- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
İnşallah ya su gbi bı doğum olur .sık dişini az kaldı sabaha .göz açıp kapayıncaya kadar alırsın indallah minnosu kucağınaSırtıma belime hiç girmedi canım alt karnıma hoplatıyor beni resmen dün gece 4 de girmeye başladı onun bi gün öncesi de hiç tadım yok ağrılarım vardı inşallah yarın hemencecik geçer biter
Anlıyorum canım seni gelmeden bizi uykusuzluğa hazırlıyorlarUyku filan hak getire2’ye geliyordu yattım, bu saat oldu 50 kere uyandım. Daha da uyuyamam herhalde stres heyecan had safhada şu an
Sabret canım az kaldı sabaha zaten doktora gidicekmissin . Bnde iki gün önce ishal olmuştum . Bugün de ne ishal ne normal ikisinin arasiydi .kanlı akıntı da büyük ihtimal nişandir .düzenli sancın olmazsa nişan gelsede doğum olmayabiliyor .blki seninki de bir hafta on gün daha tutar kendini içerde .tutmasa da zayıflığını düşünme dünyaya gelen büyüyor .yaterki sağlıklı bı şekilde gelsinKasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyor
İnşallah be canımSen yine uyumussunben hala uyuyamadım sabah oldu . Güzel haberler alırsın inşallah bugün
Vallahi ya. Zaten kaç gecedir yalandı uykular kovid de eklenince tam olmuştu. Ben kesin kovid oldum diye erken doğurucamAnlıyorum canım seni gelmeden bizi uykusuzluğa hazırlıyorlar
Stress yapma normal bi süreç yaşadıklarımız
Canım ben kaçırdım kendi derdime düştüğüm için... gebe okuluna gitmiştim ben. Orada ebe demişti ki doğum yaklaşınca dışkı yumuşar ishal olabilirsiniz. Öyle bir durumun mu var?
İshal bi doğum belirtisi olarak sayılıyor canım seninde kucağın dolacak gibi yakın zamanda inşallah
Merhabalar kızlar daha cumartesi doktora gittim herşey iyiydi ne olduysa oldu azıcık zamandaSabret canım az kaldı sabaha zaten doktora gidicekmissin . Bnde iki gün önce ishal olmuştum . Bugün de ne ishal ne normal ikisinin arasiydi .kanlı akıntı da büyük ihtimal nişandir .düzenli sancın olmazsa nişan gelsede doğum olmayabiliyor .blki seninki de bir hafta on gün daha tutar kendini içerde .tutmasa da zayıflığını düşünme dünyaya gelen büyüyor .yaterki sağlıklı bı şekilde gelsin
Tabii ki git. Ben azıcık bir kanda koşa koşa gittim. iyi Ki de gitmişim bak, doğum sancın başlamış dedi doktor. Bence bekleme. doktorun daha iyisini bilir her şeyin.Merhabalar kızlar daha cumartesi doktora gittim herşey iyiydi ne olduysa oldu azıcık zamanda
Sarıpersembe günü gelmeye başladı sonra pembe dün de kırmızı oldu akıntı bugün sabah da az ama gelmeye devam
Üstüne birde ishal mecburen gidiyorum sancı az ama beklemek doğru olur mu
İshal de tetiklemiş olabilir kuzu akıntını, ama doktoruna git için rahatlasın. Kilosuna da takılma hemen hemen benimde aynıydı o zamanlar kilosu. Doğan bebek beslenip büyüyor zaten. Ama belki de daha duracak zamanı vardır. Düzenli bi sancın olmadığı için daha doğmaz bence ama doktoruna git ki ne olduğunu bil o önemli. Bende 9.20 de kontrole gidicem bakalım ne dicek. Ara ara giren adet ağrısı dışında bişey yok bendeKızlar akıntı kanlı ama az olarak devam ediyor kasılma oluyor ağrı sabah doktora gidicem
Birde dün 3 kere büyük abdest yaptım bu sabahta fena ishal oldum şimdi 4 gibi bakalım hayırlısı erken ama kilosu az bilmiyorum
Çalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
31+7mi yoksa 32+0 mı yoksa 32+0mı
Her yerde
32+0 da aldım çalışabilir raporunuÇalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
Her yerde farklı bilgiler var
Tamam yazicam şimdi ikinci kez kalktım wc ye oturdum küçük tuvaletim garip bir şekilde geldi istersen hani kendini kasarsin durur ya durmadı resmen tekrar büyük afedersin resmen taştı içim dişimİshal de tetiklemiş olabilir kuzu akıntını, ama doktoruna git için rahatlasın. Kilosuna da takılma hemen hemen benimde aynıydı o zamanlar kilosu. Doğan bebek beslenip büyüyor zaten. Ama belki de daha duracak zamanı vardır. Düzenli bi sancın olmadığı için daha doğmaz bence ama doktoruna git ki ne olduğunu bil o önemli. Bende 9.20 de kontrole gidicem bakalım ne dicek. Ara ara giren adet ağrısı dışında bişey yok bendedoktordan sonra yaz kuzun
32+0 hangi güne denk geliyorsa o günden itibaren. Ben çalışamaz raporu aldım da tabiÇalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
Canım 31+7 ile 32+0 aynı şey. Genelde 32+0 diyorlarÇalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
Kuzuum yaz bize doktora gidinceBen 24 saattir sancı çekiyorum evde her şekle girdim artık hayırlısı ilr sabah olaydı
Canım sen magnezyumu doğuma kadar içtin mi? Kimi dr normal dogumu zorlastırıyor diyor yaRelaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.
Adet sancısı gibi sancılar ama daha şiddetli.
O kasilmalardan değil.
Suyun gelmeden bebekbte gelmez.
Canım ben tam 36+0 da dra gittim. 2750 kilosuydu. Doktor artık gelebilirsin 36 sonrası dedi. 36 sonrasına sıcak bakıyorlar, benim dr suyuna önem veriyor, suyu varsa alma taraftarı olmuyor açıkcası. Sıklaşan sancıya bakıyor, grupta da anladıgım kadarıyla nişan çok belirleyici değil, su daha belirleyici. Bizim ilk çocuk ya kestiremiyoruz, doktora gidersen rahatlarsın belki.36+0 yazıyor bugün programda..benim kilo 2750 idi bakalım hayırlısı
Neval Yaman hakkında baya iyi şeyler duydum eğer olsaydı doğumu onda yapacaktım ama bildiğim kadarıyla 2 ay yok. Bu arada devlet hastanesinde de Narin Yar Elmastaş çok iyi bir doktor. Kararsız kaldığın durumlarda ona da görünebilirsin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırızBende memleketimde doğurmak istiyorum ama benim riskli gebelik muhtemelen izne ayrılmadan doğum olacak o yüzden erkenden doktoru bulmam lazım arkadaşım neval yamanda doğum yaptı tam 1 yıl önce memorial da gayet memnundu. İnşallah gelir bi an önce takipli hastası olmam yazım sürekli dr değiştirmekte istemiyorum
Canım hayırlısıyla gelsinler inşallah dualarımızdasınızayy kızlar yarın Uriş Mete el elee
Cicekciteyze ile fırtlatıcaz inşallahhhh o normal ben sezooo
elime telefonu alır almaz yazarım mutlaka durumlarııı anlatırım deneyimii
şans dileyin bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?