2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben ilk pusetsiz alacaktım baktım lazım olacak aldım gitti pusetli ikinci el aldım ben dolap uygulamasından sıfırları 4.500den aşağı değildi
Ben ekim ayında aldım. Asla unutmam, 28 ekimdi tarih. O zamanlar ben daha 4 aylıktım herkes eşya almak için çok acele ettin dedi ama döviz almış başını gidiyordu. yılbaşından sonra her şeyin çok daha pahalı olacağı belliydi. O zaman bebek arabası 2400, puset 500, park yatak 900 TL idi. Ivır zıvır Bi şeyler daha almıştık, 4000 lira tutmuştu. üstüne ebebek bize 800 TL hediye çeki verdi. Yani 3 koca eşya 3200 TL’ye geldi. Şimdi sadece araba 5000 TL olmuş.

benim ekimde 2400’e aldığım bebek arabasını şu an ebebek Şubat indirimi olan %28 indirimle 3240 TL’ye satıyor.

Ever canım ben o zaman almadığıma aşırı aşırı pişmanım eşim düşer diye hep erteletti bana düşeceği yerde 2 3 katı oldu herşey o zamanlar başka modeldeydi gözüm ama nasip olamadı o ikinci eli bile dünya paraydı. Aldığımız kişiler adam akıllı kullanmamış puset desen nerdeyse sıfır gibi eve gelince bir güzel yıkadık temizledik miss gibi kullanmaya hazır bizde 1300 almış olduk kargosu ırtı zırtı

Selamm iyiyim teşekkürler bebiş iki saat durup hemen geldi, herhangi bir problem yok çok şükür. Sütum olmasina rağmen emzirmeyi beceremedim ama azıcık sarilik oldu, günlük kontrol ediyorlar hala hastanedeyim.
Oyy maşallah ona . İlk cocuksa eğer emzirmek zor oluyor .bir haftaya kalmaz alışırsın . Yeterli sütun olsun pes etme hiç . Eğer çok az emip birakiyorsa bir saati geçirmeden tekrar dene emzirmeyi .

Selamm iyiyim teşekkürler bebiş iki saat durup hemen geldi, herhangi bir problem yok çok şükür. Sütum olmasina rağmen emzirmeyi beceremedim ama azıcık sarilik oldu, günlük kontrol ediyorlar hala hastanedeyim.
Gözun aydın canım. Atlatırsiniz inşallah en kısa sürede

Selamlar güzel anne adayları. Yıkanabilir bebek bezi konusuna ilgi duyanlarınız varsa açtığım konuya bakabilirsiniz. Herkese sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum. Rabbim sağlıkla sıhhate kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar hamileliğim boyunca kabızlıktan çok çektim 2 gündür ishalim. Sizce bu doğumun yaklaştığını gösterir mi? 2 gündür karnımda aşağıda sanki önceden kaburgama oturuyordu şimdi göbek deliğimin altında hissediyorum.

İyi akşamlar bizimde hazırlıklarımız bitti çok şükür,benim bebeğim kız olacak ve 3.bebek oğluma bu uyku seti hediye gelmişti ve hiç kullanmadım benim için renklerin önemi yok aslında ama bizim gelin görünce hayırdır Bebek erkek mi dedi hayır kız dedim uyku seti daha poşetinde duruyordu bugün açtım sizce kötü mü duruyor kızlar

İshal Doğum belirtisi dedi benim doktorum

Gayet güzel duruyor canım. Bu pahalılıkta masraf yapmaya gerek yok bence en iyisini yapmışsın. Ayrıca erkeğe pembe biraz tuhaf olurdu ama kıza mavi gidiyor bence

Gayet güzel duruyor canım. Bu pahalılıkta masraf yapmaya gerek yok bence en iyisini yapmışsın. Ayrıca erkeğe pembe biraz tuhaf olurdu ama kıza mavi gidiyor bence
Bencede sırıtmıyor ben beğendim ama işte gelinimiz öyle deyince kafam karıştı teşekkür ederim fikriniz için

Kimseye takılmayın bence, küçücük bebek rengi mi olur yani. Bos boşuna duracağına kullanın

Ben de gebe okuluna gitmiştim. Orada ebeler demişlerdi, doğuma yakın dışkınız yumuşar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…