2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bzimki uyandı galiba hareketler başladı bende bunun şerefi e Tarkan'ın yeni sarkisiyla oynadım .kızimda bana eşlik etti .aralara squat falan da serpiştirdim 19 gün kaldı yazıyor bı yerden başlamak lazım .ne hurma yediğim var ne de doğumu hizlandircak bişey yapıyorum .

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Ara ara kasılmalar oluyordu ama hiç sancı hissetmiyordum rahat rahat gittim ama nstde sürpriz yaptı minik. Düzenli sancı çıktı muayenede de iki cm açıklık var dedi doktor. Şu an yatış yapmıyorum bekleyelim dedi. Bu akşam da gelebilirsiniz 1 hafta sonra da olabilir dedi. 2700 gr 48 cmmiş. Biraz stres oldum böyle aceleci olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah en az 1 hafta daha durur diye dua ediyorum

inanmak başarmanın yarısı gerçektenn tutacağına inan 1 hafta oldu tutuyorum doktor bugün şaşırdı sanki daha durcak gibi dedi sağlıkla gelsin kuzularımız senden de güzel haberler bekliyoruuuz

ben de çıktım doktordan 2880 olmuş 36+6 bugün
servikal uzunluk 42 den 30 a düşmüştü o 35e geri çıkmış
suyu 6.5 lara gelmiş ama hareketlerini normal görüyorum dedi
22 şubat tarihin iptal ediyorum acil durum olmazsa çarşamba tekrar gel dedii benden haberler böylee şekerlerrr bu azimle 38 leri görceksin gibi dedi
nstde de sancılar çıktı klasik ama düzenli değildi bu sefer bi de max 50 leri gördü bişey değil

sürekli yatma artık hareket edebilirsin bol suya devam dedi havuç yiyodum paso ona da devam edeyim napıyosan yarıyo dedi çünküü

Gerçekten öyle sizlerde böyle söyleyince rahatladım büyük ihtimal başka bi doktora gidicem çünkü bu saatten sonra bana ağzıyla kuş tutsa yaranamaz dün bütün gün onun yüzünden ağladım eşimde çok sinirlendi gitmeyeceğiz ona dedi şok olduğum için hastanede de birşey söyleyemedim birde gerçekten bu 10 günde ben hiç kilo almamışım çocuk almış yani benimde yapacak birdeyim yok dediğin gibi nasıl almasını engelleyeceğim birde en çok bi doktorun bu şekilde konuşması çok üzdü beni herşeyin bi söyleme şekli var adabı var bakalım valla hayırlısı

Kızlar doktor kaşık biberon sorunca al dedi bulunsun ben bundan sipariş ettim çok para versemde kullanacağım belli değil sonuçta yoğurt sebze püresi su için kullanan da varmış sonradan ilk anne sütü için malum oda ihtiyaç olursa

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-18-17-15-17-116_tr.com.civil.civilim.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2022-02-18-17-15-15-400_tr.com.civil.civilim.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 77
Benim hastane de al dedi bi bunu almamıştım aldım hemen kaızklana kazıklana

Aynen sonda gebe eğitim hemşiresi var onunlada konuştum kilosu engel değil dedi .kesinlikle canım hani baştan beri normal doğum hep geçiyordu içimden beni en çok kızdıran olay daha iki haftaya yakım bi vakit olup bu şekilde konuşması ben 40 haftaları geçmiş olsam çocuğun sağlığını etkileyecek birşey olsa tabi ki sezeryan olsun derim bende şimdiden benim hevesimi falan kırmaya çalıştı söyleme şekli falan çok iyisiydi şimdi bile tekrar aklıma geldikçe sinirleniyorum morelim bozuluyor

Benim hastane de al dedi bi bunu almamıştım aldım hemen kaızklana kazıklana
Olsun canim kismet ucu yumuşakmis bununda zaten uzun süre değil en azından alicak olanlar baksin lazim olursa almaya gidene kadar çantaya köy dedi bu lazım olabilir dedi emzirmeyle ilgili yöntemler var ben sana bilgi vericem dedi
Depend alma hastane birçok şeyi veriyor dedi
Senin sezo ne zaman

yılan hikayesine döndü şu an 22si diyodu onu iptal etti 23ü kontrole çağırdı bakıciiiiiz

Evet kendimi gerçekten çok kasmıştım ki bağırmamda çok normal diye düşündüm yani ki doğumdada bağırabilirim bunlar en doğal hakkım diye düşünüyorum ama doktorla aynı düşünmüyormuşuz benimde hatam bazen böyle çıkışları oluyordu ruh haline göre takılıyordu baştan rahatsız olduğumda değiştirseydim keşke diyorum

Canım seninki durur inşallah bı hafta daha sen düzenli sancılarını bana yolla

o an kafanı boşaltabiliyosan dene cidden ilişkiye girmekten zor değil hiiç düşünme
ben hazırlıksız yakalandım bi şok oldum içeri d ekaşınıyomuş meğer iyi oldu kucaladıkça ahhaah tövbe yarabbim

inanmak başarmanın yarısı gerçektenn tutacağına inan 1 hafta oldu tutuyorum doktor bugün şaşırdı sanki daha durcak gibi dedi sağlıkla gelsin kuzularımız senden de güzel haberler bekliyoruuuz
İnşallah tutabilirim ben de. Hepimizin sağlıklı vaktinde doğumları olsun inşallah

Maşallah maşallah uslu çocuk oldu Uraz zamanı gelince doğsun inşallah

Ha ha harikasın ya sabah eşimle onu konuştuk o kadar çok doktora alttan muane olmuşum ki şu 3 yıl içinde yapamıcağım şey değil kasmıcam dedimama benim arkadaşım hiç alttan muane olmadığı için çok korkmuştu mesala çatı muanesinde salı günü görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…