- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Aynı bebek arabasını almışız umarım memnun kalırız ikimizde
Ay inşallahAynı bebek arabasını almışız umarım memnun kalırız ikimizde
Canım umarım sana bulaşmamıştır eşinde olsa da, benim eşim atlattı birkaç hafta önce bana bulaşmadı, ama belirti verdiği gibi evi ayırdık. Evde tek kaldım, eşim annesine gidip izole oldu. Korktuk bana bulaşır diye.Kizlar iyi aksamlar, mesajlari iki gundur okuyamadim kusura bakmayin,bana bi fikir verin,aksamdan beri aglayip durdum kafama cok taktim,esim yarin covit için test vercek Allah korusun pozitif cikarsa zaten ailecek pozitifizdir( 35 haftalik olduk cok sukur bu sefer beni direk dogumami alirlar,kafam okadar karisikki anlatamam napcagimi ne dicegimi bilemedim , saglikla gelsin insallah , aglamaktan kendimi sıkmaktan suan karnim asiri sertlesti,bi bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili,gercekten ozur dilerim sizden boyle bi konuyla mesgul ettigim için
Yok canim sadece bebek iri oluyor.bebek önden gidince doğum önce mi olur canm ? ilk gebeliğim benim de önden gidiyor da sormak istedim
Ben 32.haftaya kadar hiç kilo almadım.32.haftada tam 2 kilo artış gördüm ama oda bebeğin kilosu sanırım bebekte 1880 grm olmuş zaten gerıye kalanda amniyonsıvısı ve eşidir zatenBebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.
temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?
kuzucum çok geçmiş olsun umarım negatiftir ama pozitif olsa da doğuma daha yok mu gün falan almış mıydınKizlar iyi aksamlar, mesajlari iki gundur okuyamadim kusura bakmayin,bana bi fikir verin,aksamdan beri aglayip durdum kafama cok taktim,esim yarin covit için test vercek Allah korusun pozitif cikarsa zaten ailecek pozitifizdir( 35 haftalik olduk cok sukur bu sefer beni direk dogumami alirlar,kafam okadar karisikki anlatamam napcagimi ne dicegimi bilemedim , saglikla gelsin insallah , aglamaktan kendimi sıkmaktan suan karnim asiri sertlesti,bi bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili,gercekten ozur dilerim sizden boyle bi konuyla mesgul ettigim için
Gecmis olsun seni niye doğuma alacaklar yani sen mi öyle düşündün bebek zarar görür falan diye yoksa belirlenen bir günün mu var.yani covit olupta erken doğuma alinani görmedim merak etme bişey olmazKizlar iyi aksamlar, mesajlari iki gundur okuyamadim kusura bakmayin,bana bi fikir verin,aksamdan beri aglayip durdum kafama cok taktim,esim yarin covit için test vercek Allah korusun pozitif cikarsa zaten ailecek pozitifizdir( 35 haftalik olduk cok sukur bu sefer beni direk dogumami alirlar,kafam okadar karisikki anlatamam napcagimi ne dicegimi bilemedim , saglikla gelsin insallah , aglamaktan kendimi sıkmaktan suan karnim asiri sertlesti,bi bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili,gercekten ozur dilerim sizden boyle bi konuyla mesgul ettigim için
Doktor gun vermedi daha 3,4 hafta sonra aliriz demisti gecen hafta,ben kafamda kurdum bebegi erken alalim derlerse diyeGecmis olsun seni niye doğuma alacaklar yani sen mi öyle düşündün bebek zarar görür falan diye yoksa belirlenen bir günün mu var.yani covit olupta erken doğuma alinani görmedim merak etme bişey olmaz
Insallah negatif cikar canim. Ama kendini hasta hissetmiyorsan , sagliginiz iyiyse strese sokma kendini ve bebegi . Dogumdan sonrasini bile etkiliyor stres. Eger pozitif bile olsan cok kolay gececk diye kendine pozitif enerji verDoktor gun vermedi daha 3,4 hafta sonra aliriz demisti gecen hafta,ben kafamda kurdum bebegi erken alalim derlerse diyetabiki hayirlisi olur insallah . Evham yapmamak lazim tabiki ama iste,10haftalikken covit oldum sukur birsey olmadi , insallah negatiftir de zamaninda gelir bebis insallah
