Ayyyy amin inşallahHerkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicezçektiğimiz ağrılar açıklık yapsa bari de hastaneye 5-6 cm açıklıkla gitsek pırt diye firlatsak
Benim bir haftadır beyaz krem kıvamında olan akıntım var ama o nişan değil biliyorum. Seninki yumurta akı gibi diyorsun bak yine heyecanlandırdınSu bikac gündür sürekli karın agrisiyla tuvalete gidiyorum .az önce de ağrıyla birlikte gittim .temizlenirken elime yumurta akı kıvamında ama krem beyaz arasi çok fazla olmayan bı akıntı geldi .kahve tonunda olsa kesin nişan derdimhamilelik öncesi yumurtlama dönemi görürdüm o akıntıyı hamileyken hiç görmedim.Allahim benim niye hicbiseyim net olmuyor baslicam sancısına nişanina.elime bı iğne alıp patlatcam suyumu en sonunda
Benim arkadaşım ile muayeneye gitmiştim doktor 3 cm açılman var yarın doğurursun deyip eve göndermişti. Ertesi gün sabaha karşı sancıları başladı. Doktorun eve git dediyse vardır bi bildiği kuzum evde rahat rahat hazırlan dinlenKızlar son durum, eve gidiyorumDoktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
Aynen canım takipteyim zaten iki gündür .doğum sancısı gelse anlamamak mümkün değil zaten .bakalım nasıl bı macera bekliyor beniAhaha ne güldüm sondakinenişandır büyük ihtimalle ama sancı flan olunca dikkate almak en mantıklısı yoksa boşa stres gidip gelme yaşıyo insn sncın flan olurs onları takip et bence canım
Hayırlı vakitlerde inşllah diyelim. Kendini sncın olursa sancılaeını takip etmeye bak canım
Ay ben anlarmıyım hiç bilmiyorum bakıcax artıkAynen canım takipteyim zaten iki gündür .doğum sancısı gelse anlamamak mümkün değil zaten .bakalım nasıl bı macera bekliyor beni
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleDevlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
Canım nst sonucuna baktı mi doktorun. Acilman da yokmuş zaten kafan rahat olsun git yat evi e .zaten yarın gidicekmissin doktora .innsallah bı kaç hafta daha bekler kuzucuk
Hayırlı vakitlerde inşllah diyelim. Kendini sncın olursa sancılaeını takip etmeye bak canım
Doktorum yoktu hastanede. Ebe kendisi ile iletişime geçti. sabah görücem ben onu nasılsa demiş, eve gönderdiler. İnşallah sabaha kadar açılmam olmaz da bebiş gününü bekler yaBenim arkadaşım ile muayeneye gitmiştim doktor 3 cm açılman var yarın doğurursun deyip eve göndermişti. Ertesi gün sabaha karşı sancıları başladı. Doktorun eve git dediyse vardır bi bildiği kuzum evde rahat rahat hazırlan dinlen
O belli olmuyor ya .bnm annemde kaç saat sancılar çekmiş ama normal olmamış sezeryan olmuş .kardesimde sezeryan oldu .bnde kndimden hiç beklemezdim ama normal doğduAyyyy amin inşallahbenim sülalede rahat doğuran yok pek tırsıyorum ama öyle bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
Benim bir haftadır beyaz krem kıvamında olan akıntım var ama o nişan değil biliyorum. Seninki yumurta akı gibi diyorsun bak yine heyecanlandırdın
Benim arkadaşım ile muayeneye gitmiştim doktor 3 cm açılman var yarın doğurursun deyip eve göndermişti. Ertesi gün sabaha karşı sancıları başladı. Doktorun eve git dediyse vardır bi bildiği kuzum evde rahat rahat hazırlan dinlen
sağ ol canım, Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım dualarım seninle
Doktorum yoktu hastanede. Ebe kendisi ile iletişime geçti. sabah görücem ben onu nasılsa demiş, eve gönderdiler. İnşallah sabaha kadar açılmam olmaz da bebiş gününü bekler ya
Bnce anlarsınAy ben anlarmıyım hiç bilmiyorum bakıcax artık
İns. Canım beklemese bile hakkında en hayırlı ve güzelini versin rabbim sanasağ ol canım, Allah razı olsunson durum bu
Kız ben soluma yattığımda hep sancım ksılmam varki ve hiç geçmiyo. Benim cuncul sol döndüğüm anda füze oluyo dayanamyıp direk yön değiştiriyorum yd wcye gidiyorumBnce anlarsınsadece eğer ağrın olduğunu hissediyosan soluna yat takip et dk tut. Bn ayaktayken 2-3 dk da bir gelen doğum sancısı i anlamamistim .ishal ağrısı gbi geliyordu .yatağa yatınca gelip giden bişey olduğunu anlamistim
Seninki sol tarafta mi duruyor geneldeKız ben soluma yattığımda hep sancım ksılmam varki ve hiç geçmiyo. Benim cuncul sol döndüğüm anda füze oluyo dayanamyıp direk yön değiştiriyorum yd wcye gidiyorum
Amiiiiinn, hepimiz için inşallahİns. Canım beklemese bile hakkında en hayırlı ve güzelini versin rabbim sana
Bende Perşembebende perşembee
Canim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzDevlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.
sağ ol canım, Allah razı olsunson durum bu
Doktorum yoktu hastanede. Ebe kendisi ile iletişime geçti. sabah görücem ben onu nasılsa demiş, eve gönderdiler.Canim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Beşik mi kaldı kız. Geç kalmışsın bayaa kur tabiki. Yerimden kalkamıyorum ben şimdiden sonraya iş bırakmak çok zorlar zaten
Tamm anladımkız zahmet olacak fırtlıyolar bir bir kurun artık
Neden bence biliyor musun bizimki Mart 20 gibi ya.. sanki buradaki herkesi ki 3-5 gün kalmış benim daha 50 günün var gibi geliyor ondan bu rahatlıkBenim ki de hazır değil
Kız yap artık duşunu da rahatlaAynen öyle oldu canım eşimle girumcem yaptı ama bnde yiruldum valla.iki onda çocuk var bir de bnde battı heryerşimdi evi topladım tuvaleti yıkadım . Ve hala duş alamadım
Ya doğuramayanlarda ben de varımHerkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicezçektiğimiz ağrılar açıklık yapsa bari de hastaneye 5-6 cm açıklıkla gitsek pırt diye firlatsak
Yikandim yikandim .hatta maaile yikandikTamm anladımyine safsaklamisim başımdan
Neden bence biliyor musun bizimki Mart 20 gibi ya.. sanki buradaki herkesi ki 3-5 gün kalmış benim daha 50 günün var gibi geliyor ondan bu rahatlık
Kız yap artık duşunu da rahatlaBana da çok zor geliyor artık kendimi yıkamak bile fiskiyenin altında durup cikiyom hemen.
Aaa senin baya baya az kalmisYa doğuramayanlarda ben de varımsözde mart annesiyiz ilk doğuranlardan olurum diyordum sona kaldım şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?