- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydınKizlar Asel hanım sabah 09.47de doğdu. 2790gr, 50cm. Masallahimiz var. Ameliyat biraz sancılı oldu benim için. Çok bulantım oldu. Aseli doğru dürüst göremedim. Sonra sıvı yutmuş biraz fanusda kaldi. Ama şimdi çok iyiyiz. Depend almayın diyordum da, alın. Ciddi can kurtsrdi bende.
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsünKizlar Asel hanım sabah 09.47de doğdu. 2790gr, 50cm. Masallahimiz var. Ameliyat biraz sancılı oldu benim için. Çok bulantım oldu. Aseli doğru dürüst göremedim. Sonra sıvı yutmuş biraz fanusda kaldi. Ama şimdi çok iyiyiz. Depend almayın diyordum da, alın. Ciddi can kurtsrdi bende.
Ay valla son dk doktor değiştirmekten korkma dün birine gittim gel doğurtayım seni diyo yapıştı kaldı çatı deyince bi gerginlik oluyo o psikoloji ile dayanamamış olabilirsin bu normal doğum sancısını kaldıramayacağın anlamına mı gelir sonunda bebiğe kavuşmak varken ohooo ne kesinne dikiş ne sancı ne ağrı her şey vız gelecek ki bağırsak çağırsak bile bu kaldırqmadığımız anlamına mı gelir saçmalamış kolaylarına geldikleri için planlı olsun diye doktorlar alttan alttan sezoya yönlendiriyo sen içindeki sesi dinlee en doğrusunu sana o söyler dediğin gibi denersin olmazsa zaten dönersin sezoya her şey yolundayken neden içinde hep soru işareti kalsın kiKızlar Günaydın sizlere birşey danışmak istiyorum dün kontrolüm vardı 38+3 dük nst ufak ufak sancılarım vardı birde Çınar 3500 kg olmuş sonra Çatı muayenesi yaptı doktor biraz böyle bağırdım onu yaparken hiç açıklığın yok dedi çatın hiç yumuşamamış çok iyi değil falan dedi ben bağırıncada sen normal doğum yapamazsın gibi kendi sancın olmazsa suni sancıyı kaldıramazsın gibi konuştu benim bütün morelimi bozdu çünkü daha iki hafta varken bu şekilde konuşması ve bi doktorun böyle şekilde söylemesi çok canımı sıktı tabi ki sezeryanda olurum sonuçta önemli olan çocuğum sağlığı ben bu kadar normal doğum istediğimi biliyor deneyelim olmazsa diğer ihtimalleri konuşuruz veya herşeyin bi söyleme şekli var resmen o kadında doğum yapmak istemiyorum ve çok az zaman kaldı sizce ne yapayım bide çocuk daha kilo almasın dedi zaten düzgün yemiyorum
Gümüşüm dependi kanama için değil, idrar için al mutlaka. Çünkü basta cidden kalkmak işkence. Çok agrin oluyor.Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsünsağlıkla mutlulukla
Boyu kilosu gayet güzel maşallah bizlerede nasip olsun doktor kontrolü bugün benimde
Depend kanama için diyorsun bende hala almadım gereksiz diye bakalım
Ameliyata migde bulanmasin duydum çok başka nasıl hissediyorsun o an şimdi anlat bana az kaldı sezoya
Canım maşallah ne güzel bebeğin kilo almış cok fazla bir kilo değil ki normal doğuma engel bir kiloda değil bildiğim kadarıyla. Eğer rahatsız olduysan ki olman bence çok normal bencede başka bir doktora git. Her annenin kalbinden geçen bir doğum şekli var bence. Ha bebis nasıl gelmek ister onu bilmiyoruz herşey sürpriz ama doktorun bu şekilde kaba tavrı bencede hoç değil. Dediğin gibi suni sancı vs birçok yolu var bunun. Eğer sen denemek istiyosan sezeryandan önce bunları denemesi bencede gerekli.Kızlar Günaydın sizlere birşey danışmak istiyorum dün kontrolüm vardı 38+3 dük nst ufak ufak sancılarım vardı birde Çınar 3500 kg olmuş sonra Çatı muayenesi yaptı doktor biraz böyle bağırdım onu yaparken hiç açıklığın yok dedi çatın hiç yumuşamamış çok iyi değil falan dedi ben bağırıncada sen normal doğum yapamazsın gibi kendi sancın olmazsa suni sancıyı kaldıramazsın gibi konuştu benim bütün morelimi bozdu çünkü daha iki hafta varken bu şekilde konuşması ve bi doktorun böyle şekilde söylemesi çok canımı sıktı tabi ki sezeryanda olurum sonuçta önemli olan çocuğum sağlığı ben bu kadar normal doğum istediğimi biliyor deneyelim olmazsa diğer ihtimalleri konuşuruz veya herşeyin bi söyleme şekli var resmen o kadında doğum yapmak istemiyorum ve çok az zaman kaldı sizce ne yapayım bide çocuk daha kilo almasın dedi zaten düzgün yemiyorum
Öyle hissediyorum canım bir hafta içinde olcakmış gibi sanki bakalım hayırlısıDoğuracak gibi hissediyorsan yakındır canım bende 10 gün içinde doğurcam diyordum öyle oldu sıfır sancı sıfır açıklık ile girdim ameliyata
