Ya bi herkes dogursun kilo sorunun olanlar bi grup yapaĺım insaAllahBeni de o gruba yazın doğurunca
Nasipse perşembe sabahı planlı sezeryan
Bekliyoruz kuzumBizi bekleyin nn
Canım bende 35+5 de doğurdum usgde 2.850 idi 2720 dogdu ama hic sorun yasamadik saglikli emiyor. Stres yapma insaAllah kolay bi dogum olur küvezlikde bir durum olmaz umarım.Devlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
ne önerdi doktor nstde misin henüz ciğer geliştirici vs yaptılar mı kendi doktorun yarın mı görecek kuzuDevlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahDevlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
Ben de bugün 1,5 -2 saat ayakta durdum devamlı kasılmam oluyor ama çok düzensiz ve az sancılıAğrım var hala ev kalabalikken anlamıyorum ama şimdi herkes gitti anlıyorum .Ama öyle doğum ağrısı değil yalancı mi hazırlık sancısı mi ne galiba .çarşamba nst de sancı girsem bari boşa ağrı çekmemiş olsam
Aynen sağlıklı güzel kilolar verelim de peşlerinde daha iyi koşalım bebiklerinYa bi herkes dogursun kilo sorunun olanlar bi grup yapaĺım insaAllah
Bekliyoruz kuzum
Canım bende 35+5 de doğurdum usgde 2.850 idi 2720 dogdu ama hic sorun yasamadik saglikli emiyor. Stres yapma insaAllah kolay bi dogum olur küvezlikde bir durum olmaz umarım.
ne önerdi doktor nstde misin henüz ciğer geliştirici vs yaptılar mı kendi doktorun yarın mı görecek kuzu
Kendi doktorumun hastanesine geldim. Tekrar nst’ye bağladılar. Devletteki doktor akciğerleri gelişmiş dedi ama bilmiyorum. Henüz burada doktor görmedi beni. Ebe nst sonucuna göre alttan bakacak.Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
InsaAllah canım ya kiyafetlerime girmek istiyorum. Doğumlar bitince beraber verelimAynen sağlıklı güzel kilolar verelim de peşlerinde daha iyi koşalım bebiklerin
Hadi hakkınızda hayırlısı.Kendi doktorumun hastanesine geldim. Tekrar nst’ye bağladılar. Devletteki doktor akciğerleri gelişmiş dedi ama bilmiyorum. Henüz burada doktor görmedi beni. Ebe nst sonucuna göre alttan bakacak.
İnşallah canım hayırlısı ile kavuş bebeğineKendi doktorumun hastanesine geldim. Tekrar nst’ye bağladılar. Devletteki doktor akciğerleri gelişmiş dedi ama bilmiyorum. Henüz burada doktor görmedi beni. Ebe nst sonucuna göre alttan bakacak.
Kilosu iyi maşallah kuzunun. Ciğer geliştirici için doktorunla da görüş mutlaka kuzum ama çok stres yapma 2-3 cm açıklıkla bebişleri tutan çok var burada. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin seninki de.Devlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım .doğum olursa da şu gbi gelip geçer inşallahKendi doktorumun hastanesine geldim. Tekrar nst’ye bağladılar. Devletteki doktor akciğerleri gelişmiş dedi ama bilmiyorum. Henüz burada doktor görmedi beni. Ebe nst sonucuna göre alttan bakacak.
Herkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicezBen de bugün 1,5 -2 saat ayakta durdum devamlı kasılmam oluyor ama çok düzensiz ve az sancılıYa evet Çarşamba nst de bir şey çıkar inşallah benim de. Merak ediyorum ne kadar kasılma kaç olarak çıkıyor nstde
Yavruss o nişandır büyük ihtimal ama işte sancı mancı yoksa bi anlamı olmuyo. Sen tecrubelisin gerciSu bikac gündür sürekli karın agrisiyla tuvalete gidiyorum .az önce de ağrıyla birlikte gittim .temizlenirken elime yumurta akı kıvamında ama krem beyaz arasi çok fazla olmayan bı akıntı geldi .kahve tonunda olsa kesin nişan derdimhamilelik öncesi yumurtlama dönemi görürdüm o akıntıyı hamileyken hiç görmedim.Allahim benim niye hicbiseyim net olmuyor baslicam sancısına nişanina.elime bı iğne alıp patlatcam suyumu en sonunda
Su bikac gündür sürekli karın agrisiyla tuvalete gidiyorum .az önce de ağrıyla birlikte gittim .temizlenirken elime yumurta akı kıvamında ama krem beyaz arasi çok fazla olmayan bı akıntı geldi .kahve tonunda olsa kesin nişan derdimhamilelik öncesi yumurtlama dönemi görürdüm o akıntıyı hamileyken hiç görmedim.Allahim benim niye hicbiseyim net olmuyor baslicam sancısına nişanina.elime bı iğne alıp patlatcam suyumu en sonunda
Hadi hakkınızda hayırlısı.
İnşallah canım hayırlısı ile kavuş bebeğine
Kızlar bu arada belimden ince ince ağrılar dürtüyor
O kadar uykum vardıki yatakta ıkıldanıyorum yine
Kilosu iyi maşallah kuzunun. Ciğer geliştirici için doktorunla da görüş mutlaka kuzum ama çok stres yapma 2-3 cm açıklıkla bebişleri tutan çok var burada. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin seninki de.
Kızlar son durum, eve gidiyorumHakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım .doğum olursa da şu gbi gelip geçer inşallah
Yavruss o nişandır büyük ihtimal ama işte sancı mancı yoksa bi anlamı olmuyo. Sen tecrubelisin gerci
Kizlar evet bı yerde okumuştum sanki o renkte olabilir diyeKuzu nişan illa renkli olmak zorunda değil. Şeffaf,sarı,kırmızı,kahverengi olabilir. Benim nişanım sarımtrak bir renkti. Az az da gelebilir bi anda avuc kadar da. Aman benim geçen hafta geldi bebek yok ortada daha, sallasancıyı bekle.
Canım nst sonucuna baktı mi doktorun. Acilman da yokmuş zaten kafan rahat olsun git yat evi e .zaten yarın gidicekmissin doktora .innsallah bı kaç hafta daha bekler kuzucukKızlar son durum, eve gidiyorumDoktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
Ahaha ne güldüm sondakineSu bikac gündür sürekli karın agrisiyla tuvalete gidiyorum .az önce de ağrıyla birlikte gittim .temizlenirken elime yumurta akı kıvamında ama krem beyaz arasi çok fazla olmayan bı akıntı geldi .kahve tonunda olsa kesin nişan derdimhamilelik öncesi yumurtlama dönemi görürdüm o akıntıyı hamileyken hiç görmedim.Allahim benim niye hicbiseyim net olmuyor baslicam sancısına nişanina.elime bı iğne alıp patlatcam suyumu en sonunda
Hayırlı vakitlerde inşllah diyelim. Kendini sncın olursa sancılaeını takip etmeye bak canımKızlar son durum, eve gidiyorumDoktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?