2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicez çektiğimiz ağrılar açıklık yapsa bari de hastaneye 5-6 cm açıklıkla gitsek pırt diye firlatsak
Ayyyy amin inşallah benim sülalede rahat doğuran yok pek tırsıyorum ama öyle bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
Benim bir haftadır beyaz krem kıvamında olan akıntım var ama o nişan değil biliyorum. Seninki yumurta akı gibi diyorsun bak yine heyecanlandırdın
Kızlar son durum, eve gidiyorum Doktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
Benim arkadaşım ile muayeneye gitmiştim doktor 3 cm açılman var yarın doğurursun deyip eve göndermişti. Ertesi gün sabaha karşı sancıları başladı. Doktorun eve git dediyse vardır bi bildiği kuzum evde rahat rahat hazırlan dinlen

Aynen canım takipteyim zaten iki gündür .doğum sancısı gelse anlamamak mümkün değil zaten .bakalım nasıl bı macera bekliyor beni

Canım nst sonucuna baktı mi doktorun. Acilman da yokmuş zaten kafan rahat olsun git yat evi e .zaten yarın gidicekmissin doktora .innsallah bı kaç hafta daha bekler kuzucuk

Hayırlı vakitlerde inşllah diyelim. Kendini sncın olursa sancılaeını takip etmeye bak canım
Doktorum yoktu hastanede. Ebe kendisi ile iletişime geçti. sabah görücem ben onu nasılsa demiş, eve gönderdiler. İnşallah sabaha kadar açılmam olmaz da bebiş gününü bekler ya

O belli olmuyor ya .bnm annemde kaç saat sancılar çekmiş ama normal olmamış sezeryan olmuş .kardesimde sezeryan oldu .bnde kndimden hiç beklemezdim ama normal doğdu sağlıklı olsunlar da normal sezeryan hiç fark etmiyor .

Ay ben anlarmıyım hiç bilmiyorum bakıcax artık
Bnce anlarsın sadece eğer ağrın olduğunu hissediyosan soluna yat takip et dk tut. Bn ayaktayken 2-3 dk da bir gelen doğum sancısı i anlamamistim .ishal ağrısı gbi geliyordu .yatağa yatınca gelip giden bişey olduğunu anlamistim

Kız ben soluma yattığımda hep sancım ksılmam varki ve hiç geçmiyo. Benim cuncul sol döndüğüm anda füze oluyo dayanamyıp direk yön değiştiriyorum yd wcye gidiyorum

Kız ben soluma yattığımda hep sancım ksılmam varki ve hiç geçmiyo. Benim cuncul sol döndüğüm anda füze oluyo dayanamyıp direk yön değiştiriyorum yd wcye gidiyorum
Seninki sol tarafta mi duruyor genelde bnmkinin sırtı poposu sağda .sol bomboş .sen sağa yat o zamn .ayakta durma da o zamn anlamayabiliyisun çünkü sanciyi .o yüzden mesela sancı çekenler nst ye bağlanmayı hiç sevmez yürümek ister o zamn daha rahat karşılarlar sanciyi

Beşik mi kaldı kız . Geç kalmışsın bayaa kur tabiki. Yerimden kalkamıyorum ben şimdiden sonraya iş bırakmak çok zorlar zaten

kız zahmet olacak fırtlıyolar bir bir kurun artık
Tamm anladım yine safsaklamisim başımdan
Benim ki de hazır değil
Neden bence biliyor musun bizimki Mart 20 gibi ya.. sanki buradaki herkesi ki 3-5 gün kalmış benim daha 50 günün var gibi geliyor ondan bu rahatlık
Aynen öyle oldu canım eşimle girumcem yaptı ama bnde yiruldum valla.iki onda çocuk var bir de bnde battı heryer şimdi evi topladım tuvaleti yıkadım . Ve hala duş alamadım
Kız yap artık duşunu da rahatla Bana da çok zor geliyor artık kendimi yıkamak bile fiskiyenin altında durup cikiyom hemen.

Herkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicez çektiğimiz ağrılar açıklık yapsa bari de hastaneye 5-6 cm açıklıkla gitsek pırt diye firlatsak
Ya doğuramayanlarda ben de varım sözde mart annesiyiz ilk doğuranlardan olurum diyordum sona kaldım şaka gibi

Yikandim yikandim .hatta maaile yikandik artık rahat rahat dogurabilirim

Ya doğuramayanlarda ben de varım sözde mart annesiyiz ilk doğuranlardan olurum diyordum sona kaldım şaka gibi
Aaa senin baya baya az kalmis Mart gelmedi daha .en azından Mart annelerinde ilk oluruz kızımda 1 mayisti beklenen tarih 30 Nisan doğmuştu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…