Benimki de tam tersi 5 dakika bile durmuyor. Sürekli hareket halinde ve canım çok yanıyor artık. Sıfır uyku. Artık acaba bir şeyler mi yolunda değil kordon mu dolandı vs türlü türlü şeyler geliyor aklıma. İki olay da sıkıntılı. Hareket etmese bir dert çok etse bir dert sanırım. Ne iyi ne kötü kavrayamıyorum artık.
Kızlar benim kız aşağı doğru dönmüş başını herşey yolunda bazı günler hareketsiz kalbilir dedi nts girdik herşey yolunda
2037 2050 gibi kilosu boy 6.37
İşte böyle sık idrara çıkma azalmıştı zaten bende neden diyordum o bitti ayaklar yukarda oluncada migde reflü durumu başladı
Hello görrlllsss Zzahrada
seni etiketlemediM galiba dün. Kontrolüm güzeldi. Bebiş kendini göstermedi bu sefer neyse, 2 hafta önden gidiyor. 34 haftada beyefendinin kendisi. iri olacakmış hatta gıdısında boğum olmuş doğum tarihi bir aksilik olmazsa 21 Mart 21 Şubat tekrar kontrol günüm, anestezi doktoru ile görüşüp doğum şekline karar vereceğiz.
ay maşallah ya küçük ablalar aynen sürekli bir varmış bir yokmuş karnındaki bebiş anlat diyo bakalım süreçlerimiz nasıl geçecek
yarın randevum var benimde büyük ihtimal nstye giricem doğumla ilgili konuşuruz. heyecanlıyım bakalım kaç kg olmuş
Aynen küçük abla olacaklar inşllh. Senin günün baya azalmış cnm. Eylülde senşnle peşpeşeydi doğumumız bu sefer snin tarih önde sağlıkşa gelsin prenses inşllh
Aynen küçük abla olacaklar inşllh. Senin günün baya azalmış cnm. Eylülde senşnle peşpeşeydi doğumumız bu sefer snin tarih önde sağlıkşa gelsin prenses inşllh
Kızlar benim kız aşağı doğru dönmüş başını herşey yolunda bazı günler hareketsiz kalbilir dedi nts girdik herşey yolunda
2037 2050 gibi kilosu boy 6.37
İşte böyle sık idrara çıkma azalmıştı zaten bende neden diyordum o bitti ayaklar yukarda oluncada migde reflü durumu başladı
Sorma su eski hareketli hallerimi özledim.calismiyirdum ama bu kadar üşengeç değildim .geçmiyor sanki zaman şöyle yirmi günüm falan kalsa da doğumu hizlandircak biseyler yapsam .çok sıkıldım bu hallerimden kırka kadar bekleyemem
Kızlar herkese iyi akşamlar. Bugün benimde kontrol günümdü. Nst de sancı vs çıkmadı. Ultrasonda artık bebişkoyu goremiyoruz, aşağılara saklamış kendisi. Doğumda görün beni diyo 2.800gr 50 cm olmuş. Bizimki boydan 1 hafta önden gidiyormuş. Genetik olarak bizde anne baba uzunuz. 14 şubatta tekrar kontrol var. Ay sonuna doğru doğmuş olur dedi büyük ihtimal. Bakalım kendisi ne zaman gelmek isticek gorücez
Kızlar herkese iyi akşamlar. Bugün benimde kontrol günümdü. Nst de sancı vs çıkmadı. Ultrasonda artık bebişkoyu goremiyoruz, aşağılara saklamış kendisi. Doğumda görün beni diyo 2.800gr 50 cm olmuş. Bizimki boydan 1 hafta önden gidiyormuş. Genetik olarak bizde anne baba uzunuz. 14 şubatta tekrar kontrol var. Ay sonuna doğru doğmuş olur dedi büyük ihtimal. Bakalım kendisi ne zaman gelmek isticek gorücez
Merhaba kızlar bugün park yatak anakucağı portbebe temizledim herseyimiz hazır artık. Kulağa basit geliyor ama cok yoruldummm.
Erkenmi oldu bilmiyorum ayin 10undada cikolatamizi siparis edicem