- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Tam vajinanın altında iç bacaklarinda çekilme gbi şeyler oluyor mu .bnm bı jac gündür özellikle akşamları iç bacaklarim da ani çekilmeler oluyor bı anda giriyor gidiyor .bnmki de kanala girmiş acaba ondan mı oluyor ki diyorum .bnmde nst de sancım yok .akıntım da öyle çok değil ama bazen aniden sanki altıma çiş kaçırmış gbi hissediyorum gidip bakıyorum akıntıyla birlikte sıvı gelmiş oluyor .ama çarşamba kontrolde suyum falaan iyiydi o yüzden suyunun sizdigini düşünmüyorumKızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğin başının artık bayağı aşağıda olduğunu söyledi ben kendisine yaklaşık iki haftadır akıntımın arttığını söylediğim zaman ben senin açılmanın da başlamış olabileceğini düşünüyorum ama çatı muayenesini şimdilik erteleyelim suyunun gelmesini tetikleyebilir dedi bu biraz beni gerdi galiba her an doğuracakmışım gibi hissediyorumnst de falan da gram sancım çıkmıyor bu arada sizce ne kadar zamanım vardır 37+4 deyim 40ı görür müyüm acaba
Benimkiler küçük oğlum 4 kızım 2 yaşındaSizindemi üçüncü bebek.Benimde üçüncü benimkiler büyük ama oğlan 14,kız 9 yaşındaBence direk almayın kimseyı misafir kabul etmeyin..
Aynen tek çocuk olsa ve akıllı olsalardı götürürdüm ama çok koşturuyorlar ve ikiside küçükler en iyisi Doğumdan sonra gelmeleriTek çocuk olsa götürülebilir derdim ama iki çocukla hastanede zor olur onlara bakan kişi için .bnm kızım babası dışında kimseyle durmaz .babası da bnmle hastanede olacağı için mecbur gelicek .ama öyle çok koşturan bı çocuk değil. Eşim bakarken çok sıkıntı yaratmaz .Bu zamana kadar bütün doktor kontrollerime de geldi .covit falan bı sıkıntı yaşamadık .ben artık covidden değil tam doğum zamanı covid pozitif olmaktan korkuyorum .onun da sebebi hastanem kabul etmez pozitif olursam .
Yok canım çekilme gibi bişey hissetmiyorum arada bi vajinada batma oluyor bir de kasıklarıma harekete bağlı ağrı giriyor ama bu bikaç haftadır olan bişey zatenTam vajinanın altında iç bacaklarinda çekilme gbi şeyler oluyor mu .bnm bı jac gündür özellikle akşamları iç bacaklarim da ani çekilmeler oluyor bı anda giriyor gidiyor .bnmki de kanala girmiş acaba ondan mı oluyor ki diyorum .bnmde nst de sancım yok .akıntım da öyle çok değil ama bazen aniden sanki altıma çiş kaçırmış gbi hissediyorum gidip bakıyorum akıntıyla birlikte sıvı gelmiş oluyor .ama çarşamba kontrolde suyum falaan iyiydi o yüzden suyunun sizdigini düşünmüyorum
Anladım canım .ben mesela şuanda vajina da çok baskı hissediyorum asli da çok hareket etmiyor ama sanki kafasını ittiriyo.us gbi geliyor . Akintin evet degisikmis bnmki iyme değil .hareketinde azalma var mı peki .bu ara biraz azaldı sanki hareketleri özellikle gündüzleri baya nazlı nazlı hareket ediyor .az önce de uzandım eskiden baya acıtır şekilde ittiriyirdu baktım hiç kimildamadi azcik dürttüm o zaman etkiye tepki verdi resmnYok canım çekilme gibi bişey hissetmiyorum arada bi vajinada batma oluyor bir de kasıklarıma harekete bağlı ağrı giriyor ama bu bikaç haftadır olan bişey zatenakıntım yapışkan sümüksü tarzda bişey normal akıntıdan biraz farklı gibi yani
Vajinada baskı bende de var canım hele bugün doktor başı çok aşağıda diyince psikolojik midir nedir sanki dediğin gibi kafasını ittiriyomuş gibi hissediyorumAnladım canım .ben mesela şuanda vajina da çok baskı hissediyorum asli da çok hareket etmiyor ama sanki kafasını ittiriyo.us gbi geliyor . Akintin evet degisikmis bnmki iyme değil .hareketinde azalma var mı peki .bu ara biraz azaldı sanki hareketleri özellikle gündüzleri baya nazlı nazlı hareket ediyor .az önce de uzandım eskiden baya acıtır şekilde ittiriyirdu baktım hiç kimildamadi azcik dürttüm o zaman etkiye tepki verdi resmn
Ben hep aşağılarda hissediyordum .doktora sormasam kanalda mi diye hiç söylemiyordu banaVajinada baskı bende de var canım hele bugün doktor başı çok aşağıda diyince psikolojik midir nedir sanki dediğin gibi kafasını ittiriyomuş gibi hissediyorumhareketinde azalma yok ya aksine daha çok hareket edip canımı acıtıyor karnımı geriyor falan
Hayırlı olsun yine de canınızı sıkmayınSizinki çok güzel gelmiş güzel günlerde ağız tadıyla ikram edilsin inşallah.ben de aynı sayfada yaptırdım ama kutunun üstündeki baskı çok kötü, bulanık geldi .Vaktimiz kalmadığı için de yenisi yaptiramiycam artik olduğu kadar.
