2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kişiden kişiye değişiyodur tabi ama sana da vız gelir kuzu kesiiin
smear verirken daha rahatsız olmuştum mesela üçgen bişey takıyolardı ya ondan hiç hoşlanmamıştım

Kızlar bebek çok hareketliydi gece sancımda vardı biraz heralde doğurcam dedim sonra bi uzandım kalmadı bişey.Yokluyor herhalde ağrılar

Kızlar bebek çok hareketliydi gece sancımda vardı biraz heralde doğurcam dedim sonra bi uzandım kalmadı bişey.Yokluyor herhalde ağrılar
Benim de öyle, bazen bel agrısı kasık agrısı aynı anda giriyor, uzun da sürüyor aslında ama sonra bi bakıyorum hepsi geçmiş, agrı sancı kalmamış
Arada yokluyorlar cidden

Benim de öyle, bazen bel agrısı kasık agrısı aynı anda giriyor, uzun da sürüyor aslında ama sonra bi bakıyorum hepsi geçmiş, agrı sancı kalmamış
Arada yokluyorlar cidden
Evet canım dün gece baya güçlü hissettim.Daha 1 ay var bakalım

evden çıkmadan babasıyla öyle kavga ettik ki tabak çanak fırlatmalı çocuk korktu ben gelmiyim en iyisi dedi
Özledim öyle kavgaları .çocuk olunca sesini bile yüksektemiyisun ufbnmkinin de doğası kaçtı galiba karnım eskisi gbi sertlesmiyor .normalde stres doğumu tetikler bizimki başlarım böyle dünyaya dedi gelmkten vazgeçti

Nst de 20 dk bekşedim diyrm ki bu makine niye yavaş ilerliyr meğer kağıdı bitmiş karnım taş gibi olduğunda makina ekranına baktım sancı 40 50 60lardaydı. Demek o taşlaşmalar kasılmalar sancı teyit etmiş oldum. Nst de yatarken hiç taş olmdı aleti çılarttık sancı geldi dedim bu kadar olır
36+yı görünce istediği zmn gelebikir pamuk kızım :)) protein kaçağım olduğu için tansiyon riskim var oyüzden ama 40a. Gelelim modu da değilim
En afiyetli zaman ne zaman sa o zmn gelsin inşllh normal doğum çok istiyorm❤

Kızlar bende nst ye girdim doktor hareketleri yeterli görmedi ikinci kez girdim daha iyiydi ama hareketlerini takip et dedi doktorum. Büyüdükleri icin mi hareket azalıyor. Başka bise olmasında sezeryan günü de öne çekicek büyük ihtimalle tansiyondan dolayı artık ödemden bacaklarım acıyo 13 9 falan cikiyo tansiyon da

Kızlar merhaba. Çok uzun zamandır yoktum. Telefonumda uygulama yanlışlıkla kalkmış. Google yazarak açtım. İnşallah herkes iyidir. Doğum yapan annelerinlmizin gözü aydın olsun, darısı da hayırlısıyla bizlere... Ben de 37+5 oldum. Ancak doğum için şimdilik en ufak bir belirtim yok. Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama sezaryen doğuma yanaşmadım. Tüp bebek gebesiyim. Tüp bebek olunca doktorlar doğrudan sezaryene yönlendiriyor. Ama yine de vajinal doğumu deneyip yapamazsam sezaryen istiyorum. Bu da biraz korku yapıyor açıkçası. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...

Canım üzülme zaten yeni vakalar hemen negatife dönüyor önceden olsa 20 gün pozitif veriyordu ilk zamanalr...
şimdiki vakalar 5-7 günde negatife dönüyor üzülme bence sıkıntı yapacak bişey değil. Kovid artık hayatımızın parçası

Selam tatlı lohusa yerim cimcimeyi gecekerinizde inşallah düzene girer yakın zamanda . Bizde doğsun artık diye bekliyoruz .zaman tik tak işliyor bizimkilerde tık yok ama

Selam tatlı lohusa yerim cimcimeyi gecekerinizde inşallah düzene girer yakın zamanda . Bizde doğsun artık diye bekliyoruz .zaman tik tak işliyor bizimkilerde tık yok ama
Inşallah canım.Aradan 5yil geçince baya baya acemi gibi hissettik önce. Inşallah sizde bi hayırla kucaginiza alın kuzum ya.

Oyyy yerim senin cimcimeni

Nerede yapacaksınız doğumu Gaziantep teydiniz sanki
Evet ilçesi nizipteyim allahtan bi kaza bela çıkmazsa Nizip devlet hastanesinde yapmaya karar verdim
Banada ayrılmak çok zor geliyor ama götürmemeye karar verdim kızım bana çok çok bağlı beni sedyede giderken görürse arkamdan ağlar kesin ameliyata girerken kötü olurum o yüzden götürmeyeceğim nasılsa Doğumdan sonra gelirler rabbim izin verirse
Azmine hayranım ben olsam şimdiye dogurmuştum,maşşallh sana bende hr gün suyum nişanım gelmiş mi diye bakıyorum da benimkinin niyeti yok henüz

Gün içerisinde demişti bana ama hiç saymiyodum. Ama 2-3 gündür ciddi anlamda hareketlerde azalma var bende de canım. Sabah uyanır uyanmaz başlardı kahvalti edene kadar şimdi tık yok. Portakal suyu içince oynadı bi sabah sonra yine kac saat yok. Sonra arabayla çıktım müzik falan derken bikac ufak hareket etti. Şimdi bu saat oldu yine hiç yok. Ve deli gibi sertleşmeler oluyor. Göbeğim iki taraflı sertleşiyor ve o şekilde olduğunda hicbisey yapamadan kalıyorum. 15-20 saniye sürüyor sonra geciyor ama 10 dk sonra yine aynı sey oluyor mesela çok sık olmaya başladı. Umarım herşey yolundadır. Umarım büyüdükleri için az hareket ediyolardır. Salı günü kontrolüm.
Kızlar herkese merhaba doğum tarihim 14 mart olarak belirlendi.
Baby kilo şuan 2534 olmuş boy 6.96
Doktor depend vs gerek yok hastane birçok şeyi veriyor dedi

Kasık biberon al ama lazım olur o dedi
Gümüşüm hayırlı uğurlu olsun tarihin belli olmuş
Ayyy bakalim ne zaman gelicek minnoş ya 1 hafta ne ki hemen geçer. Belki akşam bile gelebilir demiş ya doktorunuz haber verin mutlaka doğuma giderken

Kızlar bunları yeni görüyorum valla hastanede ceki düzen nasıl vericez kendimize güzel cikar mi bilemedim

Canim bnmki de nazlı nazlı hareket ediyor .artık böyle olucak herhalde . O sertlesmeler kasılma oluyor işte nst de denk gelirse sancı çıkıyor . O kadar sık oluyorsa dk tutmayı dene .düzenli geliyorsa gidip bı nst cektirmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…