Ayy vala benimki de +-100 fark eder dedi ama bilemiyorum ilk dogumum olmasindan dolayiBenim ki kızımda 3500 demişti 3400 doğduyine aynı doktora gidiyorum.bya yakın tahmin ediyor ondan dolayı bı tırsıyorum galiba
Yani inatlaşma tabi ama başka bir doktordan da fikir almakta yarar var 39 yerine 40ta alsın en azındanCanım valla aynı fikirdeyim vajinal doğum istiyorum. Diyarbakır da özeller genellikle sezaryenden yana bir de tüp bebek olunca kimse kendini de riske atmıyo. Kafam epey karıştı.
Kuzum ben silinirken 5. aydan beri hissediyorum o şişliği, doktora sormuştum normal dedi baskı var orada dedi. Benim çocuk aşağıya inmeden baskıyı nasıl yapıyor acabaKizlar genital temizlik yaparken fark etmiştim ama bugün daha da bı fark ettim .asağı çömeldiğimde benim kuku baya şiş .hani sanki çocuğun başı iyice dayanmış elimi sokup çeksem gelirmis gbi .sizde de böyle olan varmı .
Geçen hafta 3150 dedi . Ben onu kafamdan 3000 Gr olarak düşündüm az ciksinda fazlası zararAyy vala benimki de +-100 fark eder dedi ama bilemiyorum ilk dogumum olmasindan dolayisana en son kaç hafta kac kilo dedi
Canim rutin tansiyon ölçümlerinde yüksek çıkınca holter takıldı. Ordada yüksek çıkınca tansiyon ilacina başladım sonrasinda kan idrar derken kacak var dendi sezeryan erken alındı. Senin tansiyonun kaç cikiyoCanım tansiyonu nasıl fark etyin kaçak bnde de var
Yeni okudum mesajını canım nasılsın son durumun nedir?Kizlar ben de hastanedeyim.
Aniden tuhaf görmeye başladım.
Tansiyonum yüksek çıktı.
İdrarda şimdilik birsey yok.
Kan aldılar sonucunu bekliyoruz.
Bu gece hastanedeyim.
Diğer gebeliğimde de kaçak vardı hiç tansiyonum çıkmamıştı. Şimdi sanki 2 günüdr hafif çıkıyr bi de akşamları ellerimin biraz şiştiğini hissediyrmCanim rutin tansiyon ölçümlerinde yüksek çıkınca holter takıldı. Ordada yüksek çıkınca tansiyon ilacina başladım sonrasinda kan idrar derken kacak var dendi sezeryan erken alındı. Senin tansiyonun kaç cikiyo
Canım bendede böyle bi durum var çoğu kez yazıp sormak istedimKizlar genital temizlik yaparken fark etmiştim ama bugün daha da bı fark ettim .asağı çömeldiğimde benim kuku baya şiş .hani sanki çocuğun başı iyice dayanmış elimi sokup çeksem gelirmis gbi .sizde de böyle olan varmı .
Hemen hemn herkeste var galibaCanım bendede böyle bi durum var çoğu kez yazıp sormak istedim
Şiş gibi sanki
Peki benim cehaletim ne olacakGeçen hafta 3150 dedi . Ben onu kafamdan 3000 Gr olarak düşündüm az ciksinda fazlası zararya bnm bı de ikinci doğum ya belki kesi olmadan yırtarım diye çok kilolu olmasın istiyirum . Yoksa 4 kilo doğuran da var sonuçta
Aaa oyle hastane odasi da mi seciliyor ?Kızlar bende kontrolden çıktım.Ctgye girdim sadece şükür herşey yolunda
Yarın hastaneye gideceğim doğum yapacağım odayı falan seçeceğiz
Hafif kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi
Mide yannması içinde ılık sür tavsiye etti bende durumlar böyle
Evet ya ilk dogumlarda çoğu kişiye atıyorlarmis .aslında çok sıkıntı yaşamadım ben kesiden dolayı .ama şunu söyleyebilirim kesisiz doğuranlar çok şanslı
Kız doğur artık 7 gün yazıyor takviminde . kasıyosun grubuAaa oyle hastane odasi da mi seciliyor ?
aynı aynı doğumdan değil de bebik bakmaktan işte hayatın değişmesinden falan korkudan panikler geliyorC Chivas Regal yarın 15 gün kalıyor çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kızlaaaar ben hazır değilim galiba 1 aya daha ihtiyacım var kitap fln okuyayım biraz. Zaman yaklaştıkça hiçbir şey bilmediğim korkusu basıyor. Baya şimdiden sudan çıkmış balık gibi hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?