2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok yok hiç öyle düşünme .bebiş doğunca herşey yolunu buluyor .ilk biraz alışana kadar zorlanıyorsun hayatım artık hiç eskisi gbi olmicak falan duyguları geliyor ki olmuyor gerçekten de mesela ben kızımı birine bırakıp hiç onsuz dışarı çıkmadim ,cikasim da gelmiyor ben geziyosam o da gezdim istiyorum .kankam oldu resmen bnm .tam sana bu mesajı yazarken geldi hadi çay içelim dedi bana sarılıp halbuki bu saatte uyuması lazım .mecbur kalkıp bı çay icicem artık onunla

Bende hiç hazır hissetmiyorum 1 ay daha versinler bana istiyorum

Bende bir sürü çocuk anne baba kitabı var daha biribi bitiremdim kızm 2.5 olacak. Hepsini zamanla okurm büyüseler bile zaten eğitimcilere lazım olan bilgiler.
Fazla Cocuk kişisel gelişim okuyunca insan kendini yetersiz hissediyr. İç güdülerimize güvenince daha iyi herşsey

Yazdıklarımızı üstüne instagramda denk geldim bu yazıya sizinle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_20220222_232947.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220222_233014.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220222_233035.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220222_233106.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20220222_233140.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 49
A azaria çıktı mı kuzum sonuçların nasılsın?

Peki benim cehaletim ne olacak kesi çok nadir oluyor zannediyordum nerdeyse rutinmiş.
Yeni okudum mesajını canım nasılsın son durumun nedir?
Kızlar nst de sancı yok.
Kan değerlerim sinirdaymis hamilelik zehirlenmesi diyemem dedi doktor elhamdülillah.
Tansiyon için gelince hap verdiler düştü.
Birazdan tekrar ölçüm yapılacak ona göre tekrar almam gerekecek mi diye söyleyecekler.
Sabah tekrar kana bakarlar ona göre inşallah eve gidebilirim.
Evde kızım olunca ben çok üzülüyorum yaaa.
Kalbim çok acıyor. Dualarınızı bekliyoruz.
İnşallah sağ salim atlatiriz bu durumu.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün insaminnn darısı bekleyen hamislere

Çok geçmiş olsun canım hayirli haberlerini bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun inşallah dönersin kızına sabaha olmazsa da bebis gelecek onunla döneceksin her türlü güzel olacak

Allah yardımcın olsun üzülme en kısa sürede hepsi geçip gidecek güzel haberler bekliyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.Üzülme bebeği ve seni etkileyeceğini unutma
Dualarımız seninle

üşeniyorum yaa yine oje sürmeden saç yapmadan hazırlıksız gitcem ondan her şey olabilir hazırlıksız gidince cortlatıyo
Dimi ya beklemeyenker hep doğurdu bekleyenlerde tık yok. Aman ojeyi boşver sezo da işaret parmaklarını siliyolar zaten .surdugun bütün oje boşa gidiyor

Ya birebir aynı hayat değişecek ne olacak korkusu bebeğe bakabilecek miyim fln sonra diyorum kucağına alınca geçecekmiş bunlar herkes öyle diyor boşa düşünme
Sen benden daha iyi anlatmışsın aynısından işte
Hayatım eskisi gibi kesin olmayacak biz karı koca çok gebeşiz akşam yemek yiyip yatana kadar dizi izliyoruz yanında çerez keyfi. Acaba bir daha ne zaman yaparız ama kızınla çay keyfi yapman da çok tatlı içimde bir sıcaklık oluyor böyle şeyler duyunca da
Bende hiç hazır hissetmiyorum 1 ay daha versinler bana istiyorum
Sadece ben değilmişim diye biraz sevindim
Yazdıklarımızı üstüne instagramda denk geldim bu yazıya sizinle de paylaşmak istedim
SS aldım arada okuyacağım kuzum ne güzel denk gelmiş
Bende gitcem bende kıl tüy işini hallettim saçımı duzlestirdim .doğur derse dogurcam hemen
Ahahahhahaha ya sana hadi deseler doğuracaksın koşa koşa

nasıldı kontrolll
Canım doktor daha geçen hafta baktığı için ultrason ve tahlil bakmadı. Sadece NST o da normal dedi.. sıkıntı yokmuş çok şükür.. Haftaya tekrar çağırdı.. Ama ben 24 ünde persembe yani devlet Hastanesine gidicem orda tekrar bı baktiriyim

A azaria . Üzülme canım kızını keyiften bırak madın ki evde. Kuzuyu sap salim kucağına alda bugünlerde geçeck inşllh.
İdrar da proteine bakıyr larda burda genelde kan ast alt vs.
Bnm de biraz tansiyonum cıkınca korkuyrm ya.
Ya rın alet gelcek saat başı ölçerim kendimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…