Benim kilolarda cok hizli gitti.Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın. Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin darısı bekliyenlere.
Ben kilo derdindeyim devasa görünüyorum vermem gereken 14.5 kilo var
Ben çıtı pıtı bir insandım 20 kilo aldımLohusalık bitince herşet biraz daha düzene giriyr inşllh kiloları da vericez inşllh.
Saol cnm bilgilendirme için.. evet bende hareketli olmaya çalışıyorum gün içinde bu hareketlerede baslicam ins.. hurmayı ve ahududu çayını tüketiyorum bir haftadır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gün yaklaştıkça heyecan bastı beniKız bebekler genelde gününü dolduruyor diye biliyorum ki benimki de kızşimdi geldim kontrolden sordum bende o hareketleri kuzum, evet baslayabilirsin artık zaten hareketin her türlüsü iyi dedi. Bir haftaya yayarak iki gun ananas & kivi iki gün hurma 3 gün de bu egzersiz ve squata baslicam. Birde normal doğum kolaylığı için ilişki oneriyorlar oda gün aşırı dedi doktorum
Merhaba benim de 3 düşüğüm var nedenini henüz bulamadık sizin deneyimleriniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?Merhaba güzel anneler,benim de iki düşüğüm var tüp bebekle. Bu 3. Denememiz. Şu an 7+4 görünüyoruz. Ama gebeliğin başından beri inanılmaz parcali kırmızı kanamam vardi şimdi ise kahverengi. Sizce nasıl görünüyor bebiş, tecrübeli anneler yazarsa sevinirim
Ahududu çayı nasıl kızlar yaprağını mi yoksa toz halinde mi oluyorSaol cnm bilgilendirme için.. evet bende hareketli olmaya çalışıyorum gün içinde bu hareketlerede baslicam ins.. hurmayı ve ahududu çayını tüketiyorum bir haftadır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gün yaklaştıkça heyecan bastı beni
Kan pıhtılaşması ve bağışıklık testleriniz yapıldı mıMerhaba benim de 3 düşüğüm var nedenini henüz bulamadık sizin deneyimleriniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
Yaprağı canm.. günde 2 3 kupa iç dedi benim ebem. Rahim ağzının yumuşamasini sağlıyormus 38. Haftadan sonrada ada çayına baslicam gelmezse bebekAhududu çayı nasıl kızlar yaprağını mi yoksa toz halinde mi oluyor
Kan pıhtılaşması yok denildi yine önlem amaçlı son gebelikte kan sulandırıcı kullandım ama sonuç yine aynı oldu. Bağışıklık konusunda hiç bir doktor doğru düzgün bilgilendirme yapmadı. Nerde ne testi vermeliyim?Kan pıhtılaşması ve bağışıklık testleriniz yapıldı mı
Bende aldirayim aktardan 38 dolmak üzere benimde birkaç gün kaldıYaprağı canm.. günde 2 3 kupa iç dedi benim ebem. Rahim ağzının yumuşamasini sağlıyormus 38. Haftadan sonrada ada çayına baslicam gelmezse bebek
Romatoloji bölümünde canım bazı hastalıklara bakılıyorKan pıhtılaşması yok denildi yine önlem amaçlı son gebelikte kan sulandırıcı kullandım ama sonuç yine aynı oldu. Bağışıklık konusunda hiç bir doktor doğru düzgün bilgilendirme yapmadı. Nerde ne testi vermeliyim?
Çıktın mı sende canım hastanen?0
Benim kilolarda cok hizli gitti.
Acaba kendime bakamiyormuyorum diye telaşa düştüm. Tansiyonum hala çok yüksek. Her küçük şeye sinir krizleri geçiriyorum o yüzden.
Göğüsler de paramparça heryerim ağrıyor sanki.
Düne kadar iyidim. Hangi ara dibe vurdum anlamadim.
Bnde 18 kg aldım hep 56 57 bandında giderdim şimdi kensimi küçük fıçı gibi hissedyr mBen çıtı pıtı bir insandım 20 kilo aldımkendimi hiç beğenmiyorum
Ahh sorma sorma heyecan had safhadaSaol cnm bilgilendirme için.. evet bende hareketli olmaya çalışıyorum gün içinde bu hareketlerede baslicam ins.. hurmayı ve ahududu çayını tüketiyorum bir haftadır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun gün yaklaştıkça heyecan bastı beni
Valla sebebi bilinmedi genelde sağlıksız embriyo denildi. Pıhtılaşma, genetik ve romatolojik bütün tahlillerimizi yaptık bir şey çıkmadı çok şükür. Hem nasip hem de sağlıklı embriyoya denk gelmek çok önemliMerhaba benim de 3 düşüğüm var nedenini henüz bulamadık sizin deneyimleriniz neler bana yardımcı olabilir misiniz?
Ben Bi romatolojik test yaptırmadm o da doktorların öyle Bi önerisi olmadığı için onu da yaptırayımValla sebebi bilinmedi genelde sağlıksız embriyo denildi. Pıhtılaşma, genetik ve romatolojik bütün tahlillerimizi yaptık bir şey çıkmadı çok şükür. Hem nasip hem de sağlıklı embriyoya denk gelmek çok önemli
Esin sperm testi yaptırdı mi peki birde o var sperm bozukluğu olabiliyorBen Bi romatolojik test yaptırmadm o da doktorların öyle Bi önerisi olmadığı için onu da yaptırayım
Test yaptırdık da yanlış yaptırmşz hasar testi lazımmış sonuçlar böyle şuan içinEsin sperm testi yaptırdı mi peki birde o var sperm bozukluğu olabiliyor
İlki tüp bebek miydi canım? Tüp bebek olduğum için biraz endişeliyim. Eğer 40 a kadar doğmazsa 41 e kadar beklemeye cesaretim yok açıkçası.1 buçuk saate yakın sürer ama ben sancım olursa ilk ilçeye giderim onlar ambulansla daha hızlı götürürler.ilçe 25 dk hastane
Benim ilk kızdı o da 39+4 doğdu bu erkek daha yerleşmemş demişti doktor geçen hafta son 10 sayıyorum bende 41 olunca beklemem dwdi doktor
Evet hasar testi de önemli bu da önemli her ikisi de önemli canım benimTest yaptırdık da yanlış yaptırmşz hasar testi lazımmış sonuçlar böyle şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?