2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canım .iyisiniz çok şükür .inşallah hepiniz hmn iyilesirsiniz . Bebiş boşuna gününü beklemiyor demek ki

Aaaa hadi gözünüz aydin canim benim. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah dikislerin hemen iyi olur da eski sagligina kavusursun insallah . Kucuk beyin kilosuda cok iyiymis . Evinizde olmanizda ne guzel Ben hâlâ bekliyorum. Suanda coronayiz iste , yarin randevu alabilirsem sali günü hastaneye gitmek istiyorum. Kendi doktorum izne ayrilmis. 40.haftasi doluyor . Ne zaman supriz yapacak diye bekliyrm

Evet evet yön degistirmek tam bı işkence .iç organların ağrıyor resmen değiştirirken . Ben hep ayakta duş alıyorum .sende randevuda çıkınca yaz bakalım son durumların neymiş

Evet evet yön degistirmek tam bı işkence .iç organların ağrıyor resmen değiştirirken . Ben hep ayakta duş alıyorum .sende randevuda çıkınca yaz bakalım son durumların neymiş
Aynen valla işkence eşim göbeğimi tutuyo yanımdaysa öyle değiştiriyorum. Ay bende riskli diye hiç ayakta almadım.
Yazarım tabiki bakalım artık

Hicbisey olmadıysa da biseyler olmaya başlamıştır umarım son iki saattir kasilmalarim takip ediyorum .net düzene girmedi ama en azından açılma falan yapıyordur inşallah özellikle yatarak takip ediyorum ki net anlayayim . Yatan yerlerim ağrı resmen

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-28-02-01-41-658_com.miui.notes.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 70
Çok geçmiş olsun canım .iyisiniz çok şükür .inşallah hepiniz hmn iyilesirsiniz . Bebiş boşuna gününü beklemiyor demek ki
Sagol canim benim evet herseyin bir sebebi var iste . Biz niye olmuyor diuoruz ama vaktini bekliyor. Yoksa o kadar sanci cektim, kesin dogacak diye baktim , geri gitti sancilar
Senin nasil son gunler ?

Kasilma ölcen program var onu indirsene

Kasilma ölcen program var onu indirsene
Benimde mesela kasılmalar gcen haftalarda çoktu . Sonra bzimkiler kaza yaptı falan resmen çocuğun gelmesi kaçtı . Banu çiftçinin uygulamasında var kasılma ölçer de öylesine bu şekilde not alayım dedim öyle devam etti . Sıklaşırsa takibi ordan yapicam

Z zahrada güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.sağlıcakla
benimde bişeyler oluyor tam göbek deliğimin oralarda bi sertleşme oluyor benimde .kasılma böyle nişeymi hala idrak edemedim .15 da bir .öyle inanılmaz bir ağrım yok.

Ayyy perşembe bebek mi gelmiştiii inanılmaz kız hayırlı uğurlu olsunnn maşallah ona ya

Canım kasılma da karnın komple sert oluyor .o an hareket edemiyosun resmn .bnm sağlı sollu semsert oluyor. Kiminin bebek bı yere toplanıyor karnı yamuluyor sertlesince .

Yemek yemeye kalktım tatlıış 6 saat aç susuz gel dedilerrr geri yatcamm
Sağ salim kucagina al inşallah canım .yarın ikinci hayatının ilk günü .hatta saat itibariyle bugün bugünden sonra herşeyin tüm önceliklerin degisicek .ne güzel bı kaç saat sonra mis kokulun kollarında olucak çıkınca mutlaka yaz bize .

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kız normal doğuruyorum sanki bayılacam ağrıdan sancıdan 2 parça su geldi iç çamaşırım ıslaktı sonuncusundan itibaren bi sancı başladı vah anam ki ne anam

Senin kudurma ne alemde sabaha arkadaş geliyo musun

Allah yardımcın olsun canım
Bekliyoruz güzel haberlerini hemencecik grubumuzun başına geliver oğluşunla

Ay deme son dk supriz yapmasin daha erken gelip sen yine takip et sancıni sıklaşırsa gidin hmn hastaneye .
Bnm kudurma da bir saat önceye kadar baya agriliydi .son bı saattir rahattım ağrı falan yoktu uyumaya çalıştım uyuyamadım şimdi yine yoklamaya başladı ağrılar her an her şey olabilir .blki peşinden dogururum bnde .bu ağrılar böyle devam ederse sanmıyorum gününü bekleyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…