2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa belli olmaz tabiki kaldı ki muayeneden sonra gelse bile erken değil 38. hafta.. ben daha çok muayene için gerginim

Zahrada benim hastane de tek fotoğrafçı bildiğim kadarıyla başka yok

14 mart tıp bayramı olduğu gün yükselen burçları ne olucak bakalım en çok o etkiliyor senin nedir balik duygusal
Yükseleni yengeç .Balık burcu olmak zor çünkü ince duygusal ve iyi niyetli olduğundan çok yıpranıyosun.keşke dişimi sıkıp Koç burcuna doğru doğursam ama mümkün değil tabi.normalde Koç oluyolar aslında ikimizin bebişleride.ama müdahale edecegımız için balık olacaklar hazırlıklar tamammı senin.ben bebiş kıyafetlerini yıkadım ütülenip bavula yerleştırmesi kaldı

Yaa bu iki taraflı kasılmalar olunca sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ben sanki bişeyi tutma ihtiyacı hissediyorum bende bi gariplik mi var ki
Kasılma nasıl oluyoli ben birşeyler yasoyorum ama bebeğin hareketine baglıyorum.bebek toplanıyo yada kasılıyo gibi sert bişey oluyo karnım alttanda çıkıcak gibi baskı hissediyorum.5,10 saniye sürüyo geciyo sonra

Bavul tamam beşiği serdim odasının ve evin camlarını silcez eşimle yerleri sileriz halıları yikattim sericem
Koltuklar yıkandı
Ufak tefek tamirat olucak eşimin evde
Kasık biberon kargoya verildi onu eklerim
Son kontrol yaparım
Kapı süsü ve yastık gelicek onlar var beklediğim
Çikolata ve magnet sipariş edicem en kısa sürede çikolata atölyesinden tadlari güzel
Fotoğrafçı ile yazistim oda süsleme istemiyorum masraf diye cekim albüm 1500 gibi görünüyor konuşulacak
İlk bebek benim
Vallahi balık yükselen yengeç çok zor bir kişilik mi olucak bilemedim anlat azıcık 12 1 gibi olucak sezeryanim sanırım

Ah gözünüz aydın allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Nasıl kızdım bu nasıl bir kaba ve düşüncesiz konuşma tarzı. Çocuğun kilo almasını engellemek zaten bilimsel olarak mümkün olan bir şey değil, bu nasıl doktorluk. Kesinlikle doktorunu değiştirmeyi istemekte çok haklısın, doğum çok hassas bir deneyim. Doktor ya da ebe de bu deneyimin önemli bir parçası.
Kuzucum benim iki doktor da günde toplamda 10 hareket sayman yeterli, hareketlerin güçlü ya da yumuşak olması önemli değil dediler. Sadece hıçkırık hareketlerini sayma dediler. Seninki de mi bir yeri ittirince geri ittiriyor benim sıpa da öyle.
Ya ben de sana dedim ya geçen hafta squat fln yapacağım diye. Her gün akşam yarın yaparım artık diyorum hareket yaparım diye plates topu aldım ama süs gibi duruyor
İnşallah gönlüne göre ve en hayırlı zamanda olsun
Ay zahrada çok tebrik ediyorum kuzum seni, ben telaştan 10 kere doğurmuştum sen kararlılıkla tuttun helal olsun
Benim de NSTde tık yok geceleri bazen uyuyamıyorum sancıdan. Doktora akşam 8 den sonra randevu alabilsem kesin sancı çıkar
Yaa bu iki taraflı kasılmalar olunca sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum ben sanki bişeyi tutma ihtiyacı hissediyorum bende bi gariplik mi var ki
Ben baya altıma kaçıracağım zannediyorum. Bebek aşağıya indiğinde tutamayacağım galiba

Evet ya bı de gündüzleri çok uykucu şuan mesela net hareketlerini hissediyorum .valla bnm de doğurma modum baya kaçtı bu kaza olayından sonra .yürüyüş yapmazdım da merdiven inip cikicaktim hevesim kaçtı.dans edeyim bari dedim hem kızımda eğleniyor bnle senin yarın yarın diye ertelemenfe bnm karnıma yağ surmemle aynı .hergun tam yatarken aklıma geliyor yarın sürerim diyorum .bir aydır surmuyorumdur herhalde

Ben öğlen 13:15 gibi doğmuşum.ondan yengec yükselenim.valla hem balık hem yengec olmak zor oluyo.çünkü iki su grubu bı arada duyarlılık duygusallık iyi niyet hepsi bi arada olunca zor oluyo.hemen üzülüp,hemen dağılıyosun.ama hemende toparladım.yani balık burcu çevresindekiler için bi şans bence mizah yönü kuvvetli,renkli bi kişilikve delidolu aslında

37. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayım.. yalniz oğlumda Haziran annelerindeydim... 3 hazirandı tarihim.. hep önde giden bendim. şimdi geriden gelmek zor geliyor bana birde günler geçiyor ama haftalar geçmiyor nasıl oluyorsa artık.. hala 4 hafta var sanki 1 aydır 4 hafta var

Canim digerlerinden degisik olarak sık sık kasilmam oluyor. Dogum sancisi gibi sancilarim oluyor ama dogmuyor
Galiba ablalari gibi 40 ini dolduracak simdilik bekliyoruz.
Ama kanala girmis , 2cm aciklik var ve bebegin basina ulasabiliyorum dedi doktor 10 gun once

_Ravzaa_ nerelerdesin canım sesin çıkmıyor?
Canim ya dogurmadim hâlâ , ehliyet sinavini da atlatinca dedim biraz temizlik yapayim. Ciceklerin topraklari vardi degisecek hepsi bana yük gibi sanki hersey dogumdan once olmaliymis gibi geliyor.
Bu haftada temizlik yaparim sanirim artik sonrasinda da gelsin bebis
Sende var mi bir degisiklik

Kizlar sezaryenden sonra ilk basta kalkınca ağrınız olacak. Hiç korkmayın. Tamamen geçecek. Evet dikiş yerleri yapıştırma da olsa agriyor. Ama sedyeniz bebeği emzirmediginiz süre boyunca kesinlikle yatmaya yakın olsun.

Sonda çıktıktan sonra ben de idrara cikamama sorunu oldu. Sabah tekrar sonda takıldı. O aklınızda olsun. Eğer başınıza gelirse mesane egzersizi ile çözülüyor. Biz bunu hastanede bilmiyorduk acildeyiz 3 saattir. İnşallah çözülmüştür sorun

Günaydın mesane egzersizi nasıl oluyor canım
Sedye yakın olsun derken canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…