Doğumdan bir kaç gün önce bıraktım.Canım sen magnezyumu doğuma kadar içtin mi? Kimi dr normal dogumu zorlastırıyor diyor ya
Canım ben tam 36+0 da dra gittim. 2750 kilosuydu. Doktor artık gelebilirsin 36 sonrası dedi. 36 sonrasına sıcak bakıyorlar, benim dr suyuna önem veriyor, suyu varsa alma taraftarı olmuyor açıkcası. Sıklaşan sancıya bakıyor, grupta da anladıgım kadarıyla nişan çok belirleyici değil, su daha belirleyici. Bizim ilk çocuk ya kestiremiyoruz, doktora gidersen rahatlarsın belki.
Bol bol hareket et bugün.Günaydın kızlar. Bugün 39+0 olduk ama benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanki. Az önce göz attım belirtiler falan ben de bunların hiçbiri yok.Yarın kontrol günüm. Doktorun verdiği süre bitiyor. Doğmazsa sezaryena alacağını demişti. Tüp bebek olması elimi kolumu bağlıyor. Kaybetme korkum ilk günden bugüne hiç geçmedi ama artık sona geldik. Sizce yine de 40 ı beklemek mantıklı olur mu? Şu an için bir riskim yok, çatı uygun dendi. Ama yine de kafam çok karışık...
Ben kullanıyorum hala pek fazla kalmadı 5 günlük falan varDoğumdan bir kaç gün önce bıraktım.
Artık doğsun istedim.
Tansiyonla ilgili sıkıntı olunca.
Ama bildiğimden değil burda kizlar yazdığı için bırakmıştım.
İlk bebekte sonuna kadar aldim.
D doakolikCanım sen magnezyumu doğuma kadar içtin mi? Kimi dr normal dogumu zorlastırıyor diyor ya
Canım ben tam 36+0 da dra gittim. 2750 kilosuydu. Doktor artık gelebilirsin 36 sonrası dedi. 36 sonrasına sıcak bakıyorlar, benim dr suyuna önem veriyor, suyu varsa alma taraftarı olmuyor açıkcası. Sıklaşan sancıya bakıyor, grupta da anladıgım kadarıyla nişan çok belirleyici değil, su daha belirleyici. Bizim ilk çocuk ya kestiremiyoruz, doktora gidersen rahatlarsın belki.
Z zahrada nın yaşadığı süreç gibi oldu. Peki suyu nasılmış? Suyu iyiyse belki zahrada gibi bekletir daha canım. İnşallah hakkında ne hayırlısıysa o olur canım. Bavul falan hazırdı değil mi?D doakolik
Kizlar sanci çıkmıyor nts de ama alttan muayene oldum sonunda mecbur öyle canim yandı ki neyse 1 dk allah'tan bitti 2 cm acilma var
Yatış verdi bugün 14 unu beklemez dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı doğum öncesi kan alımı yapıldı
Akşam eve gidebilirsin yada kalabilirsiniz belli olmaz şimdi dedi serum takılacak bekliyorum şuan
Canim sen artik olmussun kavuş bebene yaGünaydın kızlar. Bugün 39+0 olduk ama benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanki. Az önce göz attım belirtiler falan ben de bunların hiçbiri yok.Yarın kontrol günüm. Doktorun verdiği süre bitiyor. Doğmazsa sezaryena alacağını demişti. Tüp bebek olması elimi kolumu bağlıyor. Kaybetme korkum ilk günden bugüne hiç geçmedi ama artık sona geldik. Sizce yine de 40 ı beklemek mantıklı olur mu? Şu an için bir riskim yok, çatı uygun dendi. Ama yine de kafam çok karışık...
