2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar son durum, eve gidiyorum Doktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.
Vardır bi bildiği canım evinde rahat rahat dinlen.
Hastanede insan daha bi stress panik oluyor sanki.
Geçen hafta gittiğimde heycanım bebeğe yansıdı hareketleri normal seviyeye ulaşmadan göndermedi eve

Gününü bekleyen yok bu bebişlerde canım
Hayırlı güzel haberler verelim hepimiz.
Bende sızlamaya uyandım uykum kaçtı

Gününü bekleyen yok bu bebişlerde canım
Hayırlı güzel haberler verelim hepimiz.
Bende sızlamaya uyandım uykum kaçtı
Yok yok _Ravzaa_ var .hatta onun ki gününün gecmesini bekliyor uyuyup azcik uykumu alsaydim iyi olucakti .tam doğuma yakın uyku düzenim şaştı kötü oldu .yarın kaçta kalkarım kim bilir .kızım erken uyanıp kaldirsa bari bni

Ben 24 saattir sancı çekiyorum evde her şekle girdim artık hayırlısı ilr sabah olaydı

Gittim canım 2cm açılma var sancılar düzenli giriyor hastane de rezil olmamakçin eve geldim ama zormuş gerçekten
Hadi bakalım canım bir avazda dogurdun inşallah .ne güzel düzene girmiş sancılar .seni de beline kasılma olmadan ağrı giriyor mu .bnm ağrı o kadar çok belilme vurdu ki belim şuan ağrı olmamasina rağmen sopa yutmusum gbi .bı de bı kaç gün öncesin düzensiz mi başladı yoksa bı anda düzenli mi .bnm iki gündür var ağrı ama düzensiz

Kızlar akıntı kanlı ama az olarak devam ediyor kasılma oluyor ağrı sabah doktora gidicem
Birde dün 3 kere büyük abdest yaptım bu sabahta fena ishal oldum şimdi 4 gibi bakalım hayırlısı erken ama kilosu az bilmiyorum

Evet Ravza maşallah bekledi bence geçecek gibi günüde
Benim sızlamalar gitti yok oldu beraberinde uykuyuda alıp götürdü

Vardır bi bildiği canım evinde rahat rahat dinlen.
Hastanede insan daha bi stress panik oluyor sanki.
Geçen hafta gittiğimde heycanım bebeğe yansıdı hareketleri normal seviyeye ulaşmadan göndermedi eve
Uyku filan hak getire 2’ye geliyordu yattım, bu saat oldu 50 kere uyandım. Daha da uyuyamam herhalde stres heyecan had safhada şu an

Kasılma azar azar dayanacak kadar ama ishal ve kanlı gelen akıntı az ama durmuyor
Canım ben kaçırdım kendi derdime düştüğüm için... gebe okuluna gitmiştim ben. Orada ebe demişti ki doğum yaklaşınca dışkı yumuşar ishal olabilirsiniz. Öyle bir durumun mu var?

Sırtıma belime hiç girmedi canım alt karnıma hoplatıyor beni resmen dün gece 4 de girmeye başladı onun bi gün öncesi de hiç tadım yok ağrılarım vardı inşallah yarın hemencecik geçer biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…