- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Aaa suyun mu peki sızıntı şeklinde gelen . Nişan da gelmiş ne güzel seninki en azından belirti veriyor dogcam yakında diyeKendimden bildireyim biraz da
Cuma günü sızıntı şeklinde su geldi aa bu ne derken dün nişanımız da geldi ama bebito hala ortalıkta yok.
Zaten benimkinin keyfi yerine içeride. Bakalım ne zaman teşvik edecek hanımefendi.
Teşekkür ederim yarın kontrolümüz var soracağımNe zamandır sesin çıkmıyordu doktora bildirdin mi canım
Azıcık daha dursun zamani var annesi nasılsahayırlı doğumlar diliyorum normal doğum bekleniyor sanırım
Hoşgeldin doktorunla konuşman en doğrusu haftalarda ilerledi benim sola yatmaktan ağrım oluyor onun dışında bacak krampı oluyordu magnezyum eksikliği dedi yazdı
Vajinal agrida oluyordu kas ağrısı vs bebek büyüyor demişti rahim büyüyor doğum yaklaşıyor bebek aşağıya baskı yapıyor diye bilgi vermişti ama doktora sor muhakkak
Ne zamandır sesin çıkmıyordu doktora bildirdin mi canım
Azıcık daha dursun zamani var annesi nasılsahayırlı doğumlar diliyorum normal doğum bekleniyor sanırım
Benimde tam vajinanın birleştiği yere yakın ağrıyor özellikle sağ iç bacağım .bir haftadir falan .ama sürekli değil genelde akşamları oluyor aniden bı ağrı çekilme giriyor iç bacağıma . Bnmkinin kafası kanaldaymis .açılma var mı bilmiyorum ama kafası kanalda olduğu için damara falan mı baskı yapıyor acaba diye düşünüyorumKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları
Aaa suyun mu peki sızıntı şeklinde gelen . Nişan da gelmiş ne güzel seninki en azından belirti veriyor dogcam yakında diyebiz napalim tık yok
Mutlu yıllar güzellik. Pozitif düşünmeye çalış. Birkaç güne toparlanırsın umarım.
canım benim doğum günün kutlu olsun ve çok çok geçmiş olsuuun olsuun 38 39da olacağına şimdi olsuun 5 günde biliyosun salınıyor artık inşallah bir an önce negatife dönersin
solgar c vitamini temin et bence onu içmemi ısrarla söylemişti doktorum
Benim de tam olarak oralar ağrıyor işte. Bebek 32. Haftada döndü demişti doktorumuz yarın kontrolümüz var belki bizimki de kanala girmiştir o yüzden ağrılarım oluyordur.Benimde tam vajinanın birleştiği yere yakın ağrıyor özellikle sağ iç bacağım .bir haftadir falan .ama sürekli değil genelde akşamları oluyor aniden bı ağrı çekilme giriyor iç bacağıma . Bnmkinin kafası kanaldaymis .açılma var mı bilmiyorum ama kafası kanalda olduğu için damara falan mı baskı yapıyor acaba diye düşünüyorum
Su olayı şehir efsanesine döndü.bir doktor su diyor diğeri değil. Zaten 2 gün üst üste çatı bakılınca nişanın gelmesini bekliyordum cervix kısalmıştı benim.
Zaten hiç beklemediğin bir anda oluyor. Beklemiyormuş gibi davran
Bnm bu ağrı hamileligin ilk haftasinda da oluyordu .hatta kızımda hamile olabileceğimi düşünmüştüm bu ağrı bı değişik gelmişti .sorunca yazarsın buraya da bnde merak ediyorum neden olduğunu .inşallah doğum belirtisidirBenim de tam olarak oralar ağrıyor işte. Bebek 32. Haftada döndü demişti doktorumuz yarın kontrolümüz var belki bizimki de kanala girmiştir o yüzden ağrılarım oluyordur.
Dmi ya dogurcam diyen içerde tutuyor daha var diyen pırtlatıyor. Bugün de dışarıya cikicaz bizim kızı gezdiricez .baya yürümüş olucam .genelde evdeyim yürüyüşe çıkmıyorum .blki bugün bı anda çok yürüyünce bı hareketlenme olur blki diyirdum dur hmn kafamdan sileyim o düşünceyi unutmuş gbi davranayim
Cok gecmis olsun, artık herkes covidli sanki, herkes hafif grip gibi atlatıyorlar. Sizin de öyle olacaktır insallahTeşekkür ederim. 3 doz biontech aşılıyım Ama boğazım yanıyor ve burnum tıkalı çok. onun haricinde şimdilik bi şeyim yok gibi. Tat koku kaybım yok çok şükür. Parol içtim sabah kahvaltıda. Astım var bende o biraz korkutuyor beni.
