- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Yok yok hiç öyle düşünme .bebiş doğunca herşey yolunu buluyor .ilk biraz alışana kadar zorlanıyorsun hayatım artık hiç eskisi gbi olmicak falan duyguları geliyor ki olmuyor gerçekten deC Chivas Regal yarın 15 gün kalıyor çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kızlaaaar ben hazır değilim galiba 1 aya daha ihtiyacım var kitap fln okuyayım biraz. Zaman yaklaştıkça hiçbir şey bilmediğim korkusu basıyor. Baya şimdiden sudan çıkmış balık gibi hissetmeye başladım
Bende hiç hazır hissetmiyorum 1 ay daha versinler bana istiyorumC Chivas Regal yarın 15 gün kalıyor çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kızlaaaar ben hazır değilim galiba 1 aya daha ihtiyacım var kitap fln okuyayım biraz. Zaman yaklaştıkça hiçbir şey bilmediğim korkusu basıyor. Baya şimdiden sudan çıkmış balık gibi hissetmeye başladım
yarın doktora gitcem bakalım bu sefer ne dicekkkk
Bende gitcem bendeyarın doktora gitcem bakalım bu sefer ne dicekkkk
Kızlar nst de sancı yok.Yeni okudum mesajını canım nasılsın son durumun nedir?
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün insKızlar 16.20 de doğdu kızım 3.100 gram 46 cm şükür ikimizde iyiyiz sadece ağrılarım var biraz ins o da geçecek. Yazamadım bi türlü şimdi fırsat buldum. Allah butun dogum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin güzel kokularını alın kizlar
Çok geçmiş olsun canım hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar nst de sancı yok.
Kan değerlerim sinirdaymis hamilelik zehirlenmesi diyemem dedi doktor elhamdülillah.
Tansiyon için gelince hap verdiler düştü.
Birazdan tekrar ölçüm yapılacak ona göre tekrar almam gerekecek mi diye söyleyecekler.
Sabah tekrar kana bakarlar ona göre inşallah eve gidebilirim.
Evde kızım olunca ben çok üzülüyorum yaaa.
Kalbim çok acıyor. Dualarınızı bekliyoruz.
İnşallah sağ salim atlatiriz bu durumu.
Canım çok geçmiş olsun inşallah dönersin kızına sabahaKızlar nst de sancı yok.
Kan değerlerim sinirdaymis hamilelik zehirlenmesi diyemem dedi doktor elhamdülillah.
Birazdan tekrar ölçüm yapılacak ona göre tekrar almam gerekecek mi diye söyleyecekler.
Allah yardımcın olsunKızlar nst de sancı yok.
Hastanede 4 Elementi temsilen odalar dekore edilmiş canım ben suyu istiyorum bakalımAaa oyle hastane odasi da mi seciliyor ?
üşeniyorum yaa yine oje sürmeden saç yapmadan hazırlıksız gitcem ondan her şey olabilirBende gitcem bendekıl tüy işini hallettim saçımı duzlestirdim .doğur derse dogurcam hemen
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.Üzülme bebeği ve seni etkileyeceğini unutmaKızlar nst de sancı yok.
üşeniyorum yaa yine oje sürmeden saç yapmadan hazırlıksız gitcem ondan her şey olabilirhazırlıksız gidince cortlatıyo
Ya birebir aynı hayat değişecek ne olacak korkusu bebeğe bakabilecek miyim fln sonra diyorum kucağına alınca geçecekmiş bunlar herkes öyle diyor boşa düşünmeaynı aynı doğumdan değil de bebik bakmaktan işte hayatın değişmesinden falan korkudan panikler geliyor
bilinçaltım çok korkuyooo ama bunları düşünmek için biraz geç ahahahhaha
kucağa alınca hepsi pof olup gidiyormuş düşüncesine tutunmaya çalışıyorum
Hayatım eskisi gibi kesin olmayacak biz karı koca çok gebeşiz akşam yemek yiyip yatana kadar dizi izliyoruz yanında çerez keyfi. Acaba bir daha ne zaman yaparızYok yok hiç öyle düşünme .bebiş doğunca herşey yolunu buluyor .ilk biraz alışana kadar zorlanıyorsun hayatım artık hiç eskisi gbi olmicak falan duyguları geliyor ki olmuyor gerçekten demesela ben kızımı birine bırakıp hiç onsuz dışarı çıkmadim ,cikasim da gelmiyor ben geziyosam o da gezdim istiyorum .kankam oldu resmen bnm .tam sana bu mesajı yazarken geldi hadi çay içelim dedi bana sarılıp halbuki bu saatte uyuması lazım .mecbur kalkıp bı çay icicem artık onunla
Sadece ben değilmişim diye biraz sevindimBende hiç hazır hissetmiyorum 1 ay daha versinler bana istiyorum
SS aldım arada okuyacağım kuzum ne güzel denk gelmişYazdıklarımızı üstüne instagramda denk geldim bu yazıya sizinle de paylaşmak istedim
Ahahahhahaha ya sana hadi deseler doğuracaksın koşa koşaBende gitcem bendekıl tüy işini hallettim saçımı duzlestirdim .doğur derse dogurcam hemen
Canım doktor daha geçen hafta baktığı için ultrason ve tahlil bakmadı. Sadece NST o da normal dedi.. sıkıntı yokmuş çok şükür.. Haftaya tekrar çağırdı.. Ama ben 24 ünde persembe yani devlet Hastanesine gidicemnasıldı kontrolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?