Tamam o zaman bugün ve çoğu günlerde ben bunu yasiyormusum ama bugün çokTabi canım yetisirsin. Ama her su geldiginde de dogum olmuyo o zaman almak zorunda kaliyoruz dedi bana doktorum. Kasılmada hareket edemiyosun bebek bi yerde toplanip orayi kabartiyo bebegim. Karnin sepsert oliyor illa yasamissindir bu haftaya kadar zaten
Bende eşime dedim hastaneden cikicam ertesi gün gelmek 10 kişi nerdeyse çok hızlı değil mi gerek var mıBenim anlamadığım 9. Aylık hamile kadına neden çaya gidilirbi salın ya benim eşimde annesigili cagircakti güya az kaldı diye sakın ha dedim onların yanında yatıp kalkamam kısaca yayilamam doğum başladığında haber veiririz dedim başka sehirdeler.. daha da doğuma 45 gün var saniyolar nisanın ilk haftası dedim doğum için . Onlarda Mart sonu gideriz diye dusunuyolardir o zamana da zaten ben dogururum
Bende öyle bildiğim için 2 haftadır yiyordumHurma doğumun zamanına etki etmez bence ancak doğumun kolay olmasını sağlar belki normal doğum olanlarda
Bende memleketimde doğurmak istiyorum ama benim riskli gebelik muhtemelen izne ayrılmadan doğum olacak o yüzden erkenden doktoru bulmam lazım arkadaşım neval yamanda doğum yaptı tam 1 yıl önce memorial da gayet memnundu. İnşallah gelir bi an önce takipli hastası olmam yazım sürekli dr değiştirmekte istemiyorumAmin canım inşallah. Açıkçası Diyarbakırdaki özelleri çok bilmiyorum. Benim sürecim ve kontrollerim geçen haftaya kadar memleketimde yapıldı. Diyarbakır da ani bir doğum durumunda doktor seçebilmek için Memorial a gittim. Memorial daki doktorları baya araştırdım. Neval Yaman ı düşündüm ama rahatsız olduğu için uzun bir süre izinliymiş. Onun üzerine Yunus Çavuş a gittim açıkçası pek memnun kalmadım. Ancak benim daha fazla zamanım da kalmadı o yüzden mecbur Yunus Çavuş la devam edecem. Eğer düşünürsen Neval Yaman için baya olumlu yorumlar var.
Sanırım canim ama ben şu kasılma işini çözemedim henüz akıntı ufak ufak geliyor ama azaldıBendede bugun sulu kahverengı akıntı geldı bugun herkesın mişan gunuymuşama kasılma fılan yok doktora da soylemedım bır dahada gelmedı
Twinky dayanacak boyutta ağrılarım var şuan kahverengi idi pembe kırmızı birşeye döndü bir damla doktor bir saat bekleyelim ped koy dedi peçete resmi çekince kızım kimil kimil karnımda
Gelmez ama durur o akıntı kahverengi gibi olan dedi
Çıktıktan sonra illaki geliniyor yapacak bişey yok insanlara git diyemiyosun. Özellikle annemler ve kayınvalidemler başka şehirde yaşadıkları için hep beraber yatıya geliyolar. İlk doğumum da çok sıkıntı yaşadım maalesef.. kayinbabamda gelmişti ve 20 gün kalmışlardı.. üstelik ramazandi. Odamdan dışarı çıkamadım 20 gün boyunca o kadar psikolojim bozulmuştu ki. Sonuçta erkek kayınbaba yani evde ne işi var ama gitmedi. Odamda mahsur kalmıştımm. Bu sefer de aynı şeyi yaşamamak adına. Yatağımı salona acicam. Yanıma sepet beşik koyup orda uyucamm. Annemin yataginida diğer kanepeye açacamm. Aynı odada bana yardımcı olur... artık onlarda küçük salonda yatar gelen olursa da küçük salonda agırlarlar. Yapacak bişey yok.. kimseyi düşünme inan kendin nasıl rahat edeceksen o şekilde düzen kur sonuçta ev senin..Tamam o zaman bugün ve çoğu günlerde ben bunu yasiyormusum ama bugün çok
Bende eşime dedim hastaneden cikicam ertesi gün gelmek 10 kişi nerdeyse çok hızlı değil mi gerek var mı
Ama adetleri öyle gelecekler
Kasılmyı hıssedersın cnm belın karnın o sertlesme anında bayagı agrıyıp rahatsız edıyor dogum sancısı ceksende hıssedersın demınde ben bebegın her hareketınde bagırdm asagıya cayıta vurup durdu galıba dogum kanalına yerlesıyor bakalım salıya kadar dayanırsam salı ne dıcek doktor merak edıyormSanırım canim ama ben şu kasılma işini çözemedim henüz akıntı ufak ufak geliyor ama azaldı
Canım benim ilk hamileliğimde geldi evet yumurta akı gibiydi kanlıydı zaten o geldi kasılma ve ağrılar yarım saate bir yoklamaya başladıKızlar, çok acil sormam lazım. Nişan illa sümüksü mü gelir?
