2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın, yarin güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kizlar nst ye bağlıyım henüz doktora muayene olmadım ama büyük ihtimal yine nst ye sokar çünkü kahvaltı yapmama rağmen fazla hareket etmiyor uyuyor . Sancı manci da gzukmuyor

Hastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
Aman iyi olda bir bildikleri vardır bekletiyorlarsa az kaldı ha gayret güzel haberler bekliyorum yaz mutlaka fırsatın olunca

Ben çıktım kontroldenn
Servikal uzunluk 24e düşmüş
Açılma başlamış 1.5 cm
Plasenta 3. Derece yaşlanmaya başlamış
Suyu 5lere düşmüş
Yüzünde falan hiç su kalmamış garibim
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
3kilo görünüyor şu an bugün 37+3üz
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı

Şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah doktor ne diyorsa onu yap bebeğin sağlığı yerinde olmasi için..kilosu iyi masallah 2500 Kiloyu geçince sıkıntı olmuyor çoğu zaman hayırlısı güzel haberler ver inşallah

Hayırlısı olsun inşallah Zahradam.
Allah bi avazda kurtarsın hepimiz kardeş olduk şurda yaşadıklarımız çok özel duygular

Günaydın kizlar nst ye bağlıyım henüz doktora muayene olmadım ama büyük ihtimal yine nst ye sokar çünkü kahvaltı yapmama rağmen fazla hareket etmiyor uyuyor . Sancı manci da gzukmuyor
Kuzu uyuyodur yaa? Benimki de baya bi azalttı hareketleri, dün kontrolde söyledim 37 den sonra normal günde 10 hareket yakalıyorsan sorun yok dedi. Dur bakalım seninki ne dicek?
Ahhh zahradacım doğum tarihinde belli oldu iyice heyecanlandı buralar
Kızlar hastaneye geldim şimdi hıçkıra hıçkıra ağlamak tuttu beni aşırı heycan bastı
Noldu hayırdır¿

Kızlar hastaneye geldim şimdi hıçkıra hıçkıra ağlamak tuttu beni aşırı heycan bastı
Aglama kuzu hissediyor stres olucak oda
rahatla sakin ol herşey güzel olucak güzel şeyler yazacaksın bizlere benim dee 14 mart sezeryanla korkmak çözüm olmuyor

Ayyyy gözyaşım pıttt şuan haziran zamanları geldi gözümün önünee ah ah nelerle uğraşıyorduk şimdi doğuracaksın resmeeeeen

3 biontek aşı olan da hamileyken korona pozitif olunca ne dueunecegimi şaşırdım açıkçası
Ben 2 sinovac oldum hamileyken 3.dogumdan sonra olurum diyorum biontek mi yine sinovac mi bilmiyorum

Hadi hayırlısı canım Allah hepimize sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin.

Çıktım kontrolden kizlar . 45 dk falan nst de durdum çünkü çocuğum sonradan uyandı yine pamuk gbiydi karnım .evdeki gbi kasılma falan olmadı .sadece bı kere sertleşti onda da yüze yakın çıktı değer .bnm çocuk da çekenlerin arasına katıldı gcen hafta 3150 bu hafta 2950 çıktı .2 mart bı dahaki randevu .gününü bekleyebilirde beklemeyebilir de dedi .açıklık falan kontrol etmedi .kaldık yine elimizde bilinmezliklerlehe bı de mesai dışında gelince 750 lira ücret aliyomus doktorum .

Ayy bu çocuklar nasil cekiyo yaaa seninki bi de ayni doktor ayni cihaz bak demek ki sertlesince baya yükseliyor değer bende bunu merak ediyodum ama nst de hic denk gelmedi. 2 martı beklicek mi bakalım bebiş

3 biontek aşı olan da hamileyken korona pozitif olunca ne dueunecegimi şaşırdım açıkçası
Ben 2 sinovac oldum hamileyken 3.dogumdan sonra olurum diyorum biontek mi yine sinovac mi bilmiyorum
Doktorlar biontech öneriyo hamilelikte bildiğim kadarıyla, ama sen zaten sinovac olmuşsun canim yine doktoruna sorarsın

Canım hayırlısı olsun .hayat ne garip ya ben doğsun diye uğraşırken senin doktor dursun diye uğraşıyor 28 ine ne kaldı surda .o güne kadar bekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…