Evet hiç bi şekilde kımıldayamıyorum.bacagına kramp girerya kasılır kalır onun gibi.Bende kramp diye yorumluyorum.sancı diye düşünmedim hiçBana bu hafta 3 kez oldu yavas yavas çözülüyor sonra kramp toplam 3 dk filan sürüyor. Doktora soyledim yalanci dogum sancilari sen kramp olarak yorumluyosun cok normal dedi. Oyle sert bi kramp ki o geçse bile karnimdaki etler acıyor. Sütü azalt magnezyumu çoğalt dedi
Çok sinir oluyorum böyle doktorlara bi teşvik et yapabilirsin deneyelim de yapamazsas sezeryanla alacaklar zaten. Sonuçta denemek istemek en büyük hakkın. Çatı muaneside iremin dediği gibi kasılsrsk gidildiği için acıyor büyük ihtimal bende salı günü olucam 38+2deKızlar Günaydın sizlere birşey danışmak istiyorum dün kontrolüm vardı 38+3 dük nst ufak ufak sancılarım vardı birde Çınar 3500 kg olmuş sonra Çatı muayenesi yaptı doktor biraz böyle bağırdım onu yaparken hiç açıklığın yok dedi çatın hiç yumuşamamış çok iyi değil falan dedi ben bağırıncada sen normal doğum yapamazsın gibi kendi sancın olmazsa suni sancıyı kaldıramazsın gibi konuştu benim bütün morelimi bozdu çünkü daha iki hafta varken bu şekilde konuşması ve bi doktorun böyle şekilde söylemesi çok canımı sıktı tabi ki sezeryanda olurum sonuçta önemli olan çocuğum sağlığı ben bu kadar normal doğum istediğimi biliyor deneyelim olmazsa diğer ihtimalleri konuşuruz veya herşeyin bi söyleme şekli var resmen o kadında doğum yapmak istemiyorum ve çok az zaman kaldı sizce ne yapayım bide çocuk daha kilo almasın dedi zaten düzgün yemiyorum
Merhaba bende iki doğumumdasa bulantı olmamıştı.deşendi önermişsiniz idrar için . ameliyata girerken sonda takmadılar mı size.benim ikinci gün filan çıkmıştı sonda sanırımGümüşüm dependi kanama için değil, idrar için al mutlaka. Çünkü basta cidden kalkmak işkence. Çok agrin oluyor.
Mide bulantısı aşırı kötü. Sakin soylememezlik etme. Ben aseli adsm gibi göremedim bulantı yüzünden o kadar berbattı. Ama herkes de aynı olmuyor tabi.
Canım doktora sordum gerek yok dedi ama dediğin gibi olabilir geçmiş olsun artık baby yanındaGümüşüm dependi kanama için değil, idrar için al mutlaka. Çünkü basta cidden kalkmak işkence. Çok agrin oluyor.
Mide bulantısı aşırı kötü. Sakin soylememezlik etme. Ben aseli adsm gibi göremedim bulantı yüzünden o kadar berbattı. Ama herkes de aynı olmuyor tabi.
Maşallah canım gözün aydın seninde günün belli oldu .artık tarihini beklemek kaldıKızlar herkese merhaba doğum tarihim 14 mart olarak belirlendi.
Baby kilo şuan 2534 olmuş boy 6.96
Doktor depend vs gerek yok hastane birçok şeyi veriyor dedi
Kasık biberon al ama lazım olur o dedi
Benimki de gündüz çok hareket etmeyip akşam hareket edenlerdenKizlar doktoru hareket takibi yap diye ler 1 saat içi de mi hareket takibi yapıyorsunuz .bnmki bı kaç gündür baya hareketleri azalmıştı akşamları hareketi daha fazla .bugünde uyandığımdan beri hiç hareket hissetmedim yarım saat önce kahvaltı yaptım bir iki ufak ittirdi. Şimdi on beş yirmi dk dur sol tarafıma yatiyirum hiç hareket etmiyor bı kere karnımı ittirdim o zamn itti o da sadece .gündüz çok hareket etmiyor ya uyuyor mu acaba bu çocuk .
Günü tam olarak bilmek nasipse tabi garip bir duyguymus ama hazirliklar için iyi oldu açıkçasıMaşallah canım gözün aydın seninde günün belli oldu .artık tarihini beklemek kaldı
Hayırlı olsun canımKızlar herkese merhaba doğum tarihim 14 mart olarak belirlendi.
Baby kilo şuan 2534 olmuş boy 6.96
Doktor depend vs gerek yok hastane birçok şeyi veriyor dedi
Kasık biberon al ama lazım olur o dedi
Ya evet bnde gündüzü pek takip etmiyorum akşam hareketlenenkerden .şimdi cikolta falan yedim ittirdi bı kaç kez .herhalde uyuyor beyefendi .yoksa eşimi işten cagirucaktim nst ye gidelim diyeBenimki de gündüz çok hareket etmeyip akşam hareket edenlerdenben hareket takibini şu kadar saatte şu kadar hareket diye şartlamadım bebeğimi tanıdım artık ne zamanlar ne kadar hareket eder biliyorum o yüzden iki saat boyunca hissetmesem bile endileşenmiyorum saati gelince harekete başlayacak çünkü seninki de öyle olabilir canım ama yine de içinde bi şüphe oluşursa doktoruna sor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?