- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Pozisyondan işte hep bunlar ben kızımda yaşadığım için hiç takmadım doktor da zaten dedi ki mesela kafasını biraz daha aşağıya ittiyse daha az çıkabilir kilosu .son haftalar çok net olmuyor ölçümler .ben özellikle takip ettim karnım sertlesince baktım çıktı baya yukarı .evdeki gbi olsa doğum başlamış derdiAyy bu çocuklar nasil cekiyo yaaaseninki bi de ayni doktor ayni cihaz bak demek ki sertlesince baya yükseliyor değer bende bunu merak ediyodum ama nst de hic denk gelmedi. 2 martı beklicek mi bakalım bebiş
Canım ben artık sırf bu yüzden sabah gitmiyorum yarın 16:00 ya aldım randevu, sabah hareket çıkmıyor nstde bunalıyorum. Uyuyorlar herhaldeGünaydın kizlar nst ye bağlıyım henüz doktora muayene olmadım ama büyük ihtimal yine nst ye sokar çünkü kahvaltı yapmama rağmen fazla hareket etmiyor uyuyor . Sancı manci da gzukmuyor
Ay canımmmm çok heyecanlandımBen çıktım kontroldenn
Servikal uzunluk 24e düşmüş
Açılma başlamış 1.5 cm
Plasenta 3. Derece yaşlanmaya başlamış
Suyu 5lere düşmüş
Yüzünde falan hiç su kalmamış garibim
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
3kilo görünüyor şu an bugün 37+3üz
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı
Canım hepimiz duygusalız bu ara, hersey yolunda gidecek inşallah. Bizi haberdar etKızlar hastaneye geldim şimdi hıçkıra hıçkıra ağlamak tuttu beni aşırı heycan bastı
Sen naaptın kızAyyyy gözyaşım pıttt şuanhaziran zamanları geldi gözümün önünee ah ah nelerle uğraşıyorduk şimdi doğuracaksın resmeeeeen
Benim eşim vardiyali çalışıyor bu hafta 3 ye iş başı alicak mesela .o yüzden bı hafta geç bı hafta erken gidiyoduk ama doktorda erken gel ki doğum kararı falan alırsak akşama bmveya gceye kalmasın doğumun dedi ondan dolayı mecbur erken gidiyoruzCanım ben artık sırf bu yüzden sabah gitmiyorum yarın 16:00 ya aldım randevu, sabah hareket çıkmıyor nstde bunalıyorum. Uyuyorlar herhalde
Ay canımmmm çok heyecanlandımhayırlısıyla, saglıkla kucağına al inşallah. Neden risk aldım dedin? Tarihi sen mi seçtin?
Canım hepimiz duygusalız bu ara, hersey yolunda gidecek inşallah. Bizi haberdar et
Sen naaptın kızhaziranda predictorlar havada uçuşuyodu
Hihihi ben korundum ya sonra bir süre. Kasım sonu tekrar basladım Aralıkta hamile kaldım 14 haftalıgız işte Ağustosta doğum kısmetseCanım ben artık sırf bu yüzden sabah gitmiyorum yarın 16:00 ya aldım randevu, sabah hareket çıkmıyor nstde bunalıyorum. Uyuyorlar herhalde
Ay canımmmm çok heyecanlandımhayırlısıyla, saglıkla kucağına al inşallah. Neden risk aldım dedin? Tarihi sen mi seçtin?
Canım hepimiz duygusalız bu ara, hersey yolunda gidecek inşallah. Bizi haberdar et
Sen naaptın kızhaziranda predictorlar havada uçuşuyodu
Ay çok sevindim, o zaman seni hamile sandık. Biz hamile çıktıkHihihi ben korundum ya sonra bir süre. Kasım sonu tekrar basladım Aralıkta hamile kaldım 14 haftalıgız işte Ağustosta doğum kısmetsesenin cinsiyet ne olduu?
