2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen canım kıskançlık fıtri zamanla birbirlerine alışacaklr inşllh . habire kardeşle ilgili masallar uyduryrm her gelene büyüyünce benim kardeşim olcak diyor

Değil değil. Benim kadar kızı var nerdeyse ben hiç hastalanmadım çok şükür. Astım hastasıyım, o yüzden bir korkuyorum yakalanırsam nasıl geçer diye.
Kasım da ikincisini vurulduysaniz aslında daha yeni.
Bilmiyorum herkesin tabi ki kendi kararı ama ben olsam doğumdan sonra beklerdim.
İsterseniz antikor unuza baktirin. Yeterince antikor varsa aşı yi bekleyebilirsiniz.

Kasım da ikincisini vurulduysaniz aslında daha yeni.
Bilmiyorum herkesin tabi ki kendi kararı ama ben olsam doğumdan sonra beklerdim.
İsterseniz antikor unuza baktirin. Yeterince antikor varsa aşı yi bekleyebilirsiniz.
Oldum az evvel 3 aya indi ya hatırlatma dozu süresi, bilmiyorum valla. Hayırlısı artık. Allah’a emanet

Bana altı kere çatı muayenesi yaptılar, bı cm bile açılma olmadı arkadaşlar. Doğum başladıi diye kontrol amaçlı yaptılar hep. Ama en son yapan baya deneyimli bı ebeydi. Senin çatın cok dar normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi mesela direkt sezeryana girdim. Yapan kisinin tecrübesi de etkili yani. Diğerleri sadece açıklık var mı diye bakmislardi nstde sancım çok çıktığı için.

Gözün aydın canım kaç kilo dogdular

Canım nasılsın bebişin nasıl geldi mi yanına

Demek ki yapana göre değişiyor içim rahatladı biraz daha

Burada hamile oldugundan itibaren alttan bakmaya basliyorlar. Cati muayenesinden sonra dogum oldugunu bu formda okudum. Doktoruma sordum gecen gittigimde . Biz her zaman aciklik var mi enfeksiyon var mi diye kontrol ediyoruz. En onemlisi enfeksiyon cunku enfeksiyon dogumu tetikliyor dedi. Cati muayenesinde kemiklere bakiyor biraz daha farkli dedi .

35+6da 3100 Gr çıktı canim
Masallah canım cok iyi kilosu cok sevindim
Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Allah rahmet eylesin canım
Rabbim anali babalı büyütsün. InsaAllah saglikla evinize gidersinix en kisa zamanda kuzularla

Benim de ilk doğumda 37 yada 38. haftada yapıldı ama 40. haftada sezeryen ile geldi sıpacık

Gözün aydın canım. İns çok fazla kalmadan kuzularina kavuşursun sağlıkla

Ben de dün regl agrisi gibi saatlerce agri oldu ve karnima kramp gibi sanci girdi cok sertlesti karnim. Bugun doktora gittim nst de cekildi hatta o sırada da regl sancisi gibi sancim vardi ama nst de hic bisey cikmadi cok sukur doktorlar cok normal artik bu haftalarda bunlsr diyolar korkma

Gecen benim de yine kanamam vardi annem tutturdu elletme doğum olur diye baktirmadim kanama kesildi dedim doktor o zaman bakmaya gerek yok dedi.anneme eski kafa diye düşündüm ama doğru olabilir mi bilemedim şimdi

Ya bende korktum şimdi benim de 37+1de

Kızlar ben bunhafta kontrole gittiğimde doktoruma çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim. Şöyle bir açıklama yaptı. Çatı muayenesi yapsam pelvis kemiğinin sadece alt kısmının açısını anlayabilirim fakat yukarıda da bir darlık olabilir orayı anlama şansım yok yani muayene edip seni boşuna strese soksam da yüzde yüz doğru sonuç olmaz elimizde dedi. Bebek pelvis girişinde takilabilir, yüzüyle gelebilir bunları doğum anında anlayıp hemen sezeryana çeviriyoruz dedi. Bir de açıklık bakmak için yapılan muayene sadece rahimin açıklığını ölçecek kadar bakılıyor çatıdan biraz daha farklı diye biliyorum
Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
Gözünüz aydın allah hemen bebislerle evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Bitti çok şükür canım.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Bugun çok zor bi gündü.Bi de kontrole gittim.Ilk nst de bebek hareket etmiyor dedi dr.Bisey oldu diye çok korktum.Tekrar nst ye girdim.Uyuyomus sıpa.Bu 2oldu ya.Bi de dr. Normal doğum icn bazı şeyler söyledi.Ssvd deneyecek ama sanci açılma olmazsa sezeryan olacak.

Canım çok geçmiş olsun ilk nstde hareket çıkmadı dedin ya ama yine de ufak ufak zigzag gibi şeyler oluyor di mi? Ama major bir zigzag olmayınca doktorlar endişeleniyor. Ben de benzer seyleri yasadım ya ondan soruyorum.
Şu hareket mevzunu takip etmek beni yordu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…