- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Vardır bi bildiği canım evinde rahat rahat dinlen.Kızlar son durum, eve gidiyorumDoktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
Gününü bekleyen yok bu bebişlerde canımAy deme son dk supriz yapmasin daha erken gelipsen yine takip et sancıni sıklaşırsa gidin hmn hastaneye .
Bnm kudurma da bir saat önceye kadar baya agriliydi .son bı saattir rahattım ağrı falan yoktu uyumaya çalıştım uyuyamadımşimdi yine yoklamaya başladı ağrılar her an her şey olabilir .blki peşinden dogururum bnde .bu ağrılar böyle devam ederse sanmıyorum gününü bekleyeceğini
Yok yokGününü bekleyen yok bu bebişlerde canım
Hayırlı güzel haberler verelim hepimiz.
Bende sızlamaya uyandım uykum kaçtı
Ben 24 saattir sancı çekiyorum evde her şekle girdim artık hayırlısı ilr sabah olaydıAy deme son dk supriz yapmasin daha erken gelipsen yine takip et sancıni sıklaşırsa gidin hmn hastaneye .
Bnm kudurma da bir saat önceye kadar baya agriliydi .son bı saattir rahattım ağrı falan yoktu uyumaya çalıştım uyuyamadımşimdi yine yoklamaya başladı ağrılar her an her şey olabilir .blki peşinden dogururum bnde .bu ağrılar böyle devam ederse sanmıyorum gününü bekleyeceğini
Canım benim sezeryanla normal doğum bile olsa doktora sor sıkıntı çıkmasın herkes yer diye yeme benceBaşlasak mı acaba bizde
Hergün kaçtane yiyeceğiz
Sancılar girince derin derin nefes al canım birazcık rahatlatır.Gittim canım 2cm açılma var sancılar düzenli giriyor hastane de rezil olmamakçin eve geldim ama zormuş gerçekten
Hadi bakalım canım bir avazda dogurdun inşallah .ne güzel düzene girmiş sancılar .seni de beline kasılma olmadan ağrı giriyor mu .bnm ağrı o kadar çok belilme vurdu ki belim şuan ağrı olmamasina rağmen sopa yutmusum gbi .bı de bı kaç gün öncesin düzensiz mi başladı yoksa bı anda düzenli mi .bnm iki gündür var ağrı ama düzensizGittim canım 2cm açılma var sancılar düzenli giriyor hastane de rezil olmamakçin eve geldim ama zormuş gerçekten
Salı günü randevum var bakalım canımİş
Canım benim sezeryanla normal doğum bile olsa doktora sor sıkıntı çıkmasın herkes yer diye yeme bence
Evet Ravza maşallah bekledi bence geçecek gibi günüdeYok yok_Ravzaa_ var .hatta onun ki gününün gecmesini bekliyor uyuyup azcik uykumu alsaydim iyi olucakti .tam doğuma yakın uyku düzenim şaştı kötü oldu .yarın kaçta kalkarım kim bilir .kızım erken uyanıp kaldirsa bari bni
Sıkıntılı uyandım yazdım ishal oldum aniden ağrı bir geliyor bir duruyorSalı günü randevum var bakalım canım
Senindemi uykun kaçtı
Düzensiz ağrılar herhalde canımSıkıntılı uyandım yazdım ishal oldum aniden ağrı bir geliyor bir duruyor
Kasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyorDüzensiz ağrılar herhalde canım
Nereden gireceği belli olmuyor.
Daha günümüz var bi 10 gün daha geçse o zamana biraz daha toplanır kuzular
Uyku filan hak getireVardır bi bildiği canım evinde rahat rahat dinlen.
Hastanede insan daha bi stress panik oluyor sanki.
Geçen hafta gittiğimde heycanım bebeğe yansıdı hareketleri normal seviyeye ulaşmadan göndermedi eve
Canım ben kaçırdım kendi derdime düştüğüm için... gebe okuluna gitmiştim ben. Orada ebe demişti ki doğum yaklaşınca dışkı yumuşar ishal olabilirsiniz. Öyle bir durumun mu var?Kasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyor
İshal bi doğum belirtisi olarak sayılıyor canım seninde kucağın dolacak gibi yakın zamanda inşallahKasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyor
Sırtıma belime hiç girmedi canım alt karnıma hoplatıyor beni resmen dün gece 4 de girmeye başladı onun bi gün öncesi de hiç tadım yok ağrılarım vardı inşallah yarın hemencecik geçer biterHadi bakalım canım bir avazda dogurdun inşallah .ne güzel düzene girmiş sancılar .seni de beline kasılma olmadan ağrı giriyor mu .bnm ağrı o kadar çok belilme vurdu ki belim şuan ağrı olmamasina rağmen sopa yutmusum gbi .bı de bı kaç gün öncesin düzensiz mi başladı yoksa bı anda düzenli mi .bnm iki gündür var ağrı ama düzensiz
Sen yine uyumussunUyku filan hak getire2’ye geliyordu yattım, bu saat oldu 50 kere uyandım. Daha da uyuyamam herhalde stres heyecan had safhada şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?