Ayy evet hatırlıyorum cok iyi Z zahrada predictor yapmıstı cift cizgiydi gaza gelip bende sabahın 5in de yapıp yıkılmıştımAy çok sevindim, o zaman seni hamile sandık. Biz hamile çıktıkyaz bebesi geliyor desene, harika
Benim de erkek, Z zahrada gibisenin cinsiyet belli oldu mu? 14 haftalık olmuş, 13te görebiliyorlar erkenci doktorlar. Saglıkla kavuş inşallah canım. Haziran grubunda başka çabalayan arkadaslarımız da vardı. Onlar da kavuşmuştur umarım
İyi günler ben sizleri nisan annesi olarak takip ediyorum. 3. Bebeğimi bekliyorum, üçü de tüp bebekGünaydın kızlar bugün doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben de az önce Diyarbakır Memorial da ilk defa muayene oldum. Çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma engel yok ama tüp bebek olduğu için sezaryen olur dedi. Haftaya bugüne kadar doğurdun doğurdun yoksa sezaryen günü veririm, dedi bu kadar ani beklemiyordum açıkçası baya ağladım. Neden bilmiyorum normal doğurmak istiyorum.
Yaa o sertleşmeler olunca demek epey yükseliyormuş sancı değeriÇıktım kontrolden kizlar . 45 dk falan nst de durdum çünkü çocuğum sonradan uyandıyine pamuk gbiydi karnım .evdeki gbi kasılma falan olmadı .sadece bı kere sertleşti onda da yüze yakın çıktı değer .bnm çocuk da çekenlerin arasına katıldı gcen hafta 3150 bu hafta 2950 çıktı .2 mart bı dahaki randevu .gününü bekleyebilirde beklemeyebilir de dedi .açıklık falan kontrol etmedi .kaldık yine elimizde bilinmezliklerle he bı de mesai dışında gelince 750 lira ücret aliyomus doktorum .
Aynen doktorlardan korkuyolar galibaYaa o sertleşmeler olunca demek epey yükseliyormuş sancı değeribenim de bebişim senin ki gibi, evde gümbür gümbür sertleşmeler, doktora nst’e gidince narin hareketler, pamul gibi uysallaşmalar
Teşekkürler canım benim tam 38+1 oluyoZ zahrada M Mavicicek11 kizlar tarihleriniz hayirli olsunSaglikla gelsin bebişler. Tam kac haftalik olmus oluyor verilen tarihleri
Neden o kadar erken test veriyosun canım anlamadim?Kızlar bizde günümüzü aldık sonunda 19 gün sonra gelecek prenses hanım2600 gram bu hafta kilo almamış nedense,usg cihazından mı kaynaklı bilmiyorum nst güzel dedi kan aldılar yarın da anestezi uzmanı ile görüşeceğim ve covit testi yapılacak 15 marta gün verdi
Canım ben yarın gidicem. 34 de 2300 gibi bişeydi. 36 da ne çıkacak bakalım.kilo alabildiyse yaklaşık senin kadardır bence en son 1 haftada 150 gr almıştı. Haber veririm yarın sana.Slm kızlar hastaneden çıktım şimdi herşey yolunda bebek 2600 grmış.
Doğum zamanına kadar ağrın sancın olmazsa o gün gel direk hastaneye dedi
Kilosu sizce nasıl?
Aman iyi olda bir bildikleri vardır bekletiyorlarsa az kaldı ha gayret güzel haberler bekliyorum yaz mutlaka fırsatın olunca
Merhaba kızlar biz hamd olsun iyiyiz.Slm kızlar hastaneden çıktım şimdi herşey yolunda bebek 2600 grmış.
Doğum zamanına kadar ağrın sancın olmazsa o gün gel direk hastaneye dedi
Kilosu sizce nasıl?
Tmm canım bana az gibi geldi yemek problemim var zaten normal bu beslenme ile aslındada bakalım bi sor sen yarınCanım ben yarın gidicem. 34 de 2300 gibi bişeydi. 36 da ne çıkacak bakalım.kilo alabildiyse yaklaşık senin kadardır bence en son 1 haftada 150 gr almıştı. Haber veririm yarın sana.
Şükür canım kavuştun kızınaMerhaba kızlar biz hamd olsun iyiyiz.
Evimize geldik.
Kan değerlerim normal cikti elhamdülillah.
Tansiyon için günde bir tane hapa devam edeceğim. Yarin sabah kan vermeye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?