Aynen öyle canım ya.Bana dr.um tansiyon da düşük çıkıyor.O yüzden her kontrol öncesi tok gel özellikle tatlı biseyler ye dedi.Canım çok geçmiş olsun ilk nstde hareket çıkmadı dedin ya ama yine de ufak ufak zigzag gibi şeyler oluyor di mi? Ama major bir zigzag olmayınca doktorlar endişeleniyor. Ben de benzer seyleri yasadım ya ondan soruyorum.
Şu hareket mevzunu takip etmek beni yordu cidden
Amin inşallahHiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle, içini rahat tut sifa olsun ins
Ben hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyorAynen öyle canım ya.Bana dr.um tansiyon da düşük çıkıyor.O yüzden her kontrol öncesi tok gel özellikle tatlı biseyler ye dedi.
Aynen öyle. Asel de aynıydı. Geceleri sürekli tekmelerdi. Uykuları düzene giriyor artık. Ondan çok hareket etmiyorlar :)Ben hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyorsen de korkmuşundur, bir daha yaşamayız umarım.
Benim çocuk uyudugumda çok hareket ederdi, uyku anında artık hiç etmiyor, o da uyuyor belki de. Son haftalarda hareket biçimleri de değişiyor sanırım, kilo da almış yaklaşık 2,200 olmuş.
canım yaa başınız sağolsun mekanı cennet olsunnAnanem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Bizimki de 35+6 bugun 2.730 gr cıktı.Ya normalde ben uyurken o da hareket ediyodu ama nst de hep uyuyor çıkıyor.Cidden çok stresli bi durum.Ben hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyorsen de korkmuşundur, bir daha yaşamayız umarım.
Benim çocuk uyudugumda çok hareket ederdi, uyku anında artık hiç etmiyor, o da uyuyor belki de. Son haftalarda hareket biçimleri de değişiyor sanırım, kilo da almış yaklaşık 2,200 olmuş.
Bende yarın ikinci sinovac olucam31+1 iken 3. Doz biontech oldum canim
Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
Benimde yok eskisi kadar bazı gün nerdeyse yok gibi korkutuyor bazı gün bugün olduğu gibi çok moralim bozuk olduğu gün sessiz iyiyse kipir kıpırBen hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyorsen de korkmuşundur, bir daha yaşamayız umarım.
Şifa olsun sana da bebisine de canimBende yarın ikinci sinovac olucam
İnşallah hepsi geçecek kucaklarimiza alacağız bU yatamazlari:))Benimde yok eskisi kadar bazı gün nerdeyse yok gibi korkutuyor bazı gün bugün olduğu gibi çok moralim bozuk olduğu gün sessiz iyiyse kipir kıpır
Yarın sabah gidicem bakalım kaç kilo oldu
surda 20 25 mart arası olucak benim doğum ne kaldı ki sabir ediyorum işte
bu ara aşırı kabızlık var ve boğazıma gelen yanma midemde yanma anlatılmaz rennie şurup içiyorum hep akşamları oluyor
Burada hamile oldugundan itibaren alttan bakmaya basliyorlar. Cati muayenesinden sonra dogum oldugunu bu formda okudum. Doktoruma sordum gecen gittigimde . Biz her zaman aciklik var mi enfeksiyon var mi diye kontrol ediyoruz. En onemlisi enfeksiyon cunku enfeksiyon dogumu tetikliyor dedi. Cati muayenesinde kemiklere bakiyor biraz daha farkli dedi .
Ben hareket çıkmayınca çok panik oldum, çok stresli oluyorsen de korkmuşundur, bir daha yaşamayız umarım.
Ananem vefat etmiş.Sabah haber aldım.Cok severdim.Cok kötü oldum ya
ay maşallah ya küçük ablalarAynen canım kıskançlık fıtri zamanla birbirlerine alışacaklr inşllh . habire kardeşle ilgili masallar uyduryrm her gelene büyüyünce benim kardeşim olcak diyor
Rahat olmak lazimAynen burada da. Neredeyse her gittiğimde alttan muayene oluyorum. 2 kere de çatı bakıldı hiçbir sorun teşkil etmedi. Vücuttan vücuda değişiyor demek ki.
Amin inşallah canımŞifa olsun sana da bebisine de canim
Amin hepimiz bütün buradaki annelereİnşallah hepsi geçecek kucaklarimiza alacağız bU yatamazlari:))
Valla ben her gece uyandığım hamileliğin ortasından bu yanaIyi Geceler kızlar
Varmı ayakta olan
Amin canım amin bende iki gündür böyleyim uykum kaçıkAmin inşallah canım
Amin hepimiz bütün buradaki annelere
Valla ben her gece uyandığım hamileliğin ortasından bu yana
Uykusuzluk bana koymuyor adapte oluyorum yeter ki başka sıkıntılar olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?