bende şuan 35.hafta ve covıdım maşallah hıç bir belirtim yok bende bır bogaz agrısı olmuştu üşüttüm sandım gecınce test verdım belırtısız evdeyım moralım cok ıyı bebegı hıssedıyorum her gun covıd oldugum aklıma bıle gelmıyor yanı hıc bastan moralını bozma bende olursam ne yaparım dedım durdum herseyde varmıs bır hayır hergun annem arıyo korkuyo bır belırtın varmı dıye yok dıyorum zorla belırtı cıkartıcaklar artık hafıf gecıyo bence ama yınede onlem almak lazım tabıDoktor gun vermedi daha 3,4 hafta sonra aliriz demisti gecen hafta,ben kafamda kurdum bebegi erken alalim derlerse diyetabiki hayirlisi olur insallah . Evham yapmamak lazim tabiki ama iste,10haftalikken covit oldum sukur birsey olmadi , insallah negatiftir de zamaninda gelir bebis insallah
Öncelikle geçmiş olsun.Bende geçen hafta cuma covid pozitiftim.35haftaydik.Erken falan alma durumu olmadı.O doğum erken başlarsa falan olur ancak.Karantinam bitti kontrole gittim.Hersey yolundaydı çok şükür.Grip gibi atlattım.Hatta gripten hafif bile geçti.O halde oğlumda hastaydı ona da ben baktım.Bu varyant belirtisiz yada çok hafif geçiyor cidden.Kendini sıkma bebiş de etkilenmesin.Kizlar iyi aksamlar, mesajlari iki gundur okuyamadim kusura bakmayin,bana bi fikir verin,aksamdan beri aglayip durdum kafama cok taktim,esim yarin covit için test vercek Allah korusun pozitif cikarsa zaten ailecek pozitifizdir( 35 haftalik olduk cok sukur bu sefer beni direk dogumami alirlar,kafam okadar karisikki anlatamam napcagimi ne dicegimi bilemedim , saglikla gelsin insallah , aglamaktan kendimi sıkmaktan suan karnim asiri sertlesti,bi bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili,gercekten ozur dilerim sizden boyle bi konuyla mesgul ettigim için
Ama böyle üzülme minnoşumm. Karnındakini de düşün sağlıklı beslenmeye bak. Bak doğumlara az zaman kaldı artık.İşte böyle normal mi durumlar haftaya göre bilemedim sadece ben çok üzgünüm bir haftada sadece 50 gram ancak almış kilo ben hala 60 kilodayim
Yok neden erken alsınlar. Eşiniz covit testini versin pozitif çıkarsa sizde test verir durumunuzu öğrenirsiniz. Evde bir kişi pozitif olunca herkes hasta olmuyo arkadaşlarda yazmış zaten. Panik olmayın. Odanızı vs ayırarak max. İzolasyon yaparsınız. Pozitif çıkarsanız da doktorunuzla konuşursunuz. İyi düşünün inşallah pozitif değilsinizdirKizlar iyi aksamlar, mesajlari iki gundur okuyamadim kusura bakmayin,bana bi fikir verin,aksamdan beri aglayip durdum kafama cok taktim,esim yarin covit için test vercek Allah korusun pozitif cikarsa zaten ailecek pozitifizdir( 35 haftalik olduk cok sukur bu sefer beni direk dogumami alirlar,kafam okadar karisikki anlatamam napcagimi ne dicegimi bilemedim , saglikla gelsin insallah , aglamaktan kendimi sıkmaktan suan karnim asiri sertlesti,bi bilgisi olan varmi bu konuyla ilgili,gercekten ozur dilerim sizden boyle bi konuyla mesgul ettigim için
Ben de son 2 haftadır hiç kilo almadım. hala 59’um. şu an 32+1’deyim. Bebek 2257 gram olmuş. Dediğin gibi eşi var, suyu var, e genişleyen kan hacmi var, büyüyen Rahim var... çok şükür şişmedim henüz. Elim kolum yüzüm totom hamile değilBen 32.haftaya kadar hiç kilo almadım.32.haftada tam 2 kilo artış gördüm ama oda bebeğin kilosu sanırım bebekte 1880 grm olmuş zaten gerıye kalanda amniyonsıvısı ve eşidir zaten
Bizde öyle dedik canım yazın zaten pusetini kullanırız kışın da ayak örtüsünü alırız dedik hayırlısı ile doğum yapıp yazı atlatalım da yine alacağımız zaman haberleşirizŞu bak. içi yünlüymüş filan ama kışa doğru bakarız diyorumEki Görüntüle 3001551
Aynen. İlk 6 ay zaten pusette takılıyorlar. anca Eylül, ekim hatta belki kasımda bu ayak örtüsü lazım olur.Bizde öyle dedik canım yazın zaten pusetini kullanırız kışın da ayak örtüsünü alırız dedik hayırlısı ile doğum yapıp yazı atlatalım da yine alacağımız zaman haberleşiriz
Ben ilk pusetsiz alacaktım baktım lazım olacak aldım gitti pusetliAynen. İlk 6 ay zaten pusette takılıyorlar. anca Eylül, ekim hatta belki kasımda bu ayak örtüsü lazım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?