2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaa suyun mu peki sızıntı şeklinde gelen . Nişan da gelmiş ne güzel seninki en azından belirti veriyor dogcam yakında diye biz napalim tık yok

Teşekkür ederim yarın kontrolümüz var soracağım

Ne zamandır sesin çıkmıyordu doktora bildirdin mi canım
Azıcık daha dursun zamani var annesi nasılsa hayırlı doğumlar diliyorum normal doğum bekleniyor sanırım

Aynen gümüşüm sezo diyorlardı normale döndü şimdi. Pazartesi kontrolde doktor 1-2 haftaya burada olmuş olur dedi. Yakındır gelir benimki

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları
Benimde tam vajinanın birleştiği yere yakın ağrıyor özellikle sağ iç bacağım .bir haftadir falan .ama sürekli değil genelde akşamları oluyor aniden bı ağrı çekilme giriyor iç bacağıma . Bnmkinin kafası kanaldaymis .açılma var mı bilmiyorum ama kafası kanalda olduğu için damara falan mı baskı yapıyor acaba diye düşünüyorum

Aaa suyun mu peki sızıntı şeklinde gelen . Nişan da gelmiş ne güzel seninki en azından belirti veriyor dogcam yakında diye biz napalim tık yok

Su olayı şehir efsanesine döndü. bir doktor su diyor diğeri değil. Zaten 2 gün üst üste çatı bakılınca nişanın gelmesini bekliyordum cervix kısalmıştı benim.
Zaten hiç beklemediğin bir anda oluyor. Beklemiyormuş gibi davran

Mutlu yıllar güzellik. Pozitif düşünmeye çalış. Birkaç güne toparlanırsın umarım.

teşekkür ederim bebitolar Doktorumla görüştüm, c vitamini ve propolis alabilirsin dedi.

Benim de tam olarak oralar ağrıyor işte. Bebek 32. Haftada döndü demişti doktorumuz yarın kontrolümüz var belki bizimki de kanala girmiştir o yüzden ağrılarım oluyordur.

Dmi ya dogurcam diyen içerde tutuyor daha var diyen pırtlatıyor. Bugün de dışarıya cikicaz bizim kızı gezdiricez .baya yürümüş olucam .genelde evdeyim yürüyüşe çıkmıyorum .blki bugün bı anda çok yürüyünce bı hareketlenme olur blki diyirdum dur hmn kafamdan sileyim o düşünceyi unutmuş gbi davranayim

Benim de tam olarak oralar ağrıyor işte. Bebek 32. Haftada döndü demişti doktorumuz yarın kontrolümüz var belki bizimki de kanala girmiştir o yüzden ağrılarım oluyordur.
Bnm bu ağrı hamileligin ilk haftasinda da oluyordu .hatta kızımda hamile olabileceğimi düşünmüştüm bu ağrı bı değişik gelmişti .sorunca yazarsın buraya da bnde merak ediyorum neden olduğunu .inşallah doğum belirtisidir

Aynen, kandır kendini. Ben dün yeter doğurmuyorum dediğimde geldi nişan.

Cok gecmis olsun, artık herkes covidli sanki, herkes hafif grip gibi atlatıyorlar. Sizin de öyle olacaktır insallah doktorunuza haber verin ama, kan sulandırıcı verebilir belki

Benim için biraz erken bi belirti ama umarım senin için doğum belirtisidir. Yarın soracağım

Yaa benim de aklım çıkıyor, hastane doğumdan en fazla 48 saat once yapılmıs pcr istedi benim ve refekatcim için. Sürpriz bir sekilde tak diye orda pozitifi görürüz diye bazen baya endişeleniyorum. Bu yeni omicron falan da cok bi semptom vermiyormuş çünkü çoğu bünyede.

Ayy hepimiz saglıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza artık

Cok sevindim degerlerin duzelmesine , evde cocuk olunca insanin akli onlarda kaliyor . Ama olmasa bile hastane ortaminda insan hemen eve gitmek istiyor
Evet bizim bebisler kirklarini dolduracak gibi hadi ben aliskinim da senin icin degisik olmustur digerleri coktan dogmustu senin diye hatirliyorum.
Sadece hareket etmekte zorlaniyrm artik , ayaklarinim yaniyor . Yoksa tabi son zamanlarina kadar gelisimlerini tamamlamalari guzel

Cok gecmis olsun, artık herkes covidli sanki, herkes hafif grip gibi atlatıyorlar. Sizin de öyle olacaktır insallah doktorunuza haber verin ama, kan sulandırıcı verebilir belki
Çok teşekkür ederim Görüştüm doktorumla, kan sulandırıcı bir şey vermedi. C vitamini ve propolis kullanabilirsin Evdeki vitaminlere ek dedi. Ben de grip gibiyim şu an. Boğazım zorluyor biraz.

Aynen canım bnde ondan korkuyorum .normal doğum olursa nasıl yapiyolar bu test işini bilmiyorum sormadım .bazen bazı şeyleri çok bilmemek lazım zaten takintiliyim herşeyi takarım kafama kesin gelir bulur beni o zaman da

Ben sordum kan alıyorlarmış kandan bakıyorlarmış canım saçma sapan işler gerçekten gerim gerildim 1 haftadır

Allah sifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…