Canım hayırlı olsun, kaç haftalıktı senin? Hersey yolunda mı? Sen nasılsın, bebek nasıl?Suyu azaldığı için fetal hareket göremediler sezeryana aldılar canım doğum yaptım çok şükür
Sezeryan ağrısı bir yandan bir yandan da covid denen gerçek var ki şuan karantina süresi azaldığı İçin herkes birbirine bulaştırıyorbenı sınır eden sadece sezeryan agrısı ıle ugrasırken cıktıgım gun yada ertesı gun evımde 10 kusur kısı bebek gormeye gelıcek gelmelerını elbette ısterım ama 1 hafta sonra aynı aıleen bır baskasına oyle gıdıldıgı ıcın bana da muhtemel oyle gelırler gelme de dıyemem kesınlıkle
ben daha once bır amelıyat yasadım cok zordu bakalım hayırlısı artık
36 haftalık doğdu canım küçük biraz ama iyiyiz çokşükürCanım hayırlı olsun, kaç haftalıktı senin? Hersey yolunda mı? Sen nasılsın, bebek nasıl?
Aa yine aynı doktor yaptıracak degilmi doğumu, tarihin ne zamandı senin. Bende bugün PCR verdim haftaya Perşembe doğum için önceki hafta kanlar verilmişti. Aynen öyle heyecan dorukta hakkimizdan hayırlı olsun hepimizin inssHadi hayırlısıbu arada benim doktorum hastaneden ayrıldı, kendi kliniğini açtı ama doğum yine Acıbadem de olacak. Bugün kan, pcr testleri verdim. Sona gelince çok heyecan basıyor Senin de çok az kalmış
Sağlıcakla gelsin ins kuzucuklar
Banyoyu sezeryandan 1 gun sonra yapabilirsin dediler ben yinede 2 gun sonra yaptim.canım bende hafta sonu sorucam dıkıs nasıl dıye banyonu ne zaman yaptın?
sezeryan yapılırken neler hıssedıyor ınsan?
10 gundur olan agrın ne siddette?
bebek nasıl emzırme ıle ılgılı sorun yok ınsallah
wc cıkmadan gaz cıkarmadan cıkarmıyorlar dıye duydum sen masallah
2.gun foto cekımı olucak gunduz sanırım 2 gece kalınır sanıyorum 3 gece evımde olurum ınsallah
Gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün insKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Ya bu çok mantıklı gerçekten bende bı sorduruyum eşime tanıdık varsa bı bilgi alalım giden 500 TL olsun napalim inşallah Burdada vardırAmin canim cumlemiz icin insallah. Suit oda 500 tl imis . Benim yanimda kimsem yok esim olacak yanimda. Erkekleri de refakatci olarak almiyolarmis. Suit odada sorun olmuyomus. Ondan icim oyle bi rahatladiki anlatamam
Canım hareket var ama sancı denilecek bı dalaglanma yok yani. Kasılma çok az. Arada bir çıkmış oda 20 yi gecmiyor..Canım nst dalgasız derken major hareket mi çıkmadı?
Ben de kontrolden geldim kızlar. Yine major hareket çıkmadı C Chivas Regal senin gibi canım. 40 dk nstde kaldım. Son 5 dk hareketlendi biraz. Çok üzülüyorum böyle hareket çıkmayınca ya, sana doktorun bişey dedi mi? Benimki 120 dkya kadar beklediğimiz oluyor bazen dedi. Aslında bu haftalarda yogun hareket bekleriz dedi. Kazasız, belasız kucağımıza alsak hayırlısıyla.
GurbetKusuEsra canım kilo benim 2,700 çıktı yaklaşık, boy 47 cm. Kilo biraz geride ama sorun olacak kadar değil, standardı yakalıyor dedi.
Dogum zamanı için tahmin istedim. 39.hafta 3100 falan öngörüm dedi.
Bu arada Z zahrada benim plesenta da yaşlanmış ama plesenta yaşlanır dedi. Suyu önemsiyorum, su azalırsa alırım ancak dedi.
