2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hastanede fotoğrafçı ayarlayanlar kimler fiyatlar nasıl şimdi bilgi aldım bende baya da var oda süsleme 850 bunu istemezsem 1500 1700 arası albüm vs
Kendi cekicek olanlar var mı neden kararsız kaldım bilmiyorum
Doğumhaneye birtek fotoğrafçı girebilir onu cekemeyiz kendimiz cekersek de

bizim hastane tek kişi ile çalışıyomuş 1100 tl foto çekimi doğum öncesi sonrası doğum, 1650 video, ertesi gün çekimi de ek ücretliymiş ona daha ücret demedi
bugün tekrar konuştum fotocu dolu olsa nolcak yani suçumuz ne hem pahalı hem kötü falan malesef hastane tek kişiyle anlaşmalı dediler

Özel hastane de sezaryen olması için üstü kapalı baskı yapıyorlar sıkma canını gerekirse dr değiştir

Kızlar herkese merhaba doğum tarihim 14 mart olarak belirlendi.
Baby kilo şuan 2534 olmuş boy 6.96
Doktor depend vs gerek yok hastane birçok şeyi veriyor dedi

Kasık biberon al ama lazım olur o dedi
Merhaba bende sezeryan olacağım için 10 gün önce alınacak doktor 14 ile 16 arası bi gün seversin dedi.

Merhaba benim doğum günüm 14 Mart.. benim doktorda bebeği 14 ila 16 günleri arası gün seçersin dedi.bakalım 14 seversem doğum günlerimiz aynı olacak bebişle.benim dikişler fena ayakta çok kalmıyorum yürüyemiyorum eğilemiyorum.önceki gebelipimdede acı vardı dikişlerin açılmıştı.inşallah bunda açılmadan alınır bebek

Evet kasılma o oluyomuş canım. Önceden tek taraflı oluyodu artık bikaç gündür 2 taraflı sertlesiyor baya can acıtıyor daha önce 3 kere nst ye girdim hiç olmadı, bakalım salı günkü kontrolde denk gelicek mi

Kesin denk gelmez bnmde her zamn olan kasılma nst de olmuyor

Yaa bu iki taraflı kasılmalar olunca sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ben sanki bişeyi tutma ihtiyacı hissediyorum bende bi gariplik mi var ki

Hayırlı olsun canım heyecanlı bekleyiş başladı.
Eksikleri tamamlamak için de vaktin var.
Hayırlı olsun canım
Günler bir bir belli oluyor biz normal doğumculara da bebeğin keyfini beklemek düşüyor
Normal dogumda da erken gelebiliyor değil mi? Benim de normal planlanıyor ama sezeryana döner mi, nasıl olur bilemiyorum. Çatı muayenesinde drlar biraz yönlendiriyomuş duruma göre.
Tut kız tut, aferin sana sana en basta ilk verilen hedef tarih neydi merak ettim
kişiden kişiye değişiyodur tabi ama sana da vız gelir kuzu kesiiin
smear verirken daha rahatsız olmuştum mesela üçgen bişey takıyolardı ya ondan hiç hoşlanmamıştım
Ay acaba bu çatı muayenesini rahat geçirmek için bir yöntem var mı? Kafamızı nasıl boşaltsak
Rahat geçen biri varsa bize klavuzluk etsin.
Kızlar bebek çok hareketliydi gece sancımda vardı biraz heralde doğurcam dedim sonra bi uzandım kalmadı bişey.Yokluyor herhalde ağrılar

Bende de çok sertleşme var bugün, bir yerde toplanıyor, şişirip duruyor. Magnezyum içtüm belki kasılmayı azaltır diye. Dkyı nasıl tutuyoruz canım?

doğurcağıma sabah akşam çatı kontrol ettiririm dedim öyle rahat geçti

Zahrada benim hastane de tek fotoğrafçı bildiğim kadarıyla başka yok
14 mart tıp bayramı olduğu gün yükselen burçları ne olucak bakalım en çok o etkiliyor senin nedir balik duygusal

Normal dogumda da erken gelebiliyor değil mi? Benim de normal planlanıyor ama sezeryana döner mi, nasıl olur bilemiyorum. Çatı muayenesinde drlar biraz yönlendiriyomuş duruma göre.
Aynen canım belki erken gelirler belki 40 haftayı doldururlar kısacası bi bilinmezin içindeyiz evet çatı muayenesinden sonra da sezaryana dönebilir ben 38+0 da çatı muayenesi olacağım biraz gerginim senin için doktor bi tarih verdi mi

doğurcağıma sabah akşam çatı kontrol ettiririm dedim öyle rahat geçti
Senin normal doğurma potansiyelin çok yüksek, belki kalp sorunları olmasa tercih ederdin canım.
Benimki de 38.haftada yapacakmış. Dogumu hızlandırır diye sonlarda tercih ediyorlar sanırım.
Bakalım bu hafta suyu, kilosu falan nasıl çıkacak. Normal doguma uygun mu degil mi biraz darlarım sorularla:)

Dün inanır mısın aklıma geldin ama ki im olduğunu hatırlayamadım sadece adliye de çalıştığın aklım da kalmış günlerimiz aynı sanılır bende aşılama ile hamile kaldım doktorum kıymetli bebek istersen sezeryan günü verelim dedi bende normal doğumu denemek istiyorum diyince sen bilirsin dedi baktım yapamıyorum sezeryana geçeriz dedim doktora

kardiyoloji istersen doğurabilirsin sakınca yok dedi
ama canım urişim 9 aydııır kafa yukarıda dönmüyor daha da dönmez dedi doktorrr

Çok sık bı şekilde geldiğini hissediyorsan Banu çiftçi in hamilelik takip uygulamasi var orda kasılma sayacı mi ne var . Karnın sertleşti mesela ona basiyosun saniye ölçmeye başlıyor yumuşayınca yine basman gerekiyor bı kasilma kaç sn sürüyor onu not ediyor ikinci kasılma gelince yine basıp aynı şeyi yapıyorsun .hem kaç dk da bir geldigini goruyosun hemde karnın kaç sn boyunca sert oluyor onu

Kizlar çatı muayenesinden falan korkmayın.
Gecen pazartesi benim doktorum serklaji cikardi.
Resmen büyük ekrandan içimi gördüm.
Makasi tuttu dikisi kesti. Ben bebek gelir diye cok bekledim ama bebekten sancidan hala ses yok.
Yani bebeğin geleceği varsa gelir yoksa daha bekler.
İlk bebekte yerimden kalkmadım elime bezi alıp bir iş yapmadim.
Erken geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…