2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sırtıma belime hiç girmedi canım alt karnıma hoplatıyor beni resmen dün gece 4 de girmeye başladı onun bi gün öncesi de hiç tadım yok ağrılarım vardı inşallah yarın hemencecik geçer biter
İnşallah ya su gbi bı doğum olur .sık dişini az kaldı sabaha .göz açıp kapayıncaya kadar alırsın indallah minnosu kucağına

Uyku filan hak getire 2’ye geliyordu yattım, bu saat oldu 50 kere uyandım. Daha da uyuyamam herhalde stres heyecan had safhada şu an
Anlıyorum canım seni gelmeden bizi uykusuzluğa hazırlıyorlar
Stress yapma normal bi süreç yaşadıklarımız

Kasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyor
Sabret canım az kaldı sabaha zaten doktora gidicekmissin . Bnde iki gün önce ishal olmuştum . Bugün de ne ishal ne normal ikisinin arasiydi .kanlı akıntı da büyük ihtimal nişandir .düzenli sancın olmazsa nişan gelsede doğum olmayabiliyor .blki seninki de bir hafta on gün daha tutar kendini içerde .tutmasa da zayıflığını düşünme dünyaya gelen büyüyor .yaterki sağlıklı bı şekilde gelsin

Sen yine uyumussun ben hala uyuyamadım sabah oldu . Güzel haberler alırsın inşallah bugün
İnşallah be canım Biraz dahs dursa keşke içerde. En azından 37’yi görseydim. 35+3’te bugün sata göre ama hep önden gitti kendisi. Bakalım ultrasonda kaç çıkacak. Kilosu da çok az geldi bana, 2750 dedi doktor. Şöyle bi 3 olaydı
Anlıyorum canım seni gelmeden bizi uykusuzluğa hazırlıyorlar
Stress yapma normal bi süreç yaşadıklarımız
Vallahi ya. Zaten kaç gecedir yalandı uykular kovid de eklenince tam olmuştu. Ben kesin kovid oldum diye erken doğurucam

Canım ben kaçırdım kendi derdime düştüğüm için... gebe okuluna gitmiştim ben. Orada ebe demişti ki doğum yaklaşınca dışkı yumuşar ishal olabilirsiniz. Öyle bir durumun mu var?

İshal bi doğum belirtisi olarak sayılıyor canım seninde kucağın dolacak gibi yakın zamanda inşallah

Merhabalar kızlar daha cumartesi doktora gittim herşey iyiydi ne olduysa oldu azıcık zamanda

Sarıpersembe günü gelmeye başladı sonra pembe dün de kırmızı oldu akıntı bugün sabah da az ama gelmeye devam

Üstüne birde ishal mecburen gidiyorum sancı az ama beklemek doğru olur mu

Tabii ki git. Ben azıcık bir kanda koşa koşa gittim. iyi Ki de gitmişim bak, doğum sancın başlamış dedi doktor. Bence bekleme. doktorun daha iyisini bilir her şeyin.

İshal de tetiklemiş olabilir kuzu akıntını, ama doktoruna git için rahatlasın. Kilosuna da takılma hemen hemen benimde aynıydı o zamanlar kilosu. Doğan bebek beslenip büyüyor zaten. Ama belki de daha duracak zamanı vardır. Düzenli bi sancın olmadığı için daha doğmaz bence ama doktoruna git ki ne olduğunu bil o önemli. Bende 9.20 de kontrole gidicem bakalım ne dicek. Ara ara giren adet ağrısı dışında bişey yok bende doktordan sonra yaz kuzun

Tamam yazicam şimdi ikinci kez kalktım wc ye oturdum küçük tuvaletim garip bir şekilde geldi istersen hani kendini kasarsin durur ya durmadı resmen tekrar büyük afedersin resmen taştı içim dişim
Cumartesi gittim cumartesi gidecektim ama suyu azalmış olabilir vs vs endişeliyim mecbur gidicem yazarım

Relaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.
Adet sancısı gibi sancılar ama daha şiddetli.
O kasilmalardan değil.
Suyun gelmeden bebekbte gelmez.
Canım sen magnezyumu doğuma kadar içtin mi? Kimi dr normal dogumu zorlastırıyor diyor ya
36+0 yazıyor bugün programda..benim kilo 2750 idi bakalım hayırlısı
Canım ben tam 36+0 da dra gittim. 2750 kilosuydu. Doktor artık gelebilirsin 36 sonrası dedi. 36 sonrasına sıcak bakıyorlar, benim dr suyuna önem veriyor, suyu varsa alma taraftarı olmuyor açıkcası. Sıklaşan sancıya bakıyor, grupta da anladıgım kadarıyla nişan çok belirleyici değil, su daha belirleyici. Bizim ilk çocuk ya kestiremiyoruz, doktora gidersen rahatlarsın belki.

Neval Yaman hakkında baya iyi şeyler duydum eğer olsaydı doğumu onda yapacaktım ama bildiğim kadarıyla 2 ay yok. Bu arada devlet hastanesinde de Narin Yar Elmastaş çok iyi bir doktor. Kararsız kaldığın durumlarda ona da görünebilirsin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız

Günaydın kızlar. Bugün 39+0 olduk ama benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanki. Az önce göz attım belirtiler falan ben de bunların hiçbiri yok. Yarın kontrol günüm. Doktorun verdiği süre bitiyor. Doğmazsa sezaryena alacağını demişti. Tüp bebek olması elimi kolumu bağlıyor. Kaybetme korkum ilk günden bugüne hiç geçmedi ama artık sona geldik. Sizce yine de 40 ı beklemek mantıklı olur mu? Şu an için bir riskim yok, çatı uygun dendi. Ama yine de kafam çok karışık...

Kızlar sabah 6dan beri 10 dakikada bir sancım oluyor. Çok az da nişan geldi renksiz. 3 saat uyudum bi uyusam da kalkıp duşa girsem ne olur ne olmaz. Gerçi karnım hala yukarda zannetmiyorum doğum sancısı olduğunu ama hazırlıklı olayım

Günaydın kızlar doktordan çıktım şimdi doktor çatı muayenesi de yaptı 39+0 ve hiç açılmam yokmuş bu beni üzer ya 32den beri başı aşağıda halbuki çok ümitliydim doktorum 41e kadar normal için bekleriz dedi ama benim sabrım buna yeter mi bilmiyorum bir sonraki randevum haftaya pazartesi o gün yine vajinal bakacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…