Böyle durumlar bakalım. Süreç nasıl gelişecek, şöyle hareketsizlik çıkınca mutlu dönemiyorum kontrolden.
Bugün doguran arkadaslar vardı, Z zahrada haber alırsan bizi bilgilendir canım.
Özellikle genel anestezi olmasının nedeni var mı peki
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
Evet panik atak hastasıyım belden uyuşmalı Doğum yaptım Doğum esnasında kriz geçirmiştim o yüzden genele karar verildiBen diğer iki doğumumuda genel yaptırdım.bunuda öyle yaptırıcam
Bana Doğumdan 2 gün önce test vereceksin dedi bugün sordumBenimde haftaya Perşembe doğum bugün yaptırdım testi öyle istediler, banada arada bir hafta olması erken geldi
Sordum normal dedi tam 38 oluyor bana göre dedi bende siz normal diyorsanız olsun o zaman dedimBenimde ilki sezeyan olduğu halde 39+1 e tarih verdi doktorum 38 de bile almiyorum dedi bekleyebildigimiz kadar herşey yolunda giderse beklemeyi uygun buluyorum dedi.sormanda fayda var canim herşey yolunda ise erken demiş
Çok geçmiş olsun nefes sıkıntısı zorlamıştır çok. İnşallah yarın daha da iyi olursunKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Benim kovid hala geçmedi. Akşam hastanedeydik, hava verdilerbugün biraz açıldım ama ne zaman geçecek acaba pazar gününden beri çekiyoRum
Çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallahKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Benim kovid hala geçmedi. Akşam hastanedeydik, hava verdilerbugün biraz açıldım ama ne zaman geçecek acaba pazar gününden beri çekiyoRum
Çok geçmiş olsun nefes sıkıntısı zorlamıştır çok. İnşallah yarın daha da iyi olursun
İnşallah kızlarÇok geçmiş olsun canım.Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
Canım benim hastane odası da suyum patladı odada açılma 1.5 -2 cm dedi .tekerlekli sandalyeyle 5 kat aşağıya indim hmn çatala çıkardılar tekrar baktılar 4 cm dedi açılmaya .ben hmn epidural istedim doktirdan onay aldılar eşime kağıt imzalattilar sonra hmn epidural yaptılar .kafasını falan beklemediler .hatta sana yazmıştım 10 cm açıklığa öğlen 1 de ulaştım ama bebeğin kafası yukardaydi plates topu da falan ziplattilar saat 2 de doğum oldu .bı saat kafasınin aşağıya inmesi i beklemistikKızlar benim doğumuma girecek ebe bana suyun önden patlarsa epidurali takmak için bebeğin iyice aşağı inmesini bekliyoruz açıklığa bakmıyoruz dedi. Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Ben 4cmden sonra hemen takılsın istiyorum epidural
Ben de tam bir haftam var sezeryen e ama burnumun %10 u anca çalışıyor resmen nefes alamıyorumKızlar nasılsınız? Ne var ne yok? Benim kovid hala geçmedi. Akşam hastanedeydik, hava verdilerbugün biraz açıldım ama ne zaman geçecek acaba pazar gününden beri çekiyoRum
Günümüz aynıymış ben planlı sezeryan 3 marta gün aldım. Benim de ikinci gebelik ilki de sezeryandı. Normal doğum planı var mıArkadaşlar iyi akşamlar herkese. Yarın itibariyle 38. haftaya giriyorum, bugün kontrolüm vardı, 1 martta tekrar çağırdı doktorum. Gün vermedi henüz. Bu benim 2. gebeliğim. İlki 38+3te planlı sezeryandı ve acayip rahat bi süreç geçirmiştimbu sefer sanki her an doğuracakmışım gibi kasılmalar, sancılar bir de göğüslerim acayip şiş ve resmen dolu, hafif sıkınca akıyor şimdiden, erken değil mi ya? Erken mi doğuracağım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?