2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
0
Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin darısı bekliyenlere.
Ben kilo derdindeyim devasa görünüyorum vermem gereken 14.5 kilo var
Benim kilolarda cok hizli gitti.
Acaba kendime bakamiyormuyorum diye telaşa düştüm. Tansiyonum hala çok yüksek. Her küçük şeye sinir krizleri geçiriyorum o yüzden.
Göğüsler de paramparça heryerim ağrıyor sanki.
Düne kadar iyidim. Hangi ara dibe vurdum anlamadim.

Saol cnm bilgilendirme için.. evet bende hareketli olmaya çalışıyorum gün içinde bu hareketlerede baslicam ins.. hurmayı ve ahududu çayını tüketiyorum bir haftadır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gün yaklaştıkça heyecan bastı beni

Merhaba benim de 3 düşüğüm var nedenini henüz bulamadık sizin deneyimleriniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?

Ahududu çayı nasıl kızlar yaprağını mi yoksa toz halinde mi oluyor

Kan pıhtılaşması ve bağışıklık testleriniz yapıldı mı
Kan pıhtılaşması yok denildi yine önlem amaçlı son gebelikte kan sulandırıcı kullandım ama sonuç yine aynı oldu. Bağışıklık konusunda hiç bir doktor doğru düzgün bilgilendirme yapmadı. Nerde ne testi vermeliyim?

Romatoloji bölümünde canım bazı hastalıklara bakılıyor

Çıktın mı sende canım hastanen?
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın

Ahh sorma sorma heyecan had safhada kuzum ahududu çayını nerden aldin aktardan mi poşet cay mi? nasil tuketiyorsun paylaşır mısın?

Merhaba benim de 3 düşüğüm var nedenini henüz bulamadık sizin deneyimleriniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
Valla sebebi bilinmedi genelde sağlıksız embriyo denildi. Pıhtılaşma, genetik ve romatolojik bütün tahlillerimizi yaptık bir şey çıkmadı çok şükür. Hem nasip hem de sağlıklı embriyoya denk gelmek çok önemli

Ben Bi romatolojik test yaptırmadm o da doktorların öyle Bi önerisi olmadığı için onu da yaptırayım

İlki tüp bebek miydi canım? Tüp bebek olduğum için biraz endişeliyim. Eğer 40 a kadar doğmazsa 41 e kadar beklemeye cesaretim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…