- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
ben normal istiyorum demiştim en başta. ama sonra başı büyük biraz diye 38 den sonra almayı ömerdi. ama bazen o tarihlerde sancı gelebiliyor.o tsrihlerde normale dçnüştürebilirmyiz diye bakıcam galibaÇatı da kemik yapısına bakıyolar diye biliyorum normal doğuma uygun mu değil mi diye bana doktor öyle söyledi. Sen sezeryan olacaksan neden bakıyo acaba sonuçta pelvisin önemi kalmaz sezeryan olunca
ah benimdee. gavisgon biraz işe yarıyorBugün çok midem yanıyorkızlar
Sizler nasılsınız?
Ben de dün 3. Dozu oldum. Çok şükür bir yan etki yaşamadım. Aynı şekilde 2. Dozu da gebeyken olmuştum. Allah’a emanetiz artıkBen 2. Ve 3. Dozumu gebelikte oldum
Merhaba. Ben ebebekten joie chrome bebek arabası almıştım. Odası için de ileriye dönük düşünüp Bellona’dan genç odası dolabı ve şifonyeri aldım. Beşik olarak kanz marka park beşik aldım. Tavsiye değil ama fikir amaçlı yazdımMerhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
bebek önden gidince doğum önce mi olur canm ? ilk gebeliğim benim de önden gidiyor da sormak istedimHello görrlllsssZ zahrada seni etiketlemediM galiba dün. Kontrolüm güzeldi. Bebiş kendini göstermedi bu sefer neyse, 2 hafta önden gidiyor. 34 haftada beyefendinin kendisi. iri olacakmış hatta gıdısında boğum olmuş doğum tarihi bir aksilik olmazsa 21 Mart 21 Şubat tekrar kontrol günüm, anestezi doktoru ile görüşüp doğum şekline karar vereceğiz.
Büyüyen beşik alırsanız önce beşik sonra büyük yatak olarak yıllarca kullanırsınızMerhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBüyüyen beşik alırsanız önce beşik sonra büyük yatak olarak yıllarca kullanırsınız
Bebek arabasını pusetli ve sonra puset çıkınca baston araba olan şekilde alırsanız onuda uzunca kullanırsınız
Bebek odasında en önemlisi bende gardırop 3 kapaklı olmalı sifonyer ben almadım
Büyüyen beşiğinde altta büyük çekmece olanları tercih ettim herşeyi topluyor
olsun fikirleriniz önemli teşekkür ederim :)Merhaba. Ben ebebekten joie chrome bebek arabası almıştım. Odası için de ileriye dönük düşünüp Bellona’dan genç odası dolabı ve şifonyeri aldım. Beşik olarak kanz marka park beşik aldım. Tavsiye değil ama fikir amaçlı yazdım
sezeryan olacak benim, sezaryende 38. Haftada alıyorlar ama bebek zaten 2 hafta önden gidiyor. Bu hızla büyümeye devam ederse benim son adetime göre 38 olsa bile bebek 40 haftalık olur herhalde.bebek önden gidince doğum önce mi olur canm ? ilk gebeliğim benim de önden gidiyor da sormak istedim
Ben şöyle düşündüm, port bebeli travel sistem bebek arabalarında bebek büyüdükçe kullanışsız gibi geliyor. portbebelerin ayak kısmı fermuarlı ya, sanki bebek büyüyüp fermuarlı kısmı çıkınca ayaklarını kesecekmiş gibi geliyor. komşum da port bebe tarzı almıştı, hiç kullanışlı değil demişti.olsun fikirleriniz önemli teşekkür ederim :)
anladım canm hepimize hayırlı doğumlar olsun iyi akşamlarsezeryan olacak benim, sezaryende 38. Haftada alıyorlar ama bebek zaten 2 hafta önden gidiyor. Bu hızla büyümeye devam ederse benim son adetime göre 38 olsa bile bebek 40 haftalık olur herhalde.
benimde ilk gebelik olduğu için sağdan soldan okuyarak sorarak öğremneye çalışıyorum.Ben şöyle düşündüm, port bebeli travel sistem bebek arabalarında bebek büyüdükçe kullanışsız gibi geliyor. portbebelerin ayak kısmı fermuarlı ya, sanki bebek büyüyüp fermuarlı kısmı çıkınca ayaklarını kesecekmiş gibi geliyor. komşum da port bebe tarzı almıştı, hiç kullanışlı değil demişti.
eğer eviniz kira ise hemen yatak tarzı bi şey almayın derim ben. Biz kiradayız, seneye bu evde olur muyuz bilmiyorum. o yüzden tahta beşik ya da büyüyen yatak almadım. Park beşik her yere gider ve bebek 4 yaşına kadar filan rahatça yatabilir.
dolap için de kullanışlı olması önemli. Çok cici bebek odası takımları var ama uzun vadede tekrar tekrar pada harcamamak adına daha klasik bi şey aldım ben. Birazdan foto olarak ekleyeceğim aldığım şeyleri.
Benim de ilk gebeliğim. Biraz buradan biraz komşulardan biraz arkadaşlardan biraz da sağ olsun ebebek çalışanlarından yardım alarak böyle bir seçim yaptım.benimde ilk gebelik olduğu için sağdan soldan okuyarak sorarak öğremneye çalışıyorum.
Kararsız da bir karakter olunca daha da karışıyor:)
Gruptan takip edeceğim sizi.
Evet ben de kiradayım ne olacağı belli de olmuyor 1 2 sene sonra devam mı ederiz hiç bilmiyorum.
tşk ederim tekrardan cnm
bebek önden gidince doğum önce mi olur canm ? ilk gebeliğim benim de önden gidiyor da sormak istedim
Yok tatlım gayet iyi. Standart gidiyor seninki.İşte böyle normal mi durumlar haftaya göre bilemedim sadece ben çok üzgünüm bir haftada sadece 50 gram ancak almış kilo ben hala 60 kilodayim
Benim de ilk gebeliğim. Biraz buradan biraz komşulardan biraz arkadaşlardan biraz da sağ olsun ebebek çalışanlarından yardım alarak böyle bir seçim yaptım.
tşkler canm ben de bunu merak etmiştimHayır canım. Genelde zamanı neyse ona göre olur doğumölçümden ölçüme bile değişiyor bu. Benim geçen kontrolde 2 hafta önde gözüküyordu, ondan önce de 1 hafta öndeydi. bunun doğumu değiştirmeyeceğini söyledi doktorum
Ben Fotoğraf ekledim bak yukarıda. Belki fikir olur.tşkler canm ben de bunu merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?