2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tamam o zaman bugün ve çoğu günlerde ben bunu yasiyormusum ama bugün çok
Bende eşime dedim hastaneden cikicam ertesi gün gelmek 10 kişi nerdeyse çok hızlı değil mi gerek var mı
Ama adetleri öyle gelecekler

Hurma doğumun zamanına etki etmez bence ancak doğumun kolay olmasını sağlar belki normal doğum olanlarda

Bendede bugun sulu kahverengı akıntı geldı bugun herkesın mişan gunuymuş ama kasılma fılan yok doktora da soylemedım bır dahada gelmedı

Bende memleketimde doğurmak istiyorum ama benim riskli gebelik muhtemelen izne ayrılmadan doğum olacak o yüzden erkenden doktoru bulmam lazım arkadaşım neval yamanda doğum yaptı tam 1 yıl önce memorial da gayet memnundu. İnşallah gelir bi an önce takipli hastası olmam yazım sürekli dr değiştirmekte istemiyorum

Gümüşüm anca yakaladım mesajları. Sık sık sancı girmiyorsa suyun da iyiyse pek de bir şey yapmıyorlar doktorlar. Renkli akıntı çok olmadıkca normalmis. Bebiş hareketlerini say, sancılara bak kaç dakikada bir giriyor

Çıktıktan sonra illaki geliniyor yapacak bişey yok insanlara git diyemiyosun. Özellikle annemler ve kayınvalidemler başka şehirde yaşadıkları için hep beraber yatıya geliyolar. İlk doğumum da çok sıkıntı yaşadım maalesef.. kayinbabamda gelmişti ve 20 gün kalmışlardı.. üstelik ramazandi. Odamdan dışarı çıkamadım 20 gün boyunca o kadar psikolojim bozulmuştu ki. Sonuçta erkek kayınbaba yani evde ne işi var ama gitmedi. Odamda mahsur kalmıştımm. Bu sefer de aynı şeyi yaşamamak adına. Yatağımı salona acicam. Yanıma sepet beşik koyup orda uyucamm. Annemin yataginida diğer kanepeye açacamm. Aynı odada bana yardımcı olur... artık onlarda küçük salonda yatar gelen olursa da küçük salonda agırlarlar. Yapacak bişey yok.. kimseyi düşünme inan kendin nasıl rahat edeceksen o şekilde düzen kur sonuçta ev senin..

Nilan vs gelmedi ama aşağı çok bastırıyr ve aanki yan duruyr gibi hissediyrm bazen. Su fazlalığından mı tuhaf harekt ediyr anlamıyrm. Bu gece süpriz soğum olazsa iyi grupta

Sanırım canim ama ben şu kasılma işini çözemedim henüz akıntı ufak ufak geliyor ama azaldı
Kasılmyı hıssedersın cnm belın karnın o sertlesme anında bayagı agrıyıp rahatsız edıyor dogum sancısı ceksende hıssedersın demınde ben bebegın her hareketınde bagırdm asagıya cayıta vurup durdu galıba dogum kanalına yerlesıyor bakalım salıya kadar dayanırsam salı ne dıcek doktor merak edıyorm

Canım benim ilk hamileliğimde geldi evet yumurta akı gibiydi kanlıydı zaten o geldi kasılma ve ağrılar yarım saate bir yoklamaya başladı
8 saat sonra doğurmuştum

Geldimi yoksa senin
Ya sümüksü değil ama hani sivilce sıkarsın da kanar ya taze kan, öyle bir kan gelmiş. peçete koymuştum birkaç saat evvel. Şimdi WC’ye gidince baktım peçetede taze kan var ama tırnak kadar. Sümüksü değil. Bakabildiğim kadarıyla içeri baktım, içerde kan yok dışarıda da kan yok. Çıldırıcam. Sildim yine kan yok

Bilemedimki kuzum dur bakalım sakin olalım yazar arkadaşlar hep diyorum 3.hamileliğim insan ne kadar tecbürelide olsa her doğum kendine özel oluyor

Bilemedimki kuzum dur bakalım sakin olalım yazar arkadaşlar hep diyorum 3.hamileliğim insan ne kadar tecbürelide olsa her doğum kendine özel oluyor
Ya benim de ilk gebeliğim, hiç bildiğim şeyler değil.
Olabilir. Öncelikle sakin olun. Doktorunuza haber verin mutlaka. Tahriş vs durumu yoksa kaşıntıdan ötürü, zamanınız gelmiş olabilir.
Hiç de sakin kalamam böyle şeylerde yaaa. Bi yarım saat bekleyim dedim Doktora haber vermek için. Yarın sabah 8.30’da zaten kontrole gidecektim. Tahriş şöyle oldu, öğlen 1 gibi makinenin jilet kısmıyla temizlik yapayım dedim azıcık kanadı ama hemen durdu. üstüne duşa girdim zaten ve aradan 8 saat geçti. Kan kez WC’ye gittim bu saate kadar hiç kan yoktu.

Çok koyu bi renk burun kanaması gibi pembesi falanda değil şaştım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…