2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen öyle canım ya.Bana dr.um tansiyon da düşük çıkıyor.O yüzden her kontrol öncesi tok gel özellikle tatlı biseyler ye dedi.

Aynen öyle canım ya.Bana dr.um tansiyon da düşük çıkıyor.O yüzden her kontrol öncesi tok gel özellikle tatlı biseyler ye dedi.
Ben hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyor sen de korkmuşundur, bir daha yaşamayız umarım.
Benim çocuk uyudugumda çok hareket ederdi, uyku anında artık hiç etmiyor, o da uyuyor belki de. Son haftalarda hareket biçimleri de değişiyor sanırım, kilo da almış yaklaşık 2,200 olmuş.

Aynen öyle. Asel de aynıydı. Geceleri sürekli tekmelerdi. Uykuları düzene giriyor artık. Ondan çok hareket etmiyorlar :)

Bizimki de 35+6 bugun 2.730 gr cıktı.Ya normalde ben uyurken o da hareket ediyodu ama nst de hep uyuyor çıkıyor.Cidden çok stresli bi durum.

Benimde yok eskisi kadar bazı gün nerdeyse yok gibi korkutuyor bazı gün bugün olduğu gibi çok moralim bozuk olduğu gün sessiz iyiyse kipir kıpır
Yarın sabah gidicem bakalım kaç kilo oldu
surda 20 25 mart arası olucak benim doğum ne kaldı ki sabir ediyorum işte
bu ara aşırı kabızlık var ve boğazıma gelen yanma midemde yanma anlatılmaz rennie şurup içiyorum hep akşamları oluyor

İnşallah hepsi geçecek kucaklarimiza alacağız bU yatamazlari:))

Aynen burada da. Neredeyse her gittiğimde alttan muayene oluyorum. 2 kere de çatı bakıldı hiçbir sorun teşkil etmedi. Vücuttan vücuda değişiyor demek ki.

Benimki de tam tersi 5 dakika bile durmuyor. Sürekli hareket halinde ve canım çok yanıyor artık. Sıfır uyku. Artık acaba bir şeyler mi yolunda değil kordon mu dolandı vs türlü türlü şeyler geliyor aklıma. İki olay da sıkıntılı. Hareket etmese bir dert çok etse bir dert sanırım. Ne iyi ne kötü kavrayamıyorum artık.

Aynen canım kıskançlık fıtri zamanla birbirlerine alışacaklr inşllh . habire kardeşle ilgili masallar uyduryrm her gelene büyüyünce benim kardeşim olcak diyor
ay maşallah ya küçük ablalar aynen sürekli bir varmış bir yokmuş karnındaki bebiş anlat diyo bakalım süreçlerimiz nasıl geçecek
yarın randevum var benimde büyük ihtimal nstye giricem doğumla ilgili konuşuruz. heyecanlıyım bakalım kaç kg olmuş

Amin inşallah canım

Amin hepimiz bütün buradaki annelere

Valla ben her gece uyandığım hamileliğin ortasından bu yana
Uykusuzluk bana koymuyor adapte oluyorum yeter ki başka sıkıntılar olmasın
Amin canım amin bende iki gündür böyleyim uykum kaçık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…