- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Canım benim arkadaşımda suyu fazlaydı 37. Haftada suyu geldi doğumu olduNilan vs gelmedi ama aşağı çok bastırıyr ve aanki yan duruyr gibi hissediyrm bazen. Su fazlalığından mı tuhaf harekt ediyr anlamıyrm. Bu gece süpriz soğum olazsa iyi grupta
Canım isim Hamza doktorum 7 veya 8 inde alalım dedi çarşamba kontrolum varayy valla şu tablodaki boş yerleri gördükçe üzülüyorum isimler bari tamamlansaydı
Gerçekten değişik canım bende anlamadım. Sanki kesik biyeyden gelmiş gibi
ayy canım haberdar et hemencik ekledim tabloyaaCanım isim Hamza doktorum 7 veya 8 inde alalım dedi çarşamba kontrolum var
Sende yarın dopu a gidiyormuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım doğumun kaçta olacak saat bellimiayy canım haberdar et hemencik ekledim tabloyaa
çok teşekkür ederim amiin
11de balım 9da yatış olcakkCanım doğumun kaçta olacak saat bellimi
Hemoroid nedeniyle makattan gelmesin? Eğer emin değilseniz bence doktorunuza yazın mutlaka. Genelde hiç önemli olmuyor ama gebeliğin son 3 ayında her kanamayı bilmek istiyorlar.
Beşik mi kaldı kızKızlar ben daha beşiği falan kurmadım ya hala erken diye. eşim ne zaman kuralım deyip duruyor. Sizler kurdunuz mu
Hadi bakalım sağlıkla bi avazda doğurursunuz inşayy kızlar yarın Uriş Mete el elee
Cicekciteyze ile fırtlatıcaz inşallahhhh o normal ben sezooo
elime telefonu alır almaz yazarım mutlaka durumlarııı anlatırım deneyimii
şans dileyin bizee
kız zahmet olacak fırtlıyolar bir bir kurun artıkKızlar ben daha beşiği falan kurmadım ya hala erken diye. eşim ne zaman kuralım deyip duruyor. Sizler kurdunuz mu
Bugün bende aynısını yaşadım. Doktorum sorun yok olabilir dedi. Gelmeni gerektiren bir durum yok dedi.Ya sümüksü değil ama hani sivilce sıkarsın da kanar ya taze kan, öyle bir kan gelmiş. peçete koymuştum birkaç saat evvel. Şimdi WC’ye gidince baktım peçetede taze kan var ama tırnak kadar. Sümüksü değil. Bakabildiğim kadarıyla içeri baktım, içerde kan yok dışarıda da kan yok. Çıldırıcam. Sildim yine kan yok
Kasılmyı hıssedersın cnm belın karnın o sertlesme anında bayagı agrıyıp rahatsız edıyor dogum sancısı ceksende hıssedersın demınde ben bebegın her hareketınde bagırdm asagıya cayıta vurup durdu galıba dogum kanalına yerlesıyor bakalım salıya kadar dayanırsam salı ne dıcek doktor merak edıyorm
Relaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.Ya sümüksü değil ama hani sivilce sıkarsın da kanar ya taze kan, öyle bir kan gelmiş. peçete koymuştum birkaç saat evvel. Şimdi WC’ye gidince baktım peçetede taze kan var ama tırnak kadar. Sümüksü değil. Bakabildiğim kadarıyla içeri baktım, içerde kan yok dışarıda da kan yok. Çıldırıcam. Sildim yine kan yok
Ya alt komşunun da aynı şekilde gelmiş. Bi damla kan kırmızı dedi. Herkesin aynı olmaz tabii ama bilemedimalsem nişan demek yani rahim ağzına bulunan tıkaç gibi bişey düşün akıntının daha kıvamlı hali.. Rahim ağzı gevşemeye başlayınca tıkaç düşüyor oda nişan demek halk ağzında. Ama böyle bişey kesinlikle değil nişan gelmesi
Ona da baktım. Hemoroid de tertemiz. Yok yani. Siliyorum siliyorum yok. Hemoroidi içeri de ittirdim emin olmak için, orada da kan yoK.Hemoroid nedeniyle makattan gelmesin? Eğer emin değilseniz bence doktorunuza yazın mutlaka. Genelde hiç önemli olmuyor ama gebeliğin son 3 ayında her kanamayı bilmek istiyorlar.
Canım 70-80 gr yemek gerekiyor diyor yabancı kaynaklarda. Benim doula 4 tane her gün dedi.Başlasak mı acaba bizde
Hergün kaçtane yiyeceğiz
Zahradaaaa güzel haberlerini bekliyoruz yarın. Uriş bey sağlıkla gelsin inşallah11de balım 9da yatış olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?