2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nilan vs gelmedi ama aşağı çok bastırıyr ve aanki yan duruyr gibi hissediyrm bazen. Su fazlalığından mı tuhaf harekt ediyr anlamıyrm. Bu gece süpriz soğum olazsa iyi grupta
Canım benim arkadaşımda suyu fazlaydı 37. Haftada suyu geldi doğumu oldu sürpriz yapmıştı oğlu

alsem nişan demek yani rahim ağzına bulunan tıkaç gibi bişey düşün akıntının daha kıvamlı hali.. Rahim ağzı gevşemeye başlayınca tıkaç düşüyor oda nişan demek halk ağzında. Ama böyle bişey kesinlikle değil nişan gelmesi

Kızlar ben daha beşiği falan kurmadım ya hala erken diye. eşim ne zaman kuralım deyip duruyor. Sizler kurdunuz mu

Bugün bende aynısını yaşadım. Doktorum sorun yok olabilir dedi. Gelmeni gerektiren bir durum yok dedi.

Relaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.
Adet sancısı gibi sancılar ama daha şiddetli.
O kasilmalardan değil.
Suyun gelmeden bebekbte gelmez.

Ya alt komşunun da aynı şekilde gelmiş. Bi damla kan kırmızı dedi. Herkesin aynı olmaz tabii ama bilemedim
Hemoroid nedeniyle makattan gelmesin? Eğer emin değilseniz bence doktorunuza yazın mutlaka. Genelde hiç önemli olmuyor ama gebeliğin son 3 ayında her kanamayı bilmek istiyorlar.
Ona da baktım. Hemoroid de tertemiz. Yok yani. Siliyorum siliyorum yok. Hemoroidi içeri de ittirdim emin olmak için, orada da kan yoK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…