2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dizi film işi kolay ilk ay bı geçsin .düzen otursun . Canin sıkılacak uyansın diye bekliceksin .ben o uyurken can sıkıntısından ne filmler ne yabancı diziler bitirdim .gezme işi de şansımıza yaza denk geliyor bol bol gezeriz .
Benim bu kadar doğurma hevesim de sabırsızlıktan işte bnmde ikinci çocuk korkularım var .ilkine eskisi kadar ilgi gösteremezsem falan gbisinden .bu bekleyiş beni daha çok geriyor .hemen doğsun başıma ne gelicekse yaşamaya başlayayım istiyorum

Canim inan bende korku endise hersery vardi bir cift goz sana oyle bakiyor ki senden oyle seyler bekliyor ki sen aşık oluyorsun, esinle birlikte hemde dunyanin en guzel şeyiymis bu diyorsun bisekildede zaman geciyor cok sukur Allah saglik versin gerisi gelir

Seninle gğnlerimiz aynı ,sen normal mi sezeryanmı yapıcan.benimki sezercik olacak 10 gün öncesi alınacak.. Hastane ziyaretçi kabul etmiyomuş covidden dolayı.sadece refakatçi.her hastane öyle mi acaba
Canım normal planlıyoruz ama ne olur bilemem tabii, persembe aksamüstü randevu aldım. Doktora danışıcam yine, uygun gidiyor mu, nedir durumlar diye. Hastane sadece 1 refakatçiye izin veriyor benim de maalesef. Bana tarih 21-24 mart arası verdi en son. Ama tarihlere inancım sıfırlandı, grupta hedef tarihi tutturan olmadı sanırım
Aynı şeyleri bugün sorguladım, yani bunları sorgulamak da 4 hafta kala mı aklına geldi dedim hepimizin yaşıyor olmasına sevindim. Dogum heyecanı, hazırlık paniklemesi, pandemi stresi vs derken hatlar karışıyor. Doguma dogru biraz kafayı güncellemek lazım. Hiçbir sey düşünmeyip biraz doguma odaklanmak istiyorum ama günlük koşuşturmacalar çok vakit çalıyor. Çok boş geçiyor günler, verimli olmuyor nedense.

Yaaaa inşallah kuzum pek pozitif bir şey çizdin gözümde
ya o kaygı çok normal ben kedim ilgisiz kalacakmı diye düşünüyorum sen kızını kaç katı düşünüyorsundur ama eminim çok güzel dengeleyeceksin. Çok güzel ilişkiniz var kızınla maşallah
Sorma hatlar karışık ben de doğuma odaklanıp meditasyon ve spor yapmak istiyorum ama bir şey yaptığım yok. Hayırlısı inşallah hepimiz için çok güzel olsun her şey

Sağol canım inşallah doğumdan sonra da inşallah yazariz deneyimlerimizi uslu bebislerimiz olursa

Ayy herkes patır patır dogurunca beni bi heyecan basıyor ki sormayın ya Allah'ım öyle merak ediyorum öyle heyecanla bekliyorum ki sen utandırma rabbim, sağlıkla kucağımıza almayı nasip et
Bende öyle.. Rabbim hepimizi hayırlısı ile en kolay şekilde kavuştursun insallah

Gümüş vala sanırım tost yapmaya gitcem simdi mutfaga akşam yemek yemedim ama ondan oldu heralde
Ondandır canim neden yemedin ben çorba pilav ayran üstüne çay rulo kat galeta ile devam edip yatmıştım benim akşamları yatana kadar sabah şimdi baktım iki dilim armut yedim kendime geldim ben hep gece uyanıyorum hamilelegim ortasından bu yana gündüz de uyumuyorum

Ya öğle yemeğini geç yedim öyle olunca akşamı yogurtla kapattım hiç açıkmadım. Ama uyanınca da insan aç duramıyo vala fırın yemeği yapamam ama bi tost koydum vala tost makinesine

Ya öğle yemeğini geç yedim öyle olunca akşamı yogurtla kapattım hiç açıkmadım. Ama uyanınca da insan aç duramıyo vala fırın yemeği yapamam ama bi tost koydum vala tost makinesine
Afiyet olsun canım yarasın surda kaç gün daha hamile olucaz ki normalde yemiyor muyuz hiç Allah aşkına

Canım aklıma geldin sabah bugün yazicaktim yarın sabah 9 bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…