- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Accık daha dayan beraber doğuralım sen benden rahatsın beni teselli edersinTutmuyorum ben ya araba yetismicek gbi duruyorbari poyraz gelsin de havamız değişsin
kişiden kişiye değişiyodur tabi ama sana da vız gelir kuzu kesiiinHa ha harikasın yasabah eşimle onu konuştuk o kadar çok doktora alttan muane olmuşum ki şu 3 yıl içinde yapamıcağım şey değil kasmıcam dedim ama benim arkadaşım hiç alttan muane olmadığı için çok korkmuştu mesala çatı muanesinde salı günü görücez
Benim de öyle, bazen bel agrısı kasık agrısı aynı anda giriyor, uzun da sürüyor aslında ama sonra bi bakıyorum hepsi geçmiş, agrı sancı kalmamışKızlar bebek çok hareketliydi gece sancımda vardı biraz heralde doğurcam dedim sonra bi uzandım kalmadı bişey.Yokluyor herhalde ağrılar
Evet canım dün gece baya güçlü hissettim.Daha 1 ay var bakalımBenim de öyle, bazen bel agrısı kasık agrısı aynı anda giriyor, uzun da sürüyor aslında ama sonra bi bakıyorum hepsi geçmiş, agrı sancı kalmamış
Arada yokluyorlar cidden
evden çıkmadan babasıyla öyle kavga ettik ki tabak çanak fırlatmalı çocuk korktu ben gelmiyim en iyisi dedi
Sal çocuğu tutma içerdeAccık daha dayan beraber doğuralım sen benden rahatsın beni teselli edersin
Canım üzülme zaten yeni vakalar hemen negatife dönüyor önceden olsa 20 gün pozitif veriyordu ilk zamanalr...Merhaba kızlar
Ben çok uzun zamandır yazmıyorum.
Sıkıntılı zamanlar geçirdik. Bebek yaklaşık 1 aydır çok aşağıda görünüyor. Kanala girmek üzere dedi hep. Full yatış iş güç yapmak yok dedi.
Dikkat ediyorum derken bu sefer Covid oldum
Özele gidiyorum ama doktorum dedi ki son hafta covid olursan burda doğuramazsın. Hastane uygun değil Devlete yönlendiririm
Devleti küçümsediğim için değil ama aylarca aynı doktora git sonra bilmediğin tanımadığın insanlarla muhatap ol.. bu bende çok korku bıraktı
Şimdi doğuma kadar kendimizi eve kapattık. 6 yaşında kızımı da göndermicem doğuma kadar okula mecburen..
Dua edin vaktinde gelsin ve negatif çıkayım
Bu arada doğuranlar olmuş hepsine hayırlı ömürler diliyorum..
Selam tatlı lohusaKızlar nasılsınız?Aklim sizde ama bizim cimcime ile zaman nasıl geçiyor anlamadım.Gunduz uykulu gecemiz fena.Ama o kokusu yokmu dünyaya bedel.Rabbim hepinize de nasip etsin.Bi de oğlumla dengeleri kurmaya çalışıyorum.
Inşallah canım.Aradan 5yil geçince baya baya acemi gibi hissettik önce.Selam tatlı lohusayerim cimcimeyi gecekerinizde inşallah düzene girer yakın zamanda . Bizde doğsun artık diye bekliyoruz .zaman tik tak işliyor bizimkilerde tık yok ama
Oyyy yerim senin cimcimeniKızlar nasılsınız?Aklim sizde ama bizim cimcime ile zaman nasıl geçiyor anlamadım.Gunduz uykulu gecemiz fena.Ama o kokusu yokmu dünyaya bedel.Rabbim hepinize de nasip etsin.Bi de oğlumla dengeleri kurmaya çalışıyorum.
Evet ilçesi nizipteyim allahtan bi kaza bela çıkmazsa Nizip devlet hastanesinde yapmaya karar verdimNerede yapacaksınız doğumu Gaziantep teydiniz sanki
Banada ayrılmak çok zor geliyor ama götürmemeye karar verdim kızım bana çok çok bağlı beni sedyede giderken görürse arkamdan ağlar kesin ameliyata girerken kötü olurum o yüzden götürmeyeceğim nasılsa Doğumdan sonra gelirler rabbim izin verirseBen götürmeyecegim canim.
Duamda şu şekilde hep.
Aksam gideyim. Inşallah kazasız belasız sag salim sabaha kadar doğsun.
Bebeği de kendimi de hemen eve atayım.
En önemlisi tabi ki sağlıkla sıhhatle dogsunlar bir şekilde bir kaç gün idare edilir.
Kalbim çok acisada.
