- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Hee iyi bakalımyok yok duruyo daha kızlar bir gelişme yok ondaa
Yaa belli olmaz tabiki kaldı ki muayeneden sonra gelse bile erken değil 38. hafta.. ben daha çok muayene için gerginimKizlar çatı muayenesinden falan korkmayın.
Gecen pazartesi benim doktorum serklaji cikardi.
Resmen büyük ekrandan içimi gördüm.
Makasi tuttu dikisi kesti. Ben bebek gelir diye cok bekledim ama bebekten sancidan hala ses yok.
Yani bebeğin geleceği varsa gelir yoksa daha bekler.
İlk bebekte yerimden kalkmadım elime bezi alıp bir iş yapmadim.
Erken geldi.
Yükseleni yengeçZahrada benim hastane de tek fotoğrafçı bildiğim kadarıyla başka yok
14 mart tıp bayramı olduğu günyükselen burçları ne olucak bakalım en çok o etkiliyor senin nedir balik duygusal
Kasılma nasıl oluyoli ben birşeyler yasoyorum ama bebeğin hareketine baglıyorum.bebek toplanıyo yada kasılıyo gibi sert bişey oluyo karnım alttanda çıkıcak gibi baskı hissediyorum.5,10 saniye sürüyo geciyo sonraYaa bu iki taraflı kasılmalar olunca sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ben sanki bişeyi tutma ihtiyacı hissediyorum bende bi gariplik mi var ki
Bence pırtlattı gibiEvet bnde fark ettim . Pirtlatti mi bebisi acaba
yok yok gelir yakında duruyo bebik dahaBence pırtlattı gibi
Ha tamam canım sen öyle diyorsan vardır bi bildiğinyok yok gelir yakında duruyo bebik daha
Bavul tamam beşiği serdim odasının ve evin camlarını silcez eşimle yerleri sileriz halıları yikattim sericemYükseleni yengeç.Balık burcu olmak zor çünkü ince duygusal ve iyi niyetli olduğundan çok yıpranıyosun.keşke dişimi sıkıp Koç burcuna doğru doğursam ama mümkün değil tabi.normalde Koç oluyolar aslında ikimizin bebişleride.ama müdahale edecegımız için balık olacaklar hazırlıklar tamammı senin.ben bebiş kıyafetlerini yıkadım ütülenip bavula yerleştırmesi kaldı
Ah gözünüz aydınKizlar Asel hanım sabah 09.47de doğdu. 2790gr, 50cm. Masallahimiz var. Ameliyat biraz sancılı oldu benim için. Çok bulantım oldu. Aseli doğru dürüst göremedim. Sonra sıvı yutmuş biraz fanusda kaldi. Ama şimdi çok iyiyiz. Depend almayın diyordum da, alın. Ciddi can kurtsrdi bende.
Nasıl kızdım bu nasıl bir kaba ve düşüncesiz konuşma tarzı. Çocuğun kilo almasını engellemek zaten bilimsel olarak mümkün olan bir şey değil, bu nasıl doktorluk. Kesinlikle doktorunu değiştirmeyi istemekte çok haklısın, doğum çok hassas bir deneyim. Doktor ya da ebe de bu deneyimin önemli bir parçası.Kızlar Günaydın sizlere birşey danışmak istiyorum dün kontrolüm vardı 38+3 dük nst ufak ufak sancılarım vardı birde Çınar 3500 kg olmuş sonra Çatı muayenesi yaptı doktor biraz böyle bağırdım onu yaparken hiç açıklığın yok dedi çatın hiç yumuşamamış çok iyi değil falan dedi ben bağırıncada sen normal doğum yapamazsın gibi kendi sancın olmazsa suni sancıyı kaldıramazsın gibi konuştu benim bütün morelimi bozdu çünkü daha iki hafta varken bu şekilde konuşması ve bi doktorun böyle şekilde söylemesi çok canımı sıktı tabi ki sezeryanda olurum sonuçta önemli olan çocuğum sağlığı ben bu kadar normal doğum istediğimi biliyor deneyelim olmazsa diğer ihtimalleri konuşuruz veya herşeyin bi söyleme şekli var resmen o kadında doğum yapmak istemiyorum ve çok az zaman kaldı sizce ne yapayım bide çocuk daha kilo almasın dedi zaten düzgün yemiyorum
Kuzucum benim iki doktor da günde toplamda 10 hareket sayman yeterli, hareketlerin güçlü ya da yumuşak olması önemli değil dediler. Sadece hıçkırık hareketlerini sayma dediler. Seninki de mi bir yeri ittirince geri ittiriyorKizlar doktoru hareket takibi yap diye ler 1 saat içi de mi hareket takibi yapıyorsunuz .bnmki bı kaç gündür baya hareketleri azalmıştı akşamları hareketi daha fazla .bugünde uyandığımdan beri hiç hareket hissetmedim yarım saat önce kahvaltı yaptım bir iki ufak ittirdi. Şimdi on beş yirmi dk dur sol tarafıma yatiyirum hiç hareket etmiyor bı kere karnımı ittirdim o zamn itti o da sadece .gündüz çok hareket etmiyor ya uyuyor mu acaba bu çocuk .
Ya ben de sana dedim ya geçen hafta squat fln yapacağım diye. Her gün akşam yarın yaparım artık diyorumBzimki uyandı galiba hareketler başladıbende bunun şerefi e Tarkan'ın yeni sarkisiyla oynadım .kızimda bana eşlik etti .aralara squat falan da serpiştirdim 19 gün kaldı yazıyor bı yerden başlamak lazım .ne hurma yediğim var ne de doğumu hizlandircak bişey yapıyorum .
