaydın bır haftadır hafıf bogaz agrısı burun tıkanıklıgı vardı usuttum sanmıstım dun dıdımer degerım 4500 çıkınca doktor pcr ıstedı ve pozıtıf cıktım suan bır belırtım kalmadı aslında ama deger cok yuksek cıkınca panık oldum kan sulandırıcıya basladık hemen
Maşallah kilosu çok güzel annesi35+6da 3100 Gr çıktı canim
Çatı da kemik yapısına bakıyolar diye biliyorum normal doğuma uygun mu değil mi diye bana doktor öyle söyledi. Sen sezeryan olacaksan neden bakıyo acaba sonuçta pelvisin önemi kalmaz sezeryan oluncakızlar bende 36 haftada kontrole. çatı muayenem olcak. 38+4 te sezeryan planlanmıştı.çatı için erkenmi acaba. korktum şuan. çatıyı yapma sebebide belki erken gelirse doğal şansım varmı diye
Cok gecmis olsun canim.Belirtilerin nasıl?Gunaydın bır haftadır hafıf bogaz agrısı burun tıkanıklıgı vardı usuttum sanmıstım dun dıdımer degerım 4500 çıkınca doktor pcr ıstedı ve pozıtıf cıktım suan bır belırtım kalmadı aslında ama deger cok yuksek cıkınca panık oldum kan sulandırıcıya basladık hemen
Senınde basın saolsun canım cok uzuldumCok gecmis olsun canim.Belirtilerin nasıl?
Cok saol canımÇok geçmiş olsun canım,bilmeden atlatman bi yandan iyi olmuş.ilaca başlamışsın içini rahat tut, hayırlısıyla biseycik kalmamış
Esasen doğum korkusu yok da nedense çatı muayenesi bir ürkütüyor. Zamanında en yakın arkadaşlarımdan biri çok zor olmuş bu çatı muayenesini öyle bir anlattı ki ödüm koptu. Bir de hamileliğin başında bir düşük yapmıştım sonrasında da kanamalarım olduğu için elle muayene edilirdim hep o beni tedirgin ederdi. Sanırım ondan kalan bir şey. Ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Canım inşallah biran önce kavusacaksin bebislerineCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
evet kötü hikayeleri çok doğru diyorsun. İnsanları korkutuyor. Ama işte hiçbir şey de bilmediğimiz için haliyle bilenleri dinliyoruz. Hata bende aslında.Kötü hikaye anlatanlara sinir oluyorum tut içinde ne var yani.Onun dışında düşük olayı etkilemiş ama bak sona geliyoruz bu sefer hepimizin az kaldı doktor ılımlı biri mi nasıl oda etkiler
Mesela benim doktor daha dönmemiş doğum sekline dedi bu durumda sezeryan artı panik olmak vs bunlar olmaz dedi
İlk dozu hamile olduğumu bilmeden oldum. 2. Ve 3. Dozu da oldum sonrasındaKızlar, gebelikte 3. Doz covid aşısı olan var mı?
Eylul - ekim - ocak ayinda oldum biontech hepsi tamamKızlar, gebelikte 3. Doz covid aşısı olan var mı?
İlk dozu hamile olduğumu bilmeden oldum. 2. Ve 3. Dozu da oldum sonrasında
Ben de haziranda oldum ilkini, 2.sini kasımda vuruldum. Bugün 3. Doz hakkım çıktı. Aile hekimim ben olsam gebelikte kovid aşısı vurulmam derken kadın doğum doktorum ben kovid olmama rağmen 3. Dozu oldum, sen de ol dedi. Kararsız kaldım. Eşim de okumuş bi yerlerden, ya erkem doğumu tetiklerse diye korkuyor.Eylul - ekim - ocak ayinda oldum biontech hepsi tamam
Yok kuzu m benimki bilinçli değil dr daha 1 haftan var deyip göndermişti bni. Farketmeden uyardı bnce :)Evet çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor ama ben onu doktor bilinçli yapıyor diye biliyorum. Yani 38. haftadan sonra eğer bebeğin gelmeye niyeti yoksa doğum kanalına filan girmemişse doktor elle uyarıyormuş.
Doğuma son 1 ay kala yaptırmayın dedi benim doktorum ama 1 aydan fazla varsa mutlaka yaptır.Kızlar, gebelikte 3. Doz covid aşısı olan var mı?
Tahmini doğum tarihi 21 Mart dedi doktorum bugün. 21 şubatta da kontrole gideceğim anestezi için kan filan vereceğim. Yani bir aksilik olmazsa şimdilik 1.5 ay var gibi.Doğuma son 1 ay kala yaptırmayın dedi benim doktorum ama 1 aydan fazla varsa mutlaka yaptır.
Almanya da iki kez aşı olup bir kez de hastalik geçirenlere 3. Aşıya gerek duymuyorlar.Ben de haziranda oldum ilkini, 2.sini kasımda vuruldum. Bugün 3. Doz hakkım çıktı. Aile hekimim ben olsam gebelikte kovid aşısı vurulmam derken kadın doğum doktorum ben kovid olmama rağmen 3. Dozu oldum, sen de ol dedi. Kararsız kaldım. Eşim de okumuş bi yerlerden, ya erkem doğumu tetiklerse diye korkuyor.
Değil değil. Benim kadar kızı var nerdeyseAlmanya da iki kez aşı olup bir kez de hastalik geçirenlere 3. Aşıya gerek duymuyorlar.
Bilginize.....
Kadın dogumcunuz muhtemelen hamile değildir.
Aşı karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın ama tekrar düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?