Azmine hayranımben de çıktım doktordan 2880 olmuş 36+6 bugün
servikal uzunluk 42 den 30 a düşmüştü o 35e geri çıkmış
suyu 6.5 lara gelmiş ama hareketlerini normal görüyorum dedi
22 şubat tarihin iptal ediyorum acil durum olmazsa çarşamba tekrar gel dedii benden haberler böylee şekerlerrr bu azimle 38 leri görceksin gibi dedi
nstde de sancılar çıktı klasik ama düzenli değildi bu sefer bi de max 50 leri gördü bişey değil
sürekli yatma artık hareket edebilirsin bol suya devam dedi havuç yiyodum paso ona da devam edeyim napıyosan yarıyo dedi çünküü
Gün içerisinde demişti bana ama hiç saymiyodum. Ama 2-3 gündür ciddi anlamda hareketlerde azalma var bende de canım. Sabah uyanır uyanmaz başlardı kahvalti edene kadar şimdi tık yok. Portakal suyu içince oynadı bi sabah sonra yine kac saat yok. Sonra arabayla çıktım müzik falan derken bikac ufak hareket etti. Şimdi bu saat oldu yine hiç yok. Ve deli gibi sertleşmeler oluyor. Göbeğim iki taraflı sertleşiyor ve o şekilde olduğunda hicbisey yapamadan kalıyorum. 15-20 saniye sürüyor sonra geciyor ama 10 dk sonra yine aynı sey oluyor mesela çok sık olmaya başladı. Umarım herşey yolundadır. Umarım büyüdükleri için az hareket ediyolardır. Salı günü kontrolüm.Kizlar doktoru hareket takibi yap diye ler 1 saat içi de mi hareket takibi yapıyorsunuz .bnmki bı kaç gündür baya hareketleri azalmıştı akşamları hareketi daha fazla .bugünde uyandığımdan beri hiç hareket hissetmedim yarım saat önce kahvaltı yaptım bir iki ufak ittirdi. Şimdi on beş yirmi dk dur sol tarafıma yatiyirum hiç hareket etmiyor bı kere karnımı ittirdim o zamn itti o da sadece .gündüz çok hareket etmiyor ya uyuyor mu acaba bu çocuk .
Gümüşüm hayırlı uğurlu olsun tarihin belli olmuşKızlar herkese merhaba doğum tarihim 14 mart olarak belirlendi.
Baby kilo şuan 2534 olmuş boy 6.96
Doktor depend vs gerek yok hastane birçok şeyi veriyor dedi
Kasık biberon al ama lazım olur o dedi
Ayyy bakalim ne zaman gelicek minnoş ya 1 hafta ne ki hemen geçer. Belki akşam bile gelebilir demiş ya doktorunuzKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Ara ara kasılmalar oluyordu ama hiç sancı hissetmiyordum rahat rahat gittimama nstde sürpriz yaptı minik. Düzenli sancı çıktı muayenede de iki cm açıklık var dedi doktor. Şu an yatış yapmıyorum bekleyelim dedi. Bu akşam da gelebilirsiniz 1 hafta sonra da olabilir dedi. 2700 gr 48 cmmiş. Biraz stres oldum böyle aceleci olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah en az 1 hafta daha durur diye dua ediyorum
Biz de kendimiz cekicez hastanede, ne yüksek fiyatlar istiyorlar ya, bizde yasakmış. Çok ısrar etsen kabul eder her hastane bence, ama ben de nedense hastanede konsantre olamam diye düşündüm. Devamında stüdyoda sade birkaç fotograf cektirmek istiyorum.
G gumus82 senin hastanenin fiyatı uygundu canım, sen orada halledebilirsin bu işi.
Sac, bas nasıl yapıcaz dogum sonrası acaba kendimiz de foto çeksek, bi çeki düzen lazım, 36.haftadan sonra sürekli fönlü mü gezsek naapsako kadar bakımsız tarzanım ki, dogum öncesi 1 kez sac mı boyasam diyorum
Kızlar bunları yeni görüyorum valla hastanede ceki düzen nasıl vericez kendimize güzel cikar mi bilemedimCanım ben yarın hamile çekimine gidiyorum. Fotoğrafçı ile hamile çekimi, doğum anı, doğum sonrası bebek ile fotograflarımızı çekicek. 3 dk lık doğum videosu ve albüm hazırlanıcak. O şekilde anlaştık
Canim bnmki de nazlı nazlı hareket ediyor .artık böyle olucak herhalde . O sertlesmeler kasılma oluyor işte nst de denk gelirse sancı çıkıyor . O kadar sık oluyorsa dk tutmayı dene .düzenli geliyorsa gidip bı nst cektirmekte fayda varGün içerisinde demişti bana ama hiç saymiyodum. Ama 2-3 gündür ciddi anlamda hareketlerde azalma var bende de canım. Sabah uyanır uyanmaz başlardı kahvalti edene kadar şimdi tık yok. Portakal suyu içince oynadı bi sabah sonra yine kac saat yok. Sonra arabayla çıktım müzik falan derken bikac ufak hareket etti. Şimdi bu saat oldu yine hiç yok. Ve deli gibi sertleşmeler oluyor. Göbeğim iki taraflı sertleşiyor ve o şekilde olduğunda hicbisey yapamadan kalıyorum. 15-20 saniye sürüyor sonra geciyor ama 10 dk sonra yine aynı sey oluyor mesela çok sık olmaya başladı. Umarım herşey yolundadır. Umarım büyüdükleri için az hareket ediyolardır. Salı günü kontrolüm.
Gümüşüm hayırlı uğurlu olsun tarihin belli olmuş
Ayyy bakalim ne zaman gelicek minnoş ya 1 hafta ne ki hemen geçer. Belki akşam bile gelebilir demiş ya doktorunuzhaber verin mutlaka doğuma giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?