- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
inanmak başarmanın yarısı gerçektenn tutacağına inan 1 hafta oldu tutuyorum doktor bugün şaşırdı sanki daha durcak gibi dedi sağlıkla gelsin kuzularımız senden de güzel haberler bekliyoruuuzKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Ara ara kasılmalar oluyordu ama hiç sancı hissetmiyordum rahat rahat gittimama nstde sürpriz yaptı minik. Düzenli sancı çıktı muayenede de iki cm açıklık var dedi doktor. Şu an yatış yapmıyorum bekleyelim dedi. Bu akşam da gelebilirsiniz 1 hafta sonra da olabilir dedi. 2700 gr 48 cmmiş. Biraz stres oldum böyle aceleci olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah en az 1 hafta daha durur diye dua ediyorum
Gerçekten öyle sizlerde böyle söyleyince rahatladım büyük ihtimal başka bi doktora gidicem çünkü bu saatten sonra bana ağzıyla kuş tutsa yaranamaz dün bütün gün onun yüzünden ağladım eşimde çok sinirlendi gitmeyeceğiz ona dedi şok olduğum için hastanede de birşey söyleyemedim birde gerçekten bu 10 günde ben hiç kilo almamışım çocuk almış yani benimde yapacak birdeyim yok dediğin gibi nasıl almasını engelleyeceğim birde en çok bi doktorun bu şekilde konuşması çok üzdü beni herşeyin bi söyleme şekli var adabı var bakalım valla hayırlısıAy valla son dk doktor değiştirmekten korkma dün birine gittim gel doğurtayım seni diyo yapıştı kaldı çatı deyince bi gerginlik oluyo o psikoloji ile dayanamamış olabilirsin bu normal doğum sancısını kaldıramayacağın anlamına mı gelir sonunda bebiğe kavuşmak varken ohooo ne kesinne dikiş ne sancı ne ağrı her şey vız gelecek ki bağırsak çağırsak bile bu kaldırqmadığımız anlamına mı gelir saçmalamış kolaylarına geldikleri için planlı olsun diye doktorlar alttan alttan sezoya yönlendiriyo sen içindeki sesi dinlee en doğrusunu sana o söyler dediğin gibi denersin olmazsa zaten dönersin sezoya her şey yolundayken neden içinde hep soru işareti kalsın ki
Napcan karnını açıp çocuğun boğazını mı tutcan yiyosa yiyo önerisi neymiş maşallah kuzuna yani
Benim hastane de al dedi bi bunu almamıştım aldım hemen kaızklana kazıklanaKızlar doktor kaşık biberon sorunca al dedi bulunsun ben bundan sipariş ettim çok para versemde kullanacağım belli değil sonuçta yoğurt sebze püresi su için kullanan da varmış sonradan ilk anne sütü için malum oda ihtiyaç olursa
Aynen sonda gebe eğitim hemşiresi var onunlada konuştum kilosu engel değil dedi .kesinlikle canım hani baştan beri normal doğum hep geçiyordu içimden beni en çok kızdıran olay daha iki haftaya yakım bi vakit olup bu şekilde konuşması ben 40 haftaları geçmiş olsam çocuğun sağlığını etkileyecek birşey olsa tabi ki sezeryan olsun derim bende şimdiden benim hevesimi falan kırmaya çalıştı söyleme şekli falan çok iyisiydi şimdi bile tekrar aklıma geldikçe sinirleniyorum morelim bozuluyorCanım maşallah ne güzel bebeğin kilo almış cok fazla bir kilo değil ki normal doğuma engel bir kiloda değil bildiğim kadarıyla. Eğer rahatsız olduysan ki olman bence çok normal bencede başka bir doktora git. Her annenin kalbinden geçen bir doğum şekli var bence. Ha bebis nasıl gelmek ister onu bilmiyoruz herşey sürpriz ama doktorun bu şekilde kaba tavrı bencede hoç değil. Dediğin gibi suni sancı vs birçok yolu var bunun. Eğer sen denemek istiyosan sezeryandan önce bunları denemesi bencede gerekli.