Nerede yapacaksınız doğumu Gaziantep teydiniz sankiKızlar iki yada bir çocuğu olanlar bi sorum olacak ben kızımın doğumunda oğlumu da götürmüştüm ama ayrılırken kv ile eve gideceği zaman çok kötü oldum ayrılık zor olmuştu,şimdi hem kızım hem oğlum var üstelik de covit var hastaneye götürmeyeyim Doğumdan sonra eşim alır getirir hem kardeşlerini görürler hemde beni diye düşünüyorum kararsızım sizce götürsemmi götürmesemmi? Covit aşısı olmaya giderken götürdük bi o yana bi bu yana koşturup durdular hastane koridorlarında siz ne düşünüyorsunuz götürecek misiniz?
Ben götürmeyecegim canim.Kızlar iki yada bir çocuğu olanlar bi sorum olacak ben kızımın doğumunda oğlumu da götürmüştüm ama ayrılırken kv ile eve gideceği zaman çok kötü oldum ayrılık zor olmuştu,şimdi hem kızım hem oğlum var üstelik de covit var hastaneye götürmeyeyim Doğumdan sonra eşim alır getirir hem kardeşlerini görürler hemde beni diye düşünüyorum kararsızım sizce götürsemmi götürmesemmi? Covit aşısı olmaya giderken götürdük bi o yana bi bu yana koşturup durdular hastane koridorlarında siz ne düşünüyorsunuz götürecek misiniz?
Çok teşekkür ederim ben de çok beğendimCanım iyi ki baska doktora danıştın, ben de önerecektim ama kafanı bulandırmak istemezsin belki dedim. En azından emin oldun şimdi. Uraz paşa gelecek de gelecek, baska yolu yok, gelmek istiyor
Canım seninki de erkenci çıktı desene, sabırsız bu grubun bebeleri. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım ne tatlı bunlar ya, yüzümü güldürdü hem çikolata, hem magnet bugün. Çok sempatik olmuş. Güle güle, saglıkla dağıt hediyelerini
Doğuracak gibi hissediyorsan yakındır canım bende 10 gün içinde doğurcam diyordum öyle oldu sıfır sancı sıfır açıklık ile girdim ameliyataKızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğin başının artık bayağı aşağıda olduğunu söyledi ben kendisine yaklaşık iki haftadır akıntımın arttığını söylediğim zaman ben senin açılmanın da başlamış olabileceğini düşünüyorum ama çatı muayenesini şimdilik erteleyelim suyunun gelmesini tetikleyebilir dedi bu biraz beni gerdi galiba her an doğuracakmışım gibi hissediyorumnst de falan da gram sancım çıkmıyor bu arada sizce ne kadar zamanım vardır 37+4 deyim 40ı görür müyüm acaba
Bana bu hafta 3 kez oldu yavas yavas çözülüyor sonra kramp toplam 3 dk filan sürüyor. Doktora soyledim yalanci dogum sancilari sen kramp olarak yorumluyosun cok normal dedi. Oyle sert bi kramp ki o geçse bile karnimdaki etler acıyor. Sütü azalt magnezyumu çoğalt dediBayanlar kramp giriyomu karnınıza.normalde ters bir hareket yaptığımda olurdu ani kalktığımda yada sagdan sola dönerken filan.şimdi deminden beri ikidir otururken oluyo acı gittikçe yan taraftan karnıma yayılıyo.doğru pozisyonu bulana dek acıyo.hareket edemıyorum öylece kalıyorum ağrıdan
ah gözün aydın sağlıkla büyütmek nasip olsunKizlar Asel hanım sabah 09.47de doğdu. 2790gr, 50cm. Masallahimiz var. Ameliyat biraz sancılı oldu benim için. Çok bulantım oldu. Aseli doğru dürüst göremedim. Sonra sıvı yutmuş biraz fanusda kaldi. Ama şimdi çok iyiyiz. Depend almayın diyordum da, alın. Ciddi can kurtsrdi bende.
kontrol bugündü dimi doğuma alma ihtimali varmı bugünGünaydın kızlar kuzularrr bakalım bugünün aksiyonları ne olacakk yürek dayanmıyooor
Bugün tatlımm 1de doktor her gelişte çantanla gel dedikontrol bugündü dimi doğuma alma ihtimali varmı bugün
hadi güzel haberlerle gelBugün tatlımm 1de doktor her gelişte çantanla gel dediama en erken ptesiye randevu verir gibi geliyo gerçi ne desem cortladım belli de olmaz fotocu ptesi salı doluymuş inş çarşambaya duracak hali vardır urişinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?