Aynen canım kıskançlık fıtri zamanla birbirlerine alışacaklr inşllh . habire kardeşle ilgili masallar uyduryrm her gelene büyüyünce benim kardeşim olcak diyorhepsinin hazır olduğu vakit var çok kasma boşver. ben 9 aylıktan beri yarı tuvalet iletişimi gibi bişey yapıyodum kendimce onun ekmeğini yedim çok şüküremzirmeyi bırakma, oda ayırma, bezi bırakma, emziği bırakma, böyle şeyler kardeş gelmeden ortalama 2-3 ay önce bitsin ki çocuk yeni hayatına alışsın bocalamasın kardeş gelince diyor uzmanlar. bende öyle bi sıraya koydum hepsinin arasına da 1-2 ay koydum
odasını ayırana kadar beşikte yatıyordu o yüzden beşiği hiç kaldırmadım. şimdi orda bebek yatacak kardeşim yatacak benim odam var yatağım var falan diye sohbet ediyor benimlesen bebeğe süt mü vericeksin anne diyor. ben büyüdüm süt içmem diyor. tabi bunları bide kardeş gelince konuşmak lazım illa ki kıskanacaklar zorlanacagız
Kasım da ikincisini vurulduysaniz aslında daha yeni.Değil değil. Benim kadar kızı var nerdeyseben hiç hastalanmadım çok şükür. Astım hastasıyım, o yüzden bir korkuyorum yakalanırsam nasıl geçer diye.
Oldum az evvelKasım da ikincisini vurulduysaniz aslında daha yeni.
Bilmiyorum herkesin tabi ki kendi kararı ama ben olsam doğumdan sonra beklerdim.
İsterseniz antikor unuza baktirin. Yeterince antikor varsa aşı yi bekleyebilirsiniz.
Oldum az evvel3 aya indi ya hatırlatma dozu süresi, bilmiyorum valla. Hayırlısı artık. Allah’a emanet
Gözün aydın canım kaç kilo dogdularCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
Canım nasılsın bebişin nasıl geldi mi yanınaBana altı kere çatı muayenesi yaptılar, bı cm bile açılma olmadı arkadaşlar. Doğum başladıi diye kontrol amaçlı yaptılar hep. Ama en son yapan baya deneyimli bı ebeydi. Senin çatın cok dar normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi mesela direkt sezeryana girdim. Yapan kisinin tecrübesi de etkili yani. Diğerleri sadece açıklık var mı diye bakmislardi nstde sancım çok çıktığı için.
Demek ki yapana göre değişiyor içim rahatladı biraz dahaBana altı kere çatı muayenesi yaptılar, bı cm bile açılma olmadı arkadaşlar. Doğum başladıi diye kontrol amaçlı yaptılar hep. Ama en son yapan baya deneyimli bı ebeydi. Senin çatın cok dar normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi mesela direkt sezeryana girdim. Yapan kisinin tecrübesi de etkili yani. Diğerleri sadece açıklık var mı diye bakmislardi nstde sancım çok çıktığı için.
Burada hamile oldugundan itibaren alttan bakmaya basliyorlar. Cati muayenesinden sonra dogum oldugunu bu formda okudum. Doktoruma sordum gecen gittigimde . Biz her zaman aciklik var mi enfeksiyon var mi diye kontrol ediyoruz. En onemlisi enfeksiyon cunku enfeksiyon dogumu tetikliyor dedi. Cati muayenesinde kemiklere bakiyor biraz daha farkli dedi .Bana altı kere çatı muayenesi yaptılar, bı cm bile açılma olmadı arkadaşlar. Doğum başladıi diye kontrol amaçlı yaptılar hep. Ama en son yapan baya deneyimli bı ebeydi. Senin çatın cok dar normal doğum kesinlikle yapamazsın dedi mesela direkt sezeryana girdim. Yapan kisinin tecrübesi de etkili yani. Diğerleri sadece açıklık var mı diye bakmislardi nstde sancım çok çıktığı için.
Masallah canım cok iyi kilosu cok sevindim35+6da 3100 Gr çıktı canim
Allah rahmet eylesin canımAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Rabbim anali babalı büyütsün. InsaAllah saglikla evinize gidersinix en kisa zamanda kuzularlaCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
Benim de ilk doğumda 37 yada 38. haftada yapıldı ama 40. haftada sezeryen ile geldi sıpacıkKızlar ben şuanda 36+6 dayım. Doktorum 37 +2 de çatı muayenesi yapacağım dedi. Çatı muayenesi sonrası doğum hızlanır gibi söylentiler var normal doğum istiyorum. Çatı muayenesi sonrası doğumu başlayan oldu mu, var mı bilginiz yaptıranınız.?
