- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Çok geçmiş olsun canım .iyisiniz çok şükür .inşallah hepiniz hmn iyilesirsiniz . Bebiş boşuna gününü beklemiyor demek kiYazmadim canim buraya , evet corona olduk . Pazartesi günu grip oldugumu dusunuyordum. Sali günü evde test yaptim pozitif . Kayinvalidemler bana yardima gelmisti , onlarada gecti tabi . Herkes sirayla oluyor evdegrip gini atlatiyoruz ama cok sukur . Benim başagrim uzun sürdü .
Aaaa hadi gözünüz aydin canim benim. Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin insallahKuzum pazartesiye gün almıştım anestezi işlemleri için perşembe günü doktoruma görünmeye gittim muayene sonrası doğuma alındım tehlikeye giriyorduk 24şubatta doğdu minik adam 3000 kilo 50cm olarak şimdilerde evde istirahat halindeyim dikişler bu sefer daha zorluyor 4. Olunca haliyle ama toplarım birkaç güne Allah izin verirse sen ne durumdasın
Evet evet yön degistirmek tam bı işkence .iç organların ağrıyor resmen değiştirirken . Ben hep ayakta duş alıyorumYok canım sağda 2 aydır hiç yer değiştirmesi ama soluma yatınca sancılı adet ağrılı oluyo hemen çok duramıyorum sağa dönüyorum sağa dönğncede kasılıyo hemen zatenama adet ağrılı sancım hemen olmuyo tabi bu 3 4 güne kadar artık uyuyamıyorum kasılmadan sncıdn ağrıdan dönerken bağıra bğıra yön değiştiriyorum.
Ayakta duş almak tehlikeli diye biliyorum ama ayakta duş alıyomusunuzz
Benimde yarın 9da randevum var ve bende çatı muayenesi yapar diye bekliyorum hadi hayırlısı
Aynen valla işkence eşim göbeğimi tutuyo yanımdaysa öyle değiştiriyorumEvet evet yön degistirmek tam bı işkence .iç organların ağrıyor resmen değiştirirken . Ben hep ayakta duş alıyorum.sende randevuda çıkınca yaz bakalım son durumların neymiş
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun canım .iyisiniz çok şükür .inşallah hepiniz hmn iyilesirsiniz . Bebiş boşuna gününü beklemiyor demek ki
Kasilma ölcen program var onu indirseneHicbisey olmadıysa da biseyler olmaya başlamıştır umarımson iki saattir kasilmalarim takip ediyorum .net düzene girmedi ama en azından açılma falan yapıyordur inşallah özellikle yatarak takip ediyorum ki net anlayayim . Yatan yerlerim ağrı resmen
Benimde mesela kasılmalar gcen haftalarda çoktu . Sonra bzimkiler kaza yaptı falan resmen çocuğun gelmesi kaçtı . Banu çiftçinin uygulamasında var kasılma ölçer de öylesine bu şekilde not alayım dedim öyle devam etti . Sıklaşırsa takibi ordan yapicamKasilma ölcen program var onu indirsene
Hicbisey olmadıysa da biseyler olmaya başlamıştır umarımson iki saattir kasilmalarim takip ediyorum .net düzene girmedi ama en azından açılma falan yapıyordur inşallah özellikle yatarak takip ediyorum ki net anlayayim . Yatan yerlerim ağrı resmen
benimde bişeyler oluyor tam göbek deliğimin oralarda bi sertleşme oluyor benimde .kasılma böyle nişeymi hala idrak edemedim .15 da bir .öyle inanılmaz bir ağrım yok.Hicbisey olmadıysa da biseyler olmaya başlamıştır umarımson iki saattir kasilmalarim takip ediyorum .net düzene girmedi ama en azından açılma falan yapıyordur inşallah özellikle yatarak takip ediyorum ki net anlayayim . Yatan yerlerim ağrı resmen
Ayyy perşembe bebek mi gelmiştiii inanılmaz kız hayırlı uğurlu olsunnn maşallah ona yaKuzum pazartesiye gün almıştım anestezi işlemleri için perşembe günü doktoruma görünmeye gittim muayene sonrası doğuma alındım tehlikeye giriyorduk 24şubatta doğdu minik adam 3000 kilo 50cm olarak şimdilerde evde istirahat halindeyim dikişler bu sefer daha zorluyor 4. Olunca haliyle ama toplarım birkaç güne Allah izin verirse sen ne durumdasın
seni de uyku tutmamışAyyy perşembe bebek mi gelmiştiii inanılmaz kız hayırlı uğurlu olsunnn maşallah ona ya
Yemek yemeye kalktım tatlıış 6 saat aç susuz gel dedilerrr geri yatcammseni de uyku tutmamış
çok heyecanlı,Allah yardımcın olsunYemek yemeye kalktım tatlıış 6 saat aç susuz gel dedilerrr geri yatcamm
Canım kasılma da karnın komple sert oluyor .o an hareket edemiyosun resmn .bnm sağlı sollu semsert oluyor. Kiminin bebek bı yere toplanıyor karnı yamuluyor sertlesince .
Sağ salim kucagina al inşallah canım .yarın ikinci hayatının ilk günü .hatta saat itibariyle bugünYemek yemeye kalktım tatlıış 6 saat aç susuz gel dedilerrr geri yatcamm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKuzum pazartesiye gün almıştım anestezi işlemleri için perşembe günü doktoruma görünmeye gittim muayene sonrası doğuma alındım tehlikeye giriyorduk 24şubatta doğdu minik adam 3000 kilo 50cm olarak şimdilerde evde istirahat halindeyim dikişler bu sefer daha zorluyor 4. Olunca haliyle ama toplarım birkaç güne Allah izin verirse sen ne durumdasın
Kız normal doğuruyorum sanki bayılacam ağrıdan sancıdan 2 parça su geldi iç çamaşırım ıslaktı sonuncusundan itibaren bi sancı başladı vah anam ki ne anamSağ salim kucagina al inşallah canım .yarın ikinci hayatının ilk günü .hatta saat itibariyle bugünbugünden sonra herşeyin tüm önceliklerin degisicek .ne güzel bı kaç saat sonra mis kokulun kollarında olucak çıkınca mutlaka yaz bize .
Allah yardımcın olsun canımKız normal doğuruyorum sanki bayılacam ağrıdan sancıdan 2 parça su geldi iç çamaşırım ıslaktı sonuncusundan itibaren bi sancı başladı vah anam ki ne anam
Senin kudurma ne alemde sabaha arkadaş geliyo musun
Ay deme son dk supriz yapmasin daha erken gelipKız normal doğuruyorum sanki bayılacam ağrıdan sancıdan 2 parça su geldi iç çamaşırım ıslaktı sonuncusundan itibaren bi sancı başladı vah anam ki ne anam
Senin kudurma ne alemde sabaha arkadaş geliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?