2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benim haftalar önce buna benzer bir sonuç çıkmıştı, fazladan ölçüm yanlıştı. Şöyle diyeyim özelde farklı bir doktor 2700 civarı ölçüm yapmıştı. Daha sonra devlet hastanesinde 2400 denmişti. Üstünde durmadım. Sonraki hafta kontrollerinde devlet hastanesindeki ölçüme paralel ölçümler çıktı hep. Kilo ölçümleri hastaneye cihaza doktora bebeğin pozisyonuna göre değişebilir. Bir sıkıntı yoktur inşallah rahat ol.

Kızlar herkese selam bugün kontrol günüydü. 3250 gr olmuş bebiş boyu aynı 52 cm. Herhangi bir açılma vs yok dedi doktor. Ndt de hafif sancılar çıktı ama düzenli değil o yüzden dikkate almıyoruz dedi. Kasılmalardan adet sancısı gibi olan ağrılardan bahsettim, normal olduğunu bunların yalancı sancılar olduğunu söyledi. Gerçek doğum sancısını kolaylıkla ayırtedersin dedi onun dışında geçen pzt kontrole gittiğimizde 10-15 güne gelir bebiş demişti. Bu sefer büyük ihtimal martı beklicek dedi bugün 38.haftaya giedik. 8 mart 40.hafta oluyor. Bakalım şuan beklemedeyiz. Oğluş ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek artık. Bir sonraki kontrolde doğurmassan pzt dedi Z zahrada kontrol 28 şubat

tövbe tövbee yarım kilo nasıl zayıflıyo çocuk içeride diyetisyenle mi anlaştı
ölçümlerden birinden biri yanlış yüksek yüksek ihtimal hangi doktoruna daha çok güveniyorsun kuzu sen
Kuzu işte yarında özeldekidoktora gideceğiz bakalım ne diyecek

Bence 37-38 de almak (tabi ki hiçbir riski yoksa, nst iyi, su iyi, gelişimi normal ve plasenta iyi beslemeye devam ediyorsa ve annede bir risk yoksa) erken ama. Neyse ki sizinkini alsa da 39.haftada güne karar verecek, 1 hafta sonra dese 40 oluyor. 40 ı beklemeyi tercih ederim ben. Benimki sezeryan olsa da (doktorum tüp bebekten dolayı sezeryan yanlısı) zamanında kasılmalar başlasın, doğum kendi başlasın, öyle sezeryan olayım istiyorum. Siz bir doktordan daha görüş alın o zaman bende de ama inşallah bebiş sezeryandan önce gelmeye karar verir de hiç sorununuz kalmaz :)

Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı. Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Canim çok gecmis olsuntoparlasin annesi emin ellerde olması iyi, sıkma canını sakin hayırlısı ile iyi olsun yine kucağında olacak Allah'ın izniyle

Benim de bebeğim aşılama bende bugün doktora gittim çatı muanesi falan yapıldı. Şimdilik yapabileceksin gibi görünüyor ama haftaya da gelmezse bebek alırım dedi aynı şeyleri yaşamışız ben diretmicem hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmedi elimden

Hayırlısı ile kuzucugun ile kavusman dileğiyle canim

dira90 canim nasil oldu bebiş ?
Bizimkinin pazar 15,7 idi bugun 15,8 cikti cuma yine gelin dedi bakalim

Bu araa dogum yapan herkesin gozu aydin
Sezeryan agrisi 1 haftada anca gecti, rahatladim gecince, benimde tup bebek transfer kilom 96 idi 103 ile doguma girdim suan 96 kg’yum yine cok fitim cok

Tatlım bugün taburcu olduk çok şükür.Dun 20idi sabah 7.8 cıktı.

Hastaneler farklı diye çıkmış olabilir mi canim acaba. Sonuçta iki farklı hastane ve farklı doktor. O yuzden canını sıkma hayırlı haberler alman dileğiyle

Yok anam biz doguramicaz galiba bunların gelmeye niyeti yok . Benim de kontrol yarın bakalım neler dicek

Kizlar genital temizlik yaparken fark etmiştim ama bugün daha da bı fark ettim .asağı çömeldiğimde benim kuku baya şiş .hani sanki çocuğun başı iyice dayanmış elimi sokup çeksem gelirmis gbi .sizde de böyle olan varmı .

Yaa geçen haftaki kontrolde sanki hemen gelcekmiş gibi konuştu doktor bende panik oldum, şimdi de marta kadar yolu var diyo dursun canım acelemiz yok azicik daha büyüsün
Kız daha ne kadar büyüsün çok kilolu olmasa da kolayca pırtlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…