2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kız bugün bi dokundum pofuduk terlik gibiiii
C chloen

Canım valla aynı fikirdeyim vajinal doğum istiyorum. Diyarbakır da özeller genellikle sezaryenden yana bir de tüp bebek olunca kimse kendini de riske atmıyo. Kafam epey karıştı.
Yani inatlaşma tabi ama başka bir doktordan da fikir almakta yarar var 39 yerine 40ta alsın en azından
Kuzum ben silinirken 5. aydan beri hissediyorum o şişliği, doktora sormuştum normal dedi baskı var orada dedi. Benim çocuk aşağıya inmeden baskıyı nasıl yapıyor acaba 4 aydır

Ayy vala benimki de +-100 fark eder dedi ama bilemiyorum ilk dogumum olmasindan dolayi sana en son kaç hafta kac kilo dedi
Geçen hafta 3150 dedi . Ben onu kafamdan 3000 Gr olarak düşündüm az ciksinda fazlası zarar ya bnm bı de ikinci doğum ya belki kesi olmadan yırtarım diye çok kilolu olmasın istiyirum . Yoksa 4 kilo doğuran da var sonuçta

Diğer gebeliğimde de kaçak vardı hiç tansiyonum çıkmamıştı. Şimdi sanki 2 günüdr hafif çıkıyr bi de akşamları ellerimin biraz şiştiğini hissediyrm

Canım bendede böyle bi durum var çoğu kez yazıp sormak istedim
Şiş gibi sanki

A azaria çıktı mı kuzum sonuçların nasılsın?
Peki benim cehaletim ne olacak kesi çok nadir oluyor zannediyordum nerdeyse rutinmiş.

Aaa oyle hastane odasi da mi seciliyor ?

A azaria çıktı mı kuzum sonuçların nasılsın?

Peki benim cehaletim ne olacak kesi çok nadir oluyor zannediyordum nerdeyse rutinmiş.
Evet ya ilk dogumlarda çoğu kişiye atıyorlarmis .aslında çok sıkıntı yaşamadım ben kesiden dolayı .ama şunu söyleyebilirim kesisiz doğuranlar çok şanslı çünkü kesi olmasa hiç doğum yaptım ben demez insan. Sezeryan bana daha korkunç geliyordu ilk dogumda çünkü kesilme fobim var . Mutfağımdaki bıçaklar bile iyi kesmez sırf bu yüzden gerçi annem iki büyük ameliyat geçirdi kardeşim sezeryan yaptı derken kesi yeri görmeye alıştım artık .

C Chivas Regal yarın 15 gün kalıyor çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kızlaaaar ben hazır değilim galiba 1 aya daha ihtiyacım var kitap fln okuyayım biraz. Zaman yaklaştıkça hiçbir şey bilmediğim korkusu basıyor. Baya şimdiden sudan çıkmış balık gibi hissetmeye başladım

aynı aynı doğumdan değil de bebik bakmaktan işte hayatın değişmesinden falan korkudan panikler geliyor

bilinçaltım çok korkuyooo ama bunları düşünmek için biraz geç ahahahhaha
kucağa alınca hepsi pof olup gidiyormuş düşüncesine tutunmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…