Canım benim haftalar önce buna benzer bir sonuç çıkmıştı, fazladan ölçüm yanlıştı. Şöyle diyeyim özelde farklı bir doktor 2700 civarı ölçüm yapmıştı. Daha sonra devlet hastanesinde 2400 denmişti. Üstünde durmadım. Sonraki hafta kontrollerinde devlet hastanesindeki ölçüme paralel ölçümler çıktı hep. Kilo ölçümleri hastaneye cihaza doktora bebeğin pozisyonuna göre değişebilir. Bir sıkıntı yoktur inşallah rahat ol.Kızlar bende kontrolden geldim geçen hafta özelde 2850 çıkan bebek bugün devlette 2350 gr çıktı gelişimi 34 haftalık çıktı normalde yarın 36 haftalık oluyorum sebebini bulmaya çalışıyorlar yarın yine çağırdı dua edin bizim için
Kuzu işte yarında özeldekidoktora gideceğiz bakalım ne diyecektövbe tövbee yarım kilo nasıl zayıflıyo çocuk içeride diyetisyenle mi anlaştı
ölçümlerden birinden biri yanlış yüksek yüksek ihtimal hangi doktoruna daha çok güveniyorsun kuzu sen
Şu an 38+1 im. Haftaya 39 olacağım. 40 beklemeyeceğini belirtti. Hatta İstanbul gibi yerlerde tüp bebekler bekletilmez 37-38 gibi alınır dedi. Aynı hastaneden başka bir doktora daha görünüp fikir alıp en son kararı öyle vermeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
AminnAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahsen nasılsın? Belli mi doğum tarihi?
Canim çok gecmis olsunŞuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Benim de bebeğim aşılama bende bugün doktora gittim çatı muanesi falan yapıldı. Şimdilik yapabileceksin gibi görünüyor ama haftaya da gelmezse bebek alırım dedi aynı şeyleri yaşamışız ben diretmicem hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmedi elimdenŞu an 38+1 im. Haftaya 39 olacağım. 40 beklemeyeceğini belirtti. Hatta İstanbul gibi yerlerde tüp bebekler bekletilmez 37-38 gibi alınır dedi. Aynı hastaneden başka bir doktora daha görünüp fikir alıp en son kararı öyle vermeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlısı ile kuzucugun ile kavusman dileğiyle canimKızlar yazamadım bir türlü 9.15 te doğdu miniğim 2560 gr 44 cm. Küvözde şu an entübe edilmiş. Solunum sıkıntısı varmış. Belki sabaha kadar extübe edebiliriz dediler. Ben çok iyiyim epiduralli normal doğum oldu . Beklediğimden daha kolay geçti. Şu an tek derdim oğlumun iyi olması. İnşallah çok durmadan gelir yanıma
Bugun taburcu olduk ogleden sonra canim cok sukur.Cok teşekkürler.Canim çok gecmis olsuntoparlasin annesi emin ellerde olması iyi, sıkma canını sakin hayırlısı ile iyi olsun yine kucağında olacak Allah'ın izniyle
Tatlım bugün taburcu olduk çok şükür.Dun 20idi sabah 7.8 cıktı.dira90 canim nasil oldu bebiş ?
Bizimkinin pazar 15,7 idi bugun 15,8 cikti cuma yine gelin dedi bakalim
Bu araa dogum yapan herkesin gozu aydin
Sezeryan agrisi 1 haftada anca gecti, rahatladim gecince, benimde tup bebek transfer kilom 96 idi103 ile doguma girdim suan 96 kg’yum yine cok fitim cok
Hastaneler farklı diye çıkmış olabilir mi canim acaba. Sonuçta iki farklı hastane ve farklı doktor. O yuzden canını sıkma hayırlı haberler alman dileğiyleKızlar bende kontrolden geldim geçen hafta özelde 2850 çıkan bebek bugün devlette 2350 gr çıktı gelişimi 34 haftalık çıktı normalde yarın 36 haftalık oluyorum sebebini bulmaya çalışıyorlar yarın yine çağırdı dua edin bizim için
Yok anam biz doguramicaz galibaKızlar herkese selambugün kontrol günüydü. 3250 gr olmuş bebiş boyu aynı 52 cm. Herhangi bir açılma vs yok dedi doktor. Ndt de hafif sancılar çıktı ama düzenli değil o yüzden dikkate almıyoruz dedi. Kasılmalardan adet sancısı gibi olan ağrılardan bahsettim, normal olduğunu bunların yalancı sancılar olduğunu söyledi. Gerçek doğum sancısını kolaylıkla ayırtedersin dedi onun dışında geçen pzt kontrole gittiğimizde 10-15 güne gelir bebiş demişti. Bu sefer büyük ihtimal martı beklicek dedi bugün 38.haftaya giedik. 8 mart 40.hafta oluyor. Bakalım şuan beklemedeyiz. Oğluş ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek artık. Bir sonraki kontrolde doğurmassan pzt dedi Z zahrada kontrol 28 şubat
Evet benim hastanede sadece refakatçı kabul ediyo..Her hastanenin covid kuralları cok cok değişken, kimi daha sıkı, kimine covid hiç uğramamış gibi.
Benim de hastanede ziyaretci vs yok, 1 sabit refakatci kabul ediyorlar sadece mesela.
Yaa geçen haftaki kontrolde sanki hemen gelcekmiş gibi konuştu doktor bende panik oldum, şimdi de marta kadar yolu var diyoYok anam biz doguramicaz galibabunların gelmeye niyeti yok . Benim de kontrol yarın bakalım neler dicek
Kız daha ne kadar büyüsünYaa geçen haftaki kontrolde sanki hemen gelcekmiş gibi konuştu doktor bende panik oldum, şimdi de marta kadar yolu var diyodursun canım acelemiz yok azicik daha büyüsün
Az ele avuca gelsin kızKız daha ne kadar büyüsünçok kilolu olmasa da kolayca pırtlatsak
Benim ki kızımda 3500 demişti 3400 doğduAz ele avuca gelsin kızbakma doktorlar boyle diyo 300-500 az doguyolar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?