Benim için biraz erken bi belirti ama umarım senin için doğum belirtisidir. Yarın soracağımBnm bu ağrı hamileligin ilk haftasinda da oluyordu .hatta kızımda hamile olabileceğimi düşünmüştüm bu ağrı bı değişik gelmişti .sorunca yazarsın buraya da bnde merak ediyorum neden olduğunu .inşallah doğum belirtisidir
Yaa benim de aklım çıkıyor, hastane doğumdan en fazla 48 saat once yapılmıs pcr istedi benim ve refekatcim için. Sürpriz bir sekilde tak diye orda pozitifi görürüz diye bazen baya endişeleniyorum. Bu yeni omicron falan da cok bi semptom vermiyormuş çünkü çoğu bünyede.Doğum günün kutlu olsun canım .eğer hastalığın ağır değilse kendi i kovit gbi değilde grip olmuş gbi dusun .haftan da ne güzel küçük .asıl son haftalar kovit olmak beni korkutuyor Her an doğum olabilir ve hastanede kabul etmiyor diye
Cok sevindim degerlerin duzelmesine , evde cocuk olunca insanin akli onlarda kaliyor . Ama olmasa bile hastane ortaminda insan hemen eve gitmek istiyorÇok şükür iyiyim cnm kan takıldı birkaç ünite bu evreyi atalatacak kadar yükseldi değerlerim. Bende durmak istemedim yoğun bakım ünitesinde ilgilendiler benimle sürekli kasılmalarım olduğu için. çok sıkıldım orda aklım çocuklardaydı ortanca kızımın sınıfı karantinada en küçüğü boğaz enfeksiyonu olmuştu gözümün önünde olsunlar istedim şuanda sancılarım ara ara geliyor ama şubatın son haftasını bulur tahmin ediyorum ilk doğuracağız derken en son doğuracağız biz seninle galiba sağlıkla gelsinler kuzular. Aslında iyi oldu eksiği gediği herşeyi halloldu bu evrede. Hayırlısı en güzeli neyse o olsun
Hadi bakalim olsun artik son gunleri , yoksa devamli doktora gitmek zor geliyor banabu haftaiçi senden atak bekliyorum
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun, artık herkes covidli sanki, herkes hafif grip gibi atlatıyorlar. Sizin de öyle olacaktır insallahdoktorunuza haber verin ama, kan sulandırıcı verebilir belki
Aynen canım bnde ondan korkuyorum .normal doğum olursa nasıl yapiyolar bu test işini bilmiyorum sormadım .bazen bazı şeyleri çok bilmemek lazımYaa benim de aklım çıkıyor, hastane doğumdan en fazla 48 saat once yapılmıs pcr istedi benim ve refekatcim için. Sürpriz bir sekilde tak diye orda pozitifi görürüz diye bazen baya endişeleniyorum. Bu yeni omicron falan da cok bi semptom vermiyormuş çünkü çoğu bünyede.
Ayy hepimiz saglıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza artık
Ben sordum kan alıyorlarmış kandan bakıyorlarmış canım saçma sapan işler gerçekten gerim gerildim 1 haftadırAynen canım bnde ondan korkuyorum .normal doğum olursa nasıl yapiyolar bu test işini bilmiyorum sormadım .bazen bazı şeyleri çok bilmemek lazımzaten takintiliyim herşeyi takarım kafama kesin gelir bulur beni o zaman da
Allah sifa versin inşallah.Çok teşekkür ederim kızlarAz evvel ilçe sağlıktan aradılar. Propolis içip boğazıma da propolis sıkmamı (böyle bir sprey varmış) ve c vitamini almamı söylediler. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Sol tarafım sürekli yatmaktan felç oldu artık, sağ tarafıma da bebek baskı yapıyor yatamıyorum ağrıdan. İnadına da sol burnum ölümüne tıkalı Nasıl geçecek uykularım bilmiyorum.
Amin, inşallahAllah sifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?