Olsun canim kismet ucu yumuşakmis bununda zaten uzun süre değil en azından alicak olanlar baksin lazim olursa almaya gidene kadar çantaya köy dedi bu lazım olabilir dedi emzirmeyle ilgili yöntemler var ben sana bilgi vericem dediBenim hastane de al dedi bi bunu almamıştım aldım hemen kaızklana kazıklana
yılan hikayesine döndü şu anOlsun canim kismet ucu yumuşakmis bununda zaten uzun süre değil en azından alicak olanlar baksin lazim olursa almaya gidene kadar çantaya köy dedi bu lazım olabilir dedi emzirmeyle ilgili yöntemler var ben sana bilgi vericem dedi
Depend alma hastane birçok şeyi veriyor dedi
Senin sezo ne zaman
Benim doktorum uygun olan sezeryanla deyince tarih belli oldu.Hayırlı olsun canım
Günler bir bir belli oluyor biz normal doğumculara da bebeğin keyfini beklemek düşüyor
Evet kendimi gerçekten çok kasmıştım ki bağırmamda çok normal diye düşündüm yani ki doğumdada bağırabilirim bunlar en doğal hakkım diye düşünüyorum ama doktorla aynı düşünmüyormuşuz benimde hatam bazen böyle çıkışları oluyordu ruh haline göre takılıyordu baştan rahatsız olduğumda değiştirseydim keşke diyorumÇok sinir oluyorum böyle doktorlara bi teşvik et yapabilirsin deneyelim de yapamazsas sezeryanla alacaklar zaten. Sonuçta denemek istemek en büyük hakkın. Çatı muaneside iremin dediği gibi kasılsrsk gidildiği için acıyor büyük ihtimal bende salı günü olucam 38+2de
Canım seninki durur inşallah bı hafta dahaKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Ara ara kasılmalar oluyordu ama hiç sancı hissetmiyordum rahat rahat gittimama nstde sürpriz yaptı minik. Düzenli sancı çıktı muayenede de iki cm açıklık var dedi doktor. Şu an yatış yapmıyorum bekleyelim dedi. Bu akşam da gelebilirsiniz 1 hafta sonra da olabilir dedi. 2700 gr 48 cmmiş. Biraz stres oldum böyle aceleci olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah en az 1 hafta daha durur diye dua ediyorum
o an kafanı boşaltabiliyosan dene cidden ilişkiye girmekten zor değil hiiç düşünmeÇok sinir oluyorum böyle doktorlara bi teşvik et yapabilirsin deneyelim de yapamazsas sezeryanla alacaklar zaten. Sonuçta denemek istemek en büyük hakkın. Çatı muaneside iremin dediği gibi kasılsrsk gidildiği için acıyor büyük ihtimal bende salı günü olucam 38+2de
kız en son tutuyoduk karar mı değiştirdikCanım seninki durur inşallah bı hafta dahasen düzenli sancılarını bana yolla
İnşallah tutabilirim ben de. Hepimizin sağlıklı vaktinde doğumları olsun inşallahinanmak başarmanın yarısı gerçektenn tutacağına inan 1 hafta oldu tutuyorum doktor bugün şaşırdı sanki daha durcak gibi dedi sağlıkla gelsin kuzularımız senden de güzel haberler bekliyoruuuz
Maşallah maşallah uslu çocuk oldu Urazben de çıktım doktordan 2880 olmuş 36+6 bugün
servikal uzunluk 42 den 30 a düşmüştü o 35e geri çıkmış
suyu 6.5 lara gelmiş ama hareketlerini normal görüyorum dedi
22 şubat tarihin iptal ediyorum acil durum olmazsa çarşamba tekrar gel dedii benden haberler böylee şekerlerrr bu azimle 38 leri görceksin gibi dedi
nstde de sancılar çıktı klasik ama düzenli değildi bu sefer bi de max 50 leri gördü bişey değil
sürekli yatma artık hareket edebilirsin bol suya devam dedi havuç yiyodum paso ona da devam edeyim napıyosan yarıyo dedi çünküü
Tutmuyorum ben ya araba yetismicek gbi duruyorkız en son tutuyoduk karar mı değiştirdik
bak bırakırsan bırakırım heee doktor iyi tuttun bırak artık dedi
evden çıkmadan babasıyla öyle kavga ettik ki tabak çanak fırlatmalı çocuk korktu ben gelmiyim en iyisi dediMaşallah maşallah uslu çocuk oldu Urazzamanı gelince doğsun inşallah
Ha ha harikasın yao an kafanı boşaltabiliyosan dene cidden ilişkiye girmekten zor değil hiiç düşünme
ben hazırlıksız yakalandım bi şok oldum içeri d ekaşınıyomuş meğer iyi oldu kucaladıkça ahhaah tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?