- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Dizi film işi kolay ilk ay bı geçsin .düzen otursun . Canin sıkılacak uyansın diye bekliceksin .ben o uyurken can sıkıntısından ne filmler ne yabancı diziler bitirdim .gezme işi de şansımıza yaza denk geliyor bol bol gezeriz .Ya birebir aynı hayat değişecek ne olacak korkusu bebeğe bakabilecek miyim fln sonra diyorum kucağına alınca geçecekmiş bunlar herkes öyle diyor boşa düşünme
Sen benden daha iyi anlatmışsın aynısından işte
Hayatım eskisi gibi kesin olmayacak biz karı koca çok gebeşiz akşam yemek yiyip yatana kadar dizi izliyoruz yanında çerez keyfi. Acaba bir daha ne zaman yaparızama kızınla çay keyfi yapman da çok tatlı içimde bir sıcaklık oluyor böyle şeyler duyunca da
Sadece ben değilmişim diye biraz sevindim
SS aldım arada okuyacağım kuzum ne güzel denk gelmiş
Ahahahhahaha ya sana hadi deseler doğuracaksın koşa koşa
Canim inan bende korku endise hersery vardi bir cift goz sana oyle bakiyor ki senden oyle seyler bekliyor ki sen aşık oluyorsun, esinle birlikte hemdeaynı aynı doğumdan değil de bebik bakmaktan işte hayatın değişmesinden falan korkudan panikler geliyor
bilinçaltım çok korkuyooo ama bunları düşünmek için biraz geç ahahahhaha
kucağa alınca hepsi pof olup gidiyormuş düşüncesine tutunmaya çalışıyorum
Canım normal planlıyoruz ama ne olur bilemem tabii, persembe aksamüstü randevu aldım. Doktora danışıcam yine, uygun gidiyor mu, nedir durumlar diye. Hastane sadece 1 refakatçiye izin veriyor benim de maalesef. Bana tarih 21-24 mart arası verdi en son. Ama tarihlere inancım sıfırlandı, grupta hedef tarihi tutturan olmadı sanırımSeninle gğnlerimiz aynı ,sen normal mi sezeryanmı yapıcan.benimki sezercik olacak 10 gün öncesi alınacak.. Hastane ziyaretçi kabul etmiyomuş covidden dolayı.sadece refakatçi.her hastane öyle mi acaba
Aynı şeyleri bugün sorguladım, yani bunları sorgulamak da 4 hafta kala mı aklına geldi dedimC Chivas Regal yarın 15 gün kalıyor çok karmaşık duygular yaşıyorum
Kızlaaaar ben hazır değilim galiba 1 aya daha ihtiyacım var kitap fln okuyayım biraz. Zaman yaklaştıkça hiçbir şey bilmediğim korkusu basıyor. Baya şimdiden sudan çıkmış balık gibi hissetmeye başladım
Yaaaa inşallah kuzum pek pozitif bir şey çizdin gözümdeDizi film işi kolay ilk ay bı geçsin .düzen otursun . Canin sıkılacak uyansın diye bekliceksin .ben o uyurken can sıkıntısından ne filmler ne yabancı diziler bitirdim .gezme işi de şansımıza yaza denk geliyor bol bol gezeriz .
Benim bu kadar doğurma hevesim de sabırsızlıktan iştebnmde ikinci çocuk korkularım var .ilkine eskisi kadar ilgi gösteremezsem falan gbisinden .bu bekleyiş beni daha çok geriyor .hemen doğsun başıma ne gelicekse yaşamaya başlayayım istiyorum
Sorma hatlar karışıkAynı şeyleri bugün sorguladım, yani bunları sorgulamak da 4 hafta kala mı aklına geldi dedimhepimizin yaşıyor olmasına sevindim. Dogum heyecanı, hazırlık paniklemesi, pandemi stresi vs derken hatlar karışıyor. Doguma dogru biraz kafayı güncellemek lazım. Hiçbir sey düşünmeyip biraz doguma odaklanmak istiyorum ama günlük koşuşturmacalar çok vakit çalıyor. Çok boş geçiyor günler, verimli olmuyor nedense.
Sağol canım inşallahYaaaa inşallah kuzum pek pozitif bir şey çizdin gözümde
ya o kaygı çok normal ben kedim ilgisiz kalacakmı diye düşünüyorum sen kızını kaç katı düşünüyorsundur ama eminim çok güzel dengeleyeceksin. Çok güzel ilişkiniz var kızınla maşallah
Sorma hatlar karışıkben de doğuma odaklanıp meditasyon ve spor yapmak istiyorum ama bir şey yaptığım yok. Hayırlısı inşallah hepimiz için çok güzel olsun her şey
Bende öyle..Ayy herkes patır patır dogurunca beni bi heyecan basıyor ki sormayın yaAllah'ım öyle merak ediyorum öyle heyecanla bekliyorum ki sen utandırma rabbim, sağlıkla kucağımıza almayı nasip et
Eşime sabah için tost yaptım öyle bir koktu ki saat 3du onu yedimBebek aşağı indikce midemde yer acildi bu saatte firinda yemek yapiyorum imdattt
Bende yemek yapamam ama muz gibi birşey mi yesem sabah aç karnına kan şurubu içiyorumAyy bende yemek diye uyandim ilk defaneyse ki yalnız değilmişim ama uyumak lazım yemek yapamam şuan
Gümüş vala sanırım tost yapmaya gitcem simdi mutfagaBende yemek yapamam ama muz gibi birşey mi yesem sabah aç karnına kan şurubu içiyorum
Ondandır canim neden yemedin ben çorba pilav ayran üstüne çay rulo kat galeta ile devam edip yatmıştım benim akşamları yatana kadarGümüş vala sanırım tost yapmaya gitcem simdi mutfagaakşam yemek yemedim ama ondan oldu heralde
Ya öğle yemeğini geç yedim öyle olunca akşamı yogurtla kapattım hiç açıkmadım. Ama uyanınca da insan aç duramıyo valaOndandır canim neden yemedin ben çorba pilav ayran üstüne çay rulo kat galeta ile devam edip yatmıştım benim akşamları yatana kadarsabah şimdi baktım iki dilim armut yedim kendime geldim ben hep gece uyanıyorum hamilelegim ortasından bu yana gündüz de uyumuyorum
Afiyet olsun canım yarasın surda kaç gün daha hamile olucazYa öğle yemeğini geç yedim öyle olunca akşamı yogurtla kapattım hiç açıkmadım. Ama uyanınca da insan aç duramıyo valafırın yemeği yapamam ama bi tost koydum vala tost makinesine
Bir ara dadanmistim bebe bisküvisi yemeye büyük kutuyla aldım hatta içinde birkaç paket olanGünaydın kızlaaar
Bende de son düzlükte iştah fenaa
Muz bebe bisküvisi kurtarıcım kesiyo 1 saat en azından o sıra uyudum uyudum
Canım aklıma geldin sabah bugün yazicaktim yarın sabah 9 bekliyoruzGünaydıııınnn kızlar.
Bugun hamileliğimin son günü, yarın sabah 09.00’da geliyor bebişko
Bu arada acıkınca muzlar, armutlar, bebe biskuveleri ne kibar şeyler yiyorsunuz. Ben direk yapıştırıyorum hemen tostuve malesef hep de acım. Yesem hep yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?