2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu nasıl sizce?
Biz hiç bu testi yaptırmadık çünkü benim sorunum pıhtılaşma kaynaklı çıktı iğne ile devam ediyorum şuan. Çok şükür bu zamana kadar geldik... eğer yine sıkıntı olsaydı eşim o zaman yaptıracakti bu testi. O yüzden pek bı bilgim yok değerler hakkında ama yapılması gerektiğini biliyorum bu testlerin

Teşekkür ederim canım

Ahh sorma sorma heyecan had safhada kuzum ahududu çayını nerden aldin aktardan mi poşet cay mi? nasil tuketiyorsun paylaşır mısın?
Evet aktardan aldım ahududu yaprağı.. kaynamış suda demliyorum günlük iki üç kupa içiyorum hem rahatlik veriyor hemde kullananlardan güzel geri dönüşüm aldım ins faydasını görürüm.. poşet çay olarakta vardır belki ama ben direk yaprağını aldım demliyorum..

Bende aldirayim aktardan 38 dolmak üzere benimde birkaç gün kaldı
38 den sonra adacayina geç dedi ebem bana oda açlma saglayacakmis bide sıcak süt içine tarçın atıp iç dedi.tarcininda etskisi varmış bide perine masajı ve korunmasız ilişki bunları önerdi.. ben evde dogum yapicam ins o yüzden ebeyle sürekli irtibat halindeyim tavsiyeleri böyle ins sizede faydasi olur

Ahududu çayına bende başlıyacağım.
Tadı nasıl canım

İlk doğumun mu cnm evde doğum cesaret işi komplikasyon vs olursa diye allah yardımcn olsn❤

Bilmiyorum ki canım ama düzenli olursa yapar diye düşünüyorum
Seninle günlerimiz aynı
Canım bugğn dra vajinaya baskıyı, sürekli olan sancıyı söyledim. Dr en önce suyu ve düzenli gelip giden sancıyı önemsiyor. Nişanı falan o kadar önemsemiyor. Nişan gelirse hastaneye yatıcan gibi düşünme açıklığa bakarız, ona göre hareket ederiz dedi. Ama su gelirse aksiyon
Ben çıtı pıtı bir insandım 20 kilo aldım kendimi hiç beğenmiyorum
Ben 23 kilo aldım, gruptaki pik benim zaten dogumla 10 kg gider herhalde, çok mu iyimserim
Çıktın mı sende canım hastanen?
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın
Seninle aynı haftadaydık, suyun iyi 40ı bekleyebilir de, ama kafası da çatıya baskı halinde hiç belli de olmaz dedi canım. Bizim de kalbimiz pırpır haftalar geldi.

Alttan. Baktı mı cnm bugün. Bana bakayım dedi. Geeçn gebelikte suyum patladı bu hfta bakmayn ddm.aynı şey olmaz dedi ama kabul etti

Bn kızımda 22 almıştım 10 kilo ilk hafta gitti ödemeler inince . 4- 5kilo da bı dört aya gitmişti .ondan sonrasını spor yaparak hallettim . Tabi uzun zaman aldı çünkü diyet falan hiç yapmadım . Emzirirken de özellikle ilk zamanlar çok acikiyosun .her emzirmeye kalktığımda bı pajet bisküvi yiyordum nerdeyse

Alttan. Baktı mı cnm bugün. Bana bakayım dedi. Geeçn gebelikte suyum patladı bu hfta bakmayn ddm.aynı şey olmaz dedi ama kabul etti
Haftaya bakıcam dedi o zamana kadar nefes egzersizi calışıp kendimi rahatlatmam lazım. Keske 39 da baksaydı ya, 38 erken geliyor, ben 40ı beklesin istiyorum. İlk verdiği tarihe çok adapteyim.
Biraz da eksiklerim var, anne yanı beşiğini kurucam, daha şampuan gibi banyo ürünlerini almadım. Evde sıfır temizlik
Bakalım ne zaman gelecekler sen, GurbetKusuEsra ve benim satımız aynı

Bugün doğum yapan anneler hapinize hayırlı olsun analı babalı büyüsün ler :)

Merhaba kızlar, asl
Z zahrada
Merhaba kızlar beni de listeye yazar mısınız ben varım sanıyordum ama yokmuşum listede.

Son regl tarihi: 17 Haziran
Beklenen doğum tarihi: 24 Mart
İlk çocuk
İsim: Bilge

Kızlar bir sorum olacak size. Regl tarihime göre hafta olarak biz 37+0'dayız. 5 gün geriden geliyordu kızım. Bu arada reglim de 30-35 günde bir oluyordu hep. Artık iki haftada bir kontrole başladık. Bugün kontrolde kilo alımı az çıktığı için haftası 1.5-2 hafta geri çıktı. Kalp atışı suyu vs herşeyi normal dedi doktor. Ancak insan endişeleniyor doğal olarak. Şuan kilosu 2469. Benim gibi olan var mı merak ettim yanıtlarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…