2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün bende aynısını yaşadım. Doktorum sorun yok olabilir dedi. Gelmeni gerektiren bir durum yok dedi.

Relaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.
Adet sancısı gibi sancılar ama daha şiddetli.
O kasilmalardan değil.
Suyun gelmeden bebekbte gelmez.
Ben yine de bi devlete gidiyorum. En azından bi nst bi şey bakarlar belki. ağrım vardı durdu. Eğer varsa da bi şey kendi doktoruma gidicem.

Benimde sabahtan beri belimde adet olucak gibi ağrım var dizlerime vuruyo sbahleyin karnım çok kötü ağırıyodu bebek sığmıyo heralde o yüzden zorluyo sanırım nefes dahi alırken ağğrım oluyodu şuan daha iyiyim. Bugünde olmadı

Yani gercekten ben çaya kizarken yemek varmış bide ne deyim. Diyecek bişey bulamadım hiç bir işe elini surmese bile ben psikolojik olarak yoruluyorum biri gelince
Aynen öyle oldu canım eşimle girumcem yaptı ama bnde yiruldum valla.iki onda çocuk var bir de bnde battı heryer şimdi evi topladım tuvaleti yıkadım . Ve hala duş alamadım

Ağrım var hala ev kalabalikken anlamıyorum ama şimdi herkes gitti anlıyorum . Ama öyle doğum ağrısı değil yalancı mi hazırlık sancısı mi ne galiba .çarşamba nst de sancı girsem bari boşa ağrı çekmemiş olsam

Z zahrada cım, hem sen, hem bebiş sağlıklı olarak, hayırlı, kolay, ağrısız, sızısız bir doğum diliyorum canım. Mis kokuluna yarın kavuşacaksın kısmetse. Kendine geldiğinde bizleri de haberdar et canım

Devlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Haberdar et bizi kendini iyi hissettiğin sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…