Günaydın, yarin güzel haberlerini bekliyoruzGünaydıııınnn kızlar.
Bugun hamileliğimin son günü, yarın sabah 09.00’da geliyor bebişko
Bu arada acıkınca muzlar, armutlar, bebe biskuveleri ne kibar şeyler yiyorsunuz. Ben direk yapıştırıyorum hemen tostuve malesef hep de acım. Yesem hep yerim
Hastanedeyim canim.
Aman iyi olda bir bildikleri vardır bekletiyorlarsa az kaldı ha gayret güzel haberler bekliyorum yaz mutlaka fırsatın oluncaHastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
Şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallahBen çıktım kontroldenn
Servikal uzunluk 24e düşmüş
Açılma başlamış 1.5 cm
Plasenta 3. Derece yaşlanmaya başlamış
Suyu 5lere düşmüş
Yüzünde falan hiç su kalmamış garibim
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
3kilo görünüyor şu an bugün 37+3üz
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı
Hayırlısı olsun inşallah Zahradam.Ben çıktım kontroldenn
Açılma başlamış 1.5 cm
Suyu 5lere düşmüş
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı
Kuzu uyuyodur yaa? Benimki de baya bi azalttı hareketleri, dün kontrolde söyledim 37 den sonra normal günde 10 hareket yakalıyorsan sorun yok dedi. Dur bakalım seninki ne dicek?Günaydın kizlar nst ye bağlıyım henüz doktora muayene olmadım ama büyük ihtimal yine nst ye sokar çünkü kahvaltı yapmama rağmen fazla hareket etmiyor uyuyor . Sancı manci da gzukmuyor
Ahhh zahradacım doğum tarihinde belli oldu iyice heyecanlandı buralarBen çıktım kontroldenn
Açılma başlamış 1.5 cm
Suyu 5lere düşmüş
Noldu hayırdır¿Kızlar hastaneye geldim şimdi hıçkıra hıçkıra ağlamak tuttu beni aşırı heycan bastı
Aglama kuzu hissediyor stres olucak odaKızlar hastaneye geldim şimdi hıçkıra hıçkıra ağlamak tuttu beni aşırı heycan bastı
Ayyyy gözyaşım pıttt şuanBen çıktım kontroldenn
Açılma başlamış 1.5 cm
Suyu 5lere düşmüş
Hadi hayırlısı canımBen çıktım kontroldenn
Açılma başlamış 1.5 cm
Suyu 5lere düşmüş
Ayy bu çocuklar nasil cekiyo yaaaÇıktım kontrolden kizlar . 45 dk falan nst de durdum çünkü çocuğum sonradan uyandıyine pamuk gbiydi karnım .evdeki gbi kasılma falan olmadı .sadece bı kere sertleşti onda da yüze yakın çıktı değer .bnm çocuk da çekenlerin arasına katıldı gcen hafta 3150 bu hafta 2950 çıktı .2 mart bı dahaki randevu .gününü bekleyebilirde beklemeyebilir de dedi .açıklık falan kontrol etmedi .kaldık yine elimizde bilinmezliklerle he bı de mesai dışında gelince 750 lira ücret aliyomus doktorum .
Doktorlar biontech öneriyo hamilelikte bildiğim kadarıyla, ama sen zaten sinovac olmuşsun canim yine doktoruna sorarsın3 biontek aşı olan da hamileyken korona pozitif olunca ne dueunecegimi şaşırdım açıkçası
Ben 2 sinovac oldum hamileyken 3.dogumdan sonra olurum diyorum biontek mi yine sinovac mi bilmiyorum
Canım hayırlısı olsun .hayat ne garip ya ben doğsun diye uğraşırken senin doktor dursun diye uğraşıyorBen çıktım kontroldenn
Açılma başlamış 1.5 cm
Suyu 5lere düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?