Suyu vs soramadım baktı sonra alttan muayene oldum iğne serum derken yatıyorum doktor geldi birkez tekrar gelince sorucam
36+0 dayım su program Lara göre doktor bugün ciğer geliştirici iğne serum derken yatıyorumCanim sen artik olmussun kavuş bebene yabenim suyum azaldigi icin 37+1’de aldik bebegimi, benimde 6 martti dogum tarihi, simdi 2 haftalik oldu bile cok sukur. Benim yas 36 , tup bebek ve kiloda olup gecmiste acik kist ameliyyati olunca hic normal denemedim. Hatta cati muayenem bile olmadi direk spinal oldum kurtuldum cok sukur iyiyim
Hatta kilo muhabbeti acilmis 103 kg ile doguma girdim suan 90 kiloyum resmen eriyorum
Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Anne olmak muthis birsey her gun ask yasiyoruz resmen7,5 senelik evliligimiz baska bir boyuta gecti Lidya’dan önce ve sonrayiz cok sukur
Kuzum benim 2 cm açılma illa doğum olmuyor ama doktor kontrolünde olman iyi bisey tabiki. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Mümkün olduğunca yaz buraya haber ver merak ederiz. Sancın vs var mı suan?D doakolik
Kizlar sanci çıkmıyor nts de ama alttan muayene oldum sonunda mecbur öyle canim yandı ki neyse 1 dk allah'tan bitti 2 cm acilma var
Yatış verdi bugün 14 unu beklemez dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı doğum öncesi kan alımı yapıldı
Akşam eve gidebilirsin yada kalabilirsiniz belli olmaz şimdi dedi serum takılacak bekliyorum şuan
D doakolik
Gözün aydın canım Allah sağlıkla, huzurla büyütmeni nasip etsin.Canim sen artik olmussun kavuş bebene yabenim suyum azaldigi icin 37+1’de aldik bebegimi, benimde 6 martti dogum tarihi, simdi 2 haftalik oldu bile cok sukur. Benim yas 36 , tup bebek ve kiloda olup gecmiste acik kist ameliyyati olunca hic normal denemedim. Hatta cati muayenem bile olmadi direk spinal oldum kurtuldum cok sukur iyiyim
Hatta kilo muhabbeti acilmis 103 kg ile doguma girdim suan 90 kiloyum resmen eriyorum
Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Anne olmak muthis birsey her gun ask yasiyoruz resmen7,5 senelik evliligimiz baska bir boyuta gecti Lidya’dan önce ve sonrayiz cok sukur
Cidden mi alttan muayene etti 2 cm dedi durur biraz daha dediGümüsüüm stres yapma kuşum sen. Bende de var 2cm cocuk 1 haftadır iceride sancım yok diye eve yolladılar. Evde dinlenir güzel güzel beklersin bebeğini.
Sustu biraz bugün sabah şimdilik iyiyim yazarımKuzum benim 2 cm açılma illa doğum olmuyor ama doktor kontrolünde olman iyi bisey tabiki. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Mümkün olduğunca yaz buraya haber ver merak ederiz. Sancın vs var mı suan?
Kizz demeKızlar sabah 6dan beri 10 dakikada bir sancım oluyor. Çok az da nişan geldi renksiz. 3 saat uyudum bi uyusam da kalkıp duşa girsem ne olur ne olmaz. Gerçi karnım hala yukarda zannetmiyorum doğum sancısı olduğunu ama hazırlıklı olayım
Canım Allah yardımcın olsun sağsalim kavuş kuzunaSustu biraz bugün sabah şimdilik iyiyim yazarım
3140 gr dogduk cok sukur iyiyiz36+0 dayım su program Lara göre doktor bugün ciğer geliştirici iğne serum derken yatıyorum
37+1 yine iyi 14 martı beklemez ama 1 hafta en azından inşallah kaç kilo doğdu sizin o haftada
Ay gerçekten zor beklemek .inşallah bu hafta bı anda biseyler olurGünaydın kızlar doktordan çıktım şimdi doktor çatı muayenesi de yaptı 39+0 ve hiç açılmam yokmuş bu beni üzer ya32den beri başı aşağıda halbuki çok ümitliydim doktorum 41e kadar normal için bekleriz dedi ama benim sabrım buna yeter mi bilmiyorum bir sonraki randevum haftaya pazartesi o gün yine vajinal bakacakmış
Arkadasim 40 hafta bekledi cocuk inmedi asagiya, benimde gogsumun altindaydi bebe hic inmediydi. Dedigim gibi suyum 3,5 olunca doktorum cok endiselendi. Ameliyattan 1 gun oncede sarimtrak bir akintim oldu, sanirim su azalinca enfeksiyon olabiliyormus onun akintisiGözün aydın canım Allah sağlıkla, huzurla büyütmeni nasip etsin.Açıkçası normali zorluyorum ama kötü ihtimalleri de kafamdan atamıyorum. Doğum için belirti desen hiç belirti yok. Bebeğim haftalardır baş aşağı. Kızlar yazıyo uyuyamıyoruz falan ben rahat uyuyorum. Her yerde yazıyo sık idrara çıkılıyor diye o da normal. Gece 1 de uyuyup 4 gibi lavaboya gidiyorum sonra da uyanana kadar yok. Ağrı desen yine yok denecek kadar az. Bebeğim hareketli gün içinde. Karnım inmiş mi bilemiyorum yani anlamıyorum ama hareketleri göğüs altında hissediyorum. Aşağılarda değil. Bunlar normal mi onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?