2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yikandim yikandim .hatta maaile yikandik artık rahat rahat dogurabilirim
İyi hadi gözün aydın bişey de kalmadı artık seninde her an gelebilir bebiş son haftaya bişey kalmamış. Ben de bı korktum yarın beşik kurcam insallah. Normalde öbür hafta sonu kurarım diyordum

Bende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zaten bekliyor en guzel zamani sanirim
Yaaa çok geçmiş olsun ben de kendimi öyle avutuyorum kızım en güzel zamanını beklemeyi tercih etti diye. En hayırlı zamanda gelsin minnaklarımız

İyi hadi gözün aydın bişey de kalmadı artık seninde her an gelebilir bebiş son haftaya bişey kalmamış. Ben de bı korktum yarın beşik kurcam insallah. Normalde öbür hafta sonu kurarım diyordum
Bnm beşikte kardesimdeydi dün getirdiler .sepet beşik zaten bzimki bizde kuramadik henüz . Yavaş yavaş kurarsiniz canım .

Çalışabilir raporunu tam hangi tarihte aldınız?
31+7mi yoksa 32+0 mı yoksa 32+0mı
Her yerde farklı bilgiler var

Safiderun canim dogum olunca yaz mutlaka aklim hep sende
Kuzum pazartesiye gün almıştım anestezi işlemleri için perşembe günü doktoruma görünmeye gittim muayene sonrası doğuma alındım tehlikeye giriyorduk 24şubatta doğdu minik adam 3000 kilo 50cm olarak şimdilerde evde istirahat halindeyim dikişler bu sefer daha zorluyor 4. Olunca haliyle ama toplarım birkaç güne Allah izin verirse sen ne durumdasın

Bende de yok canim , 39.haftamda da ailecek korona olduk. Bebek dogsa suanda bu evde bakilmaz zaten bekliyor en guzel zamani sanirim
Geçmiş olsun cnm ben olmım diye çok çaba sarfettim kızların sınıfları kapandı kaç kere inşallah çabuk geçer

Yaaa çok geçmiş olsun ben de kendimi öyle avutuyorum kızım en güzel zamanını beklemeyi tercih etti diye. En hayırlı zamanda gelsin minnaklarımız
Amin canim , heran dogsun diye bekliyordum. Bugun kayinvalidem de fena olunca . En iyisi herkes iyilessin de dogsun diyorum artik

Aaa korona mı oldunuz canım ben kaçırmışım orayı bitti mi karantinaniz
Yazmadim canim buraya , evet corona olduk . Pazartesi günu grip oldugumu dusunuyordum. Sali günü evde test yaptim pozitif . Kayinvalidemler bana yardima gelmisti , onlarada gecti tabi . Herkes sirayla oluyor evde grip gini atlatiyoruz ama cok sukur . Benim başagrim uzun sürdü .

Yok canım sağda 2 aydır hiç yer değiştirmesi ama soluma yatınca sancılı adet ağrılı oluyo hemen çok duramıyorum sağa dönüyorum sağa dönğncede kasılıyo hemen zatenama adet ağrılı sancım hemen olmuyo tabi bu 3 4 güne kadar artık uyuyamıyorum kasılmadan sncıdn ağrıdan dönerken bağıra bğıra yön değiştiriyorum.
Ayakta duş almak tehlikeli diye biliyorum ama ayakta duş alıyomusunuzz
Yarın sabah saat 9da bu sefer çatı muayenesi de yapcak bu haftadan biraz ümitliyim o yüzden
Benimde yarın 9da randevum var ve bende çatı muayenesi yapar diye bekliyorum hadi hayırlısı

Yarın sabah saat 9da bu sefer çatı muayenesi de yapcak bu haftadan biraz ümitliyim o yüzden
Ooo süper o zamn .çıkınca mutlaka yaz buraya .bnmde çarşamba .gerçi böyle agrilarimin olacağını bilseydim pztsi izin al derdim eşime .şuan mesela kasılma takibi yapıyorum 10-17 dk arası gidip geliyor .ama onun haricinde belime de vuran net bıçak saplanır gbi ağrılar var .5 dk ya düşmese bari .bı daha mesai dışı diye doktora 750 TL bayilmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…