İnşallah gönlüne göre ve en hayırlı zamanda olsunKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Ara ara kasılmalar oluyordu ama hiç sancı hissetmiyordum rahat rahat gittimama nstde sürpriz yaptı minik. Düzenli sancı çıktı muayenede de iki cm açıklık var dedi doktor. Şu an yatış yapmıyorum bekleyelim dedi. Bu akşam da gelebilirsiniz 1 hafta sonra da olabilir dedi. 2700 gr 48 cmmiş. Biraz stres oldum böyle aceleci olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah en az 1 hafta daha durur diye dua ediyorum
Ay zahrada çok tebrik ediyorum kuzum seni, ben telaştan 10 kere doğurmuştum sen kararlılıkla tuttun helal olsunben de çıktım doktordan 2880 olmuş 36+6 bugün
servikal uzunluk 42 den 30 a düşmüştü o 35e geri çıkmış
suyu 6.5 lara gelmiş ama hareketlerini normal görüyorum dedi
22 şubat tarihin iptal ediyorum acil durum olmazsa çarşamba tekrar gel dedii benden haberler böylee şekerlerrr bu azimle 38 leri görceksin gibi dedi
nstde de sancılar çıktı klasik ama düzenli değildi bu sefer bi de max 50 leri gördü bişey değil
sürekli yatma artık hareket edebilirsin bol suya devam dedi havuç yiyodum paso ona da devam edeyim napıyosan yarıyo dedi çünküü
Benim de NSTde tık yokEvet kasılma o oluyomuş canım. Önceden tek taraflı oluyodu artık bikaç gündür 2 taraflı sertlesiyor baya can acıtıyordaha önce 3 kere nst ye girdim hiç olmadı, bakalım salı günkü kontrolde denk gelicek mi
Ben baya altıma kaçıracağım zannediyorum. Bebek aşağıya indiğinde tutamayacağım galibaYaa bu iki taraflı kasılmalar olunca sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ben sanki bişeyi tutma ihtiyacı hissediyorum bende bi gariplik mi var ki
Evet ya bı de gündüzleri çok uykucu şuan mesela net hareketlerini hissediyorum .Ah gözünüz aydınallah sağlıklı hayırlı ömür versin
Nasıl kızdım bu nasıl bir kaba ve düşüncesiz konuşma tarzı. Çocuğun kilo almasını engellemek zaten bilimsel olarak mümkün olan bir şey değil, bu nasıl doktorluk. Kesinlikle doktorunu değiştirmeyi istemekte çok haklısın, doğum çok hassas bir deneyim. Doktor ya da ebe de bu deneyimin önemli bir parçası.
Kuzucum benim iki doktor da günde toplamda 10 hareket sayman yeterli, hareketlerin güçlü ya da yumuşak olması önemli değil dediler. Sadece hıçkırık hareketlerini sayma dediler. Seninki de mi bir yeri ittirince geri ittiriyorbenim sıpa da öyle.
Ya ben de sana dedim ya geçen hafta squat fln yapacağım diye. Her gün akşam yarın yaparım artık diyorumhareket yaparım diye plates topu aldım ama süs gibi duruyor
İnşallah gönlüne göre ve en hayırlı zamanda olsun
Ay zahrada çok tebrik ediyorum kuzum seni, ben telaştan 10 kere doğurmuştum sen kararlılıkla tuttun helal olsun
Benim de NSTde tık yokgeceleri bazen uyuyamıyorum sancıdan. Doktora akşam 8 den sonra randevu alabilsem kesin sancı çıkar
Ben baya altıma kaçıracağım zannediyorum. Bebek aşağıya indiğinde tutamayacağım galiba
Ben öğlen 13:15 gibi doğmuşum.ondan yengec yükselenim.valla hem balık hem yengec olmak zor oluyo.çünkü iki su grubu bı aradaBavul tamam beşiği serdim odasının ve evin camlarını silcez eşimle yerleri sileriz halıları yikattim sericem
Koltuklar yıkandı
Ufak tefek tamirat olucak eşimin evde
Kasık biberon kargoya verildi onu eklerim
Son kontrol yaparım
Kapı süsü ve yastık gelicek onlar var beklediğim
Çikolata ve magnet sipariş edicem en kısa sürede çikolata atölyesinden tadlari güzel
Fotoğrafçı ile yazistim oda süsleme istemiyorum masraf diye cekim albüm 1500 gibi görünüyor konuşulacak
İlk bebek benim
Vallahi balık yükselen yengeç çok zor bir kişilik mi olucak bilemedim anlat azıcık 12 1 gibi olucak sezeryanim sanırım
Canim digerlerinden degisik olarak sık sık kasilmam oluyor. Dogum sancisi gibi sancilarim oluyor ama dogmuyorhadi güzel haberlerle gel
_Ravzaa_ seninle aynı gün sayılırız varmı doğum belirtisi nişanın geldiğini okudum bi yerlerde ne zaman geldi kanlı akıntı mıydı? bende nişan vs bi belirti yok en son pazartesi günü kanala da girmemişti
Canim ya_Ravzaa_ nerelerdesin canım sesin çıkmıyor?
GünaydınKizlar sezaryenden sonra ilk basta kalkınca ağrınız olacak. Hiç korkmayın. Tamamen geçecek. Evet dikiş yerleri yapıştırma da olsa agriyor. Ama sedyeniz bebeği emzirmediginiz süre boyunca kesinlikle yatmaya yakın olsun.
Sonda çıktıktan sonra ben de idrara cikamama sorunu oldu. Sabah tekrar sonda takıldı. O aklınızda olsun. Eğer başınıza gelirse mesane egzersizi ile çözülüyor. Biz bunu hastanede bilmiyorduk acildeyiz 3 saattir. İnşallah çözülmüştür sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?