Geldimi yoksa seninKızlar, çok acil sormam lazım. Nişan illa sümüksü mü gelir?
Başlasak mı acaba bizdeHurma doğumun zamanına etki etmez bence ancak doğumun kolay olmasını sağlar belki normal doğum olanlarda
Canım benim ilk hamileliğimde geldi evet yumurta akı gibiydi kanlıydı zaten o geldi kasılma ve ağrılar yarım saate bir yoklamaya başladı
8 saat sonra doğurmuştum
Ya sümüksü değil ama hani sivilce sıkarsın da kanar ya taze kan, öyle bir kan gelmiş. peçete koymuştum birkaç saat evvel. Şimdi WC’ye gidince baktım peçetede taze kan var ama tırnak kadar. Sümüksü değil. Bakabildiğim kadarıyla içeri baktım, içerde kan yok dışarıda da kan yok. Çıldırıcam. Sildim yine kan yokGeldimi yoksa senin
Bilemedimki kuzum dur bakalım sakin olalım yazar arkadaşlar hep diyorum 3.hamileliğim insan ne kadar tecbürelide olsa her doğum kendine özel oluyorYa sümüksü değil ama hani sivilce sıkarsın da kanar ya taze kan, öyle bir kan gelmiş. peçete koymuştum birkaç saat evvel. Şimdi WC’ye gidince baktım peçetede taze kan var ama tırnak kadar. Sümüksü değil. Bakabildiğim kadarıyla içeri baktım, içerde kan yok dışarıda da kan yok. Çıldırıcam. Sildim yine kan yok
Olabilir. Öncelikle sakin olun. Doktorunuza haber verin mutlaka. Tahriş vs durumu yoksa kaşıntıdan ötürü, zamanınız gelmiş olabilir.
Ya benim de ilk gebeliğim, hiç bildiğim şeyler değil.Bilemedimki kuzum dur bakalım sakin olalım yazar arkadaşlar hep diyorum 3.hamileliğim insan ne kadar tecbürelide olsa her doğum kendine özel oluyor
Hiç de sakin kalamam böyle şeylerde yaaa. Bi yarım saat bekleyim dedim Doktora haber vermek için. Yarın sabah 8.30’da zaten kontrole gidecektim. Tahriş şöyle oldu, öğlen 1 gibi makinenin jilet kısmıyla temizlik yapayım dedim azıcık kanadı ama hemen durdu. üstüne duşa girdim zaten ve aradan 8 saat geçti. Kan kez WC’ye gittim bu saate kadar hiç kan yoktu.Olabilir. Öncelikle sakin olun. Doktorunuza haber verin mutlaka. Tahriş vs durumu yoksa kaşıntıdan ötürü, zamanınız gelmiş olabilir.
Çok koyu bi renk burun kanaması gibi pembesi falanda değil şaştım bendeYa benim de ilk gebeliğim, hiç bildiğim şeyler değil.
Hiç de sakin kalamam böyle şeylerde yaaa. Bi yarım saat bekleyim dedim Doktora haber vermek için. Yarın sabah 8.30’da zaten kontrole gidecektim. Tahriş şöyle oldu, öğlen 1 gibi makinenin jilet kısmıyla temizlik yapayım dedim azıcık kanadı ama hemen durdu. üstüne duşa girdim zaten ve aradan 8 saat geçti. Kan kez WC’ye gittim bu saate kadar hiç kan yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?