Başınız sağolsun canimAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Gözün aydın canım. İns çok fazla kalmadan kuzularina kavuşursun sağlıklaCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
Ben de dün regl agrisi gibi saatlerce agri oldu ve karnima kramp gibi sanci girdi cok sertlesti karnim. Bugun doktora gittim nst de cekildi hatta o sırada da regl sancisi gibi sancim vardi ama nst de hic bisey cikmadi cok sukur doktorlar cok normal artik bu haftalarda bunlsr diyolar korkmaKızlar dünden beri karın agrısı var agrı mı sancı mı anlamadım dün sabah yarım saat sürdü geçti akşam tekrar oldu sonra aşırı mide bulantısı oldu zar zor uyudum şimdi de iştahsızlık var ve ara ara agrım oluyor yalancı sancıdır değil mi 3.gebeligim ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum
Kızlar ben şuanda 36+6 dayım. Doktorum 37 +2 de çatı muayenesi yapacağım dedi. Çatı muayenesi sonrası doğum hızlanır gibi söylentiler var normal doğum istiyorum. Çatı muayenesi sonrası doğumu başlayan oldu mu, var mı bilginiz yaptıranınız.?
Gecen benim de yine kanamam vardi annem tutturdu elletme doğum olur diye baktirmadim kanama kesildi dedim doktor o zaman bakmaya gerek yok dedi.anneme eski kafa diye düşündüm ama doğru olabilir mi bilemedim şimdi
Ya bende korktum şimdi benim de 37+1de
Kızlar ben bunhafta kontrole gittiğimde doktoruma çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız dedim. Şöyle bir açıklama yaptı. Çatı muayenesi yapsam pelvis kemiğinin sadece alt kısmının açısını anlayabilirim fakat yukarıda da bir darlık olabilir orayı anlama şansım yok yani muayene edip seni boşuna strese soksam da yüzde yüz doğru sonuç olmaz elimizde dedi. Bebek pelvis girişinde takilabilir, yüzüyle gelebilir bunları doğum anında anlayıp hemen sezeryana çeviriyoruz dedi. Bir de açıklık bakmak için yapılan muayene sadece rahimin açıklığını ölçecek kadar bakılıyor çatıdan biraz daha farklı diye biliyorumEsasen doğum korkusu yok da nedense çatı muayenesi bir ürkütüyor. Zamanında en yakın arkadaşlarımdan biri çok zor olmuş bu çatı muayenesini öyle bir anlattı ki ödüm koptu. Bir de hamileliğin başında bir düşük yapmıştım sonrasında da kanamalarım olduğu için elle muayene edilirdim hep o beni tedirgin ederdi. Sanırım ondan kalan bir şey. Ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Gözünüz aydın allah hemen bebislerle evinize dönmeyi nasip etsin inşallahCanım dün akşam doğdular benim biraz sezaryan dikişlerim ağrıyor. Bebişler çok küçük küvezdeler sadece doğumda gördüm. İnşallah çok kalmazlar da sağlıklıkla alırız kucağımıza. Darısı sizlere sağlıklıbir şekilde kucağınıA alırsınız inşallah tam vaktinde.
Bitti çok şükür canım.Senınde basın saolsun canım cok uzuldumBende belırtı kalmadı suan belkı bı ıkı gun sonra yaptrsaydım test negatıf bıle cıkabılırdı ama bıraz nefesım darlanıyo sankı ama hamılelıkten o bence senın karantınan bıttımı
Canım çok geçmiş olsun ilk nstde hareket çıkmadı dedin ya ama yine de ufak ufak zigzag gibi şeyler oluyor di mi? Ama major bir zigzag olmayınca doktorlar endişeleniyor. Ben de benzer seyleri yasadım ya ondan soruyorum.Kızlar hepinizden Allah razı olsun.Bugun çok zor bi gündü.Bi de kontrole gittim.Ilk nst de bebek hareket etmiyor dedi dr.Bisey oldu diye çok korktum.Tekrar nst ye girdim.Uyuyomus sıpa.Bu 2oldu ya.Bi de dr. Normal doğum icn bazı şeyler söyledi.Ssvd deneyecek ama sanci açılma olmazsa sezeryan olacak.
31+1 iken 3. Doz biontech oldum canimKızlar, gebelikte 3. Doz covid aşısı olan var mı?
Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle, içini rahat tut sifa olsun insOldum az evvel3 aya indi ya hatırlatma dozu süresi, bilmiyorum valla. Hayırlısı artık. Allah’a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?