- 10 Nisan 2017
- 129
- 191
- 103
- 38
Marta gelmeden herkes dogurduKaç kişi kaldık doğuracak
Marta ha girdik ha gircez
İyi hadi gözün aydın bişey de kalmadı artık seninde her an gelebilir bebiş son haftaya bişey kalmamış. Ben de bı korktum yarın beşik kurcam insallah. Normalde öbür hafta sonu kurarım diyordumYikandim yikandim .hatta maaile yikandikartık rahat rahat dogurabilirim
Az kaldı da tık yok hala ne sancı ne başka bişeyAaa senin baya baya az kalmisMart gelmedi daha .en azından Mart annelerinde ilk oluruz kızımda 1 mayisti beklenen tarih 30 Nisan doğmuştu .
Bende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zatenAz kaldı da tık yok hala ne sancı ne başka bişey
Yaaa çok geçmiş olsunBende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zatenbekliyor en guzel zamani sanirim
Bnm beşikte kardesimdeydi dün getirdiler .sepet beşik zaten bzimki bizde kuramadik henüz . Yavaş yavaş kurarsiniz canım .İyi hadi gözün aydın bişey de kalmadı artık seninde her an gelebilir bebiş son haftaya bişey kalmamış. Ben de bı korktum yarın beşik kurcam insallah. Normalde öbür hafta sonu kurarım diyordum
Ne zaman doktor randevun . Bu sefer gittiğinde netleşir herhalde doğumunAz kaldı da tık yok hala ne sancı ne başka bişey
Aaa korona mı oldunuz canım ben kaçırmışım orayı bitti mi karantinanizBende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zatenbekliyor en guzel zamani sanirim
Yarın sabah saat 9da bu sefer çatı muayenesi de yapcak bu haftadan biraz ümitliyim o yüzdenNe zaman doktor randevun . Bu sefer gittiğinde netleşir herhalde doğumun
Çalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
Bende beklemedeyim 36+3 olduk bu gece sexeryan brnimki henüz gün vermediler bakalım salı günü verecekler miMarta gelmeden herkes dogurdu
Ben bekliyorum Martiiyiki martin basindaymisim.
Cnm ben 32+3 te gitmiştim istersen çalışabilir raporu verebilirim dedi dedım hayır ücret nasıl yatacak onu bekliyorım bendeÇalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
31+7mi yoksa 32+0 mı yoksa 32+0mı
Her yerde farklı bilgiler var
Kuzum pazartesiye gün almıştım anestezi işlemleri için perşembe günü doktoruma görünmeye gittim muayene sonrası doğuma alındım tehlikeye giriyorduk 24şubatta doğdu minik adam 3000 kilo 50cm olarak şimdilerde evde istirahat halindeyim dikişler bu sefer daha zorluyor 4. Olunca haliyle ama toplarım birkaç güne Allah izin verirse sen ne durumdasın
Geçmiş olsun cnm ben olmım diye çok çaba sarfettim kızların sınıfları kapandı kaç kere inşallah çabuk geçerBende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zatenbekliyor en guzel zamani sanirim
Amin canim , heran dogsun diye bekliyordum. Bugun kayinvalidem de fena olunca . En iyisi herkes iyilessin de dogsun diyorum artikYaaa çok geçmiş olsunben de kendimi öyle avutuyorum kızım en güzel zamanını beklemeyi tercih etti diye. En hayırlı zamanda gelsin minnaklarımız
Yazmadim canim buraya , evet corona olduk . Pazartesi günu grip oldugumu dusunuyordum. Sali günü evde test yaptim pozitif . Kayinvalidemler bana yardima gelmisti , onlarada gecti tabi . Herkes sirayla oluyor evdeAaa korona mı oldunuz canım ben kaçırmışım orayı bitti mi karantinaniz
Sezaryen de en guzel yani günü belli olmasi zatenBende beklemedeyim 36+3 olduk bu gece sexeryan brnimki henüz gün vermediler bakalım salı günü verecekler mi
Yok canım sağda 2 aydır hiç yer değiştirmesi ama soluma yatınca sancılı adet ağrılı oluyo hemen çok duramıyorum sağa dönüyorum sağa dönğncede kasılıyo hemen zatenama adet ağrılı sancım hemen olmuyo tabi bu 3 4 güne kadar artık uyuyamıyorum kasılmadan sncıdn ağrıdan dönerken bağıra bğıra yön değiştiriyorum.Seninki sol tarafta mi duruyor geneldebnmkinin sırtı poposu sağda .sol bomboş .sen sağa yat o zamn .ayakta durma da o zamn anlamayabiliyisun çünkü sanciyi .o yüzden mesela sancı çekenler nst ye bağlanmayı hiç sevmez yürümek ister o zamn daha rahat karşılarlar sanciyi
Ayakta duş almak tehlikeli diye biliyorum ama ayakta duş alıyomusunuzzTamm anladımyine safsaklamisim başımdan
Neden bence biliyor musun bizimki Mart 20 gibi ya.. sanki buradaki herkesi ki 3-5 gün kalmış benim daha 50 günün var gibi geliyor ondan bu rahatlık
Kız yap artık duşunu da rahatlaBana da çok zor geliyor artık kendimi yıkamak bile fiskiyenin altında durup cikiyom hemen.
Benimde yarın 9da randevum var ve bende çatı muayenesi yapar diye bekliyorum hadi hayırlısıYarın sabah saat 9da bu sefer çatı muayenesi de yapcak bu haftadan biraz ümitliyim o yüzden
Ooo süper o zamn .çıkınca mutlaka yaz buraya .bnmde çarşamba .gerçi böyle agrilarimin olacağını bilseydim pztsi izin al derdim eşime .şuan mesela kasılma takibi yapıyorum 10-17 dk arası gidip geliyor .ama onun haricinde belime de vuran net bıçak saplanır gbi ağrılar var .5 dk ya düşmese bari .bı daha mesai dışı diye doktora 750 TL bayilmasamYarın sabah saat 9da bu sefer çatı muayenesi de yapcak bu haftadan biraz ümitliyim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?