2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğin başının artık bayağı aşağıda olduğunu söyledi ben kendisine yaklaşık iki haftadır akıntımın arttığını söylediğim zaman ben senin açılmanın da başlamış olabileceğini düşünüyorum ama çatı muayenesini şimdilik erteleyelim suyunun gelmesini tetikleyebilir dedi bu biraz beni gerdi galiba her an doğuracakmışım gibi hissediyorum nst de falan da gram sancım çıkmıyor bu arada sizce ne kadar zamanım vardır 37+4 deyim 40ı görür müyüm acaba

Tam vajinanın altında iç bacaklarinda çekilme gbi şeyler oluyor mu .bnm bı jac gündür özellikle akşamları iç bacaklarim da ani çekilmeler oluyor bı anda giriyor gidiyor .bnmki de kanala girmiş acaba ondan mı oluyor ki diyorum .bnmde nst de sancım yok .akıntım da öyle çok değil ama bazen aniden sanki altıma çiş kaçırmış gbi hissediyorum gidip bakıyorum akıntıyla birlikte sıvı gelmiş oluyor .ama çarşamba kontrolde suyum falaan iyiydi o yüzden suyunun sizdigini düşünmüyorum

Sizindemi üçüncü bebek.Benimde üçüncü benimkiler büyük ama oğlan 14,kız 9 yaşında Bence direk almayın kimseyı misafir kabul etmeyin..
Benimkiler küçük oğlum 4 kızım 2 yaşında
Aynen tek çocuk olsa ve akıllı olsalardı götürürdüm ama çok koşturuyorlar ve ikiside küçükler en iyisi Doğumdan sonra gelmeleri

Yok canım çekilme gibi bişey hissetmiyorum arada bi vajinada batma oluyor bir de kasıklarıma harekete bağlı ağrı giriyor ama bu bikaç haftadır olan bişey zaten akıntım yapışkan sümüksü tarzda bişey normal akıntıdan biraz farklı gibi yani

Anladım canım .ben mesela şuanda vajina da çok baskı hissediyorum asli da çok hareket etmiyor ama sanki kafasını ittiriyo.us gbi geliyor . Akintin evet degisikmis bnmki iyme değil .hareketinde azalma var mı peki .bu ara biraz azaldı sanki hareketleri özellikle gündüzleri baya nazlı nazlı hareket ediyor .az önce de uzandım eskiden baya acıtır şekilde ittiriyirdu baktım hiç kimildamadi azcik dürttüm o zaman etkiye tepki verdi resmn

Vajinada baskı bende de var canım hele bugün doktor başı çok aşağıda diyince psikolojik midir nedir sanki dediğin gibi kafasını ittiriyomuş gibi hissediyorum hareketinde azalma yok ya aksine daha çok hareket edip canımı acıtıyor karnımı geriyor falan

Ben hep aşağılarda hissediyordum .doktora sormasam kanalda mi diye hiç söylemiyordu bana baya az günümüz kaldı bı doguraydik iyi olucakti son güne kadar beklemek çok sıkıcı

Hayırlı olsun yine de canınızı sıkmayın

37+ 3 gibi alacaktı 38 + 0 a alalım dedim bakacak artık duruma göre dedi bu hafta muayenede netleştirecek inşallah

Nerede yapacaksınız doğumu Gaziantep teydiniz sanki

Ben götürmeyecegim canim.
Duamda şu şekilde hep.
Aksam gideyim. Inşallah kazasız belasız sag salim sabaha kadar doğsun.
Bebeği de kendimi de hemen eve atayım.
En önemlisi tabi ki sağlıkla sıhhatle dogsunlar bir şekilde bir kaç gün idare edilir.
Kalbim çok acisada.

Çok teşekkür ederim ben de çok beğendim

Doğuracak gibi hissediyorsan yakındır canım bende 10 gün içinde doğurcam diyordum öyle oldu sıfır sancı sıfır açıklık ile girdim ameliyata

Bana bu hafta 3 kez oldu yavas yavas çözülüyor sonra kramp toplam 3 dk filan sürüyor. Doktora soyledim yalanci dogum sancilari sen kramp olarak yorumluyosun cok normal dedi. Oyle sert bi kramp ki o geçse bile karnimdaki etler acıyor. Sütü azalt magnezyumu çoğalt dedi

Kizlar Asel hanım sabah 09.47de doğdu. 2790gr, 50cm. Masallahimiz var. Ameliyat biraz sancılı oldu benim için. Çok bulantım oldu. Aseli doğru dürüst göremedim. Sonra sıvı yutmuş biraz fanusda kaldi. Ama şimdi çok iyiyiz. Depend almayın diyordum da, alın. Ciddi can kurtsrdi bende.

ah gözün aydın sağlıkla büyütmek nasip olsun

hadi güzel haberlerle gel
_Ravzaa_ seninle aynı gün sayılırız varmı doğum belirtisi nişanın geldiğini okudum bi yerlerde ne zaman geldi kanlı akıntı mıydı? bende nişan vs bi belirti yok en son pazartesi günü kanala da girmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…