2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Safiderun canim nasilsin ? Kan degerlerin nasil oldu ? Bebis dogdu mu yada günü belli oldu mu ?
Çok şükür iyiyim cnm kan takıldı birkaç ünite bu evreyi atalatacak kadar yükseldi değerlerim. Bende durmak istemedim yoğun bakım ünitesinde ilgilendiler benimle sürekli kasılmalarım olduğu için. çok sıkıldım orda aklım çocuklardaydı ortanca kızımın sınıfı karantinada en küçüğü boğaz enfeksiyonu olmuştu gözümün önünde olsunlar istedim şuanda sancılarım ara ara geliyor ama şubatın son haftasını bulur tahmin ediyorum ilk doğuracağız derken en son doğuracağız biz seninle galiba sağlıkla gelsinler kuzular. Aslında iyi oldu eksiği gediği herşeyi halloldu bu evrede. Hayırlısı en güzeli neyse o olsun

Bugün doğum günüm ve kovid pozitif çıktım. Üstelik 34+2’deyim. Bu olmamalıydı, lanet olsun. ne yapıcam ben şimdi?
Acil şifalar diliyorum ağrın sızın birşeyin yoksa korkma herkes covit cnm şuanda aşırı yaygın vaziyette hastaneye yattım ben kan takılacaktı Samsunda oturuyorum düşün a+ kan grubum tavuk kanı derler sağlıklı insan bulamadık kan verecek halbuki en kolay bulunan kan ama covit olmayan yok nerdeyse. Sakın korkma doğal yollarla atlatmaya çalış boğazını sürekli ıslak tut bol sıvı tüket birkaç güne negatife geri dönüyor zaten. İnşallah kolayca atlatırsın

Teşekkür ederim. 3 doz biontech aşılıyım Ama boğazım yanıyor ve burnum tıkalı çok. onun haricinde şimdilik bi şeyim yok gibi. Tat koku kaybım yok çok şükür. Parol içtim sabah kahvaltıda. Astım var bende o biraz korkutuyor beni.

Bugün doğum günüm ve kovid pozitif çıktım. Üstelik 34+2’deyim. Bu olmamalıydı, lanet olsun. ne yapıcam ben şimdi?
Öncelikle doğum günün kutlu olsun
Ben de 37. haftadayım 3 martta sezeryan olucam ve ben de covid oldum hafta başı
3 aşılıyım kolay geçti haftam
Hastanem doğumdan en fazla 48 saat öncesi pcr testi istiyor ve tek derdim o zamana kadar iyi olmak
Umuyorum senin de kolaylıkla geçsin

Teşekkür ederim Benim boğaz ağrım ve burun tıkanıklığım zorladı gece uyurken. Şimdi de hafif hafif kuru öksürük başladı. İnşallah bu raddede kalır. Tek isteğim bebeğe bi şey olmaması Senin de inşallah testin temiz çıkar

bu haftaiçi senden atak bekliyorum

Geçmiş olsun son anda olmasından daha iyi birde burdan bak iki haftada iyileş doğum zamanına kalmaz vitaminli şeyler ye moral bozma şuan baby hisssediyor

Aynen işte onlar kasılma oluyor canım.
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebeğini düşün

Doğum günün kutlu olsun canım .eğer hastalığın ağır değilse kendi i kovit gbi değilde grip olmuş gbi dusun .haftan da ne güzel küçük .asıl son haftalar kovit olmak beni korkutuyor Her an doğum olabilir ve hastanede kabul etmiyor diye

Benim bugun 1 hafta doldu arada kuru öksürük var ve felaket burnum tıkalı.
Ama burun tıkanıklığı kısmen covid öncesi de vardı gebelikte olabiliyormuş o yüzden bu kadarla atlatırsak şükür diyelim
Tez zamanda iyileşelim allahın izniyle

Geçmiş olsun son anda olmasından daha iyi birde burdan bak iki haftada iyileş doğum zamanına kalmaz vitaminli şeyler ye moral bozma şuan baby hisssediyor

Aynen işte onlar kasılma oluyor canım.

Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Bebeğini düşün

Çok teşekkür ederim kızlar Az evvel ilçe sağlıktan aradılar. Propolis içip boğazıma da propolis sıkmamı (böyle bir sprey varmış) ve c vitamini almamı söylediler. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Sol tarafım sürekli yatmaktan felç oldu artık, sağ tarafıma da bebek baskı yapıyor yatamıyorum ağrıdan. İnadına da sol burnum ölümüne tıkalı Nasıl geçecek uykularım bilmiyorum.

Benim başım ağrır sürekli migren agir yaşarım normal hayatta ama hamilelikte inat ettim ağrı kesici icmedim ne kadar şiddette agridigini bilen bilir yağ aldım burnuma açıcı sürdüm
Bitki cayida içmeyin iyilesicem diye zararlı bir çoğu malum

Annemede kovidken c vitamini onermislerdi ilaç önermiyorlar sağlıklı beslenme muz portakal mandalina peynir süt herseyden yemeye çalışın kısa sürecektir inşallah

Covid kaynaklı Ağrım yok çok şükür. bitki çayı da gebeliğimde hiç içmedim. Bi ıhlamur içerim belki limonlu ballı.
Annemede kovidken c vitamini onermislerdi ilaç önermiyorlar sağlıklı beslenme muz portakal mandalina peynir süt herseyden yemeye çalışın kısa sürecektir inşallah
İnşallah

Z zahrada arkadaşımın bebeği 38 de baş aşağı döndü cnm
doktor dönmez diyor kuzum suyu yokmuş dönebileceği ceplerde ama çarşamba mucize olursa da belki denerim
Z zahrada benim bebiş de dönmüyor. Plasentanın konumundan dolayi artik donemez dedi ön duvarda plasenta
bizim kuduruklar da planlı programlı doğum istemişlerr hazırlık istiyolar annesi 9 ay boyunca hiçç kafası aşağı gelmedi ya hiiç manyak çocuk insan bi sıkılır döner durur yok
canım benim doğum günün kutlu olsun ve çok çok geçmiş olsuuun olsuun 38 39da olacağına şimdi olsuun 5 günde biliyosun salınıyor artık inşallah bir an önce negatife dönersin
solgar c vitamini temin et bence onu içmemi ısrarla söylemişti doktorum

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları

Ne zamandır sesin çıkmıyordu doktora bildirdin mi canım
Azıcık daha dursun zamani var annesi nasılsa hayırlı doğumlar diliyorum normal doğum bekleniyor sanırım
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları
Hoşgeldin doktorunla konuşman en doğrusu haftalarda ilerledi benim sola yatmaktan ağrım oluyor onun dışında bacak krampı oluyordu magnezyum eksikliği dedi yazdı
Vajinal agrida oluyordu kas ağrısı vs bebek büyüyor demişti rahim büyüyor doğum yaklaşıyor bebek aşağıya baskı yapıyor diye bilgi vermişti ama doktora sor muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…